|
|
Stranica: 11/23.
|
[ 574 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 sij 2019, 19:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Sad bi dobio rinuka a ne 2/3 glasova. To ti je jasno
Ti znaš da je Čović više puta ranijih godina već bio na toj proslavi, tj akademiji u povodu dana RS? Ako glasače to nije bilo briga prije, zašto bi to bio sada slučaj? Žrtva si muslimanske propagandne akcije CHO 1. Izdigni se iznad toga please. Ne pratim njihove medije..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 sij 2019, 20:25 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Buncaš i pišeš nepovezano. Vratio si se na forum da bi nam rekao konkretno šta? Nešto u vezi majorizacije po treći put?Ne poštovanju promene izbornog zakona?Ne.Čekaj.Nešto u vezi 170.000 proteranih iz 23% Talibanistana?Ovih dana se obeležavao neki zločin muslimana nad Hrvatima..Koji Tulak?O njemu si otvorio temu sa tipičnom melodramatikom iz sarajevske kotline,kamenje plače,čuje se vrisak do neba,suza sama krenula..zaledio se čovek..itd itd.Ne.Nisi.Tebe muči nešto drugo.Šta te muči Tulkas.Otvori dušu.M? I dalje te pitam kako reagiras na kmečanu krajinaca povodom Oluje. Licemjer si I koji moj ti ovuda petljaš kad je ovo nasa stvar. Na kraju krajeva nista nisam rekao o vasoj proslavi. Samo o Čoviću.. Muslimane gotivim kao I vas samo ih nema ovuda da previše kenjaju. Trebao bi procitati moje reakcije kontra njih dok ih je bilo kao I vas Beži Tulkas.Smešan si.Lepo ti je forumaš iznad rekao.Žrtva si muslimanske propagande u koju spada između ostalog i Bujanec. Podsećaš me na jednog nesrećnog domoljuba iz Hrvatske,koji me udavio sa Šljivančaninom a kad sam ga ja pitao jeli zna ko su Stanišić ili Simatović,nije imao pojma.Tako i ti.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 sij 2019, 20:27 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Ti znaš da je Čović više puta ranijih godina već bio na toj proslavi, tj akademiji u povodu dana RS?
Ako glasače to nije bilo briga prije, zašto bi to bio sada slučaj?
Žrtva si muslimanske propagandne akcije CHO 1. Izdigni se iznad toga please.
Ne pratim njihove medije.. A šta pratiš?Srpsku žutu štampu?Štrpca pratiš?Ajde nazad kod integralista.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 sij 2019, 20:31 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Tulkas je napisao/la: I dalje te pitam kako reagiras na kmečanu krajinaca povodom Oluje. Licemjer si I koji moj ti ovuda petljaš kad je ovo nasa stvar. Na kraju krajeva nista nisam rekao o vasoj proslavi. Samo o Čoviću.. Muslimane gotivim kao I vas samo ih nema ovuda da previše kenjaju. Trebao bi procitati moje reakcije kontra njih dok ih je bilo kao I vas Beži Tulkas.Smešan si.Lepo ti je forumaš iznad rekao.Žrtva si muslimanske propagande u koju spada između ostalog i Bujanec. Podsećaš me na jednog nesrećnog domoljuba iz Hrvatske,koji me udavio sa Šljivančaninom a kad sam ga ja pitao jeli zna ko su Stanišić ili Simatović,nije imao pojma.Tako i ti. Dok je god u srbiji četnik na vlasti neka u ZG diletanata tipa Haso. Covjece vi birate za predsjednika čovjeka koji patoloski mrzi Hrvate. Samo zato je pobijedio I onda imate obraza pametovat.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 sij 2019, 20:32 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Ne pratim njihove medije..
A šta pratiš?Srpsku žutu štampu?Štrpca pratiš?Ajde nazad kod integralista. A ti Bujaneca I Hasu.. gdje ce mo sa tobom?
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 sij 2019, 00:02 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Kačamak je napisao/la: A šta pratiš?Srpsku žutu štampu?Štrpca pratiš?Ajde nazad kod integralista. A ti Bujaneca I Hasu.. gdje ce mo sa tobom? Pazi kad si upravu za ovo.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 19 sij 2019, 09:50 |
|
|
Odlične dvije zadnje Bujice.. Josić u srijedu apsolutno u pravu glede Pupovca Vukovara I svega oko toga. Razvalio I HR vladu I Sdss .
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 20 sij 2019, 19:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7425 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sutrašnji gost Bujice će biti Marijan Knezović.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 10:18 |
|
|
Vrlo kvalitetno Knezović. Za pogledati svakako
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 11:23 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Vrlo kvalitetno Knezović. Za pogledati svakako Zanimljive prozivke za Granića od voditelja kao i od Knezovića. No sad će obojica biti proglaseni glupim desnicarima te da HDZ ovo sve radi zarad nekih visih ciljeva...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 11:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25760 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 12:12 |
|
|
Diablo je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Vrlo kvalitetno Knezović. Za pogledati svakako Zanimljive prozivke za Granića od voditelja kao i od Knezovića. No sad će obojica biti proglaseni glupim desnicarima te da HDZ ovo sve radi zarad nekih visih ciljeva... Bujanec je svakako desnicar Ali daleko od toga da je glup. Vise bezobrazan a ponekad I iritrantan u svojoj tvrdoglavosti. On zaista ne moze u potpunosti pojmiti situaciju u BiH iako se trudi. Ipak je on primjer "pravog" Hrvata pa su mu Srbi prioritet. Knezović pak odlično balansira glede BiH. Ne želi povrijediti one koji su imali sukob sa Srbima. Svjestan je sta se desavalo Ali opet na prvo mjesto stavlja (I treba) sukobe sa muslimanima jer još uvijek traju (doduse politički) .
|
|
Vrh |
|
|
ledolomac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 12:56 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Bujanec je svakako desnicar Ali daleko od toga da je glup. Tulkas je napisao/la: On zaista ne moze u potpunosti pojmiti situaciju u BiH iako se trudi. Ipak je on primjer "pravog" Hrvata pa su mu Srbi prioritet.
Meni su ove dvije tvrdnje nekako u koliziji. Stvarno moraš biti ili jako neinformiran ili glup da ne razumiješ današnju situaciju u BiH, a Bujanec po svemu sudeći nije neinformiran. Što se Srba tiče, oni su mu očito primarna inspiracija u životu. Da ih sutra nestane, on bi pao u tešku depresiju, izgubio bi smisao života. Komunjare mu nisu toliko napete ako ih ne može staviti u velikosrpski kontekst.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 13:25 |
|
|
ledolomac je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Bujanec je svakako desnicar Ali daleko od toga da je glup. Tulkas je napisao/la: On zaista ne moze u potpunosti pojmiti situaciju u BiH iako se trudi. Ipak je on primjer "pravog" Hrvata pa su mu Srbi prioritet.
Meni su ove dvije tvrdnje nekako u koliziji. Stvarno moraš biti ili jako neinformiran ili glup da ne razumiješ današnju situaciju u BiH, a Bujanec po svemu sudeći nije neinformiran. Što se Srba tiče, oni su mu očito primarna inspiracija u životu. Da ih sutra nestane, on bi pao u tešku depresiju, izgubio bi smisao života. Komunjare mu nisu toliko napete ako ih ne može staviti u velikosrpski kontekst. Sta ti stvarno mislis da neko ko ni podrijetlom nije iz BiH moze doista sve to da shvati I osjeti, ma koliko informiran bio? Moje misljenje je da nema šanse. Glede Bujaneca I srba. Da možda si I u pravu Ali pogle preko Dunava odnosno Drine.. Da nema Hrvata onaj pizdoustić ne bi dobio izbore. Njegova mržnja spram Hrvatima mu je donijela vlast. U HR, (nekome ko u toj proporciji mrzi Srbe) takvo što donosi probleme . Pametnom je dovoljno da zakljuci gdje je fasizam na vlasti gdje na marginama
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sve dok je taj mali hitlerovski žabac medijski lider desnice, nemate šanse privući previše ljudi koji nešto vrijede.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 13:45 |
|
|
Obožavam gospodin Veljine emisije. Morati ću odgledati i ovu uspješnicu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 14:17 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Odlične dvije zadnje Bujice.. Josić u srijedu apsolutno u pravu glede Pupovca Vukovara I svega oko toga. Razvalio I HR vladu I Sdss . Kad stigneš da gledaš sve to kad po ceo dan čitaš Deretićeve knjige.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 15:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sve dok je taj mali hitlerovski žabac medijski lider desnice, nemate šanse privući previše ljudi koji nešto vrijede. Bitno da desnica ima nakon dugo vremena medije, da se cuje druga strana price te da se da sloboda svima koji to zele. To sto joj je Bujanec na celu malo koga zanima a on sam i nema nekakvu politicku moc kao ni karizmu. Bujanec je alat desnici koja se nazalost jos nije kristalizirala u nesto ozbiljnije.Kao dokaz mozemo navesti Hasu i njegovu stranku...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
ledolomac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 15:40 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Sta ti stvarno mislis da neko ko ni podrijetlom nije iz BiH moze doista sve to da shvati I osjeti, ma koliko informiran bio? Moje misljenje je da nema šanse. Ne moraš biti genijalac da shvatiš osnove. Ljudi u RH koji ne shvaćaju uglavnom su neinformirani, ali kao što rekoh, Bujanec ima sve potrebne informacije, a svejedno mu nije jasno zašto recimo Hasanbegovićeva politika nije u skladu s interesima Hrvata ("Hrvata katolika") u BiH. Jednom u par mjeseci dovede kvalitetnog gosta koji mu doslovno mora crtati kako stoje stvari, on kima glavom i pretvara se da razumije, a onda u idućoj emisiji zovne kaBanca da nastave gdje su stali. Tulkas je napisao/la: Glede Bujaneca I srba. Da možda si I u pravu Ali pogle preko Dunava odnosno Drine.. Da nema Hrvata onaj pizdoustić ne bi dobio izbore. Njegova mržnja spram Hrvatima mu je donijela vlast. U HR, (nekome ko u toj proporciji mrzi Srbe) takvo što donosi probleme . Pametnom je dovoljno da zakljuci gdje je fasizam na vlasti gdje na marginama Reći da je Vučić dobio izbore zbog mržnje prema Hrvatima je jednako kao reći da je Kolinda dobila izbore zbog mržnje prema Srbima. Meni su obje te teze iracionalne i neutemeljene. Vučić pobjeđuje zato što je uzurpirao medije te razbio i neutralizirao opoziciju. Istina je da Vučić koristi i te nacionalne osjećaje za manipulaciju, ali je to puno više usmjereno na odnos sa Albancima nego Hrvatima. Generalno, moj je dojam da se Hrvati puno više bave Srbima nego Srbi Hrvatima. Što zbog činjenice da je rat vođen na hrvatskom tlu, što zbog toga da Srbi osim Hrvata imaju i druge arhineprijatelje pa se ne stignu baš fokusirati samo na nas. Srbi se po pitanju vanjske i regionalne politike bave Kosovom, BiH/RS-om, Crnom Gorom pa tek onda Hrvatskom, dok za hrvatsku desnicu nitko osim Srba ne postoji. Tu je razlika. Ministry of Sound je napisao/la: Sve dok je taj mali hitlerovski žabac medijski lider desnice, nemate šanse privući previše ljudi koji nešto vrijede. Slažem se. Najgore je to što se ljudi koji imaju nešto pametno za reći, a nemaju tako lak pristup mainstream medijima, moraju ulagivati likovima poput Bujanca da bi dobili platformu za javni nastup. To se vidjelo i u Knezovićevom slučaju gdje je u nekim dijelovima očito podilazio i govorio ono što ovaj želi čuti, a hodao po jajima u stvarima koje bi mu zaparale uši da ih jasno i nedvosmisleno kaže.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 17:19 |
|
|
Mozes mi samo reci odakle si, ako nije tajna. Možda lakše svarim ovo sto si nalupetao glede Vučića.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 17:57 |
|
|
Sad će ekspert koji se pre 30 godina preselio u Holandiju, i zemlju u kojoj ti živiš gleda samo na youtube i putopisnim emisijama da ti objasni kako funkcionišu stvari u delu sveta gde ti živiš i radiš... Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti, majke mi. Gori je 200 puta od bošnjačke dijaspore sa kliksa. I ovo 200 puta nije hiperbola.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 18:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sad će ekspert koji se pre 30 godina preselio u Holandiju, i zemlju u kojoj ti živiš gleda samo na youtube i putopisnim emisijama da ti objasni kako funkcionišu stvari u delu sveta gde ti živiš i radiš... Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti, majke mi. Gori je 200 puta od bošnjačke dijaspore sa kliksa. I ovo 200 puta nije hiperbola. Hahaha mamu vam mutavu vise izlazim po manjem entitetu no vi levati koji dole zivotarite .. čudo kako ti ne smetaju ostali koji pišu is dijaspore.. srpska posla
|
|
Vrh |
|
|
ledolomac
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 18:04 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Mozes mi samo reci odakle si, ako nije tajna. Možda lakše svarim ovo sto si nalupetao glede Vučića. Mostar. I da se razumijemo, niti ja branim pizdoustog, niti imam ikakve simpatije prema njemu. Samo kažem da je ta teza kako pobjeđuje na izborima zbog mržnje prema Hrvatima jednako nategnuta i egocentrična kao i teze srpskih tabloida da sve što Hrvati učine ima nekakvu vezu s njihovom mržnjom prema Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 18:10 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Uvijek je lakse upirati u tudu dijasporu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 22 sij 2019, 18:11 |
|
|
ledolomac je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Mozes mi samo reci odakle si, ako nije tajna. Možda lakše svarim ovo sto si nalupetao glede Vučića. Mostar. I da se razumijemo, niti ja branim pizdoustog, niti imam ikakve simpatije prema njemu. Samo kažem da je ta teza kako pobjeđuje na izborima zbog mržnje prema Hrvatima jednako nategnuta i egocentrična kao i teze srpskih tabloida da sve što Hrvati učine ima nekakvu vezu s njihovom mržnjom prema Srbima. Super sada je sve jasnije pa ti ne uzimam za zlo to sto pises. Samo grijesis glede Vučića. Ta njegova mržnja spram Hrvatima donijela mu je masu glasova. Slicno kao muslimanski za Sejdu. Zar ne primjecujes da svoj polozaj u Srbiji svako malo pokusava opravdati pustajuci one svoje degenerike Vulina I Dačića da pljuju po Hrvatima. Pa njegovi mediji itd. To pali kod njih u Srbiji. Vjeruj da I ovdje na forumu imaš onih koji ga simpatiziraju samo zbog toga. Al ok, ti imaš svoj stav oko toga I nema problema.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|