|
|
Stranica: 4/11.
|
[ 269 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 19 lis 2020, 16:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZGabriel je napisao/la: hrhb forum vrijedi 10x više nego ovaj. kvantiteta nikad ne znači kvalitetu. srećom, i u ovoj hrpi koječega nađe se par dobrih ljudi. Čini mi se da su ipak ganjali kvantitet, čim gase forum.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 19 lis 2020, 16:13 |
|
|
Legendaran forum, ako i milimetara odstupiš od Inkvišinog pravocrtnog gibanja, kukavna ti majka. Prvo ide najprizemnije vrijeđanje, a kad vratiš kulturno onda ide brisanje i na kraju ban. Općenito se uskogrudno gleda na politiku upravo iz toga razloga jer u slučaju i minimalnog odstupanja od zadanog, pali se Inkvišin alarm i uvode stroge mjere, tako da ljudi koji mogu nešto reći ili odu ili dobiju ban. Bh politka je na niskom nivou jer se i oni koji nešto kuže ne usude pisati otvoreno jer zna se što slijedi ako se prekorači crta, ekspesno dobiješ "No soup for You"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 19 lis 2020, 16:23 |
|
|
Od 160 mjesta u Saboru njima valjaju samo Glasnović i Hasanbegović, moguće i Krišto. Onda nama govore da nismo mainstream i da ne razmišljamo "hrvatski". Odi sa tablet u Beograd, šetaj ulicama i ljudima pokazuj face iz Sabora bar 10 će ih prepoznati da su im simpatični.
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 20:25 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Tribaju in se donirat weasel i divizija. Još nek in se pridruži Dujmović i mogu o Srbima i Jugoslavenima koliko oće. 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Ignat
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 20:26 |
|
|
Kakve veze taj forum ima s Herceg-Bosnom?
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 20:48 |
|
|
Ignat je napisao/la: Kakve veze taj forum ima s Herceg-Bosnom? Ogromne veze, dionici tog foruma su udarili temelje ovog a osim toga su branili istinu i Herceg Bosnu na forum hr tamo nekad davno kad je vladao medijski i informacijski mrak u bespućima domena,interneta i kompjutera u Herceg Bosni i Hrvatskoj a pogotovo na prostorima Herceg Bosne.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 21:26 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: evo vidim, sve suze liju. ovi iznad. što reče moja bivša šefica - zluradost je najveća radost. uvijek sam se smijala tome, ali žena je u pravu.
Inkviju su otpočetka, a upoznali smo se i sjedili jednu lijepu večer u birtiji s puno piva, bila puna usta Srba, komunista, sorošoida, Jugoslavena... i u HRHB je tražio podršku da se obračunava s njima u RH. Tipični avnojaš, unatoč podrijetlu. Samo treba bar na svemrežju HB staviti ispred RH i lagano se okanuti bespotrebnih bitaka kad više nema ni Srba, ni komunjara, ni Jugoslavena... Ali je iznimno kvalitetan forumaš, a i kolumnist, i on i Grunf. Tako se nadam da će preselit se tu svi najbolji ali ipak promijenit narativ. Na kraju krajeva on ih je doveo do kraha na hrhb.info. Junuze, vidi kako ti Inkvi otpozdravlja. Kaze sve najgore o tebi......tvoj birtijaski frend....i Sarica tamo blagoglagolji. http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7 ... 65df15ebcdCitiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku Koja zenicka Jugoslavencina? Onaj Junuz? Zenička ili busovačka. Mislim da je živio u Zenici dok nije zbriso od rata. Jugoslavenska komunjara. U početku muslimanofil al kad je vidio da je forum protumuslimanski utrpao se u taj voz da ne viču kontra njega . On bi uvozio u Hrvatsku i asimilirao Srbijance i Muslimane al dao bi im sve povlastice. Pa koja bi se budala asimilirala na taj način. Slovenci ih asimiliraju jer im ne daju ništa. Samo tako se asimilira skupina koja je brojna. Ako im daš i škole i povlastice tko je lud da se asimilira. On je rekao da bi sve crkve porušio. Ti bosanski Jugoslaveni Hrvati kad se nađu to su najzadrtiji Jugoslaveni. Prijetvorni debil. Promjenio je ploču samo da ga prihvate. Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku Ma ne smije se pisat ništa što je desno hrvatsko a kamoli npr da ti napamet nije palo, nešto ustaško. To je za njih ko kod Plenkovića, desni ekstremizam. Nije čudo da im je idol. Ali četničko je poželjno i ne samo da se smije nego i potiče. Ja ne znam jel takvi Hrvati postoje u realnosti u Herceg Bosni. Ja nijednog takvog nisam sreo. Al pretpostavljam da ih ima. Tj jesam, upozno sam, ali silom prilika, kad me naša bajna Martina pozvala, ajmo se nać ajmo se nać..pa sto puta ajmo se nać..ajmo jebote više, ja inače ne volim ta forumaška okupljanja gdje se uvale uvijek neki likovi koje ne želiš upoznat, tako sam jednom upao na okupljanje s foruma hr. opet na nagovor ajmo ajmo..pa tamo ljudi s kojima si se po "vrat hvatao" na forumu hr. A ja nisam tip da se ono ližem uživo a hvatam za vrat "virtualno". Al ne možeš bit ni divljak. Šuti i otrpi kad si već došao jer priča je obično na tim okupljanjima bez obzira na svjetonazorske razlike "medu moj i šećeru". Šuti i otrpi. Isto ovdje nisam imao pojma tko će sve biti na tom sastanku jer da sam znao ne bi me to društvo vidjelo, zenička Jugoslavenčina koja bi srušila sve crkve, ono kad smo sili i predstavili se, kad sam njega vidio, ono misliš se u sebi, koji je k. ovo meni trebalo a kao moraš biti pristojan, i još neki tada se činilo ok likovi ali kasnije misliš..čovjeeče.. s kim sam ja piće pio, hoću reć, u mom kraju, selu, ja ne znam takve likove koji svršavaju na kokarde i veliku Srbiju a da su Hrvati. Al uvijek se smijem kako nas je onaj Ministar presvuko. tj mene. Ovi su se uklopili u planove "Velikog mecene". Al mene je nasadio onako momački. Doduše ja sam dosađivao, ajmo napravit naš forum, ajmo napravit naš forum, šta će nas ovdje ponižavat i banirat. Kad ono ispade ovo gore od foruma.hr. Što sam tražio to sam i dobio )))))))). Baš cirkuska priča.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 21:35 |
|
|
ivica je napisao/la: Ignat je napisao/la: Kakve veze taj forum ima s Herceg-Bosnom? Ogromne veze, dionici tog foruma su udarili temelje ovog a osim toga su branili istinu i Herceg Bosnu na forum hr tamo nekad davno kad je vladao medijski i informacijski mrak u bespućima domena,interneta i kompjutera u Herceg Bosni i Hrvatskoj a pogotovo na prostorima Herceg Bosne. Na forumu,hr su bile "bitke" 
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 21:53 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Na forumu,hr su bile "bitke"  Danas već davne 2007 ili 2008 zagrebao sam malo dublje po internetu da vidim šta se to piše o Herceg Bosni i HVO-u, dok je ovde vladao medijski mrak a HDZ obećavao kanal a potpisivao prelevmane i aprilske pakete,samouprava već zaboravljena a i Domovinski rat u Herceg Bosni i Hrvatskoj,ko je jamio jamio, pa onda i beryevi amandmani nikad cuo. Na moje iznenađenje da naletim na istinu, i drago mi bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 20 lis 2020, 22:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38193 Lokacija: Gl. grad regije
|
K:M je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la:
Inkviju su otpočetka, a upoznali smo se i sjedili jednu lijepu večer u birtiji s puno piva, bila puna usta Srba, komunista, sorošoida, Jugoslavena... i u HRHB je tražio podršku da se obračunava s njima u RH. Tipični avnojaš, unatoč podrijetlu. Samo treba bar na svemrežju HB staviti ispred RH i lagano se okanuti bespotrebnih bitaka kad više nema ni Srba, ni komunjara, ni Jugoslavena...
Ali je iznimno kvalitetan forumaš, a i kolumnist, i on i Grunf.
Tako se nadam da će preselit se tu svi najbolji ali ipak promijenit narativ.
Na kraju krajeva on ih je doveo do kraha na hrhb.info.
Junuze, vidi kako ti Inkvi otpozdravlja. Kaze sve najgore o tebi......tvoj birtijaski frend....i Sarica tamo blagoglagolji. http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7 ... 65df15ebcdCitiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku Koja zenicka Jugoslavencina? Onaj Junuz? Zenička ili busovačka. Mislim da je živio u Zenici dok nije zbriso od rata. Jugoslavenska komunjara. U početku muslimanofil al kad je vidio da je forum protumuslimanski utrpao se u taj voz da ne viču kontra njega . On bi uvozio u Hrvatsku i asimilirao Srbijance i Muslimane al dao bi im sve povlastice. Pa koja bi se budala asimilirala na taj način. Slovenci ih asimiliraju jer im ne daju ništa. Samo tako se asimilira skupina koja je brojna. Ako im daš i škole i povlastice tko je lud da se asimilira. On je rekao da bi sve crkve porušio. Ti bosanski Jugoslaveni Hrvati kad se nađu to su najzadrtiji Jugoslaveni. Prijetvorni debil. Promjenio je ploču samo da ga prihvate. Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku Ma ne smije se pisat ništa što je desno hrvatsko a kamoli npr da ti napamet nije palo, nešto ustaško. To je za njih ko kod Plenkovića, desni ekstremizam. Nije čudo da im je idol. Ali četničko je poželjno i ne samo da se smije nego i potiče. Ja ne znam jel takvi Hrvati postoje u realnosti u Herceg Bosni. Ja nijednog takvog nisam sreo. Al pretpostavljam da ih ima. Tj jesam, upozno sam, ali silom prilika, kad me naša bajna Martina pozvala, ajmo se nać ajmo se nać..pa sto puta ajmo se nać..ajmo jebote više, ja inače ne volim ta forumaška okupljanja gdje se uvale uvijek neki likovi koje ne želiš upoznat, tako sam jednom upao na okupljanje s foruma hr. opet na nagovor ajmo ajmo..pa tamo ljudi s kojima si se po "vrat hvatao" na forumu hr. A ja nisam tip da se ono ližem uživo a hvatam za vrat "virtualno". Al ne možeš bit ni divljak. Šuti i otrpi kad si već došao jer priča je obično na tim okupljanjima bez obzira na svjetonazorske razlike "medu moj i šećeru". Šuti i otrpi. Isto ovdje nisam imao pojma tko će sve biti na tom sastanku jer da sam znao ne bi me to društvo vidjelo, zenička Jugoslavenčina koja bi srušila sve crkve, ono kad smo sili i predstavili se, kad sam njega vidio, ono misliš se u sebi, koji je k. ovo meni trebalo a kao moraš biti pristojan, i još neki tada se činilo ok likovi ali kasnije misliš..čovjeeče.. s kim sam ja piće pio, hoću reć, u mom kraju, selu, ja ne znam takve likove koji svršavaju na kokarde i veliku Srbiju a da su Hrvati. Al uvijek se smijem kako nas je onaj Ministar presvuko. tj mene. Ovi su se uklopili u planove "Velikog mecene". Al mene je nasadio onako momački. Doduše ja sam dosađivao, ajmo napravit naš forum, ajmo napravit naš forum, šta će nas ovdje ponižavat i banirat. Kad ono ispade ovo gore od foruma.hr. Što sam tražio to sam i dobio )))))))). Baš cirkuska priča. Odgovorio sam ti na drugoj temi. Ma, isplati se upoznat Inkvija.  uzmeš sve predrasude o hercegbosancu koje imate i spojite u jednu osobu. I pozitivne i negativne. Pozdrav Inkviju, ja nekako ne mogu loše o ljudima koje upoznam i s kojima popijem pivu. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 12:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ja ispade najgori prevarant i manipulator, a prije 10ak godina nisam imao nikakve planove, niti vizije, a kamoli obrate. Imali smo portal koji je bio nekih 8 godina star, i činilo se zgodno napraviti i forum, pa što bude. Što se tiče Srba, s obzirom da ćemo u svakoj situaciji biti optuženi za neko savezništvo s njima (bilo njega ili ne), zašto ne izvući nešto od toga? Kao američki "double jeopardy" zakon gdje ti ne može biti suđeno dvaput za isto krivično djelo. Na koncu je i hrvatska mainstream politika došla do istog zaključka. I da ne bude zabune, Šušnjar nema ništa s forumom, fakture za njegove slike sa četničkih sijela (i ostala ideološka lutanja) isporučite njemu. Politika koja se formira u Mostaru, koja je usklađena i sa Zagrebom i Banjalukom (ako može i Begejom) je dobitna kombinacija s obzirom na respektabilne protivnike s druge strane. Nismo dovoljno jaki boriti se protiv Muslimana, Srba i barem 50% Hrvatske (da ne spominjemo SAD, Tursku i ostale). Sad će deset godina od raskola/šizme. Okidač navodno bio Agathonikos jer sam mu ja skinuo ban. Aga nas pocijepa na vodionik i kiseonik. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 19:30 |
|
|
Koliko vidim ti si arhitekt foruma ali je inkvizitor inicirao forum,i uspio. Prije foruma na portalu se ipak moglo pročitati nešto korisno,mada je portal bio mrtav magarac koliko se mogu sjetiti a sudeći po svemu imali ste znanja i informacije da portal zaspete informacijama kolumnama i vjestima.ko je uopće registrirao portal?jebeno mu je ime,privlači ko magnet.dovoljno toliko da Balije moraju utipkat ime Herceg Bosne,ako im se povraća moraju onda u favorite pa da brže i bezbolniji se spajaju na link. Edit... da se pitalo politiku i oligarhiju u Herceg Bosni nikad ovo ne bi zaživjelo,koliko god se od Hercegovaca pokušao izgraditi mit, a i bosanaca,Hrvata naravno. Imenovanima je muk koristio i deviza je Ne talasaj... kapital,moć i vlast.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 19:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sad će deset godina od raskola/šizme.  Otišli nam protestanti -lutherani... 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 19:55 |
|
|
To su talibani.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:02 |
|
|
BBC je napisao/la: To su talibani. PA MoS napisao šizma, dakle (forumski) kršćani  Nisu šiiti i suni...
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:09 |
|
|
Meni pari više kao raskol Rima i Carigrada oboje pravovjerni,iako Martin Luther s pravom protestu je zbog prodavanja ispovjedi. Meni ovo MoS vazda parilo na one oruz. snage s druge strane nišana.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:20 |
|
|
ivica je napisao/la: Meni pari više kao raskol Rima i Carigrada oboje pravovjerni,iako Martin Luther s pravom protestu je zbog prodavanja ispovjedi. Meni ovo MoS vazda parilo na one oruz. snage s druge strane nišana. Nije poanta jesu u pravu ili nisu, nasmijalo me spominjanje šizme.
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:24 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sad će deset godina od raskola/šizme.  Otišli nam protestanti -lutherani...  A, da nisu oni staro katolici, ispravni sa Papom (Inkvijem), sto se kriju po katakombama, i po Zavjetu ce biti na pravoj strani.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83705 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ivica je napisao/la: Koliko vidim ti si arhitekt foruma ali je inkvizitor inicirao forum,i uspio. Prije foruma na portalu se ipak moglo pročitati nešto korisno,mada je portal bio mrtav magarac koliko se mogu sjetiti a sudeći po svemu imali ste znanja i informacije da portal zaspete informacijama kolumnama i vjestima.ko je uopće registrirao portal?jebeno mu je ime,privlači ko magnet.dovoljno toliko da ****** moraju utipkat ime Herceg Bosne,ako im se povraća moraju onda u favorite pa da brže i bezbolniji se spajaju na link. Edit... da se pitalo politiku i oligarhiju u Herceg Bosni nikad ovo ne bi zaživjelo,koliko god se od Hercegovaca pokušao izgraditi mit, a i bosanaca,Hrvata naravno. Imenovanima je muk koristio i deviza je Ne talasaj... kapital,moć i vlast. Uspio u cemu? Ono cega se ja sjecam, znaci kazujem po svom sjecanju, je da sam 2009 dosao na forum.hr, prikljucio se raspravama par mjeseci, sokirao sam se koliko su banirani i potiskivani Hrvati BiH i upitao zasto ne napravimo svoj forum, dudu je rekao isto "ajmo napraviti forum", ti se postovi jos uvijek mozda mogu naci ako forum.hr drzi arhivu. Znaci diskutirali smo tu ideju, mislim nes ti orignalne ideje, kao da npr. "dodjes na ideju" da Hrvatima treba TV kanal u BiH nakon gledanja FTV emisije, sasvim logicno. Kad god bi moderacija na forum.hr pritisla i banirala nase ljude, ta ideja se tamo prirodno javljala i otvoreno diskutirala, djelomicno kao prijetnja tamosnjoj moderaciji da cemo kolektivno napustiti forum.hr ako nas moderatori nastave gaziti. Mjesec dana poslije tog mog i duduovog zadnjeg apela kojeg se sjecam, (a vjerojatno i ocito ih je bilo i prije od raznih ljudi kojima je tamosnja moderacija dopizdila) da pravimo svoj forum, dakle mjesec dana poslije te zadnje diskusije o potrebi da se napravi forum koje se sjecam, Ministar nas zove da je napravljen novi forum na hb.org. Ministar je sam instalirao forum, financirao i angazirao programere itd. Forum je dakle napravio Ministar, a to sto je prelomilo u trenutku X, i koji ga je dogadjaj, osoba ili komentar nagnao da konacno povuce taj potez najbolje pitajte njega, misli da je smijesno to uopce mistificirati kao da se radi o rodjenju nekog proroka. No eto komedija mi je da inkvizitor sebi pripisuje zasluge za nesto sto smo mjesecima diskutirali, nesto najprirodnije u situaciji kad imas 10-ak aktivnih forumasa slicnih pogleda a vrlo frustriranih moderacijom na forum.hr. Ali eto, tom covjeku je bitno da ima "vaznost", zato i zatvara forum jer ga niste dovoljno tamo "ispostovali". Taj Inkvizitor je rigidni tvrdoglavi penzioner koji se nigdje ne moze uklopiti, ili ce po njegovom ili nece nikako, i od kojeg ne mozes ni ocekivati da pod stare dane uci nove socijalne skillove kako funkcionirati u grupi u kojoj je vise od 1 osobe, njegov zemljak Zaba je dao savrsen video kao opis Mislim, i samim nickom otvoreno priznaje i ponosan je na svoju glavnu crtu karaktera. Sve je to ok, uzivaj u slatkoci strasti beskonacne tvrdoglavosti, ali onda nemoj biti frustriran rezultatima toga, good luck u funkcioniranju u drustvu s time. Ja mogu reci da nakon njegovog odlaska imamo 11 godina perioda kako niti jedne svadje nije bilo u moderaciji foruma, niti toksicnosti poput cinizma, negativne energije, ironije, promjena raspolozenja i dizanja na lijevu nogu koja se ispoljava u grupi i unosi tenzije itd. Svaki moderator autonomno funkcionira, stilovi nisu bas skroz isti, radi se vise o nekakvoj konfederaciji moderatora, ali oko baznog koncepta se slazemo, i nekako sve glatko ide kad nema toksicnosti i tenzija. U biti, u moderaciji vrlo malo pricamo, vecinu dana niti jednog posta moderatorski podforum nema, a najrjedje se o moderiranju prica, vise se bezveze cakula, sto je mozda najbolji pokazatelj dobrog slaganja. Taj inkvizitor nema socijalnih skillova a ima ego i vrlo tvrdoglave stavove definirane do u milimetar koji se ne mogu mijenjati, no kako nije jedini koji ima ego i stav, to je bio recept za sukobe koji se onda samo silom mogu prelomiti, odnosno cinjenicom da neke stvari mozes nametnuti jedino ako si vlasnik domene. Zato idealno rjesenje i jest bilo da napravi svoj poseban prostor, odnosno forum gdje ce furati svoj koncept, pa koliko uspjeha bude imao i koliko ljudi to privuce, eto mu. Kako kaze @lider, svaka ideja i koncept ima pravo izaci na trziste i na kraju je trziste jedini sudac, siroko je svima polje.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 20:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38193 Lokacija: Gl. grad regije
|
Daj se pohvali kad si već nabrajaš zasluge da si kriv i za junuzarije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 21:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zato idealno rjesenje i jest bilo da napravi svoj poseban prostor, odnosno forum gdje ce furati svoj koncept, pa koliko uspjeha bude imao i koliko ljudi to privuce, eto mu. Kako kaze @lider, svaka ideja i koncept ima pravo izaci na trziste i na kraju je trziste jedini sudac, siroko je svima polje. Kako se sjećam probali smo ispočetka popuštanjem, ali ne možeš kad se očekuje svaki dan popuštanje uvijek jedne strane radi mira u kući. Jednostavno je najbolje tako da budu posebni forumi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 21:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83705 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Zato idealno rjesenje i jest bilo da napravi svoj poseban prostor, odnosno forum gdje ce furati svoj koncept, pa koliko uspjeha bude imao i koliko ljudi to privuce, eto mu. Kako kaze @lider, svaka ideja i koncept ima pravo izaci na trziste i na kraju je trziste jedini sudac, siroko je svima polje. Kako se sjećam probali smo ispočetka popuštanjem, ali ne možeš kad se očekuje svaki dan popuštanje uvijek jedne strane radi mira u kući. Jednostavno je najbolje tako da budu posebni forumi. Isto kao i stranke, vise firmi koje nude istu vrstu usluge itd.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 21:12 |
|
|
O evo Inkvija na temi. Đe si Inkvi, drago mi je da ipak ne odustajete. A čuješ, život je borba, neće nikad bit lako, i uvijek će biti teško. To je jednostavno tako, borite se pa što bude. 
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 21:14 |
|
|
Kako se vi smijete svađati bez upozorenja i banova. Jebeni tajkuni, uvijek posebna pravila za njih.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 21 lis 2020, 21:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako se vi smijete svađati bez upozorenja i banova. Jebeni tajkuni, uvijek posebna pravila za njih. Eee što nisi učio škole. 
1309 of 2558 - 51.17%
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|