|
|
Stranica: 57/136.
|
[ 3391 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 stu 2011, 18:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24347 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zara na 1500 kvadrata. Golemo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 stu 2011, 22:37 |
|
|
BBC je napisao/la: Kako sam čuo taj Cinestar potpisuje ugovore da isporučivači filmova moraju napraviti zadršku pa tek onda drugima dati premijere. (Za Hrvatsku) Normalno da u takvim uvjetima teško konkurirati. Većina ljudi ode i pogleda film tamo gdje se prvo prikazuje premijerno.
Ne znam je li to istina, samo sam čuo tako. Nama je svejedno. Drugog kina nema u Mostaru,a neće nitko ići van grada , pogotovo do većih gradova sam oda bi pogledao film. Ja se radujem novim zvjezdanim stazama u 3D tehnici. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 14:23 |
|
|
Zna li itko kako ce se zvati nekako mi malo glupo brodomerkur
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 16:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7530 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Zvat će se Kino Croatia,kako se zvalo i ono staro u sveučilišnom kampusu; kako i priliči Mostaru. A čuo sam da će se čitav objekt obojati u crveno-bijele kockice da onima preko bode oći.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 17:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ljudi, LCD TV aparati su danas relativno jeftini. Dogovorite se sa vlansikom dućana na mjesečnu otplatu ako vam puno.
I uživajte, jebeš kino i slušanje budala kako jedu kokice i prave buku odmotavajući slatkiše i čokolade.
Kad je hebeno dobar film i ženu pošaljem na spavanje da imam maksimalnu koncentraciju.
A vezano uz LCD, vjerojatno je većina vas probala. Svaki RIP sa Interneta se proljepša na tom TV aparatu. LCD monitori od notebooks su vrlo nezgodni za gledanje filmova.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 18:57 |
|
|
Ali sto jest jest najbolji kanal HBO 
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 19:29 |
|
|
Kino zelima samo zbog jadne djece koji nisu vidjele nikada bili u kinu
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 stu 2011, 19:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ivan Messi je napisao/la: Kino zelima samo zbog jadne djece koji nisu vidjele nikada bili u kinu Istina, djeca to vole i treba im priuštiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 pro 2011, 21:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24347 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Na proljeće se otvara McDonald’s restoran u Mostaru McDonald’s će slijedeće godine otvoriti svoj restoran u Shopping centru “Brodomerkur-Mepas” u Mostaru, potvrđeno je. Ugovor o zakupu prostora je potpisan tako da će ljubitelji naših proizvoda u Mostaru biti u mogućnosti da nas posjete na proljeće, odnosno, od dana kada se službeno otvori Centar, potvrđeno je iz McDonalds’a. http://www.jabuka.tv/?p=4359
|
|
Vrh |
|
 |
Mostar the capital
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 pro 2011, 08:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 pro 2011, 12:03 |
|
|
bas pricate na ovome od kada niste
|
|
Vrh |
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 pro 2011, 15:33 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 pro 2011, 16:37 |
|
|
Da se mene pita, ja bih bez atletske staze. Mogla bi stati mini arena sa oko 16.000 mjesta, kad se teren pomakne na zapad do zapadne tribine, a umjesto pomoćnog (na jugu) i klupskih prostorija i svlačionica (na sjeveru) budu tribine.
Jedan fenomelan nogometni stadion bi se na taj način mogao smjestiti, da ga se ni Engleska Premier liga ne bi postidila.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Objavljeni tlocrti Brodomerkura! Svi sadržaji! Postano: 30 pro 2011, 03:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78988 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 pro 2011, 03:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78988 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Skoro sve rasprodano, poslovni prostori planuli (pogotovo veći), neki nisu uspjeli kupit.
Pokazala se točnom informacija da je bilo teško dobit mjesto.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 pro 2011, 14:17 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Koji brendovi na jednom mjestu  . Pravi stolni grad 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 pro 2011, 14:43 |
|
|
nek se gradi samo :-)))))))))))
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Objavljeni tlocrti Brodomerkura! Svi sadržaji! Postano: 30 pro 2011, 18:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mulltiplex na 4 katu. Znači komercijalni sadržaji na P+4, koliko ja vidim. Ostalo hotelsko-uredski ili šta već?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 sij 2012, 20:04 |
|
|
Brodomerkur polako ulazi u završnu fazu. E tko bi mogao srediti, da se malo prošeta po njemu u narednim tjednima?
Danas gledam sa Kobilovače, Brodomerkur izgleda k'o mrcina. Grandiozan je.
|
|
Vrh |
|
 |
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 sij 2012, 21:03 |
|
|
lider30 je napisao/la: Brodomerkur polako ulazi u završnu fazu. E tko bi mogao srediti, da se malo prošeta po njemu u narednim tjednima?
Danas gledam sa Kobilovače, Brodomerkur izgleda k'o mrcina. Grandiozan je. Tek se iz daljine, pogotov s magistrale na ist. strani vidi koliko je zapravo velik i kako mali izgledaju oni soliteri naspram njega. Ja samo ne mogu prežaliti što nije bolje odrađena arhitektura. To nažalost više nitko ne može ispraviti....
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 sij 2012, 21:24 |
|
|
Koliko ja vidim sa pogled.ba samo P+4 sadrzaj ,a u videu se vidi 10 katova plus jos hotel a ove marke nikad nisam vidio.Pola je praznih mjesta!!!!!!!!!!!!Bilo bi super da dodju Takko,Deichman,KFC i ostali bolji brndovi.Jedino dobro je Bershka,Zara,terranovaNike,Adidas ,cinestar,Benneton. Jedine stvari koje ne trebaju su Sranic,Amadeu,Lisca
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 sij 2012, 13:54 |
|
|
Ivan Messi je napisao/la: Koliko ja vidim sa pogled.ba samo P+4 sadrzaj ,a u videu se vidi 10 katova plus jos hotel a ove marke nikad nisam vidio.Pola je praznih mjesta!!!!!!!!!!!!Bilo bi super da dodju Takko,Deichman,KFC i ostali bolji brndovi.Jedino dobro je Bershka,Zara,terranovaNike,Adidas ,cinestar,Benneton. Jedine stvari koje ne trebaju su Sranic,Amadeu,Lisca I ja bih rado Deichmann, Timberland, Hervis, Urban Republic i sl. Nadam se da će to netko dovesti, ali to nije stvar investitora.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 sij 2012, 13:57 |
|
|
Inače popis brandova u Jokera u Splitu:
Acessories Carpisa Deichmann Galleria Samsonite Djeca Adax Clayeux Deichmann Idexe Naturino one2play OshKosh B'gosh Turbo Limač
Sport Hervis Nike Shop Zeis House - Bikkembergs
Hrana Supermarket Kerum
Ugostiteljstvo Caffe bar A&A Caffe bar Teatrin Charm Caffe McDonalds Sky restaurant Svaguša Bobis
Odjeća Benetton Celio Dorothy Perkins In Fashion Lara Marella Miss Selfridge Morgan Mustang, Lee, Wrangler New Yorker Original Marines Orsay Playlife Sportina In Tally Weijl Tom Tailor Tommy Hilfiger TopShop Turbo Limač Urban Republic Yamamay Zipper-Rinascimento
Obuća Bata Deichmann Galleria Office Shoes Samsonite ShoBeDoe Timberland Top Moda Turbo Limač
Drogerije/Pafumerije DM drogerije L'Occitane Limoni
Tehnika T-centar Tehnomax
Usluge Frizerski salon Mladen Privredna banka Zagreb
Nakit/Satovi Smaragd Zlatarna Pavlinović
Dom&Vrt Home Sweet Home Magma Home Meblo Svilanit Vrtni centar MBM
Pokloni Galerija Minijatura
Zdravlje/Ljekarne Ljekarne Prima Pharme
Intimno rublje/Kupaći Lisca women'secret
Optika Optika Anda Police Store
Kino Broadway kina
Knjižare Profil Superstore
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 sij 2012, 14:01 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ivan Messi je napisao/la: Koliko ja vidim sa pogled.ba samo P+4 sadrzaj ,a u videu se vidi 10 katova plus jos hotel a ove marke nikad nisam vidio.Pola je praznih mjesta!!!!!!!!!!!!Bilo bi super da dodju Takko,Deichman,KFC i ostali bolji brndovi.Jedino dobro je Bershka,Zara,terranovaNike,Adidas ,cinestar,Benneton. Jedine stvari koje ne trebaju su Sranic,Amadeu,Lisca Imaš Geox to ti je jedan od najjačih brendova za obuću, pa S'Oliver odjeća, Beneton i Levi's istina nisu više što su bili, Lisca i Belissima - tu ćeš dragoj kupovat poklončiće. Ja sam iznenađen sa kvalitetom ponude. Stvarno nije loše. Slažem se za Zaru, Beshku i ostalo što si naveo, to je cool, aliTakko je crap. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ivan Messi
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 sij 2012, 19:24 |
|
|
Jucer i prekjucer sam bio u Arena Centru u Zagrebu i City Arkada u Klagenfurtu.U buticima XYZ,persona,Marrela,Geox,Okaidi nitko ne ulaz ni u Zagrebu ni u Klagenfurtu .Pa sta ce to nama .Jedino HDZ ce ulaziti tu.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|