|
|
Stranica: 27/27.
|
[ 667 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ožu 2026, 14:02 |
|
|
tetejac je napisao/la: Dominikator je napisao/la: Puno mi je upitnika iznad glave ovo ne moze biti slucajno a i to odmahivanje ruke i svaljivanje krivnje na samo pojedinca. Tu su kontakti i informacije izmedu svih strana. Sve 4 strane smrde na službu.
Kontaktirati se uvijek moglo i svak svakog zna ali ovo je nešto drugo. Šteta za Zagreb. Kad se sjetim kakva je to ekipa nekad bila sa Pandžom, Krešom iz Rudeša, Ćubelom….  Jel tebi nije sumnjivo odakle bojsima info za mobitel i kontakte nemoguce da je slucajnost ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ožu 2026, 14:05 |
|
|
Dominikator je napisao/la: tetejac je napisao/la: Kontaktirati se uvijek moglo i svak svakog zna ali ovo je nešto drugo. Šteta za Zagreb. Kad se sjetim kakva je to ekipa nekad bila sa Pandžom, Krešom iz Rudeša, Ćubelom….  Jel tebi nije sumnjivo odakle bojsima info za mobitel i kontakte nemoguce da je slucajnost ? Nije mi sumnjivo i nije slučajnost. Neke stvari nisu za interneta.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ožu 2026, 16:22 |
|
|
|
A ovaj tovar je ispao baš budala, ovaj ga je teško navlačio na davanje informacija, ima baš ciničan glas taj "grobar". Tovar je imao dobre "ko nas bre zavadi namjere", al mi zvuči kao da je ovaj s druge strane bio neki operativac ili narkic koji je isao rijesit konkurenciju, mislim trazio je bas informacije o specifičnim boysima, a srbeki imaju svoje dilere po ZG i možda je ovo bilo rješavanje konkurencije. Na kraju dobro da je sve izašlo na vidjelo. Torca ce bit godinama sprdana na Maksimiru i Kantridi radi ovog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 23 ožu 2026, 17:45 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3080 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
DarkKnight je napisao/la: A ovaj tovar je ispao baš budala, ovaj ga je teško navlačio na davanje informacija, ima baš ciničan glas taj "grobar". Tovar je imao dobre "ko nas bre zavadi namjere", al mi zvuči kao da je ovaj s druge strane bio neki operativac ili narkic koji je isao rijesit konkurenciju, mislim trazio je bas informacije o specifičnim boysima, a srbeki imaju svoje dilere po ZG i možda je ovo bilo rješavanje konkurencije. Na kraju dobro da je sve izašlo na vidjelo. Torca ce bit godinama sprdana na Maksimiru i Kantridi radi ovog. Čuj četnici dilaju po Zagrebu, pa zar više ni svoje dilere nemamo? A ovaj torcidaš je žešći glupan, ovaj ga je očito koristio za informacije. Koliko je glup, ne treba ga ni udarat
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tetejac
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 04:03 |
|
|
tetejac je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Stipe na terminalu vidi popis putnika, po čemu ih on može identificirati kao srpske navijače? I na svakom drugom letu na toj relaciji su možda trećina putnika Srbi. Zar Stipe ima u glavi imena i prezimena istaknutih Delija?
Usput, kod low cost kompanija nisu bitne povratne karte, mogli su nazad i iz Malmoa za Beograd i iz Kopenhagena (pola sata dalje vlakom) za Beograd Wizz Airom, te još niz drugih letova. Ne znam po čemu ih može identificirati. Očigledno ih je neko identificirao jer je ovo čista dojava i sačekuša. Nisi u tom svijetu. Imaš 1000 kombinacija. Možda neki grobar jer je ova ekipa zatukla na mrtvo palicama jednog grobara. Imaš 1000 opcija.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čvrsnik
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:04 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 14:43 Postovi: 284 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:13 |
|
|
|
Bih igra prekosutra u Walesu, vjerovatno su Ultrasi sačekušu napravili.
Dobro imaju volje gruhat se na sabahu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:22 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Bih igra prekosutra u Walesu, vjerovatno su Ultrasi sačekušu napravili.
Dobro imaju volje gruhat se na sabahu. Prave gluposti tko god.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:23 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Bih igra prekosutra u Walesu, vjerovatno su Ultrasi sačekušu napravili.
Dobro imaju volje gruhat se na sabahu. Ovo su razmirice na relaciji RA-Ultrasi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 09:53 |
|
|
|
Primjetih da odnose ruksake da nije neki plijen unutra ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 10:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47632 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Možda je pljačka.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 10:32 |
|
|
|
Ja, možda je napad na bošnjačke povratnike.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 24 ožu 2026, 14:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47632 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ultrasi presreli RA na putu za Sarajevo na gostovanje u Wales. Očekivano nakon onog presretanja pri povratku s Islanda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 25 ožu 2026, 23:06 |
|
|
saskia je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: A ovaj tovar je ispao baš budala, ovaj ga je teško navlačio na davanje informacija, ima baš ciničan glas taj "grobar". Tovar je imao dobre "ko nas bre zavadi namjere", al mi zvuči kao da je ovaj s druge strane bio neki operativac ili narkic koji je isao rijesit konkurenciju, mislim trazio je bas informacije o specifičnim boysima, a srbeki imaju svoje dilere po ZG i možda je ovo bilo rješavanje konkurencije. Na kraju dobro da je sve izašlo na vidjelo. Torca ce bit godinama sprdana na Maksimiru i Kantridi radi ovog. Čuj četnici dilaju po Zagrebu, pa zar više ni svoje dilere nemamo?A ovaj torcidaš je žešći glupan, ovaj ga je očito koristio za informacije. Koliko je glup, ne treba ga ni udarat Da, a neki su sto postotni Hrvati koji se nazivaju "zagrebački Srbi", mislim znam da su pali ono jednom, nez di su i šta su sada, al kaj misliš ko dila po Mintu, Boysi sa Botinca? Mint je četnički proxy u Zagreb gradu, al sve je to uz amen politike, pa ja nez kad je tamo bila racija. Zato onaj Vintage svako malo ima raciju, prošle godine bar triput.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ninoslav
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 26 ožu 2026, 11:33 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Navijači: opća tema Postano: 26 ožu 2026, 14:06 |
|
|
|
Kao što sam i pisao MUP radi svoj posao, pravosuđe nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|