Korisniče samo trolate. Govorimo o ljubavi srpskih navijača prema BiH.
Uvaženi gospodine ne trolam samo vi mene napadate da trolam. (Šta mi uopšte glumimo neku kulturu nije mi jasno uvaženi gospodine.) Interesuje me ljubav srpskih navijača prema Bosi i Hercegovino jednoj i jedinoj državi (evo poče ga ja kao da sam naučio predizbornu kampanju napamet) iz prve ruke. Ionako se tema zove ljubav srp. navijača prema Bosni i Hercegovini pa još i posebno Federaciji kao što je i napisano u naslovu odvojeno potaman me interesuje. Ali ovdje samo s' brda s' dola neki posteri očekivao sam maloo više.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Naslov: Re: Ljubav srpskih navijača prema BiH i FBiH?!
Postano: 21 ožu 2014, 12:39
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
Pa sve su to odlike ljubavi gosn korisniče. Vi kao jedan mladi čovjek buduća zvijezda lokalnog SDA bi to trebali znati. Ali dobro. Nemam ništa protiv da kažete kako ovakvi vidovi ljubavi su loš primjer, umjesto što trolate. Uostalom, vjerujem da u vašoj sredini Srbi navijaju za BiH, ili ipak ne?
Pa sve su to odlike ljubavi gosn korisniče. Vi kao jedan mladi čovjek buduća zvijezda lokalnog SDA bi to trebali znati. Ali dobro. Nemam ništa protiv da kažete kako ovakvi vidovi ljubavi su loš primjer, umjesto što trolate. Uostalom, vjerujem da u vašoj sredini Srbi navijaju za BiH, ili ipak ne?
Kakav SDA kakvi bokrači ni jedna ne valja. Ali koliko su iskreni ovakvi izljevi ljubavi sad ti prosudi. To ja govorim ne trebamo jedne druge lizati ono normalno neka distanca nikakvo pretjerivanje. A Srbi u mojoj sredini su bili neki u Armiji BiH neki odselili u Austriju Švicarsku i tako to imam čistu savjest kao neko ko živi na području grada Srebrenika crkva ostala u Špionici niko bakćo nije i kuće samo što sad Srbi koji su outsideri i odlaze u Rs i dijasporu prodaju to Bošnjacima koji su protjerani iz Srebrenice. Izgleda interes je veći od ljubavi.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
Protjerani iz Srebrenice naseljavaju imanja protjeranih iz Srebrenika. Interesantno. Međutim, tema je: Ljubav srpskih navijača prema BiH i FBiH?!
Ali siromašna ti samo posteri neki imal šta pismeno stvarno ovako izgleda kao spam slike jedno te isto samo koji grad možda prešaltaš i opet se vrti u krug . A većinom je po nekim džamahirijama. Nije beg cicija :
Nogometna utakmica između juniorskih reprezentacija BiH i Srbije, koja se danas igrala u Modriči, prekinuta je u 18. minuti drugog poluvremena. Glavni sudac meča Elvir Mujić iz Banovića prekinuo je takmicu zbog nacionalističkih poruka koje su se čule s trbina.
Navijači su skandirali:“Turci!“ i „Balije!“, a čuli su se i povici: „Nož, žica, Srebrenica“. Rezultat u trenutku prekida bio je 0:0.
Drugu utakmicu junirske selekcije BiH i Srbije će odigrati u četvrtaka, u 13,30 sati u Gradačcu.
Autor: Dnevni avaz
TUZLA - Navijači u Tuzli pozdravili su velikom aplauzom himnu Srbije "Bože pravde" uoči meča mladih selekcija naše zemlje i Bosne i Hercegovine.
Izabranici Radovana Ćurčića su na stadionu pod "Tušnjem" odigrali prijateljski duel sa vršnjacima iz BiH, a svi s nestrpljenjem očekivali reakciju domaćih navijača uoči i tokom meča.
Početkom intoniranja himne Srbije domaći navijači su ustali, a po njenom završetku su i aplaudirali. Oni su pokazali da je moguće fer i sportski navijati za svoju reprezentaciju, ali i respektovati protivničku.
Tokom utakmice nije bilo nacionalističkih uvreda, a s tribina se čula pesma tuzlanskih navijača, koji su uvredljivo skandirali na račun glavnog grada BiH, Sarajeva.
Naslov: Re: Ljubav srpskih navijača prema BiH i FBiH?!
Postano: 22 ožu 2014, 00:00
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
Ljubav je relativna. Ne treba joj komparativno analiziranje. Dakle, pustimo se medija koji pumpaju situaciju i često se vode rekla kazala. Prvi sam protiv šovinističkih parola na svim stranama. A jasno je ko za koga navija u BiH. Ustvari Jovan Divjak navija za BiH, on je patriota, to što mu je ugled kod 90% građana silčan ugledu prosječnog gejlije koji lobira paradu, koga briga...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.