|
|
Stranica: 139/139.
|
[ 3459 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 tra 2026, 21:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Drago mi je da se na zapadnoj strani prave visoke zgrade. Da smo ih imali 1993. sa njih smo mogli... svašta...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 tra 2026, 21:26 |
|
|
|
Pa imali smo ih i 93'. Srjeća pa su neke od njih dignute tik pred rat ili osamdesetih.
Šta bi mi bez solitera u Podhumu, bez Ledare, bez Centra 2, bez Staklene...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 tra 2026, 21:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dreamteam je napisao/la: Pa imali smo ih i 93'. Srjeća pa su neke od njih dignute tik pred rat ili osamdesetih.
Šta bi mi bez solitera u Podhumu, bez Ledare, bez Centra 2, bez Staklene... Sniper towers. :) U redu, samo kažem da je dobro imati i više.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 tra 2026, 22:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kao Mostarac mogu iz prve ruke reći da je Mostar prekrasan. Obožavam ga.
Dole mi more, gore mi Jahorina, lijevo mi Kupres, malo ukoso Kravice i Trebižat, pa dalje Međugorje, Hutovo,... oko samog Mostara je Buna, pa Mostarsko blato, Goranci,... sam grad Mostar je idealne veličine. Nije mali grad ali nije ni prevelik sve mogu odraditi pješke. Ima sve sadržaje koji mi trebaju i koji mi padaju na pamet. Nije betoniziran, ima dosta drveća, čist zrak, bura ga pročisti. Mostar je najljepši grad na svijetu. Konacno da sam procitao upis nekog od autohtonih hercegbosanaca a da nije negativa i crnjak nego objektivan pogled na uvjete zivota. Ajde da sam i to dozivio. Ja kad dodjem dole ja se ne mogu nauzivat. Ali kad pricam s ljudima svi odreda nezadovoljni i uvjereni su da nista ne valja i da je trava svugdje drugdje zelenija a nebo plavije. Koja zabluda.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K98k
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 29 tra 2026, 23:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kao Mostarac mogu iz prve ruke reći da je Mostar prekrasan. Obožavam ga.
Dole mi more, gore mi Jahorina, lijevo mi Kupres, malo ukoso Kravice i Trebižat, pa dalje Međugorje, Hutovo,... oko samog Mostara je Buna, pa Mostarsko blato, Goranci,... sam grad Mostar je idealne veličine. Nije mali grad ali nije ni prevelik sve mogu odraditi pješke. Ima sve sadržaje koji mi trebaju i koji mi padaju na pamet. Nije betoniziran, ima dosta drveća, čist zrak, bura ga pročisti. Mostar je najljepši grad na svijetu. Jedno 50-ak džamija i muslimanskih graðevina i vjerskih objekata da bude meðu najpoželjnijim za život.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 tra 2026, 09:34 |
|
|
K98k je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kao Mostarac mogu iz prve ruke reći da je Mostar prekrasan. Obožavam ga.
Dole mi more, gore mi Jahorina, lijevo mi Kupres, malo ukoso Kravice i Trebižat, pa dalje Međugorje, Hutovo,... oko samog Mostara je Buna, pa Mostarsko blato, Goranci,... sam grad Mostar je idealne veličine. Nije mali grad ali nije ni prevelik sve mogu odraditi pješke. Ima sve sadržaje koji mi trebaju i koji mi padaju na pamet. Nije betoniziran, ima dosta drveća, čist zrak, bura ga pročisti. Mostar je najljepši grad na svijetu. Jedno 50-ak džamija i muslimanskih graðevina i vjerskih objekata da bude meðu najpoželjnijim za život. Evo prave ih sad i po Hrvatskoj, hoćemo i odatle kasnije bježati? Nema povlačenja ni za centimetar. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 30 tra 2026, 18:32 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8474 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
zet je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kao Mostarac mogu iz prve ruke reći da je Mostar prekrasan. Obožavam ga.
Dole mi more, gore mi Jahorina, lijevo mi Kupres, malo ukoso Kravice i Trebižat, pa dalje Međugorje, Hutovo,... oko samog Mostara je Buna, pa Mostarsko blato, Goranci,... sam grad Mostar je idealne veličine. Nije mali grad ali nije ni prevelik sve mogu odraditi pješke. Ima sve sadržaje koji mi trebaju i koji mi padaju na pamet. Nije betoniziran, ima dosta drveća, čist zrak, bura ga pročisti. Mostar je najljepši grad na svijetu. Konacno da sam procitao upis nekog od autohtonih hercegbosanaca a da nije negativa i crnjak nego objektivan pogled na uvjete zivota. Ajde da sam i to dozivio. Ja kad dodjem dole ja se ne mogu nauzivat. Ali kad pricam s ljudima svi odreda nezadovoljni i uvjereni su da nista ne valja i da je trava svugdje drugdje zelenija a nebo plavije. Koja zabluda. Očito pričaš sa pogrešnim ljudima. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 lip 2026, 15:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25443 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sa ssc foruma. Gradska dvorana 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 kol 2026, 19:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25443 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|