|
|
Stranica: 7/29.
|
[ 713 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 02 srp 2019, 17:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
neretvanin je napisao/la: To nije "takozvani" TV kanal jer postoji i emitira. Takozvana je "armija bih" koja više ne postoji. I nikad nije postojala kao "armija bih". Mogu ja na moj kurac nalijepiti etiketu da je Ivo Banac, ali to je samo kurac bez obzira na etiketu. A paćenika, na dva fronta udaraju. Taj portal je jako gurao sektu PZD i nerede u Banja Luci.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 02 srp 2019, 17:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Po cemu je ustaski? Tepa svom cvijecu?
No jos malo kritike, green ili blau screen je jeftiniji od tih zavesa iza voditeljice i izgleda modernije.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 02 srp 2019, 17:44 |
|
|
Moraju maknuti tu dekorativnu pozadinu, nije moderno.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 02 srp 2019, 19:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: neretvanin je napisao/la: To nije "takozvani" TV kanal jer postoji i emitira. Takozvana je "armija bih" koja više ne postoji. I nikad nije postojala kao "armija bih". Mogu ja na moj kurac nalijepiti etiketu da je Ivo Banac, ali to je samo kurac bez obzira na etiketu. A paćenika, na dva fronta udaraju. Taj portal je jako gurao sektu PZD i nerede u Banja Luci. Frustrirana dijasporska nacija bez države.  Frustracije se šire od St. Louisa, preko Švedske do desetina džemata po Njemačkoj i Austriji. Hrvatska starija dijaspora je često također retardirana, ali oni bar imaju državu.  Nemaju Šešelja za predsjednika i smiju se naglas dozivati kad dođu ljetovati u Dalmaciju. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
raga
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 00:24 |
|
|
Gledljiva...zanimljiva...prilozi vrhunski, sažeti i zabavni....razgovijetni i dikcijski savršeni spikeri...profesionalno montirani prilozi sa savršenim balansom glasa i pozadinske glazbe....i ono najbitnije neovisan i objektivan medij. Ovim tempom će milijun gledatelja dosegnuti u prvi mjesec postojanja, a ne u prvoj godini kako planiraju. Izvješće o Aluminijskom, kao treća vijest nakon suše i vatrogasaca, po meni bi trebalo prijaviti za Pulitzera. Što reći o Vladi Sliškoviću, bivšem treneru HŠK Zrinjskog?! Sve u svemu, ustat se i kazat RTV HB! Bit će to mamac za oglašivače!
|
|
Vrh |
|
 |
ledolomac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 09:26 |
|
|
raga je napisao/la: Izvješće o Aluminijskom, kao treća vijest nakon suše i vatrogasaca, po meni bi trebalo prijaviti za Pulitzera. Slažem se. Preko ovih tehničkih gluposti, nestanaka struje, zastarjelih špica, lošeg vizualnog identiteta, zavjesa u pozadini... se može preći u ovoj "testnoj fazi", ali u dnevniku staviti vrućine u Mostaru kao prvu vijest ispred gašenja Aluminija je stvarno vrh. Večeras očekujemo breaking news izvještaj o cijenama na mostarskoj tržnici.
|
|
Vrh |
|
 |
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 12:56 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Baš me zanima ko će da finansira ovu TV, bez dozvole SDA mogu samo ZHK i jos par kamenjarskih općina što ovu televiziju čini kantonalnom televizijom navedenog kantona.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 14:02 |
|
|
ledolomac je napisao/la: raga je napisao/la: Izvješće o Aluminijskom, kao treća vijest nakon suše i vatrogasaca, po meni bi trebalo prijaviti za Pulitzera. Slažem se. Preko ovih tehničkih gluposti, nestanaka struje, zastarjelih špica, lošeg vizualnog identiteta, zavjesa u pozadini... se može preći u ovoj "testnoj fazi", ali u dnevniku staviti vrućine u Mostaru kao prvu vijest ispred gašenja Aluminija je stvarno vrh. Večeras očekujemo breaking news izvještaj o cijenama na mostarskoj tržnici. Televizija će izgleda biti sve ono što smo očekivali, mada smo se potajno nadali da neće biti. Poltronska televizija bez ikakve zvijezde vodilje i ideje. No dobro, i dalje mislim da je dovoljno dobro jer se zove TV Herceg-Bosne. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 14:02 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Baš me zanima ko će da finansira ovu TV, bez dozvole SDA mogu samo ZHK i jos par kamenjarskih općina što ovu televiziju čini kantonalnom televizijom navedenog kantona. Da, ZHK, PK i K10. To ono kao kada su predsjednici opstinskih vijeca (Hrvati) vecinski bosnjackih opstina u srednjoj Bosni zabranjivali pojavu Komsica na prostoru tih istih opstina. 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 14:03 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Baš me zanima ko će da finansira ovu TV, bez dozvole SDA mogu samo ZHK i jos par kamenjarskih općina što ovu televiziju čini kantonalnom televizijom navedenog kantona. Pa moraju i islamisti jesti. Ako blokiraju tu, bit će i sami blokirani negdje drugo.
1197 of 2558 - 46.79%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 14:22 |
|
|
Odlična muzika u jutarnjim satima na RTV HB 
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 14:44 |
|
|
Amateri još nemaju web i fb stranicu i yt kanal...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 15:31 |
|
|
Zamolio bih pleme Hrvata da prestanu srati.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 15:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80721 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Zamolio bih pleme Hrvata da prestanu srati. Pleme je onaj narod koji nema nikakvog mišljenja unutar sebe, i nikakve kriterije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 15:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41490 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Baš me zanima ko će da finansira ovu TV, bez dozvole SDA mogu samo ZHK i jos par kamenjarskih općina što ovu televiziju čini kantonalnom televizijom navedenog kantona. Financirat će hrvatske općine i HDZ. Šta vas islamiste briga tko će financirati? Mislim da će svaka općina dobiti suvladnički dio, znam da Čitluk ima 5% Iz istih kriterija je i FujTV sarajevska kantonalna tv.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 15:56 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Amateri još nemaju web i fb stranicu i yt kanal... Imaju yt kanal
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 16:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: BBC je napisao/la: Zamolio bih pleme Hrvata da prestanu srati. Pleme je onaj narod koji nema nikakvog mišljenja unutar sebe, i nikakve kriterije. Plemena su dobra za neke. Tek stvar počela vi serete. Vi sami na ovom forumu godine 2019. nemate responsive skin za smartphones.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 16:10 |
|
|
1986 je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Amateri još nemaju web i fb stranicu i yt kanal... Imaju yt kanal Nemaju, daj link!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 16:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pleme je onaj narod koji nema nikakvog mišljenja unutar sebe, i nikakve kriterije.
Plemena su dobra za neke. Tek stvar počela vi serete. Vi sami na ovom forumu godine 2019. nemate responsive skin za smartphones. Šta skin, responsive, ne izmišljaj 
1197 of 2558 - 46.79%
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 20:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: BBC je napisao/la: Plemena su dobra za neke. Tek stvar počela vi serete. Vi sami na ovom forumu godine 2019. nemate responsive skin za smartphones.
Šta skin, responsive, ne izmišljaj  Cuj nema ? zasto ne prebacis ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 21:51 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 22:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26523 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
4 VIEWS. Ja i još trojica. 
Privitak/ci: |

aVq49bO_700b - kopija.jpg [ 185.64 KiB | Pogledano 3502 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 22:05 |
|
|
treba to pogurati na hrhb fb stranici
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 22:08 |
|
|
Imaju ju li kakav konto za primanje donacija?
|
|
Vrh |
|
 |
1986
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 03 srp 2019, 22:13 |
|
|
Bobovac je napisao/la: 4 VIEWS. Ja i još trojica.  Zašto nisi lajko? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|