|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 182 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 29 lis 2015, 19:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ćiribiribela Mare moja, odoh u kitu... Citat: Finansijska situacija dramatična: BHRT-u mjesečno nedostaje 400.000 KM
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 04 stu 2015, 20:57 |
|
|
Znma da nije prava tema al ajde,mater mi bila u BIH i gledala je neki doku o bobovcu i kaze da je bila 3d rekonstrukcija kako je nekad izgledao pa me pita dali mogu naci na netu'nema nigdi na youtube bar ja nisam nas jel netko zna??
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 04 stu 2015, 23:36 |
|
|
Heero je napisao/la: Znma da nije prava tema al ajde,mater mi bila u BIH i gledala je neki doku o bobovcu i kaze da je bila 3d rekonstrukcija kako je nekad izgledao pa me pita dali mogu naci na netu'nema nigdi na youtube bar ja nisam nas jel netko zna?? Nije FTV nego BHT. Ta je emisija bila u 2. mj., i sve imaš, ali samo nje ne, izgleda. Gledao sam je. http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/nova-av ... 02-2015-2/Ali imaš sreću, pošto je bilo ponavljanje. Samo Envera uzimam uvijek s rezervom. I opet bezvezarije o "izdajniku" Radaku, gdje je jedan od najboljih povjesničara iz BiH, Džaja prije skoro 30 g. to svrstao u mit "nož u leđa", dosta poznato u Njemačkoj, gdje isti, ako se ne varam, od 1970tih živi. http://hrcak.srce.hr/file/146197http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/nova-av ... 0-09-2015/
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 09 stu 2015, 20:09 |
|
|
novem je napisao/la: Heero je napisao/la: Znma da nije prava tema al ajde,mater mi bila u BIH i gledala je neki doku o bobovcu i kaze da je bila 3d rekonstrukcija kako je nekad izgledao pa me pita dali mogu naci na netu'nema nigdi na youtube bar ja nisam nas jel netko zna?? Nije FTV nego BHT. Ta je emisija bila u 2. mj., i sve imaš, ali samo nje ne, izgleda. Gledao sam je. http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/nova-av ... 02-2015-2/Ali imaš sreću, pošto je bilo ponavljanje. Samo Envera uzimam uvijek s rezervom. I opet bezvezarije o "izdajniku" Radaku, gdje je jedan od najboljih povjesničara iz BiH, Džaja prije skoro 30 g. to svrstao u mit "nož u leđa", dosta poznato u Njemačkoj, gdje isti, ako se ne varam, od 1970tih živi. http://hrcak.srce.hr/file/146197http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/nova-av ... 0-09-2015/hahah ma taj lik je ajme meni... kako prica bas je seljo gledao sam ga u jos jednoj emisiji o kotromanicima di objasnjava rodbinske veze subica i kotromanica pa kaze:njena baba je bila udata z njihovog,lik je nepsmen jos kaze bosanska kraljevina trajala 500 godina LOL  e da a kad je skriptu pokazivasa drugog brda tamo kaze:onaj tamni objekat,kod onog tamnog objekta! hahahhahaha nije to kapela ili kripta katolicka to je tamni objekat LOL,mene samo onaj 3d dio zanimao odnosno mater nema veze hvala,na linku nema vise videa valjda im nestalo memorije al sam po datumu emisije uspio naci!  LJUDOVI MOJI bilo je govora o filmu i seriji o katarini,prije godinu dana su rekli da ce film biti gotov za godinu dana  pa me zanima imali glasa sta je sa filmom?
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 16 sij 2016, 00:37 |
|
|
Citat: DUŠKA JURIŠIĆ: Nisam umješana u slučaj utjecanja na svjedoka, SLOBODNA BOSNA: Ne sumnjamo da ste saslušani u SIPA-i Objavljeno 14.01. - 0:32
Duška JurišićFoto. Source.ba Tijekom istrage u akciji “Lutka 2″, u sklopu koje su prije dva dana uhićeni članovi SBB-a Bakir Dautbašić i Bilsena Šahman, saslušano je nekoliko osoba, a jedna od njih je i Duška Jurišić, urednica TV programa FTV-a i emisije Pošteno, saznaje Slobodna Bosna.
Jurišić je navodno umiješana u slučaj utjecanja na svjedoke u predmetu Naser Kelmendi. Sumnjiči se da je zajedno s Dautbašićem od glavne tužiteljice Dalide Burzić tražila da otvori istragu protiv Azre Sarić zbog smrti pacijenta Sabahudina Hukare u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Sarićeva je na taj način trebala biti diskreditirana kao svjedok.
Prema pisanju Slobodne Bosne, Jurišić je bliska Sehadi Kolenović, bivšoj savjetnici Sulejmana Tihića, a sada Fahrudina Radončića.
Duška Jurišić demantirala je ove tvrdnje Slobodne Bosne
Postovane kolege, Povodom vijesti koju ste objavili na vasem web portalu ocekujem da objavite demant:
“Niti sam umijesana u slučaj utjecanja na svjedoka, niti sam osumnjičena da sam “pritiskala” kantonalnu tuziteljicu Dalidu Burzic, niti sam bliska SBB-u i Sehadi Kolenovic, a nisam ni kadar za bilo koju rukovodnu poziciju u RTV Federacije. Bio je osnovni red, a da ne govorim o profesionalnim principima i kolegijalnosti da me prije objavljivanja ove vijesti kontaktirate i provjerite svoje navode. Pozdrav, Duska Jurisic.”
Na dematnij urednice emisije “Pošteno” Federalne televizije, uslijedio je odgovor “Slobodne Bosne”, kojeg HMS, također ,prenosi:
Poštovana kolegice Jurišić,
Uredništvo „Slobodne Bosne“ nema nijednog razloga sumnjati u točnost informacija koje smo, istina neslužbeno, dobili od izvora bliskog Tužiteljstvu BiH.
Potpuno smo sigurni da ste u ponedjeljak, 11. siječnja, nakon što su u Sarajevu uhićeni tajnik Ministarstva sigurnosti BiH Bakir Dautbašić i Bilsena Šahman, dali iskaz u prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu (u ulici Nikole Tesle, u Istočnom Sarajevu), kao i da je Vaše saslušanje trajalo oko dva sata.
Istina je da niste osumnjičeni, ali ste morali odgovarati na, ne baš ugodna pitanja, koja su se odnosila na pokušaje Bakira Dautbašića da utječe na rad glavne sarajevske kantonalne tužiteljice Dalide Burzić i pojasniti kakva je bila Vaša uloga u tim i takvim „neprimjerenim kontaktima“.
Vjerujemo da ste /prek)sinoć pažljivo pratili prilog novinara Federalne televizije s ročišta u Sudu BiH (emitiran u Dnevniku), u kojem su preneseni navodi tužitelja Bože Mihajlovića da je osumnjičeni Bakir Dautbašić, putem urednika Dnevnog avaza i FTV-a pokušao izdejstvovati diskreditaciju svjedokinje Azre Sarić.
Ako je, međutim, Vaš kolega morao prešutiti o kojem se uredniku/urednici Federalne televizije radi, novinari Slobodne Bosne nisu, ma kako neprofesionalni bili, stoji u odgovoru Slobodne Bosne Duški Jurišić./HMS/
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 16 sij 2016, 13:05 |
|
|
Znači, Duška, Crnogorka, ratna legenda, Kaljmendijeva drug mule? Kjut...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 23 ožu 2016, 19:16 |
|
|
Po bezbrojni put (mijenjaju se naizmjenično javni emiteri, BHRT imao prilog prije koji tjedan), ovaj put FTV u sinoćnoj Mreži, o "masovnom" odlasku Hrvata. Koliko je taj sivni dom antihrvatski nastojen, govori sama voditeljica, koja uvodni prilog započinje s "Hoće li se Hrvati morati prebrojavati za konstitutivnost?" Naravno godinama ništa o Bošnjacima, koji također preplaviše zapadne zemlje. Samo u prvih 8 mjeseci 2015. ih s bh putovnicom u Njemačku trajno doselilo 15 tisuća, kako prenose mediji. Uz to gomila lažnih azilanata i dalje dolazi, uzimaju se strana državljanstva. Najmanje 600 tis. Bošnjaka od rata nepovratno iscurilo, a u Mreži vode brigu o drugima, umjesto da se zapitaju gdje je nestalo pola njihove konstitutivnosti. Bošnjaci masovno uzimaju strana državljanstvapost948747.html
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 23 ožu 2016, 19:19 |
|
|
Nikako da dođu do te svoje agovine i begovine. Nikada i neće, zato su poludjeli toliko.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 23 ožu 2016, 20:19 |
|
|
I Zriki se ovog vidim dotakao: Citat: Kaže ovo Zlo sinoć - "hoće li se Hrvati morati prebrojavati za konstitutivnost s obzirom na iseljavanje". To što FTVSDP TV postavi kako "znakovit upit" postaje programska egida SDP-a za par dana budući da se radi o jednoj te istoj organizaciji na dvije adrese. SDP je jedina stranka u Europi koja osim državnih objekata komunističke BIH, koje je privatizirala ima i privatiziranu državnu televiziju iako se radi o državi višestranačkog sustava. SDP naravno u svoj amanet nije uzeo odgovornost komunističkih zločina. Samo nekretnine. Privilegije da. Odgovornost se ne može dati u kiriju.
Dakle FTV je krenula u propagiranje legalizacije etničkog čišćenja. I uvođenja fašizma kao demokratske stečevine. Al samo kad su Hrvati u pitanju.
Al hajdmo se koristiti logikom gore pomenutog Zla, pa princip FTV-a na Hrvate primjeniti na cijelu BIH:
Zlo nije upitalo hoće li se Ostali izbaciti iz ustava BIH s obzirom koliko ih je prema zadnjem popisu. Najveći broj "otišlih" u ratu , ako se gleda postotak pojedinih grupa jesu Ostali.
Zlo također nije upitalo - hoće li se Bošnjake i Hrvate izbaciti iz Ustava RS-a kao i Srbe iz Ustava FBIH s obzirom na njihov postotak tamo. Jer "otišli su".
I što će Bošnjacima u Srebrenici posebni uvjeti kad su oni "otišli" iz Srebrenice onako kako su Hrvati "otišli" iz Trusine i kako su Srbi "otišli" iz Dobrovoljačke npr?
15.000 građana sa BH putovnicom, ne dakle RH putovnicom napustilo je od kraja 8-og mjeseca FBIH i naselilo Njemačku. Loigčno je zaključiti da se radi o Bošnjacima.
Zlo o tome nije uradilo prilog.
Inače OSCE je pohvalilo rad FTV-a kod izbora 2014-e godine kao uravnotežen i nepristran. Slažem se. Apsolutno, apsolutno se slažem.
Predstavljanje DF-a SDP-a NSRZB-a, SDA i HSP-a doista je bilo uravnoteženo. Štoviše može se čak zaključiti da su Hrvati bili privilegirani. Jurišić i Lijanović nisu iskakali samo u obrazovnom dijelu programa ove nacionalističke vojne utvrde zvane FTV.
Ne samo zato što oni nemaju šta edukativno za reći nego stoga jer FTV nema obrazovnog programa uopće. Potpuno su posvećeni propagandi.
Način uređivanja Dnevnika, Darijan objektivni Babić kojem docira Lagumdžija, uređivanje vijesti putem mobitela prvaka SDP-a koji su zvali usred emisija, ništa to OSCE-u nije bitno.
Što je najtužnije u svemu, komunistički kadrovi koji su osmislili FTV osmislili su i zakon po kojem su nesmjenjivi. Ovo je jedina TV kuća u bivšim komunističkim zemljama na kojoj nikada nije došlo do smjene komunista. A naivni OHR sve je to lijepo opečatio, nasjedajući na priču totalitarista, staljinista i marksista kako su oni zapravo danas liberalni demokrati i socijaldemokrati. Ljudi kojima je kršenje ljudskih i građanskih prava dio jutarnje gimnastike.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 09:13 |
|
|
Koliko je jadno ono dopisništvo FTV iz Mostara vidjeli smo jučer. Ni da zucnu o otvaranju Ureda hrvatskog člana Predsjedništva BiH u tom gradu. Stavili jesu kadar zgrade ali u posve drugoj temi. I onda se ko fol čude kad im se prabaciva da su bošnjačka televizija koja bi da ubire hrvatski novac istovremeno blokirajući hrvatski tv kanal.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 09:35 |
|
|
... taj gorki okus sa usana i noćnu moru koja ih proganja može samo stota repriza Valtera da otjera.  možda im se rašire horizonti pa otkupe koju tekmu Lige prvaka da uvale raji "igara", ali sumnjam... jerbo njima samima i jadnima nedostaje 'ljeba za tolikijeh uhljeba.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 10:09 |
|
|
Kako se zakačili za to i ne mogu to sad napustiti. Poslije rata su FTV i slični bili alat za stvaranje nacije Bosanaca i Hercegovaca koju će ponosni džamijaši i begovi voditi. Da se Vlasi ne dosjete. Onda Internet uletio i taj FTV nema više nikakav učinak osim da izluđuje Bošnjake. Ali ne, životinjski nagon u njima ih tjera da i danas rade isto što su radili prve godine kad je FTV napravljen.
Uopće jedini razlog da se danas bave takvim stvarima (u biti dva moguća) su: - Mentalna priprema Bošnjaka na novi rat i osvetu. - Jednostavno su retardirani.
Treći ne postoji, jedan od ta dva je u igri.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 12:13 |
|
|
Postoji jedan jako bitan razlog zašto su za status quo i ovo Goebells turpijanje mozga,... gola egzistencija koja se bilo kakvim reformama ili pozitivnim društvenim promjenama mora poljuljati. A to je jedino što znaju raditi jer je ta zanatska nit "novinarstva" koja se vuče od komitetskih, ratnih, posljeratno partijsko-stranačkih do današnjih.
Takvi likovi mogu naći posao i egzistenciju samo u jednoumnom korumpiranom, zaostalom i zatvorenom sustavu bez profesionalnih kriterija i uvjeta, a to je upravo ovo okruženje u kojem oni plivaju kao ribe, FTV i velikobošnjački šovinizam. Jedno vrijeme sam ih promatrao i gledao, ali toliko su negativni, neprofesionalni i jadni do gadljivosti i faze kad se sramotiš zbog njih samih gledajući ih. O zaglupljivanju i ogorčenošću gledatelja da ne govorim, ne Hrvata i Srba već Bošnjaka koji i sami počinju uviđati huškanje i manipulacije koje im se serviraju.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 12:40 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Postoji jedan jako bitan razlog zašto su za status quo i ovo Goebells turpijanje mozga,... gola egzistencija koja se bilo kakvim reformama ili pozitivnim društvenim promjenama mora poljuljati. A to je jedino što znaju raditi jer je ta zanatska nit "novinarstva" koja se vuče od komitetskih, ratnih, posljeratno partijsko-stranačkih do današnjih.
Takvi likovi mogu naći posao i egzistenciju samo u jednoumnom korumpiranom, zaostalom i zatvorenom sustavu bez profesionalnih kriterija i uvjeta, a to je upravo ovo okruženje u kojem oni plivaju kao ribe, FTV i velikobošnjački šovinizam. Jedno vrijeme sam ih promatrao i gledao, ali toliko su negativni, neprofesionalni i jadni do gadljivosti i faze kad se sramotiš zbog njih samih gledajući ih. O zaglupljivanju i ogorčenošću gledatelja da ne govorim, ne Hrvata i Srba već Bošnjaka koji i sami počinju uviđati huškanje i manipulacije koje im se serviraju.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 13:12 |
|
|
Čiji ste???  k'o svoji na svom, priFatna TV koju bi morali svi građani plaćati... 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 13:17 |
|
|
Kaspersky mi zabranio Adobe Flash plugin na Firefox, pa ne vidim videa ovdje. Neki dan je update izašao ali ga opet ne pušta. Gigantska sigurnosna rupa u zadnjim verzijama Adobe Flash otkrivena, Ransomware šire preko njega. Kažu da se hackeri zahebali jer su doslovce mogi stotine milijuna računala zaraziti. Ograničili zero-day malware na samo neke Flash verzije iako rupa postoji u svim. Pa nikome nije jasno zašto su bili toliko humani....oliti glupi na kraju. Moje osobno mišljenje je da ih bilo strah velike međunarodne policijske hajke u tom slučaju. I da ne bi mogli procesuirati primanje tolike količine novca i otkupnina.
Nema veze sa temom, ali samo da znate da morate updatirati Adobe Flash. Neki dan je rupa zakrpljena. Da nam se ne bi žalili za nekoliko dana kako su vam kriptirali sve datoteke.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 17:11 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kada citam komentare na ovoj temi a i na ostalim temama o Bosnjacima, muslimanima i Islamu, mogu misliti kako bi tek izgledalo da imate vlastiti kanal unutar javnog rtv sistema. Evo vidi se i na TV Kiss i Nasa TV na sta bi to sve licilo. Gluho bilo.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 17:12 |
|
|
Uskoro ćeš saznati. Sve što smo vam mi ovdje na forumu govorili ostvarilo se.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 tra 2016, 17:36 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Jašta je.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
vezista
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 13 tra 2016, 14:52 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kada citam komentare na ovoj temi a i na ostalim temama o Bosnjacima, muslimanima i Islamu, mogu misliti kako bi tek izgledalo da imate vlastiti kanal unutar javnog rtv sistema. Evo vidi se i na TV Kiss i Nasa TV na sta bi to sve licilo. Gluho bilo. I sam sam ti takav, kad pročitam na Klixu komentare o Hrvatima i katolicima, ili Saff ili Islambosnu, isto kažem gluho bilo tko im dade FTV..., a o MTV Igman, RTV Vogošća da neprićam ili o nekim lokalnim radio-postajama u gradu, fakat gluho bilo. Ne treba se bojati drugog i drugačijeg, nego ne treba nasjedati na laži o drugom i drugačijem.
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 31 lis 2016, 23:58 |
|
|
Citat: U Banja Luci održano prvo ročište u procesu protiv novinara FTV-a
Nije poznato kakva će odluka suda biti i gdje će postupak biti vođen. Na Osnovnom sudu u Banja Luci održano je prvo ročište u procesu koji se vodi protiv novinara Federalne televizije Željka Tice, Darjana Babića i Azre Pašukan, ali i još tri bivša novinara ove kuće - Damira Kaletovića, Bakira Hadžiomerovića i Sinana Šarića.
Obrana je prigovorila na stvarnu nadležnost za postupanje Osnovnog suda Banja Luka pozivajući se na odredbu člana 27. Kaznenog zakona RS-a kojim je propisano posebna nadležnost za vođenje kaznenog postupka ukoliko je kazneno djelo počinjeno izvan teritorije RS-a, te traži da se postupak vodi pred Općinskim sudom u Sarajevu, jer ukoliko je kazneno djelo i počinjeno to se dogodilo na teritoriji Federacije, a ne RS-a, javlja FTV.
Nije poznato kakva će odluka suda biti i gdje će postupak biti vođen. Podsjećamo, Tužiteljstvo ttereti novinare da su počinili kazneno djelo izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti, prilikom izvještavanja o dvadesetoj godišnjici dana Republike Srpske 9. siječnja 2012.
Petak, 28. listopada 2016. 18:59
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 12 stu 2016, 12:15 |
|
|
FTV opet izmišljao stvari. Citat: DEMANTIRAJU FTV: “Kontinuirano manipuliraju, omalovažavaju i ponižavaju hrvatske branitelje”
Objavljeno 11.11. - 12:40
Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB, Udruga Prve gardijske brigade HVO Ante Bruno Bušić i Udruga PPN Ludvig Pavlović demantirali su danas navode iz emisije “Mreža” Federalne televizije koja je emitirana 8. listopada, prenosi Hrvatski Medijski Servis. U dematiju stoji:
-Teško je povjerovati da je moguće u jednom TV prilogu izreći toliko bezočnih konstrukcija i neistina kao što je to napravila Federalna TV u emisiji “Mreža” u prilogu o obilježavanju 22. obljetnice oslobođenja Kupresa i 10. obljetnice osnutka Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB.
Tom prigodom je održana svečana akademija na kojoj su govorili sudionici događaja iz tog vremena kao i predstavnici lokalne vlasti. Svi su se oni na svoj način osvrnuli i izrekli ocjenu i osudu teškog stanja u kojem se nalazi braniteljska populacija, pogođena nepravdom koju prema njima provodi Federalno ministarstvo branitelja i medicinski institut za vještačenje.
Autor spomenutog priloga u emisiji “Mreža” je imao toliku drskost da tadašnjem pripadniku Specijalnih postrojbi MUP-a HR HB, a sadašnjem predsjedniku Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB, Zdenku Juriću Majoru, pripiše riječi koje uopće nisu izrečene, a sve u cilju narušavanja jedinstva braniteljske populacije i manipuliranja odnosom prema političkim predstavnicima Hrvata u BiH, i to upravo u vrijeme kada je došlo do uhićenja bivših pripadnika i visokih vojnih dužnosnika HVO u Posavini, te najave progona velikog broja hrvatskih branitelja.
Najoštrije osuđujemo ovakav primitivan oblik medijske manipulacije. Kao što postoji snimak navedene emisije, tako postoji i snimak svega što je izrečeno tijekom svečanog programa obilježavanja obljetnice oslobođenja Kupresa i 10. obljetnice osnutka Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB, te je lako uvjeriti se u neprofesionalnost i podmetanja koja, po tko zna koji put, Federalna televizija čini kad su u pitanju hrvatski vojni i politički predstavnici.
Pozivamo nadležna tijela da ispitaju i primjereno sankcioniraju ovakvo ponašanje odgovornih na FTV, a javnost je već odavno svjesna kako Federalna TV kontinuirano manipulira, omalovažava i ponižava hrvatsku braniteljsku populaciju. Pozivamo hrvatske branitelje i sve dobronamjerne ljude da ne nasjedaju propagandi koja je usmjerena ka rušenju jedinstva hrvatskoga naroda, digniteta Domovinskog rata, pripadnika Hrvatskog vijeća obrane i pripadnika MUP-a HR HB, stoji u demantiju Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB, Udruga Prve gardijske brigade HVO Ante Bruno Bušić i Udruga PPN Ludvig Pavlović./HMS/
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 07 pro 2016, 15:46 |
|
|
Hayat TV kanal 100 puta normalniji od ludog FTV-a. Mislim da nisu sebi uslugu učinili birajući to ime za kanal.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 17 pro 2016, 11:28 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43309 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
FTV malo da opusti Bošnjake i utješi u neuspješnom ekspanzionizmu pustili malo gradžanima porniće. Pornić u udarnom terminu na FTV-u! Koji su to nepismeni idioti na brzinu pusti bilo šta antirusko i da je protiv Putina, nisu ni pogledali dokumentarac prije puštanja. U 20.25, na Federalnoj televiziji emitovan je dokumentarni film "Pussy Riot: Punk molitva" u kojem su prikazane scene grupnog seksa  Brojni gledatelji ostali su šokirani scenama iz ovog filma, pogotovo jer su puštene u tzv. udarnom terminu, javljaju federalni mediji. U spornom filmu se pojavljuje čak i trudna žena u sceni grupnog seksa. FTV programska shema se napokon poboljšala 
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FTV: Sijači mržnje iz kotline Postano: 20 sij 2017, 22:26 |
|
|
Sve izraženija frustracija kod muslimana da Hrvati sve više pronalaze svoje izvore informiranja i platforme za reći svoje mišljenje. Jako su frustrirani što im begovski naum izolacije bejha Hrvata nije uspio.
A kako će uspjeti kad su glupi kao go kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|