|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
slava!
|
Naslov: Nova Godina u Mostaru Postano: 22 pro 2012, 17:17 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
Pozdrav svima htio bih se malo raspitati. Ja i prijatelji bi željeli za Novu Godinu ići u Mostar iz Hrvatske. Kojom linijom i kako bi nam bilo najlakše doći,koliko bi nas otprilike koštalo itd. Živimo u okolici Karlovca. Nebi nam bio problem otici do Zagreba ako ima neka direktna linija ili nešto,ili do Splita vlakom pa iz Splita ako ima linija,iz Rijeke,nebitno. Uglavnom, ima li tko kakav prijedlog da zna nesto?
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 22 pro 2012, 18:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24036 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
slava! je napisao/la: Pozdrav svima htio bih se malo raspitati. Ja i prijatelji bi željeli za Novu Godinu ići u Mostar iz Hrvatske. Kojom linijom i kako bi nam bilo najlakše doći,koliko bi nas otprilike koštalo itd. Živimo u okolici Karlovca. Nebi nam bio problem otici do Zagreba ako ima neka direktna linija ili nešto,ili do Splita vlakom pa iz Splita ako ima linija,iz Rijeke,nebitno. Uglavnom, ima li tko kakav prijedlog da zna nesto? Autobus Zagreb-Mostar i obrnuti ima svaki dan. Sad nisam siguran za božićne i novogodišnje bladane, ali mislim 90% da ima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
slava!
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 22 pro 2012, 18:59 |
|
|
Čitam ima dvije linije.
1. Zagreb-Karlovac-Knin-Metković-Posušje-Mostar 2. Zagreb-Banja Luka-Jajce-Tomislavgrad-Mostar
karta je za obe otprilike 150-160 kn...To je u jednom smjeru pretpostavljam..?
|
|
Vrh |
|
|
solo destra
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 23 pro 2012, 02:48 |
|
|
u oba smjera karta ti je oko prilike 250-300 kn,nego recimi koja te vrsta provoda zanima ,u nas ti je samo po disko klubovima a sve zavisi kakvu muziku slusas imas razliciti izbora sad treba li karta neznam...mislim da treba placa se ulaz ok 80 kuna pa u nekim i vise ali ima ponida djabe pice.evp ti stranicu bhclubbing.com.na ovoj stranici bi ti trebalo biti malo detaljnije pozdrav iz hrvatsko mostara
|
|
Vrh |
|
|
slava!
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 24 pro 2012, 03:38 |
|
|
Pa to da,u klub neki. Koji ti predlazes? Za muziku mi je sasvim svejedno,bitno da nisam u rock caffeu i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
solo destra
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 25 pro 2012, 01:39 |
|
|
ja ti predlazem pink panter ulaz ti je 80 kuna muzika uzivo i tako ....a za spavanje ti neznam pink panter ti je u vukovarskoj ako trazio imas taksi pa im samo reci...to ti je od mene uzivaj ako dodjete u mostar pozz
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 24 pro 2013, 20:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24036 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
PC Bingo u Vrapčićima pored Mostara.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Nova Godina u Mostaru Postano: 11 ožu 2014, 18:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: PC Bingo u Vrapčićima pored Mostara. Odlično. Svi zadovoljni. Katolici zbog božićne jelke, muslimani zbog simbolike na njoj. Inače onaj ''zimski grad'' iza Projektanta je bio smješan. Ali eto, bila je najbolja namjera.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|