|
|
Stranica: 98/135.
|
[ 3359 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 svi 2014, 06:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59606 Lokacija: DAZP HQ
|
kad moze na Cvjetnom, ispod katedrale i kod HNK-a moze di god.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 svi 2014, 13:41 |
|
|
odlicno ce to izgledat, ne sumnjam
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 svi 2014, 14:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Katastrofa lokacija sama po sebi za takav objekt u Mostaru, a pogotovo još k tome ako se ide u rušenje postojećeg objekta na lokaciji...
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 svi 2014, 11:58 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
odlicna stvar,zna li se tko je investitor i kada se krece sa gradnjom
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 svi 2014, 12:02 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: hoce li ovo biti stambena zgradaa
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 11 svi 2014, 15:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23894 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
mostarac_1991 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: hoce li ovo biti stambena zgradaa Hoće. Inače hotel Mostar pri kraju izgradnje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 svi 2014, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23894 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 13 svi 2014, 21:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Prvi komentar pa ciganski? Cim sam vidio da si ti prvi komentirao i prije nego sto sam otvorio post znao sam da je neko gundjanje. Onako kako se u Becu uklapa: Kaže se romski, ne ciganski!
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 17:55 |
|
|
starmostarmo je napisao/la: Novi smjestajni kapaciteti u Starom gradu: Lik je ovdje mrtav-hladan nadozidao etažu-dvije u sred starog grada, možda 100m od starog mosta i nitko da mrdne, a natežu se oko završetka hotela Ruža koji je na rubu starog grada, ali van njega. Mi nikad nećemo biti ni grad,a ni država dok se ovakve stvari dešavaju bez da itko reagira. Ima ih i previše koji primaju plaću,a ne rade svoj posao, nažalost.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 19:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75842 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pokušavam zamislit da u Dubrovniku netko na staroj kući u 2014. nadozida dva kata, radi par ekstra apartmana koje želi izdavati.
Verdict: Prijaviti UNESCO-u.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 19:48 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Stvarno bez zajebancije može li mene neko prijaviti ako ja na svoj zemlji od npra djedove kuće nazidam gore još jedan sprati dam fasadu?? Jest da je ružno. Da li je ovo privatna imovina?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 19:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37722 Lokacija: Gl. grad regije
|
korrisnik je napisao/la: Stvarno bez zajebancije može li mene neko prijaviti ako ja na svoj zemlji od npra djedove kuće nazidam gore još jedan sprati dam fasadu?? Jest da je ružno. Da li je ovo privatna imovina? Naravno da te može prijavit, može ti naložit da ukloniš, a ako nećeš mogu ti oni uklonit i ispostavit ti račun. A ako ga nećeš ili ne možeš platit onda ti uzmu kuću i prodaju i namire račun a ostatak ako ga ima ti isplate.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 20:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ne znam kakvo je imovinskopravno uređenje BiH no za dodavanje još jednog kata trebaš tražiti izmjenu građevinske dozvole s pravne strane.
Nota bene takve stvari ukoliko nisu konzervatorski opravdane ne dolaze u obzir na povijesnim zgradama u strogim centrima.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 22:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37722 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma probaju ljudi dok ide. Do jednom. Pa više ne ide. Evo jedan primjer iz Kaštela. Ja mislim da je čovjek koji je napravio dogradnju kule Hrvat iz Bosne: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/opra ... 33702.htmlUglavnom, najbolje bi bilo i na Stari most da nešto smontiraju, ugostiteljski objekt i sl.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 22:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
korrisnik je napisao/la: Stvarno bez zajebancije može li mene neko prijaviti ako ja na svoj zemlji od npra djedove kuće nazidam gore još jedan sprati dam fasadu?? Jest da je ružno. Da li je ovo privatna imovina? Ma kakvi, gradi i na klizištu ako želiš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 25 svi 2014, 23:31 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
JEste se uzjebali sa klizištima a zemljotres? Haj to izbjegni.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 svi 2014, 22:48 |
|
|
mostarac_1991 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: hoce li ovo biti stambena zgradaa
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 00:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Sve silne zgradurine, stambeni, poslovni, hotelski i ugostiteljski objekti, a ja se pitam kad će više krenuti objekti od javnog interesa i dugoročnog značaja - zgrada HNK, dvorana i autobusni kolodvor?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 00:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75842 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne razlikujes privatni i javni novac?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 10:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ne razlikujes privatni i javni novac? Ne kontam što želiš reći s time.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 18:47 |
|
|
Pa dovođenjem u vezu "stambenih i poslovnih zgradurina" s pojedinim javnim objektima dobio sam dojam da očekuješ da Dika Slezak ili Grbešić dovrše HNK.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 22:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa dovođenjem u vezu "stambenih i poslovnih zgradurina" s pojedinim javnim objektima dobio sam dojam da očekuješ da Dika Slezak ili Grbešić dovrše HNK. Ne očekujem to, samo naglas razmišljam, tako da se tu više radilo o retoričkom pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 svi 2014, 23:57 |
|
|
Pa dobro svatko od nas bi volio vidjet završen HNK, ali za to će se trebati čekati još dosta godina.
Najrealnije kroz više donacija neke izrazito sklone vlade u Zagrebu.
Grad se zadužuje, ali dovoljno je vidjeti kojom brzino dvorana napreduje, koja je također javni sadržaj.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 svi 2014, 00:02 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Ne kontam nekad ove bogataše , ko da im novac uništi sve osjećaje i ideale. Zar nebi bilo lijepo izdvojiti odredjenu svotu za izgradnju javnog dobra. Ne samo da je korisno tvom narodu već je i velika čast o kojoj će generacije pričati. Prije nekih devedesatak stotinjak godina to je bilo normalno i poželjno. Obično ljudi koji su se otisnuli u svijet su se na neki način sjetili svog rodnog kraja pa bi financirali crkve, domove, škole...
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 svi 2014, 12:32 |
|
|
Vukan je napisao/la: Ne kontam nekad ove bogataše , ko da im novac uništi sve osjećaje i ideale. Zar nebi bilo lijepo izdvojiti odredjenu svotu za izgradnju javnog dobra. Ne samo da je korisno tvom narodu već je i velika čast o kojoj će generacije pričati. Prije nekih devedesatak stotinjak godina to je bilo normalno i poželjno. Obično ljudi koji su se otisnuli u svijet su se na neki način sjetili svog rodnog kraja pa bi financirali crkve, domove, škole... Pa ne grade svojim novcem ni one zgrade gdje se oni navode kao investitori. Kamo li da grade zgrade od javnog značaja.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|