|
|
Stranica: 17/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 26 vel 2012, 23:58 |
|
|
|
Thompson kaže da je to plagijat, a Babić kaže da nije odnosno da je Thompson priznao izvođenje pjesme na vlastitoj stranici. E sad kome vjerovat ... S obzirom da Thompson nije "utužio" Babića i index, argumenti su ipak na indexovoj strani ...
Jer je u slučaju da Babić laže to poprilično velik i utuživ grijeh...
Po meni ako je stvarno pjevao, trebao se ispričati i to staviti ad acta zauvijek ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 27 vel 2012, 00:02 |
|
|
PCM je napisao/la: Thompson kaže da je to plagijat, a Babić kaže da nije odnosno da je Thompson priznao izvođenje pjesme na vlastitoj stranici. E sad kome vjerovat ... S obzirom da Thompson nije "utužio" Babića i index, argumenti su ipak na indexovoj strani ...
Po meni ako je stvarno pjevao, trebao se ispričati i to staviti ad acta zauvijek ... ma pjevanje takvih gluparija nije nešto što bi trebalo progoniti, jest da je pjesma odvratna, ali što je više braniš, sve će je više pijani kreteni pjevati, samo joj činiš promidžbu....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 27 vel 2012, 00:07 |
|
|
osa je napisao/la: PCM je napisao/la: Thompson kaže da je to plagijat, a Babić kaže da nije odnosno da je Thompson priznao izvođenje pjesme na vlastitoj stranici. E sad kome vjerovat ... S obzirom da Thompson nije "utužio" Babića i index, argumenti su ipak na indexovoj strani ...
Po meni ako je stvarno pjevao, trebao se ispričati i to staviti ad acta zauvijek ... ma pjevanje takvih gluparija nije nešto što bi trebalo progoniti, jest da je pjesma odvratna, ali što je više braniš, sve će je više pijani kreteni pjevati, samo joj činiš promidžbu.... Točno tako. Trebalo bi samo novčano sankcionirati. Ovako će se samo mularija naložit na to ... A Thomspon je mogao riješit problem jednom isprikom ... Ja sam isto pjevao razne antisrpske (doduše ne tu) ko mulac i jebi ga tek kasnije skontaš da se tu radi o ljudima isto ... Pa ti onda više nije toliko fora, dapače ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 27 vel 2012, 00:13 |
|
|
|
Babić i njemu slični su odgovorni da je lignja na Pantovčaku. Oni su ga gurali, slavili, pisali hvalospjeve a sad je izbila svađa u crvenom raju. Baš prekrasno. Lako se može dogoditi da ga Partija optuži za frakcionaštvo, da njegov portal postane "babićevština". Siguran sam da se Babo ne bi protivio, on je ljubitelj komunizma a komunizam je ljubitelj obračuna s frakcijom. Ljubav je dakle obostrana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 27 vel 2012, 17:11 |
|
|
|
Neka je on zavrno rukav da se tatoo vidi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 27 vel 2012, 22:45 |
|
|
|
Ne bih se stavljao na stranu Matije Babića, ali na jednom ljetnom koncertu u Dalmaciji tamo prije 12-13 godina Thompson je pred mojim očima i ušima izvodio tu pjesmu. Mislim, kog briga, ali je tako...
_________________ U vražju mater!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 28 vel 2012, 00:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Grude_78 je napisao/la:
Kakva neupućenost. Pa bolan Babić je drukao za SDP do 4.12., a 4.12. kad su osvojeni izbori odmah napisao prvi članak kontra njih. Indexu je motivacija kontriranje.
Kakve to veze ima sa jednim medijem ? Znaš valjda kakva je uloga medija u jednom društvu. Sigurno ne da kontriraju kad im se kita digne, već da izvještavaju. Ako nema afera nije njihov posao da ih izmišljaju. EPH uveo, Bićba slijedi; u nas to zovu reket. Pljuješ, pljuješ, i kad dobiješ što hoćeš (reklamu ili kakvu poziciju za svoje ljude), malo smanjiš, pa opet... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 08 ožu 2012, 22:04 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 05 lip 2014, 23:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 06 lip 2014, 14:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
puntar2.0 je napisao/la: Taj Rolling Stone u RH, osim što ga drže Jupeci, funkcionira isključivo kao poligon za njihovu promociju, fuj. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Matija Babić - index.hr Postano: 06 lip 2014, 14:42 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Grude_78 je napisao/la: Obožavanje Srba konstantno, jer je i sam Srbin, barem po majci. vele da je netjak Čede Prodanovića. to objašnjava štošta.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|