|
|
Stranica: 25/25.
|
[ 623 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 10 lip 2025, 23:21 |
|
|
Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 10 lip 2025, 23:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27616 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lutorčina je napisao/la: Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska. Vjerojatno si ovdje bio. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 10 lip 2025, 23:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8029 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Lutorčina je napisao/la: Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska. Splitska. Sad je novi vlasnik, još bolja hrana, po mom skromnom mišljenju. Ne možeš pogriješiti. A odmah preko puta ti je Mall.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 10 lip 2025, 23:55 |
|
|
|
Možda čovjek misli na Kebab house u Splitskoj ili kako se već danas zove, malo dalje od Uglovnice. Top restoran.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 11 lip 2025, 00:21 |
|
|
|
Zna li netko kakav je restoran Aldi u Dubrovackoj?
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 11 lip 2025, 08:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43867 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dreamteam je napisao/la: Možda čovjek misli na Kebab house u Splitskoj ili kako se već danas zove, malo dalje od Uglovnice. Top restoran. Little House, dobar.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 12 lip 2025, 00:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska. Vjerojatno si ovdje bio.  Jeste tu sam bio 2019 godine. Samo sam upamtio ulicu znam da je bio neki neobičan naziv roštiljnice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 12 lip 2025, 00:05 |
|
|
|
U starom gradu, gdje tamo valja popit kafu sladoled ... kakva je tamo gastronomska ponuda. Za ručak biram zapadni dio jer ima svinjetine na meniju a sigurno su restorani čistiji. Kakav je taj little house,je li roštiljnica ili restoran ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 12 lip 2025, 19:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8029 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Lutorčina je napisao/la: U starom gradu, gdje tamo valja popit kafu sladoled ... kakva je tamo gastronomska ponuda. Za ručak biram zapadni dio jer ima svinjetine na meniju a sigurno su restorani čistiji. Kakav je taj little house,je li roštiljnica ili restoran ? U Starom gradu, pojedi ćevape u Rote, u blizini Starog mosta.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 03:44 |
|
|
|
Vidim na crnoj hronici jedna grupa Mostaraca pretukla turistu jer je skočio s mosta. Polomiše čovjeka krvnički. Je li to neki običaj u Mostaru ili jedna vaspitna zbog straha da ne potopi spasioce?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 07:56 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Vidim na crnoj hronici jedna grupa Mostaraca pretukla turistu jer je skočio s mosta. Polomiše čovjeka krvnički. Je li to neki običaj u Mostaru ili jedna vaspitna zbog straha da ne potopi spasioce? Ništa tako duboko, samo primitizam uobičajen u toj kulturi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1365 of 2558 - 53.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 10:14 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
|
Moraš pitati mulestinske cigane za dozvolu, to je njihov most, iz guzice im je izronio za one što ga vole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 10:20 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
Lutorčina je napisao/la: Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska. Nemoj samo ćevape i burek ovdje jesti, nismo mi za toga, najbolji omjer cijene i kvalitete su ti kebab(žeks) i giros(shanklys), što se tiče restorana šuman ti je ako hoćeš kvalitetnu hranu a ne baš neku lokaciju i atmosferu, posebno ako ideš na ribu, od jačih restorana najbolji ti je gonzales i karting.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 11:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43867 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Vidim na crnoj hronici jedna grupa Mostaraca pretukla turistu jer je skočio s mosta. Polomiše čovjeka krvnički. Je li to neki običaj u Mostaru ili jedna vaspitna zbog straha da ne potopi spasioce? Ništa tako duboko, samo primitizam uobičajen u toj kulturi.  Pokazali Švicarcu šta je kultura i tolerancija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 11:52 |
|
|
|
Jasno za divljake, više me zanima je li ih policija privela i slijede li optužnice za krivično djelo fizičkog napada.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1365 of 2558 - 53.36%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 12:18 |
|
|
|
Iskoristiti za zabranu skokova sa Starog mosta. Tradicija ne smije biti opravdanje za potencijalnu tragediju. Kakav bi to bio udarac skakaćkoj ekonomiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 12:27 |
|
|
|
Ugrožava im egzistenciju. Ne moreš skočit i bit hrabar ako ne prođeš posebnu obuku (koja se naravno plaća).
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 16:07 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 16:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27616 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Kako se vidi njega su uglavnom mlatili ovi momci koji su bili u čamcu, na koje umalo nije pao. Moguće da su bili u afektu zbog zbog pretrpljene opasnosti tj straha. Mada, postavlja se pitanje zašto je čamac tako neodgovorno plovio ravno ispod mosta sa kojeg se inače skače. Oni su u biti stranom turisti, svojom neodgovornošću prvo ugrozili život, a zatim ga prebili. Gdje je tužiteljstvo da pokrene kazneni postupak?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 17:44 |
|
|
Predsjednik kluba skakaća opravdava divljačko ponašanje članova kluba. Znači napadnut jer nije htio platiti klubu skakaća. https://bljesak.info/vijesti/flash/pred ... mcu/522822Čini se da Švicarac nije nikakav amater nego poznat po skokovima s velikih visina na društvenim mrežama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 17:50 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 17:52 |
|
|
|
Na pojavu glisera u Starom gradu ranije se u medijima osvrnuo i mostarski gradonačelnik Mario Kordić.
„Mi smo imali problem sa čamcima ispod Starog mosta. Nemaju šta raditi gliseri ispod Starog mosta, htjeli smo napraviti red, međutim, činjenica je da sam se povukao i nisam uspio napraviti red. Nije to slika koju trebamo poslati”,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Mostaru Postano: 28 lip 2025, 23:19 |
|
|
Gazda je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Iduće nedjelje planiram posjetiti Mostar. Može li neko preporučiti neki restoran u zapadnom dijelu da je hrana Ok i da nisu cijene previše žara  . Davno sam bio u nekoj roštiljnici ne mogu joj se sjetiti imena ulica je splitska ili dalmatinska. Nemoj samo ćevape i burek ovdje jesti, nismo mi za toga, najbolji omjer cijene i kvalitete su ti kebab(žeks) i giros(shanklys), što se tiče restorana šuman ti je ako hoćeš kvalitetnu hranu a ne baš neku lokaciju i atmosferu, posebno ako ideš na ribu, od jačih restorana najbolji ti je gonzales i karting. Ručaću u zapadnom dijelu gradu,vjerovatno Uglovnica ili Šuman koji preporučuješ. Ne jedem kod njih. U starom gradu popijem kafu ili sok.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|