HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 vel 2025, 21:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 72 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Peti dan
PostPostano: 02 pro 2012, 02:24 

Kao i volvoksa i mene je kljuka uspjela još jednom naživcirati. Zapravo gledam reprizu od petka.

slika

Ljiga mala.

Koristi tu emisiju za propagiranje osobnih ekstremističkih i radikalnih mišljenja. Štoviše svom silom želi biti gošća, a ne voditeljica i svoj poveliki nos zabada u sve i svašta ponašajući se potpuno neprofesionalno.

Uglavnom ove drske izjave oko Gotovine su mi potpuno digle živac poput "Zanemarujući naravno prošlost i žrtve koje nisu dobile nikakvo, nikakvo...postupanje (?)" kao odgovor na Srećkovo prenošenje izjave Mišetića: "On je tu da promovira budućnost".

"Mnogi zamjeraju njegovoj izjavi, rat je gotov, okrenimo se budućnosti, da je to vrlo problematično kad su u pitanju žrtve, kojima se uopće ovdje uopće nije ukazala dakle prilika i zapravo i dalje ostaje istražiti od počiniteljima"

Koji su to mnogi kljuka? Ovakve ekstremističke izjave na javnoj dalekovidnici da prolaze. Da ona čovjeka kojem je uništeno 12 godina života, koji je nevin progonjen kao zvjer imputira na ovakav gnjusan i ljigav način.

Sramota.

Da se dopušta ovakav ekstremistički govor poptuno izvan mainstreama. Ne bi smjelo proći.

Down with the kljuka.

slika

Mračnjakuša jedna.

Naravno kad si tako iritantnan da joj ni vlastitoj majci nije svejedno, dovoljan ti je to križ. Ali svejedno da ga je još malo opteretit. :D

Vrh

Naslov: Re: Peti dan
PostPostano: 02 pro 2012, 02:26 

Izgleda kao mračna dvojnica Lidije iz Bubimira.

No dok je Lidač bio simpatičan, ovo... :smajl025

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 02:34 

Mislim da sam započeo pisanje na forumu o dotičnoj.. Onu Nadeždu još mogu istrpit al ova feminističko-gay-LGBT-antinacionalističko-********-antihrvatsko-antikršćansko-antirazumska klika je fakat već previše.. Ko da je ispala iz LGBT udruge iz centra San Francisca :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 02:36 

A ovo si dobro primijetio.. ˝Najjači˝ su mi ti voditelji koji pozovu 5 gostiju pa onda pričaju više od svojih gostiju ponekad i svih zajedno :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 02:40 

kako je bila dobra emisija kad te spodobe nije bilo, a Nino je moderirao. pomislio sam da je novi format u pitanju, a onda Nino kaze da se iduci put vidimo u punom sastavu.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 11:26 

Srećko je recimo marksist, ali mi je simpa, vjerojatno jer je jedan od rijetkih preostalih pravih ljevičara...

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 11:37 

Babetina.
Nju ni Vuco ne bi izliječio svojim specifičnim jednogodišnjim tretmanom od liberalnih gluposti koje su joj zasadili u glavu.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 12:41 

Zadar, jesi i ti hejter koji gleda ovo ?? :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 12:47 

volvoks je napisao/la:
Zadar, jesi i ti hejter koji gleda ovo ?? :zubati

S obzirom na količinu stresa koji mi već uzrokuje nemirne snove tj. da ne mogu odspavati u komadu više od 6 uri pa makar me lupao čekičem po glavi, morat ću smanjiti ovakve emisije .
Javi mi kad Nino bude moderirao, ovo više ne ide ovako.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 13:24 

doc je napisao/la:
Uglavnom ove drske izjave oko Gotovine su mi potpuno digle živac poput "Zanemarujući naravno prošlost i žrtve koje nisu dobile nikakvo, nikakvo...postupanje (?)" kao odgovor na Srećkovo prenošenje izjave Mišetića: "On je tu da promovira budućnost".

Iznenađen si? Na čije teze te podsjeća njezina izjava?

Mene na teze Tome Nikolića, Ivice Dačića, Nebojše Stefanovića, Borisa Tadića, Vuka Jeremića, Vuka Draškovića, Đorđa Vukadinovića, Dubravke Stojanović i Save Štrbca, te Zorana Pusića.

Dakle, Srba i Jugoslavena.

Jer, evo što su bili rekli ljevičari u Hrvatskoj (Hrvati i Talijani) (http://www.vecernji.hr/vijesti/pupovac-ako-gotovina-markac-nisu-tko-je-odgovoran-zlocine-clanak-475958):

Citat:
Što reći? Pravda je na kraju zadovoljena bez obzira na to što nitko ne može vratiti sve godine koje su prošle. Dobro došli kući – komentirala je presudu Gordana Sobol iz SDP-a.

Citat:
Cijela Hrvatska s razlogom dijeli radost koju sasvim sigurno osjećaju generali Gotovina i Markač, njihove obitelji i njihovi suborci. Ništa manja radost nije i svih nas – poručio je predsjednik HNS-a Radimir Čačić nakon oslobađajuće presude hrvatskim generalima u Haagu

Citat:
Nisam to očekivao, poučen ranijim iskustvima, nisam vjerovao da će tako dobro završiti i jako mi je drago što nisam bio u pravu – kazao je Šime Lučin iz SDP-a.

Citat:
– Naravno da sam sretan iako sam, priznajem, bio vrlo skeptičan u vezi s time da se to može dogoditi. Mislim da se sada konačno dokazalo da se isplatilo boriti i pobijati točke optužnice – kazao je Dragutin Lesar iz Hrvatskih laburista.

Citat:
U svakom slučaju, dijelim oduševljenje svih onih koji će generale dočekati – Damir Kajin (IDS)

Citat:
– Možemo reći da je tek danas završio Domovinski rat i operacija Oluja. Danas je Hrvatska potpuno slobodna, ne samo od neprijateljskih vojnika nego i od svih optužbi. Možemo slaviti – rekao je Nenad Stazić (SDP)i dodao da će ići na doček generala.

Citat:
– Nadao sam se takvoj presudi, nisu oslobođeni samo generali nego i Hrvatska – rekao je Zlatko Komadina (SDP).

Citat:
– Mislim da smo danas u Hrvatskoj svi sretni. Jedna nepravda manje, ovakav ishod veliko je veselje za sve jer je bilo jasno da je to bila jedna velika nepravda – kaže Furio Radin, manjinski zastupnik [Talijan].

Njezino prezime ti ništa ne govori?

Citat:
Do otpora Srba ustašama došlo je, zbog svih navedenih razloga, već u
srpnju 1941. Baš na području zabačenih papučkih sela, u mjestu Lisičine,
kotar Podravska Slatina, grupa seljaka se povukla u šumu, naoružala se i
počela s ustašama voditi oružane borbe. Prva oružana grupa na teritoriju kotara
Podravska Slatina formirana je 14. srpnja 1941. na sektoru sela Lisičine
i Kuzma.84 Do formiranja grupe navodno je došlo na sljedeæi način. Tijekom
mjeseca svibnja ustaše su otjerali u koprivnički logor Danicu više seljaka,
među kojima su bili i braća Bogatić. Jedan od braće, Marko Bogatić, uspio je
pobjeći i skloniti se u šumu s Jovom Kosanovićem.85 Pridružili su im se Dušan
Čakardić iz Bokana
te Nikola Bosanac i Petar Stojnović iz Lisičina.
Radilo se zapravo o »banditskoj« grupi koja nije vršila nikakve organizirane
akcije i koja je bila pročetnički orijentirana.

http://hrcak.srce.hr/file/115689

Ankica Čakardić - životopis
Citat:
Ankica Čakardić rođena je u Rijeci 1977. Diplomirala je filozofiju i kroatistiku na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine gdje je i doktorirala 2008. godine radom »Moderna politika i ne-čovjek«. Od 2004. do 2007. bila je zaposlena kao profesorica filozofije, logike, etike i hrvatskoga jezika i književnosti u XVIII. gimnaziji u Zagrebu. Od 2007. bila je zaposlena na Odsjeku za kulturne studije Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a od svibnja 2010. godine radi kao docentica na Katedri za socijalnu filozofiju Odsjeka za filozofiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U Centru za mirovne studije predaje od 2005. godine, a od 2006. u Centru za ženske studije u Zagrebu. Područja istraživanja kojima se bavi su socijalna filozofija i filozofija politike, filozofija roda i feministička teorija, filozofija kulture i teorija anarhizma.

http://www.novilist.hr/Scena/TV/Rijecanka-Ankica-Cakardic-voditeljica-talk-showa-Peti-dan

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 13:53 

@glazbenik, nisam ni sumnjao, tipičan izdanak riječke škole, Srbi koji glume Hrvate i nastupaju s orjunaških pozicija :kava
Jel znaš možda nešto o Ognjenu Čaldareviću?? Iako mi on nije loš, samo malo monotono govori...
Zanimljivo je da se u članku govori o nekoj malo blažoj podjeli na lijeve i desne(2-2) , ali koja je navodno još prisutna. Ajmo reći da je Nino desno ( Nije u potpunosti. ), a tko bi bio drugi desničar?? Ognjen?? Iako ni srećko nije neki liberal, Nino ga je u prošloj emisiji čak optužio da je dosta konzervativan :D

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 13:58 

Glazbeniče svaka čast :palacgore1

Al na stranu toga što je cura srpkinja ona je űberljevičarka. Da je u Srbiji vjerujem da bi bila član Čedine stranke i u svojoj emisiji govorila da je Dodik idiot a Srpska stvorena na genocidu.

Ovako je pristaša HNS-a i antihrvatskih i űberljevičarskih i ultraliberalnih stavova

@Zadar prestadoh gledat ima već. Nadeždu još istrpim nekako al ovu nemogu.

Sjećam se kad je bila tema raspra o Gay Prideu u Splitu i kaže Nino kako će Pride odmoći splitskim homoseksualcima da žive normalan i miran život butra se toko uzbunila tjela ga je očima pojest. Odma ga je prekinula, poklopila i rekla da treba pazit da ne širi homofobiju bla bla .. Neš ti emisije.. Nemoš spavat poslije imaš noćne more :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:02 

volvoks je napisao/la:
@glazbenik, nisam ni sumnjao, tipičan izdanak riječke škole, Srbi koji glume Hrvate i nastupaju s orjunaških pozicija :kava
Jel znaš možda nešto o Ognjenu Čaldareviću?? Iako mi on nije loš, samo malo monotono govori...
Zanimljivo je da se u članku govori o nekoj malo blažoj podjeli na lijeve i desne(2-2) , ali koja je navodno još prisutna. Ajmo reći da je Nino desno ( Nije u potpunosti. ), a tko bi bio drugi desničar?? Ognjen?? Iako ni srećko nije neki liberal, Nino ga je u prošloj emisiji čak optužio da je dosta konzervativan :D

Ognjen Čaldarović je rođen 1947.g. u Sarajevu.

Ne znam tko bi bio desno? Iz mog kuta gledanja Čačinović, Čaldarović i Horvat su ekstremni ljevičari, pa ne uspijevam vidjeti nijanse među njima, ako ih ima. :zubati

Od 5 sudionika emisije "Peti dan" jedino N. Raspudića doživljavam inteligentnom osobom, a ostali su iritantni pozeri.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:19 

Ibar je napisao/la:

Al na stranu toga što je cura srpkinja ona je űberljevičarka. Da je u Srbiji vjerujem da bi bila član Čedine stranke i u svojoj emisiji govorila da je Dodik idiot a Srpska stvorena na genocidu.

Ovako je pristaša HNS-a i antihrvatskih i űberljevičarskih i ultraliberalnih stavova

Sjećam se kad je bila tema raspra o Gay Prideu u Splitu i kaže Nino kako će Pride odmoći splitskim homoseksualcima da žive normalan i miran život butra se toko uzbunila tjela ga je očima pojest. Odma ga je prekinula, poklopila i rekla da treba pazit da ne širi homofobiju bla bla .. Neš ti emisije.. Nemoš spavat poslije imaš noćne more :zubati

Nemaš pojma Ibre, oni mrze HNS i smatraju ih predstavnicima neoliberalne struje, ergo iskonskim neprijateljima :D
Za čedu, to ne mora biti istina, najbolji primjer je forumaš ZeljkoRI, koji je uvijek prvi kada treba oplesti po hrvatskom nacionalizmu, ali se ne libi imati šovinističke stavove prema Albancima ( Naravno, glumi liberala :kava )
Mene nadežda užasno živcira, niš ju ne razmem :zubati

Vrh

Ibar je napisao/la:

Uopće ne kažem da je Srpkinja. Vjerojatnije je da se smatra Jugoslavenkom ili anacionalnom, ali krv nije voda.

Nije liberalna, a kamo li ultraliberalna, jer je izrazito netolerantna prema drugačijim mišljenjima.

Među ranije citiranim ljevičarima, ima i HNS-ovaca na čelu s predsjednikom stranke.

Pitanje odnosa prema Gotovini uopće nije pitanje lijevog i desnog, nego nacionalnog hrvatskog i srpskog (= jugoslavenskog).

Sve koje sam citirao kako afirmativno govore o Gotovini smatram crvenim šljamom i elementarnom nepogodom po Hrvatsku. Jedinu iznimku, donekle, čini Dragutin Lesar, ali i on je titoist.

Ipak, na ovom pitanju svi citirani su dokazali da su hrvatska, a ne jugoslavenska ljevica.

Vrh

Ibar je napisao/la:

Nemaš pojma Ibre, oni mrze HNS i smatraju ih predstavnicima neoliberalne struje, ergo iskonskim neprijateljima :D
Za čedu, to ne mora biti istina, najbolji primjer je forumaš ZeljkoRI, koji je uvijek prvi kada treba oplesti po hrvatskom nacionalizmu, ali se ne libi imati šovinističke stavove prema Albancima ( Naravno, glumi liberala :kava )

Vrh

Ibar je napisao/la:

Uopće ne kažem da je Srpkinja. Vjerojatnije je da se smatra Jugoslavenkom ili anacionalnom, ali krv nije voda.

Nije liberalna, a kamo li ultraliberalna, jer je izrazito netolerantna prema drugačijim mišljenjima.

Među ranije citiranim ljevičarima, ima i HNS-ovaca na čelu s predsjednikom stranke.

Pitanje odnosa prema Gotovini uopće nije pitanje lijevog i desnog, nego nacionalnog hrvatskog i srpskog (= jugoslavenskog).

Sve koje sam citirao kako afirmativno govore o Gotovini smatram crvenim šljamom i elementarnom nepogodom po Hrvatsku. Jedinu iznimku, donekle, čini Dragutin Lesar, ali i on je titoist.

Ipak, na ovom pitanju svi citirani su dokazali da su hrvatska, a ne jugoslavenska ljevica.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:23 

volvoks je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Nemam pojma? A ti imaš pojma? :zubati

Koja je to stranka u Hrvatskoj ljevija od HNS-a? Pa ova je tipica još ljevija od HNS-a samo takve stranke nema pa je nemože podržavat.

Glazbenik je napisao/la:
Ibar je napisao/la:

Pod liberalna mislio sam na vrijednosti. Naravno da nije onaj pravi liberal poput Gotovca ili Banca.

Agresivna liberalka kolko god to oksimoronski zvučalo :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:24 

@Glazbeniče njeni stavovi o pitanju gayeva, Crkve, morala i ostalog su vrlo slični a ponekad se i potpuno poklapaju sa onima gđe Vesne Pusić i HNS-a :D

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:31 

Citat:
Koja je to stranka u Hrvatskoj ljevija od HNS-a? Pa ova je tipica još ljevija od HNS-a samo takve stranke nema pa je nemože podržavat.

Dragi ibre, ja sam jedan od najvjernijih gledatelja ove emisije, i vjeruj mi, po nikome nisu srali kao po čaćiću, otvaraju neke slučajeve povezane sa EPH, nije to ista ekipa...
Preporučujem ti članak Nine Raspudića o hrvatskoj političkoj podjeli, i siguran sam da ćeš shvatiti razliku, pametan si :palacgore1

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:43 

Ispričavam se dragi volvokse pogledao sam ovu emisiju iskreno jednom il dvaput. Te još koji put na par minuta.

No nema potrebe da mi govoriš da nemam pojma :D

Al dobro nek ti bude. Uglavnom moj naglasak je na tome da je njena politička pozicija najbliža HNS-u koji je stranka najliberalnijih svjetonazora na hrvatskoj političkoj sceni. Ova gospođa voditeljica je čak i ljevija od njih (djeluje mi po stavovima ko neka anarhistica tako nešto).

Čačića se to liberalno krilo u HNS-u želi riješit jer ionako ne djeli dobar dio vrijednosti to jest antivrijednosti s njima te je ujedno vrlo nepopularan u javnosti zbog svog ˝bahata seljačina imidža˝.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:49 

Nisam niš loše mislil, drag si mi , sam malo previše voliš Albance :zubati
Njenu političku poziciju bih opisao kao "liberalna" feministička anarhistica/marksistica ( nisam siguran za ovo...) , Dok je HNS možda i ekonomski najdesnija stranka u Hrvata...
Dakle postoji taj ideološki rascjep, praktički nepromostiv...
Kažem ti, guglaj jupeki i hapeki, siguran sam da ćeš shvatit, i prenesi nam svoje nove dojmove... Ok?

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:49 

volvoks je napisao/la:

Citat:
Prof. dr. sc. Nadežda Čačinovič, red. prof.

Rođena 1. 4. 1947 u Budimpešti. Školovala se u Zürichu, Bernu, Beogradu, Murskoj Soboti i Ljubljani. Studirala filozofiju, komparativnu književnost, povijest umjetnosti i lingvistiku u Ljubljani, Bonnu i Frankfurtu.

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Ljubljani (filozofiju i komp.književnost). Doktorat iz filozofije obranila na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Od 1976. zaposlena na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, najprije kao asistent pa kao docent (1985), izvanredni profesor (1989) te redovni profesor (1998).

U 36 zadnjih godina nije uspjela naučiti govoriti dobar hrvatski, a imala je 29 godina kada je dobila posao u Zagrebu i to na Sveučilištu.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:51 

Ibar je napisao/la:
@Glazbeniče njeni stavovi o pitanju gayeva, Crkve, morala i ostalog su vrlo slični a ponekad se i potpuno poklapaju sa onima gđe Vesne Pusić i HNS-a :D

A još sličniji su stavovima SRP-a.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2012, 14:54 

@Volvoks ne pričam o ekonomiji fućkaš ekonomiju već o ideološko-moralnim načelima. Ekonomija je sekundarna ovome.

Volim sve narode i ljude ne samo Albance :zubati A nevolim ono loše kod njih kao i kod svih drugih :D

@Glazbeniče SRP? ovo RP me podsjeća na Radnička Partija al nisam siguran :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 72 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: