Jucer totalna dominacija torcide i pišanje po maksimiru. Em im opet podvalili natpis mrzin dinamo em organizirali najveću bakljadu koju je maksimir vidio. Jadni boysi uspili zapalit 7 i po baklji.
Da, dinamo nije napravo ništa. Najvise veseli mali maradona sin Matin, mora ga trener vadit u 60 i nekoj minuti od nemoći.
A zagrepcani zadivljeno snimaju torcidu, odlicni video snimci kolaju po dristvenim mrežama.
Snimaju ove starlete,Dalmošice i određeni broj nemoj mene ja sam student. Onda nakon utakmice stave objave. Greška je uopće bila stavljati Baturinu koji je vam forme i bio bolestan.Igrač manje cijelu tekmu.
Da, dinamo nije napravo ništa. Najvise veseli mali maradona sin Matin, mora ga trener vadit u 60 i nekoj minuti od nemoći.
A zagrepcani zadivljeno snimaju torcidu, odlicni video snimci kolaju po dristvenim mrežama.
Snimaju ove starlete,Dalmošice i određeni broj nemoj mene ja sam student. Onda nakon utakmice stave objave. Greška je uopće bila stavljati Baturinu koji je vam forme i bio bolestan.Igrač manje cijelu tekmu.
Bogami naglasci purgerski, dinamovci udivljeno snimaju čuje se i po komentarima.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.