|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 16:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako želite skočiti kao prolazite neku kratku obuku ali po meni to nije dovoljno. Po ovom videu 4 mrtve osobe su od 2012. Evo i lik (kamerman) koji je solidno skočio je slomio nešto u koljenu. I ono turističko skakanje za pare bez kontrole, kad im se ćefne isto treba zabranit. Ovako je to necivilizirano i baš balkanski. Volim gledat skokove i bio sam više puta na skokovima (doduše ne 450 ) i mislim da je O.K. imat natjecanje gdje je sve pod kontroliranim uvjetima a skaču profesionalci koji to i treniraju. Pa ne možeš ući za pare i odigrat recimo umjesto Petkovića u Dinamu, to se ne radi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 16:41 |
|
|
Upravljanje starim gradom je prepusteno kriminalnoj hobotnici, tu nema fiskalnih racuna niti bilo kakve evidencije ili uplata drzavi, to je kriminalno leglo par tajkuna, gdje inspekcija ne zalazi igdje se vrse masovne prevare turista. Za sve imaju dozvolu od hdza koji podrzava tu **** bandu. U Splitu turistima prodaju jednodnevne izlete za to sranje, imaju dogovore za turiste iz međugorja, da ima volje sve se to lako moze poništiti. Ti skokovi su tek zesca prevara, a pogotovo klub skakaca. Neko tu dobru lovu zgrce. Sve to Sipa treba pohapsiti!!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 17:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25831 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tako je, treba certifikat za skakanje. Ne može baš svaka budala da skače, pogotovu jer je to također biznis. Skok se naplaćuje od turista. Što kada bi svi odlučili skakati i naplaćivati?? Pitanje je koliko ti nesretni slučajevi negativno utječu na turistički image ovoga većinski hrvatskoga bisera na Neretvi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 18:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Malo veci level od prošnje na ulici, medvjeda koji pleše ili Bacha Bazi.
Necivilizirano.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 18:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Problem je sto Klub skakača za sebe tvrde da su profesionalci.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 19:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jako "profesionalno". Čekati u kupaćim gaćicama dok kolega ne vikne "skupilo se dovoljno para". Nekad skupljaju pola dana pa koji turist dočeka od živaca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 19:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Problem je sto Klub skakača za sebe tvrde da su profesionalci. Pa jesu - u skupljanju para od naivnih turista.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 19:14 |
|
|
Koja je dubina Neretve ispod mosta?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 19:34 |
|
|
Svaki skakać bi morao imati fiskalnu kasu i izdavati račun. Tu se nakupilo dosta kriminala.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 19:50 |
|
|
Ma kakvo skakanje mimo natjecanja?! Kakav račun. Ovo nigdje u Europi nema da ti dođeš popneš se na most i ideš skakat. Možeš ali ako preživiš ideš ili u zatvor ili u ludnicu.
Evo recimo ako hoćeš preplivat La Manche moraš se prijavit preko web stranice, dokazat da si sposoban, osigurat pratnju i sto drugih stvari pa tek onda. Ljudi cekaju godinama.
Dakle, nema skokova bez provjere tko skače (profesionalac) kad skače (uvjeti: vodostaj, bistrina) i s osiguranom posadom za hitne intervencije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 21 pro 2021, 20:01 |
|
|
Junuze kad malo razmislim ti si u pravu.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 14 svi 2022, 23:56 |
|
|
Opet im se čovjek razbio.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 00:20 |
|
|
Ako bi smjeli skakati samo profesionalci na natjecanju, kako bi bi onda kandidat za natjecanje mogao naučiti skakati s mosta i dobiti status profesionalca?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 00:21 |
|
|
ja bih im srusio most da ne mogu skakati
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 07:10 |
|
|
Nema smisla nov most rušiti.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 07:57 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ako bi smjeli skakati samo profesionalci na natjecanju, kako bi bi onda kandidat za natjecanje mogao naučiti skakati s mosta i dobiti status profesionalca? Ma oni to već kao imaju, neki kao tečaj i provjeru prije skakanja ali kako su gladni para to im prolaze masovno. To treba bit rigoroznije i ograničit skokove na natjecanja.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 08:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Lebowski je napisao/la: ja bih im srusio most da ne mogu skakati Klasični musliman, svaku temu prebaci na sotoniziranje Hrvata. Dakli ti se da svatko može skakati s mosta kad poželi i da se turisti i dalje lome? Skakanje s mosta je bilo zabranjeno i u AU i u Jugoslavijama,
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 11:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25831 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
I ja sam jednom bio skočio sa starog mosta u Mostaru.
Doduše ne onoga na Neretvi već na Radobolji... ali to su već detalji.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 13:59 |
|
|
daramo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: ja bih im srusio most da ne mogu skakati Klasični musliman, svaku temu prebaci na sotoniziranje Hrvata. Dakli ti se da svatko može skakati s mosta kad poželi i da se turisti i dalje lome? Skakanje s mosta je bilo zabranjeno i u AU i u Jugoslavijama, Treba zabraniti onaj ciganluk skupljanja para za skovove a ostaviti mogucnost ljudima da skacu na svoju odgovoornist ili u sklopu sportskog drustva.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 16:52 |
|
|
Ma bezveze ginu, to nema smisla u Europi 21. stoljeća.
Skakanje s mostova je zabranjeno u većini svjeta. Ako žele bungee jumping, trebaju i za to imati neke dozvole (i kapital).
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 15 svi 2022, 19:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: daramo je napisao/la: Klasični musliman, svaku temu prebaci na sotoniziranje Hrvata.
Dakli ti se da svatko može skakati s mosta kad poželi i da se turisti i dalje lome?
Skakanje s mosta je bilo zabranjeno i u AU i u Jugoslavijama,
Treba zabraniti onaj ciganluk skupljanja para za skovove a ostaviti mogucnost ljudima da skacu na svoju odgovoornist ili u sklopu sportskog drustva. To su tek porezni prekrsaji. I prosjačenje. Oboje kažnjivo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 16 svi 2022, 10:29 |
|
|
Zašto se novi most u Mostaru zove "Stari most"? Jel to još jedna muslimanska laž ili riječ "stari" ima drugo značenje na jeziku bošnjačkog naroda?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 20 svi 2022, 22:20 |
|
|
Jel Novi most napravljen od armiranog betona?
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 20 svi 2022, 22:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ako želite skočiti kao prolazite neku kratku obuku ali po meni to nije dovoljno. Po ovom videu 4 mrtve osobe su od 2012. Evo i lik (kamerman) koji je solidno skočio je slomio nešto u koljenu. I ono turističko skakanje za pare bez kontrole, kad im se ćefne isto treba zabranit. Ovako je to necivilizirano i baš balkanski. Volim gledat skokove i bio sam više puta na skokovima (doduše ne 450 ) i mislim da je O.K. imat natjecanje gdje je sve pod kontroliranim uvjetima a skaču profesionalci koji to i treniraju. Pa ne možeš ući za pare i odigrat recimo umjesto Petkovića u Dinamu, to se ne radi. Koliko je turista poginulo?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Zabraniti skokove u Mostaru osim na profesionalnom natjecanju? Postano: 20 svi 2022, 22:24 |
|
|
U čemu je fora, plitka Neretva pa se zato polome? Ili je jednostavno od velike visine?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|