|
|
Stranica: 4/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 14:58 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
da ja nastavim
da i ti nisi jedan od onih sto su od Škripara degeneka dobili u sarajevu ispred zemaljskog na prijateljskoj bih-hrv? da i ti nisi cinko ultrase kad su vam dali degeneka u konjicu? da i ti nisi jedan od onih koji kad su prvi put nakon dugo vremena krocili u siroki i napravili sranje pa izvukli kraci kraj? da i ti nisi jedan od onih sto nisu skupili hrabrosti da pariraju manjoj ekipi škripara kad su dosli skenderiju?? da i ti nisi clan grupe koja vec dugi niz godina cini samo sramotne , nenavijacke poteze??
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 15:00 |
|
|
![slika](http://www.skripari.poduzece.info/galerija/albums/2004/siroki-sarajevo2-0/sirsar2004.jpg) da ti nisi clan grupe kojoj su nekad pripadali ovi transparenti??? ![Škripari :skripari](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/skripari.gif)
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 15:14 |
|
|
idemo dalje, da ti nisi član grupe, čiji je istaknuti bivši član, koji je u međuvremenu postao i tada bio ugostitelj, netom nakon šore s boysima nedaleko kod skenderije na repki, nazvao jednog lika iz d42 i pitao; "pa koji su vam to ba rmpalije izletili. ovi moji se nisu zaustavljalo do grbavice".
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60260 Lokacija: DAZP HQ
|
a da vas dvojica možda ne razlikujete Manijake i Horde zla? ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 16:03 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Di ste kitarima maznuli ove transparente??
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
RajvoSa
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 16:47 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Što ste mi banovali jaHrana manijaka Na Grbavici se dugo vremena, poslije rata vio transparent Torcida Sarajevo. Šteta što su se Manijaci od relativno neutralne, skoro prohrvatske skupine toliko povampirili (paljenje HR zastave i sl)....papci.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 ruj 2010, 21:38 |
|
|
@ dudu ... eto ti razlikujes -.- @ TG - BBB ... u sirokom 2004, dosli momci i dobro se proveli, odtad ih nismo vidili sve do prosle godine.. i znate dalje sta je bilo..
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 12 ruj 2010, 21:20 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 13 ruj 2010, 13:24 |
|
|
je li im to udarni?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 13 ruj 2010, 15:16 |
|
|
jest.. manijaci im ga uzeli.. nikome jos nije jasno kako.. jos nitko nije progovorio.. bas me zanima sta ce bit s robijom sljedeceg vikenda..
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
HVO-110
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 13:36 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 739 Lokacija: USORA! HRHB
|
limach je napisao/la: jest.. manijaci im ga uzeli.. nikome jos nije jasno kako.. jos nitko nije progovorio.. bas me zanima sta ce bit s robijom sljedeceg vikenda.. Sad će Šaban da postrojava robiju... Ne znam šta reći, ako su im uzeli trans na fer način svaka čast, al ako je bilo vatrenog oružija onda sramota za manijake. Razne priče kruže. Inače po mom mišljenju robijaši su žešči indijanci, šabani...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
klicko1
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 19:35 |
|
|
clan sam manijaka, nijedne podgrupe idem na gostovanja ne cinkam ja sam za fer tucu kad god hoces u sa ili kad dodjem na gostovanje ja i ti jedan na jedan Vidim da ste se usutili kad ste vidjeli glavni trans robijasa uzet im je iz udruzenja i imaju 7 dana da ga vrate doduse to se dogodit nece sumnjam da ce prekinuti grupu samo ce napravit novi trans i zivjet u sramoti sljedeci trans koji je na redu je od fukara vec smo ga probali uzet al nismo uspjeli... sto ne znaci da necemo prvo uzimamo transove vecih grupa dakle skripari se nemaju sta brinut jos.... valjda vam je jasno da ove godine vise nema zajebancije idemo lagano da sjebemo sve manja ekipa skripara to se slazem sa tobom uvijek cete biti manja ekipa ja navijam za želju 28 godina respekta imam samo za klubove koji su postojali u yugi sve ostalo je smece nastalo poslije rata i nije vrijedno trosit noza za takve ljude a za ovog momka koji kaze da je stanje tm i hz trenutno i da ce opast, momak mi samo jacamo i jedva cekam doci ove godine opet u siroki,bit ce zabavno ganjat seljake po onom njihovom selu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 20:11 |
|
|
i vaši uzori je nose, strašni manijaku. ![slika](http://i44.photobucket.com/albums/f15/Tono13/komentar_304_slikav_.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 20:21 |
|
|
klicko1 je napisao/la: clan sam manijaka, nijedne podgrupe idem na gostovanja ne cinkam ja sam za fer tucu kad god hoces u sa ili kad dodjem na gostovanje ja i ti jedan na jedan Vidim da ste se usutili kad ste vidjeli glavni trans robijasa uzet im je iz udruzenja i imaju 7 dana da ga vrate doduse to se dogodit nece sumnjam da ce prekinuti grupu samo ce napravit novi trans i zivjet u sramoti sljedeci trans koji je na redu je od fukara vec smo ga probali uzet al nismo uspjeli... sto ne znaci da necemo prvo uzimamo transove vecih grupa dakle skripari se nemaju sta brinut jos.... valjda vam je jasno da ove godine vise nema zajebancije idemo lagano da sjebemo sve manja ekipa skripara to se slazem sa tobom uvijek cete biti manja ekipa ja navijam za želju 28 godina respekta imam samo za klubove koji su postojali u yugi sve ostalo je smece nastalo poslije rata i nije vrijedno trosit noza za takve ljude a za ovog momka koji kaze da je stanje tm i hz trenutno i da ce opast, momak mi samo jacamo i jedva cekam doci ove godine opet u siroki,bit ce zabavno ganjat seljake po onom njihovom selu pocetnim si me rijecima vrlo ugodno iznenadio,al po ovim tvojim zadnjim upisima sumnjam u tvoj profil pravog navijaca.. samo vi nas gonjajte.. i dosad ste haha ![slika](http://skripari.poduzece.info/galerija/albums/parole%20koreo/parole/normal_sirzelj20056.jpg) da te pitam jednu stvar.. koliko si ti puta u svojih 28 godina sa Zeljom bio u Sirokom :)
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
grijeha je vrijedan
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 22:19 |
|
|
da si navijac znao bi ove stvari vezane za trans robijasa to znaju svi svi vi ovdje samo po forumu pisete a pola vas nije vidjelo tribine ,bilo na gostovanju ja sam bio sigurno vise puta u sirokom nego ti u sarajevu imate trans djecurlije iz breze moje vrijeme polako prolazi dolaze novi klinci koji potezu nozeve na najmanju sitnicu jbga znas li ti koja je razlika izmedju mene i tebe limach sto sam ja ljubav svom klubu dokazao i nastavljam da dokazujem a ti... ima tek da dokazes a za lidera30 sta sam ja bogati boldirao??? na proslom acc? jel to mrsko ti vidjet nasu zastavu??? pa ban ???
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Neretva73
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 ruj 2010, 22:22 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
grijeha je vrijedan je napisao/la: d znas li ti koja je razlika izmedju mene i tebe limach ti si baniran, a on nije..
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 09:59 |
|
|
klicko1 je napisao/la: clan sam manijaka, nijedne podgrupe idem na gostovanja ne cinkam ja sam za fer tucu kad god hoces u sa ili kad dodjem na gostovanje ja i ti jedan na jedan Vidim da ste se usutili kad ste vidjeli glavni trans robijasa uzet im je iz udruzenja i imaju 7 dana da ga vrate doduse to se dogodit nece sumnjam da ce prekinuti grupu samo ce napravit novi trans i zivjet u sramoti sljedeci trans koji je na redu je od fukara vec smo ga probali uzet al nismo uspjeli... sto ne znaci da necemo prvo uzimamo transove vecih grupa dakle skripari se nemaju sta brinut jos.... valjda vam je jasno da ove godine vise nema zajebancije idemo lagano da sjebemo sve manja ekipa skripara to se slazem sa tobom uvijek cete biti manja ekipa ja navijam za želju 28 godina respekta imam samo za klubove koji su postojali u yugi sve ostalo je smece nastalo poslije rata i nije vrijedno trosit noza za takve ljude a za ovog momka koji kaze da je stanje tm i hz trenutno i da ce opast, momak mi samo jacamo i jedva cekam doci ove godine opet u siroki,bit ce zabavno ganjat seljake po onom njihovom selu ž da. vaše pljuganje kite NAMA, nije ostalo nezapaženo u navijačkom svijetu bivše juge.....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 10:03 |
|
|
grijeha je vrijedan je napisao/la: da si navijac znao bi ove stvari vezane za trans robijasa to znaju svi svi vi ovdje samo po forumu pisete a pola vas nije vidjelo tribine ,bilo na gostovanju ja sam bio sigurno vise puta u sirokom nego ti u sarajevu imate trans djecurlije iz breze moje vrijeme polako prolazi dolaze novi klinci koji potezu nozeve na najmanju sitnicu jbga znas li ti koja je razlika izmedju mene i tebe limach sto sam ja ljubav svom klubu dokazao i nastavljam da dokazujem a ti... ima tek da dokazes a za lidera30 sta sam ja bogati boldirao??? na proslom acc? jel to mrsko ti vidjet nasu zastavu??? pa ban ??? pogledaj moj upis kad sam reko da jos prica u vezi KRAĐE transa nije izašla.. vec se zna prica ima 2-3 dana i dalje mi ne odgovori brojku koliko puta si vamo na gostovanju bio.. mi u sarajevo pravimo izlet 4 puta po sezoni a ti vjerujem da u svojih 28 godina nisi bio 4 puta u šb.. trans od djecurije.. bravo super odgovor tim si sve reko o svojoj skupini.. dan kada je otet trans doslo je samo 10-15 manijaka.. znaci djecurija iz breze su vam glavne mudonje skupine, brao ako hoces da znas, manijaci su prije iako ih je bilo manje uzivali veci respekt nego sada, mislite da se dizete al izvlacenjem nozeva i krađama (ne mislim na trans neg ,krađu novca i mobitela od vojvoda) samo dokazujete da nemate časti ni navijackog respekta...
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 10:06 |
|
|
limach je napisao/la: grijeha je vrijedan je napisao/la: da si navijac znao bi ove stvari vezane za trans robijasa to znaju svi svi vi ovdje samo po forumu pisete a pola vas nije vidjelo tribine ,bilo na gostovanju ja sam bio sigurno vise puta u sirokom nego ti u sarajevu imate trans djecurlije iz breze moje vrijeme polako prolazi dolaze novi klinci koji potezu nozeve na najmanju sitnicu jbga znas li ti koja je razlika izmedju mene i tebe limach sto sam ja ljubav svom klubu dokazao i nastavljam da dokazujem a ti... ima tek da dokazes a za lidera30 sta sam ja bogati boldirao??? na proslom acc? jel to mrsko ti vidjet nasu zastavu??? pa ban ??? pogledaj moj upis kad sam reko da jos prica u vezi KRAĐE transa nije izašla.. vec se zna prica ima 2-3 dana i dalje mi ne odgovori brojku koliko puta si vamo na gostovanju bio.. mi u sarajevo pravimo izlet 4 puta po sezoni a ti vjerujem da u svojih 28 godina nisi bio 4 puta u šb.. trans od djecurije.. bravo super odgovor tim si sve reko o svojoj skupini.. dan kada je otet trans doslo je samo 10-15 manijaka.. znaci djecurija iz breze su vam glavne mudonje skupine, brao ako hoces da znas, manijaci su prije iako ih je bilo manje uzivali veci respekt nego sada, mislite da se dizete al izvlacenjem nozeva i krađama (ne mislim na trans neg , krađu novca i mobitela od vojvoda) samo dokazujete da nemate časti ni navijackog respekta... ti si lima možda još mlad ali još u vrijeme bivše juge sarajevskim grupama je bila omiljena zanimacija čoporativno hvatati protivničke pojedince pa ih skidati do kraja. poslije bi dijelili zaplijenjene jakne, hlače, tene, potkošulje.....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 10:16 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Ajde ajde,ne prdi ovde,svi ste blenuli ko tele u šarena vrata kad su Ultrasi ušli na livadu.Mlađa ekipa iz Rodoča ( 8. razred ) je pjehe došla,i ovim putem ih pozdravljam. Zna se ko je broj jedan u Mostaru i Hercegovini. Ono što me nasmijalo je tekst na RTM-u,kažu "mlađi mostarski premijerligaš gostuje kod Veleža", Zrinjski - 1905, podvelež 1922!!! Draže im je ispast glup,nego priznat kako je,al ajde nisam ni očekivao da će napisat "jedini mostarski prvak gostuje kod Veleža". Ovaj momak ocigledno nije upoznat sa Historijom svoga kluba... Kakva sramota i gdje ste vi bili u Bivsoj Yugi msm koju ste ligu igrali??? Ja msm da je to bila neka liga gdje se okupljaju klubovi iz ULICE... I da kazem za ovog banovanog (jer sam procitao sve sto ste ovdje pisali) to sto je napisao da su Hrvati krivi i te stvari to je trebao pisati u nekoj od politickih tema, a ne ovdje ovo je iskljucivo tema za NAVIJACEi samo NAVIJACE... ULTRAS NO POLITIC
_________________ "Volio bih da me upamte kao čovjeka koji je narod BiH uvijek imao na srcu" (A.Izetbegović)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lokomotor
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 11:16 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TsCetR7zg5kbio sam na ovoj na kojoj se vi culi niste u zadnjoj sezoni sam bio na 2 gostujuce samo gostovanja pikam na domacoj sam svakoj sezonu prije 1 07 2 bio sam na vise gostujucih u sirokom nego ti u sarajevu to ti garantujem ah da... i da vam nabacim jednu novost posto nemate pojma.... velike su sanse da se vrati trans robijasima jer se u istoriji nije dogodilo da glavni trans padne, bezveze bi manje grupe u zenici najebale, tipa skripara :) fukara ultrasa red army suvise bi krvi palo :) limach vidimo se u sirokom ove godine ako hoces mozemo se i upoznat :) prijateljski ne tucem ja djecu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 11:21 |
|
|
lokomotor je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=TsCetR7zg5k bio sam na ovoj na kojoj se vi culi niste u zadnjoj sezoni sam bio na 2 gostujuce samo gostovanja pikam na domacoj sam svakoj sezonu prije 1 07 2 bio sam na vise gostujucih u sirokom nego ti u sarajevu to ti garantujem ah da... i da vam nabacim jednu novost posto nemate pojma.... velike su sanse da se vrati trans robijasima jer se u istoriji nije dogodilo da glavni trans padne, bezveze bi manje grupe u zenici najebale, tipa skripara :) fukara ultrasa red army suvise bi krvi palo :) limach vidimo se u sirokom ove godine ako hoces mozemo se i upoznat :) prijateljski ne tucem ja djecu oh...jazavac ne odustaje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 11:57 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
lokomotor je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=TsCetR7zg5k bio sam na ovoj na kojoj se vi culi niste u zadnjoj sezoni sam bio na 2 gostujuce samo gostovanja pikam na domacoj sam svakoj sezonu prije 1 07 2 bio sam na vise gostujucih u sirokom nego ti u sarajevu to ti garantujem ah da... i da vam nabacim jednu novost posto nemate pojma.... velike su sanse da se vrati trans robijasima jer se u istoriji nije dogodilo da glavni trans padne, bezveze bi manje grupe u zenici najebale, tipa skripara :) fukara ultrasa red army suvise bi krvi palo :) limach vidimo se u sirokom ove godine ako hoces mozemo se i upoznat :) prijateljski ne tucem ja djecu meni nije jasno, odkad se navijačke grupe bave krađama i provaljivanjem, iako kod vas manijaka je sve moguće, bacate bobmbe, pucate iz pištolja, obijate vrata da bi ukrali transparente...ako se nevaram to ste uradili i sokolovima iz lukavice, mislim dokle više, šta vas nije bruka??
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
patriot
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 14:05 |
|
|
pa picko jedna usljiva, ti bi se sa nekim upoznavao i ganjao seljake po sirokom.. seronjo licemjerni, siroki opcina nema ni 30,000 stanovnika..jako tesko se prosetati prakticki selom za sarajevo..al vas jebe jer ni tu ne smijete glumiti ludilo.. za vas je SF prosetat neorganizirano zapadnim mostarom.... za paljenje zastave cete tek vidjeti ako vas ikada izvucemo.. ![slika](http://img832.imageshack.us/img832/584/sarajevo.jpg) Uploaded with ImageShack.us
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 ruj 2010, 16:53 |
|
|
lokomotor je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=TsCetR7zg5k bio sam na ovoj na kojoj se vi culi niste u zadnjoj sezoni sam bio na 2 gostujuce samo gostovanja pikam na domacoj sam svakoj sezonu prije 1 07 2 bio sam na vise gostujucih u sirokom nego ti u sarajevu to ti garantujem ah da... i da vam nabacim jednu novost posto nemate pojma.... velike su sanse da se vrati trans robijasima jer se u istoriji nije dogodilo da glavni trans padne, bezveze bi manje grupe u zenici najebale, tipa skripara :) fukara ultrasa red army suvise bi krvi palo :) limach vidimo se u sirokom ove godine ako hoces mozemo se i upoznat :) prijateljski ne tucem ja djecu mi brate vas na toj tekmi nismo culi, a prije ove tekme vas skoro nikad nismo ni vidili haha ove brojke gostovanja su iz sirokog ili inace.. ja sam samo prosle sezone 2 puta bio u SA.. sto se tice upoznavanja, vrlo rado, ja cu ti garantirat da mozes doc ranije , ako te netko ne pocasti pivom sigurno te nece tuci ako si dosao prijateljski, nemamo mi odlike vaseg mentaliteta ;) a to za RZ se salis, slobodno ih pustite jednu godinu da budu bez transa, sumnjam da bi ta šabanija ikog napala
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|