|
|
Stranica: 21/23.
|
[ 574 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Harezm
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 vel 2022, 22:07 |
|
|
Balimir Mujanec
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 03 vel 2022, 23:58 |
|
|
Harezm je napisao/la: Balimir Mujanec
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 14 vel 2022, 11:02 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 00:09 |
|
|
Jučer vidio Velimira Bujanca u noćnom klubu Mint u Zagrebu. Slikao se sa djevojkama.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 00:13 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Jefferson Davis je napisao/la: Haso upravo rekao da je njegova domovina samo jedna, izmedju Mure, Drave, Drine i Jadrana, ali domovina razdijeljena izmedju dvije drzave. Da nije Larsudin naš Haso ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 00:27 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Jučer vidio Velimira Bujanca u noćnom klubu Mint u Zagrebu. Slikao se sa djevojkama. Idemo u H2O kolega nekad?
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 00:28 |
|
|
Nisam ufatio sekunde Bujice otkad ikad, ali pretpostavljam ukrajinisanje žešće u zadnje vrime. Srbi=Rusi i Putin=Milošević i tako to Ko što crni bombarder reče na drugoj temi, da su naši dodrinaši 10% energije uložene u Ukrajinu uložili u Herceg Bosnu, di bi nam kraj bio
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 12:32 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Jučer vidio Velimira Bujanca u noćnom klubu Mint u Zagrebu. Slikao se sa djevojkama. Idemo u H2O kolega nekad? Zasad samo Mint. Mislim otići koji put i u Boogaloo koji mi je još i bliži, mada ni H20 nije daleko. Bujanec je dobio malo sijede.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 00:56 |
|
|
Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 14:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car. Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 15:44 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car. Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: Citat: Na početku obeležavanja predsednik Vučić, delegacije SAD, Italije, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Poljske, opštine Gornji Milanovac, porodice Karađorđević i Fondacije Halijard položile su vence na spomenik "Aerodrom slobode i ratnog savezništva SAD i trupa generala Draže Mihailovića". https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 18:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: Citat: Na početku obeležavanja predsednik Vučić, delegacije SAD, Italije, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Poljske, opštine Gornji Milanovac, porodice Karađorđević i Fondacije Halijard položile su vence na spomenik "Aerodrom slobode i ratnog savezništva SAD i trupa generala Draže Mihailovića". https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati? Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit ********,lezbe,i četnici.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 19:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati? Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit ********,lezbe,i četnici. Ne brabonjaj ugursuzu zutobrkati, nego nauci da zivikujes isto sto i ove lepe momcine, delije, junacine...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 19:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit ********,lezbe,i četnici. Ne brabonjaj ugursuzu zutobrkati, nego nauci da zivikujes isto sto i ove lepe momcine, delije, junacine... Ne posjećujem parade ponosa.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 svi 2022, 16:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati? nadam se da ste ponosni što ste doprinjeli pobjedi komunizma, uspsotavi makedonske i crnogorske nacije i republike, AP Kosova i unitarne građanske BIH. i još poslije Draža streljan.... čestitam vam na vašem doprinosu istome!
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 svi 2022, 20:02 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati? nadam se da ste ponosni što ste doprinjeli pobjedi komunizma, uspsotavi makedonske i crnogorske nacije i republike, AP Kosova i unitarne građanske BIH. i još poslije Draža streljan.... čestitam vam na vašem doprinosu istome! Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 14:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod. ne, ja tebi prićam upravo o svjetskom ratu bez Sovjeta, Švabo bi dan danas ovdje gazdovao, ne bi bilo ni Titinih ni Dražinih veterana na paradama. U ovom djelu Europe, borba protiv Švabe je bila efektivno, borba za Sovjete. Znao je to i tvoj Čiča, zato nije gubio vrijeme na borbu sa Švabama.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 20:50 |
|
|
Aleksa je djelomično upravu kad kaže da bi četnici pobijedili da nije bilo Sovjeta.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 22:25 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod. ne, ja tebi prićam upravo o svjetskom ratu bez Sovjeta, Švabo bi dan danas ovdje gazdovao, ne bi bilo ni Titinih ni Dražinih veterana na paradama. U ovom djelu Europe, borba protiv Švabe je bila efektivno, borba za Sovjete. Znao je to i tvoj Čiča, zato nije gubio vrijeme na borbu sa Švabama. Sovjeti su morali da pregaze pola Evrope da bi dosli do Rajhstaga, ali eto, u Jugoslaviju bas i nisu morali da ulaze, jer bi se Svabe ionako povukle. Ali su usli da postave revolucionarnu vlast, nelegalnu vlast. Da nisu, cetnici bi dobili gradjanski rat. A svetski su svakako dobili kao deo pobednicke koalicije.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 svi 2022, 18:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sovjeti su morali da pregaze pola Evrope da bi dosli do Rajhstaga, ali eto, u Jugoslaviju bas i nisu morali da ulaze, jer bi se Svabe ionako povukle. Ali su usli da postave revolucionarnu vlast, nelegalnu vlast. Da nisu, cetnici bi dobili gradjanski rat. A svetski su svakako dobili kao deo pobednicke koalicije. Četnici nikada ne bi ovladali čitavom Jugoslavijom, za to je šansa ravno 0, možda bi dobil irat među Srbima, ali nikada bez vanjske pomoi ne bi ovladali čitavom tom državom. poanta priče koju ti ja govorim je da je za građasnki rat u Jugosalviji presudan bio ishod svjetskog rata. komunisti su mogli izgubiti samo ako Švabe ne izgube. dakle, svaki pucanj u Švabu je bio pucanj za komunisitčku pobjedu, htio ne htio. Tvoj Čiča je to jako dobro razumio i zato na Švabu pucat nije htio. Slabiji Švabo=jači komunisti.
|
|
Vrh |
|
|
borak
|
Naslov: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 12 lip 2022, 16:58 |
|
|
Nisam vidio ima li tema o dotičnom novinaru, ako ima ispričavam se. Zanima me mišljenje forumaša o njemu. Meni je dosta nepouzdan, ali cijenim ga kao istraživačkog novinara, zna iskopati zanimljive stvari. Inače neki dan sam mu zalijepio sliku na fb stranici kako je ugostio Plenkija 2014. godine i dobio sam momentalni ban.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 12 lip 2022, 18:40 |
|
|
Ima tema kume vec jbg
Bujica.tv
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 kol 2022, 13:11 |
|
|
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-08-13 at 13-07-24 'NISAM TE VIDIO NA SPROVODU' Bujanec riječima izmasakrirao Babića 'Vidiš da nije dobro generalizirati. Babinjo ni tvoj pokojni novinar nije se cijepio' - Dnevno.hr.png [ 31.07 KiB | Pogledano 2146 put/a. ]
|
Screenshot 2022-08-13 at 13-07-54 'NISAM TE VIDIO NA SPROVODU' Bujanec riječima izmasakrirao Babića 'Vidiš da nije dobro generalizirati. Babinjo ni tvoj pokojni novinar nije se cijepio' - Dnevno.hr.png [ 17.13 KiB | Pogledano 2146 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 sij 2023, 12:01 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Pogledao dvije prve epizode ove godine. Samo se napadaju Dodik, Dačić i Srbi, brine za opstanak BIH, dosadne gluposti. Jedino je prvi gost rekao nešto kratko o bošnjačkom ponašanju.
|
|
Vrh |
|
|
Primorac99
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 19 sij 2023, 22:54 |
|
|
borak je napisao/la: Nisam vidio ima li tema o dotičnom novinaru, ako ima ispričavam se. Zanima me mišljenje forumaša o njemu. Meni je dosta nepouzdan, ali cijenim ga kao istraživačkog novinara, zna iskopati zanimljive stvari. Inače neki dan sam mu zalijepio sliku na fb stranici kako je ugostio Plenkija 2014. godine i dobio sam momentalni ban. Uglavnom se slažem, no kako je tema BiH smatran da isuviše napada Dodika i RS, a preblag je prema velikobošnjačkim aspiracijama it.d. Ustvari problem koji dijeli s Hasanbegovićem. Eh da, i ne sviđa mi se što je tijekom pandemije ugošćavao radikalne antivaksere i slične ridikule (Sladoljev, Gajski i ostala kompanija).
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|