|
|
Stranica: 19/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KiM
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 21 lip 2015, 14:57 |
|
|
Kako sam razumeo drugar direktor mu je veza i cuva mu ledja iz Subotice. Poreklo iz Bojnika. Najsirotiji deo na jugu Srbije. Tamo je bilo leglo komunizma i satanisticke petokrake. Ti su najvise bili OZNAsi i okrvavili ruke. Onih drugih bradonja, nije bilo. Otac JNA. On liberal. Sta nije jasno. Internacionala i loza, pod kontrolom Londona.
Taj bi prodao za jedan stepen u mas.hijerarhi i majku. To je ekipa Jovic, Sinisa Tatalovic, Pusici, Pupovac, Perkovic, bivsi preds.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 29 lip 2015, 00:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Po čemu je Abdulah Sidran već drugi put u ovoj emisiji u zadnjih 4-5 godina. Poznat po izjavi da je jezik, kojim je jedna novinarka Hrvatica na FTV-u, pričala je ustaški.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 29 lip 2015, 00:38 |
|
|
lider30 je napisao/la: Po čemu je Abdulah Sidran već drugi put u ovoj emisiji u zadnjih 4-5 godina. Poznat po izjavi da je jezik, kojim je jedna novinarka Hrvatica na FTV-u, pričala je ustaški. Najbolje od 2009. A i od tada su se mnogima slomile iluzije o islamu i Bošnjacima, njegove riječi o RS i hrvatskome jeziku puno grublje zvuče u ušima prosječnog Hrvata.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
yayo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 29 lip 2015, 12:47 |
|
|
KiM je napisao/la: Kako sam razumeo drugar direktor mu je veza i cuva mu ledja iz Subotice. Poreklo iz Bojnika. Najsirotiji deo na jugu Srbije. Tamo je bilo leglo komunizma i satanisticke petokrake. Ti su najvise bili OZNAsi i okrvavili ruke. Onih drugih bradonja, nije bilo. Otac JNA. On liberal. Sta nije jasno. Internacionala i loza, pod kontrolom Londona.
Taj bi prodao za jedan stepen u mas.hijerarhi i majku. To je ekipa Jovic, Sinisa Tatalovic, Pusici, Pupovac, Perkovic, bivsi preds. Majka mu Hrvatica iz Zagorja.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 29 lip 2015, 14:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
volvoks je napisao/la: lider30 je napisao/la: Po čemu je Abdulah Sidran već drugi put u ovoj emisiji u zadnjih 4-5 godina. Poznat po izjavi da je jezik, kojim je jedna novinarka Hrvatica na FTV-u, pričala je ustaški. Najbolje od 2009. A i od tada su se mnogima slomile iluzije o islamu i Bošnjacima, njegove riječi o RS i hrvatskome jeziku puno grublje zvuče u ušima prosječnog Hrvata. Ah da. I čudim se.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 17:14 |
|
|
Napusti Pernar emisiju nakon samo 15 minuta. Prije toga stalno vrijeđanje HRT-a i njenih novinara. Citat: Njegovo gostovanje trajalo je svega 15 minuta, nakon toga je Pernar izašao van iz studija.
Pernar je u raspravi oko toga što sve zamjera HRT-u upozorio Stankovića da će prekinuti intervju ukoliko mu voditelj "ne dopusti da do kraja kaže što misli o povijesnom programu HRT-a .
- Većina gledatelja HRT-a ne zna da je 1948. godine napravljeno etničko čišćenje 750 tisuća Palestina, da im je uzeta imovina i da su protjeranui izvan granica Izraela. Izrael je država stvorena na etničkom čišćenju" - ustrajao je Pernar.
Kada je Stanković pokušao prekinuti Pernara s molbom da "rezimiraju" da bi Pernar ukinuo sve te HRT-ove emisije, Pernar je rekao: Stankoviću, ako mi ne dozvolite da govorim ja ću se ustati i otići. Stanković je Pernaru rekao "da se ne žesti", da mu "kao voditelj mora postaviti pitanje", na što je Ivan Pernar odgovorio:
"Vidim da mi ne dozvoljavate da govorim, ja vam izlazim iz emisije i želim vam svako dobro!"
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 17:44 |
|
|
Gledao sam emisiju , ali me nije zanimalo baš previše jer ne znam ko je zapravo taj Pernar i šta trkelja , međuutim videh da odjednom ničim izazvan poče priču o Izrealu i Palestincima. I kasnije idem šarati po portalima i naravno naiđem na ovaj članak: http://www.klix.ba/vijesti/regija/ivan-pernar-napustio-nu2-stankovic-mi-nije-dao-govoriti-o-zlocinima-izraelaca-nad-palestincima/161113038 I na kraju balade Stanković koji je "srbin" i to prikriveni sa sve srpskim HRT-om širi genocidnu politiku spram Palestinaca trujući Hrvate sa lažnom istorijom. Znači da od sad računam kako je HRT srpsko-cionističko islamofobno glasilo.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 17:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pernar ispunio sve preduvjete da bude novi bošnjački Mesić. Naravno vlasti neke vidjeti neće. Muslimani takvog zaslužuju potpuno. Tu je negdje njihova razina.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 18:08 |
|
|
Šta sve uđe u Sabor, vlast je i dobra. Minimalno 10-15% stanovništva puši ovu spiku, ako ne i više.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 18:11 |
|
|
Nije, sudeći po glasovima koje je dobio. Uletio na tu plaću zahvaljujući već toj matematici.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 20:30 |
|
|
joe enter je napisao/la: Gledao sam emisiju , ali me nije zanimalo baš previše jer ne znam ko je zapravo taj Pernar i šta trkelja , međuutim videh da odjednom ničim izazvan poče priču o Izrealu i Palestincima. I kasnije idem šarati po portalima i naravno naiđem na ovaj članak: http://www.klix.ba/vijesti/regija/ivan-pernar-napustio-nu2-stankovic-mi-nije-dao-govoriti-o-zlocinima-izraelaca-nad-palestincima/161113038 I na kraju balade Stanković koji je "srbin" i to prikriveni sa sve srpskim HRT-om širi genocidnu politiku spram Palestinaca trujući Hrvate sa lažnom istorijom. Znači da od sad računam kako je HRT srpsko-cionističko islamofobno glasilo. Pa sada, Stanković je pristran i to vrlo dolazi do izražaja kada postavlja pitanja gledateljima. No,i ovaj Pernar je redikul. Jebali ga Palestinci.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 stu 2016, 22:10 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Nije mu prvi put.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 15 stu 2016, 00:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7380 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Pernar u Potjeri
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 15 stu 2016, 00:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59830 Lokacija: DAZP HQ
|
kakva je to neopjevana budala, a tek njegovi biraci. znam ih nekolicinu, to su zivotni luzeri, u najboljem slucaju najnizi drzavni cinovnici, kojima su svi drugi krivi za njegovo neskolovanje i nesposobnost. i to sto ima je preko veze, obicno mame.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 15 stu 2016, 01:09 |
|
|
dudu je napisao/la: kakva je to neopjevana budala, a tek njegovi biraci. znam ih nekolicinu, to su zivotni luzeri, u najboljem slucaju najnizi drzavni cinovnici, kojima su svi drugi krivi za njegovo neskolovanje i nesposobnost. i to sto ima je preko veze, obicno mame. Pernar ima pedigre. Ubili mu pretka u Saboru KJ. Punisa Račića sašio Radica i još 3icu. Gde to ima neobrazovsnih činovnika. Osim portira i vozača.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 09 pro 2016, 19:06 |
|
|
Stanković još uvijek Josipa Broza zove "drug Tito". I onda glumata naprednog i progresivnog tipa. Za čim on ima nostalgiju, za kosom ? Jer danas ima kapitalističku plaću na HRT za prodavanje magle. Što je mogao samo sanjati u Jugoslaviji.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 09 pro 2016, 20:36 |
|
|
Godinama nisam gledao tog bilmeza. Dve čaše s vodom i kriška limuna u njima. Ima li kakvih pomaka na polju napitaka ili se i dalje loži na to?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 14:48 |
|
|
danas u 14h kod Stankovića Senad Hadžifejzović na temu islamskog fundamentalizma u BIH. možda se raznese na HTV-u.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 14:59 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Čuj Hadžifejzović. Bolje bi bilo kada bi doveo galijaša. On je ekpsert.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 18:15 |
|
|
Ne pogledah, bio vani. Šta je Senad pametovao?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 18:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39313 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Je li i sa Stankovićem bilo "novinarskih" dvoboja?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 18:30 |
|
|
Ma nekakva nostalgicarska atmosfera je bila. Emotivna spika vise nego konkretna (nacionalisti nas sputavaju, mrze, "nas narod"). Aco se udostojio postavit ipak par poluneugodni pitanja vezanih za platformu, treci entitet, dan RSa. Sve u svemu, zaboravljivo.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 18:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39313 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Aca se očito prepao da ga Senad ne pošprajca.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 18:45 |
|
|
Gledao sam pomalo u društvu i ispao sam Nostradamus pogađajući šta će Senad reći, pogtovo kod dijela kako zamišlja uređenje BIH (kao biskupska konferencija).
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 sij 2017, 19:25 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
Bacio sam pogled par puta i smiješno mi je bilo kad ga je Stanković pitao kao zašto ne može treći entitet, kaže Senad da ne može jer Čović hoće napraviti entitet samo na području FBiH i pita ga Stanković, a što ako bi se diralo i u RS, a Senad kaže nešto u smislu "ne znam, ali bi bilo interesantno". Inače, ovo malo što sam uhvatio mi je bilo sasvim dovoljno: ne može izgovoriti Republika Srpska nego uvijek kaže RS, dženosajd, Dodo se igra s vatrom i samo što ga ne skinu, 4 entiteta na regionalnoj osnovi, BHS obožavaju jedni druge, ali političari izazivaju strah itd.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|