|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
flicker
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 26 srp 2020, 21:59 |
|
|
useless je napisao/la: Da ti to nama mozda ne reklamiras malo?
Ali sto cvijeta biznis sa osmrtnicama u zapadnoj hercegovini, sa svih strana naviru
osmrtnica.ba umrli.info
Sad i taj tvoj. Pored news portala , ljudi najvise vremena provedu na osmrtnicama. Nevjerovatno koliko mladih osoba svako jutro uz kavu prati, za ne povjerovati !
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 29 srp 2020, 09:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7345 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gluho bilo,u što se pretvorio poskok.info... Jučer uđem prvi put nakon sto godina,da vidim samo nakratko na što to liči,nakon što su ga preuzele mlađe snage navodno.. Kao da sam ušao u zonu sumraka,ccccccc...
Sada su kao neki morbidni spoj Globusa,Nacionala i Ferala s kraja devedesetih i početka dvijetisućitih...ustaške guje iskaču na sve strane...
Kad nekome sa strane kažeš da je to portal ,u prvom redu, (zapadno)hercegovačkih Hrvata mislim da se ljudi krste i lijevom i desnom rukom...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 29 srp 2020, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kad se Šušnjar ustane u 11 sati, nabaci nekoliko vijesti i komentara ovisno o tome kako se osjeća toga dana, ali uglavnom fokusiran na neke svoje fiks ideje. Rekao sam mu par puta da je glupo od Poskoka praviti dnevni news portal, kao i njegov aktivizam kojim ovo tretira kao vlastiti spomenar i mjesto nekih "emo" izljeva.
Nisu ga preuzele nikakve mlađe snage, sve što si izložio je on lično. Šušnjar je općenito pozitivan lik, ali ga treba preusmjeriti u nešto drugo. Vidi sebe kao nekakvog prosvjetitelja cijelog naroda. Umjesto salonskog teoretiziranja, bolje da se prihvatimo konkretnih stvari.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 01 kol 2020, 15:21 |
|
|
Ministry pogađa bit! I sam sam na tom tragu pisao neke komentare ispod njegovih tekstova koji se utope u masi drugih pa nema vajde. Ne poznajem osobno Šušnjara, šteta. Ono što znam preko drugih jest da se radi o dobrom čovjeku s bljeskovima genija 'kad ga uhvati'. Ali ove bitke koje on trenutno gura u javni prostor nisu razrađene, kao da je Šušnjar s godinama izgubio svoju analitičnost. Uglavnom, kritika koja mu neće uroditi (dobrim) plodom. Drago mi je da to prepoznaju i neki iskusni forumaši ovdje koji mu to mogu reći i uživo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 01 kol 2020, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da ne bude zabune, ovo "ustajanje u 11" je moja opća uvreda filozofima, nedavno sam iskoristio i za muslimanske novinare koji su potekli na FPN. Nemam pojma kad se Šušnjar ustaje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 01 kol 2020, 15:43 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4526 Lokacija: Granica je na Drini!
|
To po onoj ljudi sa većim IQ ostaju duže budni u noć i kasno ustaju?
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 12 stu 2020, 13:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 14 stu 2020, 23:36 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6331 Lokacija: Izvan sebe
|
BBC je napisao/la: prepuno sporta i crkve, ne dopada mi se.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 18 stu 2020, 14:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75288 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Izgleda nakaradno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 18 stu 2020, 15:44 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: BBC je napisao/la: Izgleda nakaradno. Čini se okej.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 18 stu 2020, 16:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: BBC je napisao/la: Izgleda nakaradno. Ne rugaj se. Puno bolje nego "hercegbosna.org" portal.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 21 stu 2020, 12:09 |
|
|
https://hrvatskonebo.orgdanas prvi put nasao i ne izgleda mi lose.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 23 stu 2020, 22:30 |
|
|
Vratio bih se na početni post Ministra zvuka (zovem ga na kavu usput) kada je za hercegovina.info kazao da bi svoju uredničku agendu mogli pokazati/pojačati u oportunom trenutku. Može li to kolega malo razložiti?
Otkako se otvorila tema malo sam detaljnije pratio navedene portale. Nisam nešto posebno novo primijetio na toj sceni. Svima nam dragom Dnevniku.ba treba malo refrešanja vizualno iako je ovo pregledno, ne znam imaju li perja za vratiti neke kolumne. Bljesak, sve je već rečeno. HMS, hoću više njihovih priča, jer su im autorski tekstovi često bili pregledno i informativno posloženi. Jabuka u komentarima ima uvjerljivo najblesaviju rulju. Taj novi Bild - stil koji nema učinka. Preskočiti.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 24 stu 2020, 02:39 |
|
|
DOS je napisao/la: HMS, hoću više njihovih priča, jer su im HNS ne pričaj u množini, to ti je samo Šutalo.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 24 stu 2020, 13:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 24 stu 2020, 14:05 |
|
|
Još im nedostaje križokidač Slavek Kukić kao kolumnist.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 24 stu 2020, 15:37 |
|
|
Može se kritizirati s pro-hrvatskih pozicija... čak i s iskrenih pro-građanskih... ali ne mazihistički i auto-destruktivno, s pro-sarajevskih i pro-kvazigrđanskih...
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 25 stu 2020, 01:01 |
|
|
https://hb.hteam.org/pa ipak nije lose, moze se pratiti!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 21 vel 2021, 12:51 |
|
|
Hrvatski portali u BiH (ovo je ograničeno na 8), nisam ih poredao nekim posebnim redoslijedom. U 2020: - Ukupan broj objavljenih članaka na društvenim mrežama - Ukupan broj društvenih reakcija (lajkovi, komentari, podjele) - Prosječan broj reakcija po članku
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 21 vel 2021, 15:01 |
|
|
Očekivao bih da je Poskok posječeniji s obzirom na njihove tekstove...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 28 vel 2021, 12:36 |
|
|
Ovdje ću pri kraju svakog mjeseca objaviti stanje zaključno s tim mjesecom. Danas kreće samo sa siječnjem, a sutra ćemo već imati stanje zaključno s veljačom. U nedostatku javnih podataka o čitanosti, imamo ovo o reakcijama na društvenim mrežama, što je pokazatelj koji sigurno dobro korelira s čitanošću. Očekujem ove godine na Dnevnik konačno prestigne Bljesak.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 28 vel 2021, 21:36 |
|
|
Bljesak.info najviše drže lokalne vijesti iz Mostara i Hercegovine.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 28 vel 2021, 23:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
espresso je napisao/la: Bljesak.info najviše drže lokalne vijesti iz Mostara i Hercegovine. Mislim da su dotaknuli plafon. Pomalo "probosanski" i jako novinarski kvalitetno pokriven Mostar i HNZ. Tu su i trzisni lideri - daleko najjaci u HNZ i dosta jaki u ZZH. U ostalim zupanijama i RS su marginalni. Bez totalnog reseta ili transformacije ne vidim daljnju mogucnost za sirenje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 06 ožu 2021, 15:19 |
|
|
Rang lista zaključno s 28.2. Već ogromna prednost Dnevnika ispred Bljeska, ali duga je godina.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Hrvatski portali u BiH - krovna tema Postano: 06 ožu 2021, 17:04 |
|
|
Za mene Dnevnik.ba i dalje ima najbolje kolumne i tekstove. Ali čini se da su pretjerali s advertisingom na stranici. Moj solidan laptop pregori dok učitava njihovu naslovnu stranicu. Ali baš im je to katastrofa. Odem na performanse u Task manager, kad tamo sve skače k'o ludo. Ne znam, možda je samo do mene. Naravno, nakon doslovno nekoliko sekundi sve se vrati u normalu, ali ne izgleda to lijepo baš.
Edit. Ustvari je veći problem kod učitavanja individualnih članaka. Nije im ovo dobro. Npr. Klix je optimiziran glede toga. Ne bi trebao imati PC od nekoliko tisuća eura za čitanje vijesti. Ovaj PC na kojem pišem ovo je prosjek ili malo iznad prosjeka za ljude koji ne rade preko računala.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 84 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|