|
|
Stranica: 32/33.
|
[ 819 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Croato
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 11:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 11:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88722 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
S parama iz državnog proračuna, Talijani pišu o Pavarottiju, Srbi all in uložili te pare da se produži za koju godinu kod Hrvata izumiruća jugonostalgija (rade luksuzne priloge gdje se hvali ne samo Titova nego i Karađorđeva Jugoslavija), a Muslimani otvorili agresivni islamsko-militaristički časopis.
Kuda će žaba nego u vodu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 12:59 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1126 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
PRO TV nema programsku šemu, random izbacuju snimljene priloge, ujutro puštaju domoljubne, dalmatinske i hercegovačke pjesme.
Ako nekada propane, trebalo bi je utopiti u RTV HB.
RTV HB ima regionalne urede, ne znam imaju li u HBŽ, ako nemaju neka naprave suradnju.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 12:59 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1126 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Ne znam na koju foru PRO TV može opstajati.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88722 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
To mi zvuči kao projekt jednog čovjeka.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 19:57 |
|
|
Pro tv naplaćuje svoje usluge, hoćeš da te snime, hoćeš da budeš na tv, nema problema , nije skupo. Ali evo nekima i je skupo. Citat: Televizija PRO TV iz Tomislavgrada medijski pratila događaj lovačku večeru, , te kako je prema riječima vlasnike PRO TV-a Organizator (Lovačka udruga Orlov kuk) s televizijom dogovorio cijenu od 700 KM za usluge medijskog praćenja, što nije istina, a to ćemo potvrditi foto sadržajem korespondencije koju smo imali s PRO TV-om
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 26 stu 2025, 21:14 |
|
|
|
Pa dobro, koji god biznis model misle da će radit.
Imaju pravo probavali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 21:48 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:17 |
|
|
Ako je vjerovati podacima sa companywall.ba Prihodi u KM za 2024. godinu: - FTV 38.64 milion
- RTRS 32.95 milion
- Hayat TV 11.30 milion
- OBN TV 8.99 milion
- Avaz Media 5.50 milion
- FACE TV 3.91 milion
- RTV HB 3.75 milion
... - ProTV 0.30 milion
RTV HB imala je povećanje prihoda za 50.4% u odnosu na 2023.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:20 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ako je vjerovati podacima sa companywall.ba Prihodi u KM za 2024. godinu: - FTV 38.64 milion
- RTRS 32.95 milion
- Hayat TV 11.30 milion
- FACE TV 3.91 milion
- RTV HB 3.75 milion
... - ProTV 0.30 milion
RTV HB imala je povećanje prihoda za 50.4% u odnosu na 2023. Fina statistika. Tiha voda brege dere. TV FACE je prestignut ove godine. Dostići će po prihodima Hayat, a s više para bit će još više "muzike". Gdje ima novca ima i ljudi. Sa ljubavlju i hejtom prema televiziji, diže se i gledanost, već sada je Klix prisiljen navoditi televiziju svaki tjedan jer Čović brojne ekskluzive prvo izjavi na RTV HB. Isto bi trebali raditi i ostali hrvatski političari. Ekskluzive isključivo za RTV HB, nove poteze i zahtjeve, kao i zapaljive komentare, objavljivati isključivo preko RTV HB. Da bi se pratili potezi Hrvata, sada se mora gledati ova televizija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:25 |
|
|
Sljedeći cilj je: prihodi 10 miliona KM. Novi studio u HNK i efikasna ekipa (bez uhljeba - jer tada neće pomoći ni prihodi od 100 miliona KM). 
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:29 |
|
|
|
Relevantnost i kvaliteta polako raste. Ekskluzive od hrvatskih političara, više novca.
Ja volim kvalitetu i sigurno neću gledati nešto samo zato što je hrvatsko. Recimo, nijedan hrvatski portal u BiH ne čitam, jer ne valjaju.
No, RTV HB sam počeo spontano i polako, ali sve više, pratiti....
I prelazi u naviku, rutinu, ritual. Jako sporo, ali sigurno, kako se kvaliteta i relevantnost sporo ali sigurno povećavaju, tako i moja osobna gledanost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:33 |
|
|
|
Ako netko ima kontakt od forumaša sa redakcijom RTV HB. Moj prijedlog - idući gost u Kompasu sa Miroslavom Vasiljem, da zakucamo preglede: Milorad Dodik
Tema: Bošnjačka hegemonija kao uzrok propadanja BiH?
EDIT: Poslao sam mail.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:37 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ako itko ima kontakt od forumaša sa redakcijom RTV HB. Moj prijedlog - idući gost u Kompasu sa Miroslavom Vasiljem, da zakucamo preglede: Milorad Dodik
Tema: Bošnjačka hegemonija kao uzrok propadanja BiH? Skoro svakog voditelja pretpostavljam da možeš izravno kontaktirati s prijedlozima. Nisu to neki celebrity.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:37 |
|
|
Citat: Hayat TV 11.30 milion FACE TV 3.91 milion RTV HB 3.75 milion S tim da je velika razlika u strukturi ovih prihoda. Prve dvije televizije su oko 50% novca marketing, a 50% su politički prihodi pod krinkom marketinga (stranka sponzor prebacuje pare preko naručivanja oglasa za firme koje kontroliraju). RTV HB pak trenutno, svjesno ima malo reklama. Ugodnije je gledati bez reklama, ali s vremenom će morati probrane i "jake reklame" imati kao što recimo ima i HRT.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:40 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Ako itko ima kontakt od forumaša sa redakcijom RTV HB. Moj prijedlog - idući gost u Kompasu sa Miroslavom Vasiljem, da zakucamo preglede: Milorad Dodik
Zaista, bi bilo divno vidjeti Dodika s Vasiljem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:42 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Sljedeći cilj je: prihodi 10 miliona KM. Novi studio u HNK i efikasna ekipa (bez uhljeba - jer tada neće pomoći ni prihodi od 100 miliona KM).  U Mostaru, zbog demografije, što više uhljeba na RTVHB je ustvari ok.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:45 |
|
|
|
Pridružujem se Robbiu i Sejdi da Dodik bude gost!
Dakle neki veliki intervju s Dodikom, tko bi to vodio Vasilj ili ?? Dotaći se i svih intrigantni tema s laganim, neprimjetnim favoriziranjem gosta, ne želim gledat neki marketinški monolog, malo safta ali ne pretjerano.
S tim da bi ja inzistirao da i Aleksandar Vučić dobije veliki intervju pod egidom energetike! (sankcije NIS-u i plinofikacija BH, ruski plin itd) Prikriveni egid emisije srbsko-hrvatski odnosi u budućnosti prije svega mislim na poslovne odnose, a ne nekakav patetični Jugo format.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:45 |
|
|
|
Sa nekih 10 milijuna KM prihoda, broj radnika samo u Mostaru će biti oko 100, uz par desetaka novinara i par desetaka urednika i filmadžija, sa studiima idealno u HNK.
Tu će onda biti dosta produkcije....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:47 |
|
|
Televiziju će morati ispoštovati svatko tko se želi obratiti hrvatskom narodu u BiH, ili preko nas zaobilaznim putem doći do Hrvatske.  Bit će i intervju sa Bakirom, nakon izbora, gdje će slati ulizujuće poruke, u sklopu hodočasničkog pohoda u Mostar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:51 |
|
|
|
Televizija definitivno ima svoju upotrebu, prije svega:
1. Treba biti primarni emiter za objave poteza, planova i ekskluziva hrvatske politike, svojevrsni "Službeni List" i agencija kojeg onda moraju citirati svi mediji u Sarajevu i BL 2. Hrvatima se srpski i muslimanski političari trebaju obraćati preko ove televizije, ako je poruka približavajuća i iskrena 3. Naravno služiti za pokrivanje lokalnih tema i kulture 4. Davanje medijske pozornosti, medijski zanemarenima pojedincima u Hrvatskoj, od kulturnjaka na dalje, čime se grade veze. Sarajevo je preko toga godinama gradilo podršku, "ja tebi reanimiram propalu javnu karijeru, dam ti gostovanje da budeš na TV, ti 80% pričaš nešto svoje ali i 20% moraš potrošiti da kažeš nešto protiv Hrvata ili Srba BiH"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 22:58 |
|
|
Brane je napisao/la: Pridružujem se Robbiu i Sejdi da Dodik bude gost!
Dakle neki veliki intervju s Dodikom, tko bi to vodio Vasilj ili ?? Dotaći se i svih intrigantni tema s laganim, neprimjetnim favoriziranjem gosta, ne želim gledat neki marketinški monolog, malo safta ali ne pretjerano.
S tim da bi ja inzistirao da i Aleksandar Vučić dobije veliki intervju pod egidom energetike! (sankcije NIS-u i plinofikacija BH, ruski plin itd) Prikriveni egid emisije srbsko-hrvatski odnosi u budućnosti prije svega mislim na poslovne odnose, a ne nekakav patetični Jugo format. S Dodikom kao gostom, u emisiji s legendarnim izjavama, televizija bi ubrzala svoj spori put ka mainstream.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 23:06 |
|
|
|
Meni je čudno da HRT nema dnevnu informativnu emisiju (15-20 min) o hrvatskim temema iz BiH, kao što recimo ima ORF glede vijesti iz Južnog Tirola ("Južni Tirol danas") u večernjim satima. Ili da reemitiraju Dnevnik TVHB. Ona emisija "preko granice" je totalno zastarjela i emitira se u ne atraktivnom vremenu. Treba se na tome poraditi. Može paralelno i na HRT 2 i na HRT4.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 23:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2025, 23:27 |
|
|
|
Dnevno.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|