|
|
Stranica: 35/43.
|
[ 1054 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 00:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76383 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zet je napisao/la: Meni se kod Kordica svidja to sto je fokusiran na rad. Rjesava realne zivotne probleme, covjek je od suradnje i projekata a ne ideologije i filozofije. To je ono sto Mostaru treba jer je grad izgubio previse vremena stojeci na mjestu. A ima veliki potencijal.
Drugo, prema van nije tvrdolinijski Hrvat, a to, cini mi se, ima pozitivan efekt kod nekih Mostaraca. Ne bi me cudilo da je dosta nekadasnjih glasaca NS-a i SDP-a njemu udijelilo glas, nakon sto su ga upoznali u ove 4 godine. Brojni ljudi zele covjeka koji ce uvesti reda i raditi, uciniti grad kvalitetninim za zivot, ostalo im je manje bitno. Takve ljude treba privuci da glasju za tebe i mislim da Kordic to dobro radi. Ovo je zanimljiva teorija. Da su bivši hrvatski Jugo glasači SDP-a i djeca miješanih brakova glasali za Kordića odnosno HDZ. A velik broj bošnjačkih penzionera na zapadu ostao doma. U tom slučaju kandidirati nekoga poput Marka Novaka je lošija opcija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 00:57 |
|
|
Znaci najveći grijeh Kordića je sto navodno kara sa strane?! Pa to je prestrasno, pa to nitko ne radi osim jedno 70-80% ozenjenih i zauzetih A glavni konkurent je “obiteljski covjek koji je studirao 16 godina”. Ma mrs u pizdu materinu…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 01:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76383 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako je studira 20 godina, koliko je tek zacrta da bude gradonačelnik Mostara?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 01:20 |
|
|
Možda je pritom skrbio o bolesnoj majci i radio 2 smjene na poslu, pa nije stig’o…
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 06:53 |
|
|
Možda je radio nešto drugo.
Ne mogu opravdati to kurvanje Kordića, dugoročno nam šteti jer moralna mladež je važna za budućnost naroda. Ali nisam relevantan, ionako nisam glasovao ni za jednog ni za drugog, nego za Raguža koji je i normalan i pametan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 07:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kod Srba bi bio Regrut.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 10:17 |
|
|
PCM je napisao/la: Znaci najveći grijeh Kordića je sto navodno kara sa strane?! Pa to je prestrasno, pa to nitko ne radi osim jedno 70-80% ozenjenih i zauzetih A glavni konkurent je “obiteljski covjek koji je studirao 16 godina”. Ma mrs u pizdu materinu… Ljudi drame previše. Da stave Kordića i mene jedno kraj drugog, Kordića bi beatificirali
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 10:22 |
|
|
Klix proglasio 15 vijećnika samo za partiju HDZ https://www.klix.ba/vijesti/bih/situaci ... /241010114Stavili su napomenu da će Devedesetka “možda izgubit mandat”.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 10:45 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Znaci najveći grijeh Kordića je sto navodno kara sa strane?! Pa to je prestrasno, pa to nitko ne radi osim jedno 70-80% ozenjenih i zauzetih A glavni konkurent je “obiteljski covjek koji je studirao 16 godina”. Ma mrs u pizdu materinu… Ljudi drame previše. Da stave Kordića i mene jedno kraj drugog, Kordića bi beatificirali I ti šmrcaš?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 10:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Je li normalno da veliki broj forumaša, koji nisu u politici, imaju izborni sustav, matematiku i sve scenarije u malom prstu? A da pri tome od toga nemaju nikakav financijski motiv koji ih je tjerao na pravljenje simulacija, čitanje izbornog zakona i propisa?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 10:58 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ljudi drame previše. Da stave Kordića i mene jedno kraj drugog, Kordića bi beatificirali I ti šmrcaš? Ja ne znam gdje ti živiš, svi doktori su na koki, Kordić je pravilo a ne iznimka u toj profesiji. Kako bi inače mogli radit toliko, jel ti pada ikad na pamet? Da nije možda “altruizam”? Ja poprilično zdravo živim. Većinu vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Znaci najveći grijeh Kordića je sto navodno kara sa strane?! Pa to je prestrasno, pa to nitko ne radi osim jedno 70-80% ozenjenih i zauzetih A glavni konkurent je “obiteljski covjek koji je studirao 16 godina”. Ma mrs u pizdu materinu… Ljudi drame previše. Da stave Kordića i mene jedno kraj drugog, Kordića bi beatificirali Jbg, ti si barem razuman. Niste ista kategorija. Kordić što je posebno uradio? Jedino mu priznajem smanjenje tenzija sa muslimanima.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: I ti šmrcaš?
Ja ne znam gdje ti živiš, svi doktori su na koki, Kordić je pravilo a ne iznimka u toj profesiji. Kako bi inače mogli radit toliko, jel ti pada ikad na pamet? Da nije možda “altruizam”? Ja poprilično zdravo živim. Većinu vremena. Pa znaš di živim. Ali ja ne znam di ti živiš. Svi doktori nisu na koki. Svi doktori ne rade "toliko " , većina ne radi "toliko". Ali nebitno, kao što sam već rekao nije isto podleći pritisku, i hvaliti se ,odnosno promovirati neprimjereno ponašanje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:14 |
|
|
Pritisak ne postoji. To je izgovor slabih karaktera.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:16 |
|
|
Đavo ih prevari, oni se prepadnu, i sve drugo ide samo od sebe. Čuj pritisak kriv.
1060 of 2558 - 41.44%
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:19 |
|
|
Slabi podlegnu pritisku, uobičajena pojava. Osnovni uzrok grijeha.
Ali opet, biti slab nije isto kao i biti slab i još to i promovirati.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:26 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja ne znam gdje ti živiš, svi doktori su na koki, Kordić je pravilo a ne iznimka u toj profesiji. Kako bi inače mogli radit toliko, jel ti pada ikad na pamet? Da nije možda “altruizam”?
Ja poprilično zdravo živim.
Većinu vremena.
Pa znaš di živim. Ali ja ne znam di ti živiš. Svi doktori nisu na koki. Nek ti netko, tko radi kao doktor u velikoj bolnici, kaže jesu li ili nisu. Pa svi studenti medicine su na ritalinu. To je općepoznata stvar. Za koku nemaju para, tek poslije.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kordić što je posebno uradio? Jedino mu priznajem smanjenje tenzija sa muslimanima. Ja nisam dovoljno cesto u Mostaru da bih mogao donijeti neki kvalitetan sud, tako da ostavljam prostor da sam mozda posve u krivu. Ali, zar se ne vide poztivini pomaci u zadnje 4 godine? Kad se usporedi stanje danas i prije 4 godine? Asfaltirane ceste, rotor, parking, uklanjanje nelegalnih objekata, kazaliste se radi, ozivljava se zracna luka...? Naravno da toga treba i vise i da treba brze ali opet, svi znamo da nije lako u Mostaru radit... Kazem, mozda sam u krivu pa bi volio cuti misljenja onih koji su upuceniji.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:34 |
|
|
zet je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kordić što je posebno uradio? Jedino mu priznajem smanjenje tenzija sa muslimanima. Ja nisam dovoljno cesto u Mostaru da bih mogao donijeti neki kvalitetan sud, tako da ostavljam prostor da sam mozda posve u krivu. Ali, zar se ne vide poztivini pomaci u zadnje 4 godine? Kad se usporedi stanje danas i prije 4 godine? Asfaltirane ceste, rotor, parking, uklanjanje nelegalnih objekata, kazaliste se radi, ozivljava se zracna luka...? Naravno da toga treba i vise i da treba brze ali opet, svi znamo da nije lako u Mostaru radit... Kazem, mozda sam u krivu pa bi volio cuti misljenja onih koji su upuceniji. Dio toga je što je gradsko vijeće odblokirano. Ali, mislim da ima rezultata jako dobrih.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 11:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pomaka u gradu ima, u nečiji obiteljski život ne želim ulaziti, niti me pretjerano zanima. S druge strane me više zanima kakve rezultate je ovaj Novak imao kao vijećnik, neka inicijativa, nešto po čemu se istakao pa da je postao glavni protukandidat? Ionako o tome tko će biti kandidat za gradonačelnika odlučuje stranka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 12:10 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3687 Lokacija: Stolni grad
|
daramo je napisao/la: Pomaka u gradu ima, u nečiji obiteljski život ne želim ulaziti, niti me pretjerano zanima. S druge strane me više zanima kakve rezultate je ovaj Novak imao kao vijećnik, neka inicijativa, nešto po čemu se istakao pa da je postao glavni protukandidat? Ionako o tome tko će biti kandidat za gradonačelnika odlučuje stranka. Njega su hvalili još tamo 19,20te, kad i nije dobro kotirao u GO Mostar, terenac, on Ivan Zelenika i Goran Bošnjak su dosta slični, zovi ih za bilo šta odmah će ti odratiti, tako su malo po malo i preuzeli GO HDZ Mostar, i danas ta trojka uz Ćosića vedri i oblači u Mostaru, a praktički su se iz ničeg digli u posljednje 4 godine, meni ovako u živo(mada ga nisam vidio zadnjih sigurno par godina) je djelovao karizmatično i elokventno, kad priča djeluje da zna o čemu priča, za razliku od većine tih drugih u HDZu koji pričaju napamet, tako da je on daleko od kupusove glave, e sad šta je uradio kroz GV ne znam jer nisam pratio sjednice.
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 12:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nek ti netko, tko radi kao doktor u velikoj bolnici, kaže jesu li ili nisu.
Pa svi studenti medicine su na ritalinu. To je općepoznata stvar.
Za koku nemaju para, tek poslije.
Ima li šta za sirotinju nemedicinske struke?
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 13:23 |
|
|
Gazda je napisao/la: daramo je napisao/la: Pomaka u gradu ima, u nečiji obiteljski život ne želim ulaziti, niti me pretjerano zanima. S druge strane me više zanima kakve rezultate je ovaj Novak imao kao vijećnik, neka inicijativa, nešto po čemu se istakao pa da je postao glavni protukandidat? Ionako o tome tko će biti kandidat za gradonačelnika odlučuje stranka. Njega su hvalili još tamo 19,20te, kad i nije dobro kotirao u GO Mostar, terenac, on Ivan Zelenika i Goran Bošnjak su dosta slični, zovi ih za bilo šta odmah će ti odratiti, tako su malo po malo i preuzeli GO HDZ Mostar, i danas ta trojka uz Ćosića vedri i oblači u Mostaru, a praktički su se iz ničeg digli u posljednje 4 godine, meni ovako u živo(mada ga nisam vidio zadnjih sigurno par godina) je djelovao karizmatično i elokventno, kad priča djeluje da zna o čemu priča, za razliku od većine tih drugih u HDZu koji pričaju napamet, tako da je on daleko od kupusove glave, e sad šta je uradio kroz GV ne znam jer nisam pratio sjednice. Znači može se malo odahnuti i nije totalna katastrofa ako i izbije nekad. Sviđa mi se kako je kupusova glava uvedena kao kriterij i mjera.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 15:28 |
|
|
Doktori se većinom pucaju opioidima, iz bolnice, zbog stresa. Malo doktora u nas zarađuje toliko da ima za belo.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 11 lis 2024, 15:33 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3687 Lokacija: Stolni grad
|
Glasovi će se brojati na sljedećim biračkim mjestima: 153A013 153A014 153A036 154A007C 155A02 155A027 156A005 151A006 Radi se o tri biračka mjesta u Ekonomskoj školi, OŠ Potoci, Centralna zona 1 IV Osnovna škola, Centralna zona 2 VI. osnovna škola, Mjesna zajednica Goranci i Vrdi(bljesak je pogriješio nisu Vrdi već Gubavica). - Pročitajte više na: https://bljesak.info/vijesti/politika/s ... aru/469433. Razlika u glasovima je minorna, po jedan glas na svakom mjestu, ali interesantno nema Blagaja u kojem isto postoji razlika, a recimo imaju Goranci u kojem nema razlike u broju glasova, i onda neki očekuju da će bošnjački SIP boliti lijevo jaje za 90ku.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|