Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
daramo je napisao/la:
Pejtonac sa juga je napisao/la:
Čak i po vašoj projekciji su sada tri decenije stariji od vaših.
Mislio je na Bošnjake, tu ste vršnjaci.
Moze on misliti na sto zeli, cinjenica je da su ćaće ultrasa navijale za Velez. Nema tu „familijarne pripadnosti“. A zbog toga se i transparenti ne znaju cuvati jel?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Zahumlje je napisao/la:
Čak i po vašoj projekciji su sada tri decenije stariji od vaših.
Imamo mi druge navijačke skupine, Torcida je najstarija u Europi. Vi ste najmlađa nacija. Tek 30 godina pod novim ukradenim imenom. Sve kradete.
Pa da, imate, u Splitu. Vidiš da nemate ništa svoje u Mostaru.
Ne provociraj. Naslađujemo se jer su realno likovi, kriminalci i drogeraši, te lokalna HDZ udarna grupa ispali žešca pušiona. Niko ništa ovdje rekao protiv Hrvata općenito, više ste vi sebe na ovoj temi kudili nego neko od nas vas.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
Moze on misliti na sto zeli, cinjenica je da su ćaće ultrasa navijale za Velez. Nema tu „familijarne pripadnosti“. A zbog toga se i transparenti ne znaju cuvati jel?
Većina ćaća su iz zapadne Hercegovine, a ti s Veležom veze nisu imali niti htjeli imati.
Zahumlje je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Većina ćaća su iz zapadne Hercegovine, a ti s Veležom veze nisu imali niti htjeli imati.
Cijela vam je vruška HDZ-a velezovci. vjerovatno i dan Danas navijaju potajno za jedan i jedini. I prizeöjkuju mu povratak pod bijeli brijeg.
Imamo mi druge navijačke skupine, Torcida je najstarija u Europi. Vi ste najmlađa nacija. Tek 30 godina pod novim ukradenim imenom. Sve kradete.
Ne provociraj. Naslađujemo se jer su realno likovi, kriminalci i drogeraši, te lokalna HDZ udarna grupa ispali žešca pušiona. Niko ništa ovdje rekao protiv Hrvata općenito, više ste vi sebe na ovoj temi kudili nego neko od nas vas.
Imamo zapravo. Imamo gradonačelnika, vlast, institucije, zastave, HNK, križ. Sve imamo. Imamo demografsku većinu. Izgubili ste Hercegovinu skroz. Istočni Mostar se sastoji od Tita Maršala i Fejićeve, ništa više.
Mislim da sad slijede teške tjelesne ozljede nasumičnim muslimanima. Vidjet ćeš sada jada od Mostara grada. Ubrzano iseljavanje u nesigurnoj sredini.
Samo treba vidjeti hoće li paliti zastavu Hrvatskog naroda. Ukoliko zapale mislim da će svaki musliman u Hrvatskoj na ljetovanju biti ugrožen. Pa kako bi muje rekle "bujrum".
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61192 Lokacija: DAZP HQ
Zahumlje je napisao/la:
Imamo zapravo. Imamo gradonačelnika, vlast, institucije, zastave, HNK, križ. Sve imamo. Imamo demografsku većinu. Izgubili ste Hercegovinu skroz. Istočni Mostar se sastoji od Tita Maršala i Fejićeve, ništa više.
Mislim da sad slijede teške tjelesne ozljede nasumičnim muslimanima. Vidjet ćeš sada jada od Mostara grada. Ubrzano iseljavanje u nesigurnoj sredini.
I ja se ne zajebavam.
Tući nasumično ljude nije rješenje niti ima veze s ultras ponašanjem.
Ultras ponašanje je da se odgovorni povuku, u teoriji s obzirom da nije pao glavni trans grupa se ne gasi, ali sve podgrupe iza ovih zastava lapapa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 06 stu 2021, 20:25 Postovi: 255 Lokacija: Hrvatsko Kraljevstvo
Noname01 je napisao/la:
Samo treba vidjeti hoće li paliti zastavu Hrvatskog naroda. Ukoliko zapale mislim da će svaki musliman u Hrvatskoj na ljetovanju biti ugrožen. Pa kako bi muje rekle "bujrum".
A najbolje da će zakaciti na zid u sobi... kriza...
_________________ "Generacije junaka i pobjednička vojska jaka, još se brine i gine. Zbog Domovine!" HR-HB
Zahumlje je napisao/la:
I ja se ne zajebavam.
Vidimo kako se ne zajebavate, pravo ste ozbiljni.
Koju vlast, ona koja imenuje policajce optužene za premlaćivanje mladih Hrvata u specijalnu policijsku jedinicu? Ili ona kojoj trebaju 2/3 da bilo šta donese što nije na nivou mjesne zajednice?
De, ne miješaj gradsku i kantonalnu politiku ovdje, pokušavaš liječiti frustracije pa okrećeš na druge teme.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
dudu je napisao/la:
Zahumlje je napisao/la:
I ja se ne zajebavam.
Tući nasumično ljude nije rješenje niti ima veze s ultras ponašanjem.
Ultras ponašanje je da se odgovorni povuku, u teoriji s obzirom da nije pao glavni trans grupa se ne gasi, ali sve podgrupe iza ovih zastava lapapa.
Pise da nije pao glavni, jer ga ne nose sa sobom. Valjda iz straha.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.