|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 123 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:51 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Ovdje te bar ne izbace kad želiš reći nešto,i ne izbrišu ti postove. Vidjet ćemo kad počnemo žešću raspravu sa crvenim kmerima
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:52 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Oštrić je psihički poremećena osoba sa teškim kompleksima, a na forumu.hr je cijela hrpa Jugonostalgičara koja ima iritantnu naviku lagati sebi i zatvarati oči pred činjenicama, primjer tpga je operacija Oluja. Što se rusko-ukrajinskog rata tiče, meni osobno se ne sviđa povlačenje paralela između domovinskog rata i rusko-ukrajinskog rata, Rusi su napali Ukrajinu, to je činjenica, ali uzroci rata su potpuno drukčiji, a Rusi nisu jedini krivci za rat. Za prvi dio, da. Za drugi... Većina mojih frendova razmišljaju kao i ti. Meni je žao Ukrajinaca i držim im štangu, ali u svakom slučaju ne sviđa mi se biti na istoj strani kao i Oštrić.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:54 |
|
|
kiler je napisao/la: Svi su moderatori tamo psihički poremećene, iskompleksirane osobe, čija je država neslavno propala prije 35 godina i od toga se nikada neće oporaviti. Da je Hrvatska pravna država, ko što nije, odavno bi svi bili pozatvarani i osuđeni zbog podrivanja ustavnog poretka , a neki i dva metra pod zemljom. Anderlon je Srbin, ili iz miješanog braka isto kao i Matija Babić, Aco Stanković , Zoran Šprajc Jovanović i većina drugih urednika mainstream medija u Plenkovićevoj i Pupovčevoj SRH, slučajno ili ne iz iste nacionalne manjine. Normalno bi se tamo uvelo reda, da, al kak stvari jesu takve kakve jesu... Uglavnom, fora je gledati kak pizde na temama poput Thompsonove 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:54 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: kiler je napisao/la: Svi su moderatori tamo psihički poremećene, iskompleksirane osobe, čija je država neslavno propala prije 35 godina i od toga se nikada neće oporaviti. Da je Hrvatska pravna država, ko što nije, odavno bi svi bili pozatvarani i osuđeni zbog podrivanja ustavnog poretka , a neki i dva metra pod zemljom. Anderlon je Srbin, ili iz miješanog braka isto kao i Matija Babić, Aco Stanković , Zoran Šprajc Jovanović i većina drugih urednika mainstream medija u Plenkovićevoj i Pupovčevoj SRH, slučajno ili ne iz iste nacionalne manjine. Njima, a i mnogim drugima bi trebalo suditi za veleizdaju i maknuti ih iz medija. Čak i ne bi sudio. Čemu punit zatvore? Lustrirati... Pa da vidimo kaj bi bilo nakon toga 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:56 |
|
|
labatt je napisao/la: Žalosno je što jedan takav medij postoji i to u Hrvatskoj. Valjda to netko iz službe sigurnosti čita? Takvi ljudi bi na prvi znak slabosti države radili kaos,tipični kvislinzi i mrzitelji svega što je Hrvatsko! Obično se takve stvari puste da bi ih mogao imati sve na jednom mjestu i držat pod okom  Problem je što ih je dobar dio na državnim jaslama, umjesto u buksi.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 21:57 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Ne znam, ja hb ne vidim tako, ali da po forumima ima svega i svačega, to stoji. Zato i je zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:06 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Oštrić je psihički poremećena osoba sa teškim kompleksima, a na forumu.hr je cijela hrpa Jugonostalgičara koja ima iritantnu naviku lagati sebi i zatvarati oči pred činjenicama, primjer tpga je operacija Oluja. Što se rusko-ukrajinskog rata tiče, meni osobno se ne sviđa povlačenje paralela između domovinskog rata i rusko-ukrajinskog rata, Rusi su napali Ukrajinu, to je činjenica, ali uzroci rata su potpuno drukčiji, a Rusi nisu jedini krivci za rat.
Po toj logici ni Srbi nisu jedini krivci za rat. Rat u Hrvatskoj tj agresija na Ukrajinu i Hrvatsku su identične. Čak su i "krajine" iste Luhansk, Donetsk, Krim, SAO Zapadni Srem, Sao ovaj Sao onaj. I isto je opravdanje za rat, Ukrajinci/ Hrvati nisu narod, Ukrajina/Hrvatska nisu države. Kume ne kužiš ti ništa. Tako pričaju i na forum yu. Nije isto. Isto je. a to što se Ukrajini daje malo više oružja ne govori o karakteru rata nego o međunarodnoj reakciji na rat. A karakter rata i međunarodna reakcija na rat su skroz različite stvari.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:07 |
|
|
labatt je napisao/la: Ovdje te bar ne izbace kad želiš reći nešto,i ne izbrišu ti postove. Vidjet ćemo kad počnemo žešću raspravu sa crvenim kmerima
Zelen si ti još ovdje vidim.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:17 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Jean Luc Picard je napisao/la: Oštrić je psihički poremećena osoba sa teškim kompleksima, a na forumu.hr je cijela hrpa Jugonostalgičara koja ima iritantnu naviku lagati sebi i zatvarati oči pred činjenicama, primjer tpga je operacija Oluja. Što se rusko-ukrajinskog rata tiče, meni osobno se ne sviđa povlačenje paralela između domovinskog rata i rusko-ukrajinskog rata, Rusi su napali Ukrajinu, to je činjenica, ali uzroci rata su potpuno drukčiji, a Rusi nisu jedini krivci za rat.
Po toj logici ni Srbi nisu jedini krivci za rat. Rat u Hrvatskoj tj agresija na Ukrajinu i Hrvatsku su identične. Čak su i "krajine" iste Luhansk, Donetsk, Krim, SAO Zapadni Srem, Sao ovaj Sao onaj. I isto je opravdanje za rat, Ukrajinci/ Hrvati nisu narod, Ukrajina/Hrvatska nisu države. Kume ne kužiš ti ništa. Tako pričaju i na forum yu. Nije isto. Isto je. a to što se Ukrajini daje malo više oružja ne govori o karakteru rata nego o međunarodnoj reakciji na rat. A karakter rata i međunarodna reakcija na rat su skroz različite stvari. Ja isto vidim paralelu u ratu. Jedino što je razlika je da su oni koji su 90ih bili kontra nas (UK i RF) ovdje za Ukrajince. I da smo mi imali embargo, a ovi imaju pomoć.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:24 |
|
|
Ceha je napisao/la: Ja isto vidim paralelu u ratu.
Jedino što je razlika je da su oni koji su 90ih bili kontra nas (UK i RF) ovdje za Ukrajince. I da smo mi imali embargo, a ovi imaju pomoć.
I mi smo probijali emabrgo a i oni imaju ograničeni embargo. ali govori se o karakteru rata a on je isti. Međunarodna reakcija na rat je skroz druga stvar. A što se tiče foruma yu, tamo smo vodili epske "bitke". To su bila vremena. Mi tzv desničari smo ih rasturali humorom, argumentima ko zadnje papke. Morali su nas svako malo banirat da naprave kakvu-takvu ravnotežu. kakva je to ekipa bila. Vuco, frch, LJBB, Michael Collins ali ne ovaj mali bezveznjak tamo, nego jedan Osječanin, placebo, Dražen Travaš sa nickom "osamnajstica", Robert Valdec pod nickom Ahab, i masa još likova..tko će ih se sve sjetit...sad to više nije ni sjena onog foruma di su ljevičari uvijek dominirali u adminstraturi ali ne kao danas di su ostali mahom retardi. Ali koji je kuršlus nasta tamo kad je mene jedan lik iz Žrnovnice koji je bio admin ljevičar al normalan lik, stavio za moda, Anderlon umalo nije ugasio forum..
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:33 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ceha je napisao/la: Ja isto vidim paralelu u ratu.
Jedino što je razlika je da su oni koji su 90ih bili kontra nas (UK i RF) ovdje za Ukrajince. I da smo mi imali embargo, a ovi imaju pomoć.
I mi smo probijali emabrgo a i oni imaju ograničeni embargo. ali govori se o karakteru rata a on je isti. Međunarodna reakcija na rat je skroz druga stvar. A što se tiče fopruma yu, tamo smo vodili epske bitke. To su bila vremena. Mi tzv desničari smo ih rasturali humorom, argumentima ko zadnje papke. Morali su nas banirat da naprave ravnotežu. kakva je to ekipa bila. Vuco, frch, LJBB, Michael Collins ali ne ovaj mali bezveznjak tamo, nego jedan Osječanin, placebo, Dražen Travaš sa nickom osamnajestica, Robert Valdec pod nickom Ahab, i masa još likova..tko će ih se sve sjetit...sad to više nije ni sjena tog foruma di su ljevičari dominirali u adminstraturi..ali koji je kuršlus nasta tamo kad je mene jedan lik iz Žrnovnice koji je bio admin ljevičar al normalan lik, stavio za moda, Anderlon umalo nije ugasio forum.. Ja sam dobio parcijalu na politici radi toga što sam nekoj možemovki-modici na njeno kukanje da kako su dobili manje mandata od MOSTa, a više glasova, odvratio da je možda problem u njihovom sposobnom vodstvu i manjku koalicija. SDP im je nudio na đendo par mandata, samo da su išli s njima. Odma ban. Nema tu trunke razuma  Smijeh pomaže, toliko su "inteligentni" da ne kuže u čemu ih ismijavaš, treba im vremena  Ali da, sad su druga vremena, neusporedivo je to sa stvarima prije. I treba imati živaca natezat s takvim pacijentima.
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:52 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Di si Inkvi stara bitango? 
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 22:54 |
|
|
horus je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Di si Inkvi stara bitango?  Tu sam dok me ne banišu.. 
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 15 lip 2025, 23:00 |
|
|
labatt je napisao/la: Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Ovdje te bar ne izbace kad želiš reći nešto,i ne izbrišu ti postove. Vidjet ćemo kad počnemo žešću raspravu sa crvenim kmerima Brisalo se ovdje poprilično, te je bila cenzura "nepoćudnih" riječi i baniranja, pogotovo kada su neki imali deluzije o "bratstvu i jedinstvu light" sa balijama.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 11:21 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Jean Luc Picard je napisao/la: Oštrić je psihički poremećena osoba sa teškim kompleksima, a na forumu.hr je cijela hrpa Jugonostalgičara koja ima iritantnu naviku lagati sebi i zatvarati oči pred činjenicama, primjer tpga je operacija Oluja. Što se rusko-ukrajinskog rata tiče, meni osobno se ne sviđa povlačenje paralela između domovinskog rata i rusko-ukrajinskog rata, Rusi su napali Ukrajinu, to je činjenica, ali uzroci rata su potpuno drukčiji, a Rusi nisu jedini krivci za rat.
Po toj logici ni Srbi nisu jedini krivci za rat. Rat u Hrvatskoj tj agresija na Ukrajinu i Hrvatsku su identične. Čak su i "krajine" iste Luhansk, Donetsk, Krim, SAO Zapadni Srem, Sao ovaj Sao onaj. I isto je opravdanje za rat, Ukrajinci/ Hrvati nisu narod, Ukrajina/Hrvatska nisu države. Kume ne kužiš ti ništa. Tako pričaju i na forum yu. Nije isto. Isto je. a to što se Ukrajini daje malo više oružja ne govori o karakteru rata nego o međunarodnoj reakciji na rat. A karakter rata i međunarodna reakcija na rat su skroz različite stvari. Da,smiješna je priča kako rusi nisu jedini krivci za rat?? Oni su poznati miroljubivci...toliko da svi susjedi koji graniče imaju najviše oružja u europi a i najviše bunkera za civile...tko zna zašto?
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 11:23 |
|
|
Ceha je napisao/la: labatt je napisao/la: Žalosno je što jedan takav medij postoji i to u Hrvatskoj. Valjda to netko iz službe sigurnosti čita? Takvi ljudi bi na prvi znak slabosti države radili kaos,tipični kvislinzi i mrzitelji svega što je Hrvatsko! Obično se takve stvari puste da bi ih mogao imati sve na jednom mjestu i držat pod okom  Problem je što ih je dobar dio na državnim jaslama, umjesto u buksi. Nadam se da je SOA toliko dalekovidna?
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 11:44 |
|
|
labatt je napisao/la: Forum.hr je glasilo jugoslavena,komuniste,staljinista,ljubitelja lika i djela putina i zločinca tita. Probajte napisati da je tito ratni zločinac,odmah ćete dobiti ban,probajte nešto reći o bleiburgu,o jamama punih kostiju hrvatskih vojnika ili bilo što ne odgovara narativu titove misli i fenomenu. Pogledajte temu o ratu u ukrajini gdje oni koji su za zločince koji napadaju međunarodno priznatu zemlju i koji nikad ne dobiju ban,a sa druge strane oni koji su za ukrajinu svakodnevno lete sa portala. Moderatori su birani po ključu ljubavi prema komunizmu,staljinizmu,putinizmu. Ruska propaganda na n-tu,ko da su je pisali izravno iz moskve ili niša. Što se tiče rata u Ukrajini - napisali ste masnu laž. Nije problem otići tamo i vidjeti, prebrojati, usporediti koliko je tamo proukrajinskih postova i proruskih, te koga se napada i briše. Uostalom i meni su na toj temi tamo brisali postove, a isti nisu bili - proukrajinski. Sa druge strane tolerira se likovanje nad mrtvacima (ako su Rusi), licitiranje suludim brojevima i tsl. izmišljotine. Po onoj - "tko nije za nas - protiv nas je", napasti će te čoporativno i za stavove koji brane hrvatske interese (u odnosu na interese homoglobo družine, Soroša, Huntera Bidena, Ursule i Zelenskog). U stvari neutralne i prohrvatske stavove.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 11:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ma sve, sve... ali da tamo vladaju prorusi... to mi nekako... Pa ne. Kolega izmišlja ili je histeričan pa mu se priviđa.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 14:24 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Ja kao veteran foruma hr, i postavljač većine naslova podforuma ovdje, vidim ovaj forum samo kao radikalniju inačicu foruma hr. Ovdje je je četnikofilija doživjela svoj krešendo. Tamo barem nije bilo avatara Ratka Mladića. Čak se nije pisalo da sve crkve treba srušit ko što je pisala ona Jugoslavenčina iz Zenice, Busovače, odakle li. Vlasnici su i tamo i ovdje militantni Jugoislaveni ateisti i tamo i ovdje poput Anderlona, Mr. Sounda i ovog Robija. A stavova ovih neokomunista, Jugoslavenčina i boljševika tipa ovog Bobovca i partizanskih idiota poput ovog Rike s avatarom onog koji se okitio ko svodnik iz Harlema, kako reče general Glasnović imaš hrpe na forumu hr. Prvo, nek si ti nama živ i zdrav. Drugo, nije meni toliki problem mišljenje. Ne smeta meni što taj Anderlon misli kao bolesni ljevičar. Što može čovjek kad je bolesni ljevičar nego jednostavno biti ono što jest. Majka priroda se poigrala s njim i to je ok. Mogu ga samo sažaljevati. Više mi smeta što banira one koji kažu drugačije i tako je jednostavno naporan, dosadan. Tako da, ti slobodno kaži kako Herceg - Bosna, ispričavam se Herceg Srpska  , ne valja. Ne slažem se ali ću uvijek braniti tvoje pravo da to kažeš ovdje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 15:10 |
|
|
jedna od legendarnijih prepiski je bila između Midchaela Collinsa, starog Michaela i OrangeaC ljevičara ali jednog od umnijih.
I priča Michael kako je njegov djed vozio njemački avion a OrangeC je partizan 1/1 ali nije glup..ali to ga nervira
I psuje one..jebo te Messerschmith, pa psuje i sve po spisku..a ovaj mirno i dalje priča kako je did bio zračni as..kako je sudjelovao u ofenzivama protiv partizana..a ovaj tek onda popizdi..pa psuje i Hitlera I Goeringa i opet Messerschmitha ..sve po spisku ređa..i traje to satima..a ovaj opet po Messerschmithu...da bi Michael mirno napisao..radi se o Junkersu 87 znanom i kao Štuka..)))))...a tek je onda bila pizdiona...kako ih je on izuvao iz cipela..to je bilo epski.
Ili kad su bili tada na redu kao hrvatski zločini u Osjeku pa Michael napiše da je u njegovoj zgradi bio neki Srbin koji se prijetio svaki dan Hrvatima, vojno lice al u mirovini..i kaže tako se on bahatio dok ga veli nisam jednom pričekao u suterenu i suknuo mu skraćenu sačmaricu pod drobinu...kaže od tada je bio miran ko bubica.
|
|
Vrh |
|
 |
labatt
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 20:59 |
|
|
goran2hr je napisao/la: labatt je napisao/la: Forum.hr je glasilo jugoslavena,komuniste,staljinista,ljubitelja lika i djela putina i zločinca tita. Probajte napisati da je tito ratni zločinac,odmah ćete dobiti ban,probajte nešto reći o bleiburgu,o jamama punih kostiju hrvatskih vojnika ili bilo što ne odgovara narativu titove misli i fenomenu. Pogledajte temu o ratu u ukrajini gdje oni koji su za zločince koji napadaju međunarodno priznatu zemlju i koji nikad ne dobiju ban,a sa druge strane oni koji su za ukrajinu svakodnevno lete sa portala. Moderatori su birani po ključu ljubavi prema komunizmu,staljinizmu,putinizmu. Ruska propaganda na n-tu,ko da su je pisali izravno iz moskve ili niša. Što se tiče rata u Ukrajini - napisali ste masnu laž. Nije problem otići tamo i vidjeti, prebrojati, usporediti koliko je tamo proukrajinskih postova i proruskih, te koga se napada i briše. Uostalom i meni su na toj temi tamo brisali postove, a isti nisu bili - proukrajinski. Sa druge strane tolerira se likovanje nad mrtvacima (ako su Rusi), licitiranje suludim brojevima i tsl. izmišljotine. Po onoj - "tko nije za nas - protiv nas je", napasti će te čoporativno i za stavove koji brane hrvatske interese (u odnosu na interese homoglobo družine, Soroša, Huntera Bidena, Ursule i Zelenskog). U stvari neutralne i prohrvatske stavove. Što su te poslali sa forum.hr da bi možda pokušao ispeglati istinu o tvom portalu? Ili si možda i sam mr white ili ostali lijevi jugo moderatori i ljubitelji zločinca tita? Kad sam pisao o zločinima partizana koje sam opisao i koje ste brisali,pa kad sam pričao o tome kako je tito 10 na listi svjetskih zločinaca,pa ste i to brisali i banirali,pa kad sam pričao o križnom putu koji mi čovjek sudionik pričao pa sam opet baniran,brisali mi se posstovi,o toj laži govoriš?
|
|
Vrh |
|
 |
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 21:16 |
|
|
Ceha je napisao/la: Jean Luc Picard je napisao/la: Oštrić je psihički poremećena osoba sa teškim kompleksima, a na forumu.hr je cijela hrpa Jugonostalgičara koja ima iritantnu naviku lagati sebi i zatvarati oči pred činjenicama, primjer tpga je operacija Oluja. Što se rusko-ukrajinskog rata tiče, meni osobno se ne sviđa povlačenje paralela između domovinskog rata i rusko-ukrajinskog rata, Rusi su napali Ukrajinu, to je činjenica, ali uzroci rata su potpuno drukčiji, a Rusi nisu jedini krivci za rat. Za prvi dio, da. Za drugi... Većina mojih frendova razmišljaju kao i ti. Meni je žao Ukrajinaca i držim im štangu, ali u svakom slučaju ne sviđa mi se biti na istoj strani kao i Oštrić. Meni je žao Ukrajinaca i nitko normalan ne želi biti pod Putinovom Rusijom, ali osobno mislim da je Zelenski previše vjerovao zapadu, posebno Britancima.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 22:52 |
|
|
Forum.hr je davno pri bia krasno misto za razgovor. Tako divne bogate rasprave da ga je tribalo zaštitit ka' kulturno dobro.
Bilo je moderatora sa svih strana spektra, a utjecaj debila bia je ruban i nisu bili tako obisni ka' šta su zadnijih 5 – 6 godišć. Sa' je to izdivjavanje neojugoslavenskih neokomunističkih tvrdolinijaša wokersko abecedaške ideologije.
Dirnit se u leftardsko wokerske abecedaške svetinje završava ka' kritizirat Tita u vrime Jugoslavije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 23:44 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Ceha je napisao/la: Za prvi dio, da.
Za drugi... Većina mojih frendova razmišljaju kao i ti. Meni je žao Ukrajinaca i držim im štangu, ali u svakom slučaju ne sviđa mi se biti na istoj strani kao i Oštrić.
Meni je žao Ukrajinaca i nitko normalan ne želi biti pod Putinovom Rusijom, ali osobno mislim da je Zelenski previše vjerovao zapadu, posebno Britancima. Zelenski je čovjek koji je najpoznatiji po sviranju po klaviru sa spolnim organom. A Zapad baš i nije skupina pozitivaca, pogle Engleze i Bleiburg... Tako da... Lagano će neki Englez ratovat do posljednjeg Ukrajinca, samo mislim da Ukrajinci baš i nisu imali previše izbora u cijeloj priči.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Forum.hr glasilo jugoslavena Postano: 16 lip 2025, 23:44 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Forum.hr je davno pri bia krasno misto za razgovor. Tako divne bogate rasprave da ga je tribalo zaštitit ka' kulturno dobro.
Bilo je moderatora sa svih strana spektra, a utjecaj debila bia je ruban i nisu bili tako obisni ka' šta su zadnijih 5 – 6 godišć. Sa' je to izdivjavanje neojugoslavenskih neokomunističkih tvrdolinijaša wokersko abecedaške ideologije.
Dirnit se u leftardsko wokerske abecedaške svetinje završava ka' kritizirat Tita u vrime Jugoslavije. Je, baš je neslavno propao...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|