|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 150 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 12 srp 2021, 18:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Baš su đubrad velika. Oni se trude biti luđi od Klix medrese.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 srp 2021, 18:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47474 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 srp 2021, 19:20 |
|
|
|
Bljesak vodi žestoku i podmuklu kampanju proti RTV HB
Boji se sigurno onaj krmčić Željko Šteger da će ostati bez dijela prihoda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 srp 2021, 20:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Steger i Skobic, koja dvije placene kurve.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 srp 2021, 22:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Bljesak protiv plaćanja donacija RTV HB Stigao vam je upitnik uz račun za struju? Mnogi se čude! https://www.bljesak.info/gospodarstvo/t ... -HB/353645Po rezultatu ankete se najbolje vidi nacionalna struktura njihovih posjetitelja.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DOS
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 15 srp 2021, 11:27 |
|
|
|
Ne vidim u tim člancima što ste postavili da su išli tražiti šire odgovore ili razgovore na tu televiziju. Dakle klasična bljeskova bljuvotina bez osnovnih novinarskih postulata.
Još su gori oni tamo s hercegovina.info. Doslovno su se pogubili u tome što je prioritet. Ruše sebi ugled gazeći gdje ne treba. Žeđ za klikom je jača od poštenja. Ako ih žulja vlast ima stotinu mjesta za udariti. Oni se zabavili dobrovoljnim prilogom. Jadno
Njih najviše boli ugled na društvenim mrežama tako da je to područje gdje treba portalima neke stvari objašnjavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 15 srp 2021, 19:44 |
|
|
Mislim da ste vi forumaši malo odlijepljeni od stvarnosti, a da su Bljesak i hercegovina.info samo opipali bilo naroda i pišu ono što većina misli. Ja sam planirao plaćati tu marku preko računa, ali rekao bih da će većina Hrvata to odlučno odbiti. I stvarno se moramo zapitati da li HDZ/HNS ciljano sabotiraju RTVHB? Oni prije nego što će ljude tražiti dobrovoljni prilog za funkcioniranje televizije za direktoricu postave Slavicu Karačić koja je uhljeb par excellence. I onda ona kao direktorica 2 puta ide na tu istu televiziju i objašnjava ljudima koji vjerojatno rintaju za neku siću kod privatnika zašto trebaju dati prilog za RTVHB. Znam da je riječ o jednoj marki, ali ovo je čista anti-kampanja.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DOS
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 16 srp 2021, 12:47 |
|
|
Krugerrand je napisao/la: Mislim da ste vi forumaši malo odlijepljeni od stvarnosti, a da su Bljesak i hercegovina.info samo opipali bilo naroda i pišu ono što većina misli.  Malo si promašio poantu ovih postova. Nisam puno pisao tu na forumu. Najviše na temu medija jer sam jednom nogom odavno s njima i bio neizravno uključen u Našu televiziju pa donekle poznajem tv prilike. Samo ako želiš ovu temu nastaviti moramo se prebaciti na drugi pdf. Nadalje. Jesu li opipali bilo naroda u mostaskoj kasabi ili je to bilo Žepča, Orašja, Livna, da ne nabrajam dalje? Riječ je o licemjernom klikaškom novinarstvu a ne o temi i kritici. Dobra kritika može urodit plodom, a ovo prema mojoj procjeni ničim ne rađa, abortus. Kolege su već dobro na ovoj temi detektirali Bljeskove rupe, ne trebam ih naglašavati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 30 srp 2021, 17:07 |
|
|
DOS je napisao/la: Malo si promašio poantu ovih postova. Nisam puno pisao tu na forumu. Najviše na temu medija jer sam jednom nogom odavno s njima i bio neizravno uključen u Našu televiziju pa donekle poznajem tv prilike. Samo ako želiš ovu temu nastaviti moramo se prebaciti na drugi pdf.
Nadalje. Jesu li opipali bilo naroda u mostaskoj kasabi ili je to bilo Žepča, Orašja, Livna, da ne nabrajam dalje?
Riječ je o licemjernom klikaškom novinarstvu a ne o temi i kritici. Dobra kritika može urodit plodom, a ovo prema mojoj procjeni ničim ne rađa, abortus.
Kolege su već dobro na ovoj temi detektirali Bljeskove rupe, ne trebam ih naglašavati. Forumaši su gurali sljedeću poantu u svojim postovima, barem kako sam ja shvatio - Bljesak okreće svoje čitatelje protiv RTV HB širenjem negativne propagande. A u biti je istina bliža onome što sam ja napisao, a to je da je Bljesak ispravno opipao bilo hrvatske javnosti u BiH, i takve vijesti su im "low hanging fruit" (ne znam koji bi bio hrvatski izraz), gdje s člancima za koje im treba 5 minuta (npr. ranije spomenuti "Stigao vam je upitnik uz račun za struju?") poberu hrpu pregleda, komentara i dijeljenja. Čudi me da nisu još izbacili članke tipa "Gledao je RTV HB tjedan dana, pogledajte što mu se dogodilo!". Ukratko, Bljesak nije nikakav kreator javnog mijenja, već najobičniji megafon koji se ne ustručava objavljivati takve vijesti jer su ionako nakačeni na međunarodnu sisu, a ne HDZ-ovu.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 30 srp 2021, 17:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47474 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Neki dan su stavljali članke protiv hrvatskog turizma.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 30 srp 2021, 17:29 |
|
|
|
Gdje im je sjediste tj u kojoj ulici? Imal slika.
Koliko imaju zaposlenih? Kako se zovu, slike?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 02 kol 2021, 13:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Samim tim upisom si na nekoj shit listi britanskog i američkog veleposlanika jer si moguća prijetnja projektu pacifikacije Hrvata Hercegovine. Previše se USAID novca uložilo u Bljesak da bi netko to ugrožavao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 02 kol 2021, 13:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8416 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
POL_GASOL je napisao/la: Gdje im je sjediste tj u kojoj ulici?
Recimo da je preko puta zgrade jednog od vodećih platformaša iz hrvatske kvote iz 2011. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DOS
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 02 kol 2021, 22:37 |
|
|
Krugerrand je napisao/la: ......Ukratko, Bljesak nije nikakav kreator javnog mijenja, već najobičniji megafon koji se ne ustručava objavljivati takve vijesti... [/quote] Pardon, skratio sam citat radi preglednosti. Sad smo se bolje "skontali", to što si pisao iznad je dobro pogođeno, sve bih se složio. Nekad ranije sam radio analizu sadržaja za medije u RH. Mogu reći da su ovi iz bh mila majka gdje je sve zastranjalo u Hrvatskoj. Po slobodnoj procjeni preko 50% je labilne publike koju mediji (portali najviše) uopće "ne odgajaju". Vrćenje sadržaja je strašno, nebitne teme su top danima. Tek su forumi posebno zanimljiva tema, auuuh Portal(e) bih usporedio s navijačkim masama. Nit znaš tko tamo piše nit je narod briga. Amorfna grupa ljudi koja štanca sadržaj iz komotne pozicije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 03 kol 2021, 10:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 03 kol 2021, 16:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kao da čita ovaj slobodarski forum. Citat: Ali Bosna i Hercegovina u kojoj su i Travnik i Vitez, i Stolac i Ljubinje, i Mostar i Brčko, u kojoj se ljudi koji drukčije misle ne o(t)pisuju kao genocidaši i UZP-ovci, makar bili rođeni i poslije 1995, u kojoj se (re)integracija zemlje ne zamišlja kao zauzimanje kontrolom nad teritorijom uz poruku „neprijateljskom“ stanovništvu da se na traktorima uputi ka rezervnoj domovini, nego kao istinsko traženje najmanjeg zajedničkog sadržioca o budućnosti uz stvarno poštovanje, a ne zloupotrebu, svih žrtava, to je Bosna i Hercegovina koja će uvijek biti moja.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 07 kol 2021, 15:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
teranova je napisao/la: Ponekad iskrsne i nešto pozitivno:Muharem Bazdulj za Bljesak BiH u kojoj se ljude rođene nakon '95. naziva genocidašima i uzp-ovcima meni ne treba
https://www.bljesak.info/kultura/knjige ... vju/354957 Napisao sam ranije na temi da se Bljesak osjeća ugroženo od Dnevnik.ba u hrvatskom korpusu, pa su doveli Gloriju i Mlakića za jedini sadržaj na Bljesku koji nije neutralan ili pro-muslimanski.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 12 kol 2021, 23:55 |
|
|
Preostala iskra. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 svi 2023, 20:31 |
|
|
Šta tek reći na ovo govno. Govno od portala kopira govno od javnog servisa BHT Citat: Ahdnama, dokument koji je zajamčio slobodu vjere katolicima u Bosni i Hercegovini. Ahdnama predstavlja preteču Deklaracije Ujedinjenih naroda o ljudskim pravima koja je nastala tek pet vijekova kasnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 13 svi 2023, 22:55 |
|
|
Ovo je zaista dijabolično, morbidno. Zamislite da je nacistička Njemačka izdala dokument koji Židovima dopušta prakticiranje vjere, i izričito niti jedno jedino drugo elementarno ljudsko pravo, nipošto gradnju sinagoga, i da za to pravo moraju ići svako malo na noge Hitleru i moliti ga i zahvaljivati mu što je tako velikodušan. I da netko 500 godina poslije kaže da je to prekrasan doseg ljudskih prava. Bizarno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 14 svi 2023, 07:52 |
|
|
|
Nije garantirala niti to, poveljom se se samo franjevcima garantira slobodno djelovanje i prakticiranje vjere. Bizarno koliko okupatore i krvnike Bosne žele prikazati kao humanitarce koji su u Bosnu donijeli ljudska prava i slobode i to 500 godina prije nazadnog Zapada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 11 srp 2025, 12:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IvanS
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 16 srp 2025, 09:50 |
|
|
|
Bljesak je smeće. Jednom u 10 dana otvorim samo da potvrdim - smeće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 16 srp 2025, 11:20 |
|
|
|
Koliko sam primijetio, dosta stvari kasne za Hercegovina.info , stvari otprilike idu ovako. Prvo sam saznaš za neku vijest, 20 minuta kasnije ju hercegovina.info objavi, 3 sata kasnije Bljesak.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bljesak info oliti govno u celofanu Postano: 16 srp 2025, 12:01 |
|
|
|
Bljesak nije loš za lokalne mostarske događaje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1614 of 2558 - 63.1%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|