|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 120 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 11:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo iz naslova "Dodikov" se u većini zagrebačkih i sarajevskih medija koristilo naravno u pejorativnom smislu, jer piše da je Igor Dodik suvlasnik (nisam provjeravao). Emitiranje kreće krajem godine, a imati će tri studija u HR, BiH (nije spomenuto SA ili BL) i SR. ima jakih imena, barem iz RH: - Severina - Ivana Paradžiković - Matea Dominiković Vučić je prethodno oslabio N1 kroz onu foru sa preuzimanjem prava na englesku Premier Ligu. S obzirom na fokus na informativni program, ovo nije neka verzija Pinka, nego idu baš čini mi se na tržište N1, Nove itd. Iz hrvatske perspektive, kad ne možemo imati neki naš suvarenistički program, možda je nešto Dodikovo i manje zlo od CIA/Njemačka/Sarajevo shema, ali zaista smo loši, preloši, ako ovakav projekt može iznijeti jedna Banja Luka, grad veličine Osijeka ili Rijeke. Službeni PR sa konferencije u Rovinju: Citat: U okviru 14. Weekend Media Festivala u Rovinju u subotu je održan koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda Momčila Bajagića Bajage koji je na jedinstven način najavio dolazak UNA-e, multimedijalne platforme koja će, prema najavama, zauvijek promijeniti medijsko tržište u regionu.
Medijsko nebo postaće bogatije i šarenije zahvaljujući platformi koja će gledaocima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini pružiti sadržaj kakav još nije viđen na ovim prostorima.
UNA na tržište donosi potpuno drugačiji pristup u kreiranju zabavnog i informativnog programa, koji će publici omogućiti da iskusi kako izgleda vrhunski televizijski program kreiran po aktuelnim svjetskim standardima. Kvalitet će biti simbol multimedijalne platforme UNA, koja će, bez sumnje, za kratko vrijeme osvojiti srca više od deset miliona gledalaca širom regiona i prikovati ih za ekrane sadržajem kojem je nemoguće odoljeti.
Ove jeseni brojne regionalne muzičke i glumačke zvijezde, televizijska lica i medijski profesionalci zajedničkim će snagama, talentima i umijećem učestvovati u kreiranju raznovrsnog i prvoklasnog programa.
Mnogo osmijeha, nezaboravnog provoda i pouzdanih informacija iz prve ruke očekuje vas na medijskoj platformi UNA, u okviru koje će vam društvo praviti legendarni Haris Džinović, kao i jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Andrija Kuzmanović, čiji će zabavni programi postati neizostavni dio vaše svakodnevice.
U timu UNA-e gledatelji će imati priliku pratiti i sjajnu Ivanu Paradžiković, eksperta za istraživačko novinarstvo, zajedno sa kolegom iz redakcije informativnog programa, Josipom Šarićem. Popularni voditelj Frano Ridjan, atraktivna Maja Bajamić, simpatični glumac Stefan Bundalo, kao i šarmantna novinarka i voditeljka Dejana Rosuljaš takođe će biti dio te postave. Ekipi će se pridružiti još mnoga velika imena iz čitavog regiona, koja će ovu multimedijalnu platformu lansirati u sam vrh medijskog neba.
Idejni tvorac ovog ambicioznog medijskog projekta Dejan Jocić izjavio je da se budućnost televizije zasniva na audio-vizuelnom sadržaju, na autentičnosti, voditeljima, i prije svega na čovjeku.
- Televizija nam ne znači ništa bez ljudi, zato smo se fokusirali na dovođenje interesantnih lica koja će vratiti zabavu i autentičnost na vaše ekrane. UNA će imati jedinstvenu digitalnu platformu čiji će sadržaj omogućiti interaktivnu komunikaciju sa korisnicima. Ali ključ je autentičnost, jer ako nemaš autentičnost, nemaš ni pratioce, i to je nova zakonitost. Sa UNA-om budućnost televizije počinje da živi - rekao je Jocić na panelu “Budućnost televizije”.
Ta medijska platforma nastala je sa željom da publici u regionu pruži prvoklasan program kakav zaslužuje, uz spektakularne “late night talk showe", uzbudljive “reality show” programe, svjetska muzička takmičenja, pouzdan informativni i dokumentarni program, vrhunske serije, filmove i kvizove. Najsavremenija tehnologija i studijski prostor posjeduju performanse koje su u skladu sa najvećim svjetskim televizijskim stanicama, a samo jedan od prvoklasnih projekata koji se pripremaju jeste trenutna svjetska senzacija - muzički šou “I can see your voice” koji će osvojiti srca milionske publike u regionu.
Medijski projekat UNA inspirisan je rijekom Unom koja spaja države i narode. Ona predstavlja medijsku platformu koja će objediniti sličnosti i pomiriti razlike koje ovom regionu pružaju jedinstven šarm. Ovaj autentičan projekat predstavlja revolucionarni iskorak kada je riječ o inovacijama i programskom sadržaju, i zasigurno jedan od najvećih i najkompleksnijih poduhvata koji je u skorije vreme sproveden na medijskom nebu regiona, javlja agencija Fena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:05 |
|
|
U prevodu N1 iz Banja Luke. Nema razloga da ne uspije jer svima je na vrh kurca N1 propagande a bukvalno su imali monopol godinama. Da ne spominjem što su Muslimani, ********, i sl. pojave imali besplatnu promociju svojih stavova preko N1. Vrijeme je da se glas normalnih čuje.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:21 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2009 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Nimalo mi se ne sviđa,ako je još jedna "regionalna" šema HR-BiH-SRB uz N1 i AJB.
Da ima malo vizije i volje,moglo bi se nešto pokrenuti u tandemu sa Slovencima,na uzoru na francusko-njemački ARTE,iako je tamo uglavnom kulturno-dokumentarni sadržaj.
A to "biranje manjeg zla" nas nije daleko odvelo.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:29 |
|
|
Flamel je napisao/la: Nimalo mi se ne sviđa,ako je još jedna "regionalna" šema HR-BiH-SRB uz N1 i AJB.
Da ima malo vizije i volje,moglo bi se nešto pokrenuti u tandemu sa Slovencima,na uzoru na francusko-njemački ARTE,iako je tamo uglavnom kulturno-dokumentarni sadržaj.
A to "biranje manjeg zla" nas nije daleko odvelo. Ko da pokrene? Mi iz RS sa Slovencima? Ovo je projekt iz RS, sjedište je u Banja Luci. Poznati Hrvati samo rade za nas.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:38 |
|
|
Neka ovog projekta. Previše je propagande koncentrirano u kotlini.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da i yutarnji je naziva Dodikova TV i otvoreno radi propagandu protiv Una TV.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 12:56 |
|
|
Ako je Dodik vlasnik samo dela, ko je vlasnik ostalog dela?
Inace ako je ovo stvarno Dodikov projekat a ne parnterski, onda je presao igricu ovim potezom.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Flamel je napisao/la: Nimalo mi se ne sviđa,ako je još jedna "regionalna" šema HR-BiH-SRB uz N1 i AJB.
A to "biranje manjeg zla" nas nije daleko odvelo. Iz vizure BiH Hrvata, sjajna vijest, jer trenutno nema nijednog "regionalnog" (niti hrvatskog medija) koji nam je naklonjen. Iz vizure mene kao dio šireg hrvatskog korpusa, samo lamentacija oko toga da smo ili ukleti ili najžešći retardi u regiji, ako grad poput Banja Luke može ovo iznijeti i parirati, a mi ne možemo. Al bit će gušt gledati ove naše "građanke svijeta, mrzim nacionalizam i crkvu, fuj" novinarke kako rade za Dodika i RS.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Flamel je napisao/la: Nimalo mi se ne sviđa,ako je još jedna "regionalna" šema HR-BiH-SRB uz N1 i AJB.
A to "biranje manjeg zla" nas nije daleko odvelo. Iz vizure BiH Hrvata, sjajna vijest, jer trenutno nema nijednog "regionalnog" (niti hrvatskog medija) koji nam je naklonjen. Iz vizure mene kao dio šireg hrvatskog korpusa, samo lamentacija oko toga da smo ili ukleti ili najžešći retardi u regiji, ako grad poput Banja Luke može ovo iznijeti i parirati, a mi ne možemo. Al bit će gušt gledati ove naše "građanke svijeta, mrzim nacionalizam i crkvu, fuj" novinarke kako rade za Dodika i RS. Ovo je prvi domaći regionalni projekt ovakve vrste. AJB je saudijska a N1 je CNN. Hrvatska nema potrebu za regionalnom TV, šta će joj? Ne bi ni nama trebala da nemamo u regiji promuislimanske N1 i AJB koje seru po svemu srpskom. Dakle RS ima potrebu da udari kontru i zbog tog se ulazi u ovakav projekt. Naravno biće to izbalansirano, neće biti Šešelj TV, zna se kako se suptilno širi propagnda, malo po malo.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:41 |
|
|
Dakle mijenjamo soroševsko-zapadnjačku N1 sa prosrpskom, jugoslavenskom Una TV.
Hrvatima ne treba ni jednog ni drugog nego suverenističke medijske kuće za Hrvatsku i BiH.
Ovo će samo doljevati ulje na vatru na unutarhrvatska pitanja poput statusa manjina i slično.
Možda će čak ići na produbljivanje raskola između Hrvata s dvije strane Dinare.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
iprodano
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:47 |
|
|
Koje smo mi jebene budale ako dozvolimo ovo četničko smeće.
I na kraju kako može ta tv emitirati u RH ako nema koncesiju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:48 |
|
|
Citat: Dodikova televizija pokrivat će 20 milijuna ljudi, poznata hrvatska imena i nagrađivani novinari postaju dio njihovog tima?UNA TV uskoro počinje s emitiranjem, a zagrebački studio regionalne televizije užurbano se uređuje u kompleksu Sky Office, piše Jutarnji list. Ambiciozni program televizije krenut će u isto vrijeme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, gdje će u glavnim gradovima biti posebne redakcije. Radit će se dnevnici za sve tri države, ali će biti "utkani svi zajedno". Kanal će pokrivati gotovo 20 milijuna ljudi. https://direktno.hr/domovina/dodikova-t ... ma-245919/ A što se tiče Dodika, vidim da je svi zovu Dodikova TV, neće njega tu biti nigdje imenom i prezimenom.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:49 |
|
|
iprodano je napisao/la: Koje smo mi jebene budale ako dozvolimo ovo četničko smeće.
I na kraju kako može ta tv emitirati u RH ako nema koncesiju. Ako ste dozvolili islamističko smeće možete i srpsko.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:49 |
|
|
iprodano je napisao/la: Koje smo mi jebene budale ako dozvolimo ovo četničko smeće.
I na kraju kako može ta tv emitirati u RH ako nema koncesiju. Ne brini se, Jugoslavensko-četnička demokratska zajednica će im osugrati sve što je potrebno za emitiranje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kad moramo gledat AJN na našim parama plaćenu SPTV, ne vidim problem. Vi dodrindzije se trebate odlučit mrzite li više Jugoslavene ili Srbe? Jer AJN i N1 su wannabe Yu a nisu srpski, već antisrpski. Recite, da znamo sto ste, Jugoslaveni ili srbofili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: Flamel je napisao/la: Nimalo mi se ne sviđa,ako je još jedna "regionalna" šema HR-BiH-SRB uz N1 i AJB.
A to "biranje manjeg zla" nas nije daleko odvelo. Iz vizure BiH Hrvata, sjajna vijest, jer trenutno nema nijednog "regionalnog" (niti hrvatskog medija) koji nam je naklonjen. Iz vizure mene kao dio šireg hrvatskog korpusa, samo lamentacija oko toga da smo ili ukleti ili najžešći retardi u regiji, ako grad poput Banja Luke može ovo iznijeti i parirati, a mi ne možemo. Al bit će gušt gledati ove naše "građanke svijeta, mrzim nacionalizam i crkvu, fuj" novinarke kako rade za Dodika i RS. Ćud je ženska smiješna rabota. Ne zna žena ko je kakve vjere;stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 13:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kad moramo gledat AJN na našim parama plaćenu SPTV, ne vidim problem. Vi dodrindzije se trebate odlučit mrzite li više Jugoslavene ili Srbe? Jer AJN i N1 su wannabe Yu a nisu srpski, već antisrpski. Recite, da znamo sto ste, Jugoslaveni ili srbofili. I jedno i drugo je nepoželjno i nepotrebno u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kad moramo gledat AJN na našim parama plaćenu SPTV, ne vidim problem. Vi dodrindzije se trebate odlučit mrzite li više Jugoslavene ili Srbe? Jer AJN i N1 su wannabe Yu a nisu srpski, već antisrpski. Recite, da znamo sto ste, Jugoslaveni ili srbofili. I jedno i drugo je nepoželjno i nepotrebno u Hrvatskoj. Pa ako je nepoželjno i nepotrebno neće se gledati. Ja imam kući na kablovskoj par stotina TV kanala. Od Doboj TV do Women TV a gledam samo History.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Nadam se da će biti hercegbosanski orijentirana, za ostalo me zaboli.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: I jedno i drugo je nepoželjno i nepotrebno u Hrvatskoj. Pa ako je nepoželjno i nepotrebno neće se gledati. Ja imam kući na kablovskoj par stotina TV kanala. Od Doboj TV do Women TV a gledam samo History. U Hrvatskoj ti je situacija ovakva: HRT - državna TV kuća i koja je uglavnom dosadna i neinovativna osim dokumentaraca i tu i tamo nečeg zanimljivog ali to gleda boomer populacija i rijetko tko mlađi. RTL- soroševsko leglo koje se trudi ubiti nas sve u pojam da iselimo do zadnjeg Novu TV - koja je pod kontrolom vašeg kapitala, piše vjesti kako Beograd kaže N1 - koja je rovarila protiv nas pa su je odhebali zato što su plenkiju stali na žulj ................ i sada šlag na tortu još jedna u suštini Srpska televizija u Hrvatskoj. Dakle konačni račun, jedna stranačka prčija ( HRT-HDZtv), dvije Srpske prčije ( Nova i Una tv) te jedna soroševska RTL. Niti jedna jedina Hrvatska domoljubna i suverenistička medijska kuća. Kao da vi u Srbiji imate gledati SNS- Vučić TV, RTV takija Sarajevo, Soroš volimo Kosovo i mujgure TV, HRT Srbija, i Bujanec TV ali dobro zakamufliran...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne gledaju se u RH ni AJB ni N1. Uzalud im trud. Hrvate općenito taj istok ne zanima, jedini koji se bave s istokom smo mi iz HB i dodrindžije koji ne mogu bez blejanja u Srbe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:19 |
|
|
Nisu vam Srbi krivi što ste medijski nesposobni koliko i mi u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:20 |
|
|
daramo je napisao/la: Nisu vam Srbi krivi što ste medijski nesposobni koliko i mi u BiH. Ne krivim ja Srbe, oni rae svoj posao, točno se zna tko je kriv. Jugoslavensko-četnička demokratska zajednica.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Una TV - Dodikov regionalni medijski projekt Postano: 04 lis 2021, 14:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kad moramo gledat AJN na našim parama plaćenu SPTV, ne vidim problem. Vi dodrindzije se trebate odlučit mrzite li više Jugoslavene ili Srbe? Jer AJN i N1 su wannabe Yu a nisu srpski, već antisrpski. Recite, da znamo sto ste, Jugoslaveni ili srbofili. I jedno i drugo je nepoželjno i nepotrebno u Hrvatskoj. Jedno je u direktnom sukobu sa drugim, a vi posto nemate svoje, moraju Srbi i medijski da vas oslobadjaju zbog slobode i interesa Hrvatske nacije kao da je 1918. Salu na stranu, ko zna kako ce to izgledali, da li ce biti iole srpska ili pro-jugoslovenska, jer ako je ovo drugo, najebali su Srbi mozda cak i vise od Hrvata u Hrvatskoj.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|