|
|
Stranica: 36/40.
|
[ 998 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 03 ožu 2025, 18:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
pravasko-desno je napisao/la: Ima li ikakvih informacija o napadacima? Nesto kontam da je neka druga pozadina koja nagovjescuje zasto se do sada nisu uhvatili napadaci. U najblazem mogucem ishodu, ovo je za pokusaj ubojstva… kazu i ako momak prezivi da tesko biti OK kao do sada. Strašno. Ta četvorica moraju biti na dugogodišnjoj robiji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 15:21 |
|
|
Batinaši su navodno pobjegli u Bosnu, tako se priča po gradu...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 15:35 |
|
|
Ne može me nitko uvjeriti kako ne mogu pronaći vlasnika sivog audija kome znaju tri broja tablica. Sasvim dovoljno podataka za identifikaciju.
A opet, i taj napadnuti momak navodno poštuje kodeks i ne želi surađivati sa policijom. Što reći, kodeks je važan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 15:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne može me nitko uvjeriti kako ne mogu pronaći vlasnika sivog audija kome znaju tri broja tablica. Sasvim dovoljno podataka za identifikaciju.
A opet, i taj napadnuti momak navodno poštuje kodeks i ne želi surađivati sa policijom. Što reći, kodeks je važan. Kako će surađivati ako je u komi, i ti si se prepustio takiji moj Kvačica....
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 15:45 |
|
|
saskia je napisao/la: Po neslužbenim informacijama, navijači Veleža su vratili svoje transparente upadom sinoć u kuću jednog od navijača Zrinjskog te mučenjem dok ovaj nije rekao gdje su. Dečko je životno ugrožen.
Ovo prerasta u ozbiljne sukobe. Mafijaške. Pazite, ovo je oskvrnjivanje nepovridivosti doma.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 15:51 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne može me nitko uvjeriti kako ne mogu pronaći vlasnika sivog audija kome znaju tri broja tablica. Sasvim dovoljno podataka za identifikaciju.
A opet, i taj napadnuti momak navodno poštuje kodeks i ne želi surađivati sa policijom. Što reći, kodeks je važan. Kako će surađivati ako je u komi, i ti si se prepustio takiji moj Kvačica.... Odakle ja znam da je u komi, vidim što piše na portalima.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:49 |
|
|
espresso je napisao/la: Roko987 je napisao/la: Na temi Grad Mostar sam zakačio priopćenje HDZ-a. Smiješno da je spominju institucije koji oni vode. Ne razumiješ situaciju HDZ da hoće može naći ove za dan-dva, dakle pitanje je političke volje Zbog odnosa u gradu i županiji pitanje je dali ima te volje. Po meni je ovo hitan slučaj koji mora biti iznad svega. Mislim da život jednog čovjeka vrijedi drmanja sistema. Pa majku mu karam, onaj trut s ofarbanom bradom im preko nazovi države vraća transparente, a tu dečko u komi, a baba zvana HDZ BiH kvazi članica EPP i ostale pizdarije mi smo bolji od drugih u protektoratu se češlja Puu
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne može me nitko uvjeriti kako ne mogu pronaći vlasnika sivog audija kome znaju tri broja tablica. Sasvim dovoljno podataka za identifikaciju.
A opet, i taj napadnuti momak navodno poštuje kodeks i ne želi surađivati sa policijom. Što reći, kodeks je važan. Da je ovo bilo u Hodbini ili Žitu gdje nema kamera, pa hajde Al u sred grada gdje je x kamera, što policijskih što sa privatnih stanova i poslovnih prostora
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:55 |
|
|
Citat: MINISTAR MARIĆ O PREMLAĆIVANJU Provodi se jedna od opsežnijih policijskih akcija Nadajmo se da nije šuplja...
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:57 |
|
|
espresso je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne može me nitko uvjeriti kako ne mogu pronaći vlasnika sivog audija kome znaju tri broja tablica. Sasvim dovoljno podataka za identifikaciju.
A opet, i taj napadnuti momak navodno poštuje kodeks i ne želi surađivati sa policijom. Što reći, kodeks je važan. Da je ovo bilo u Hodbini ili Žitu gdje nema kamera, pa hajde Al u sred grada gdje je x kamera, što policijskih što sa privatnih stanova i poslovnih prostora Upravo tako, nemoguće povjerovati kako ne mogu naći počinitelja.
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:58 |
|
|
Lani kad su Ultrasi njima uzeli transparente, onom momku kod kojih su bili transparenti nije falila dlaka s glave
Znači mogli su ga prebit ko mačku ali nisu jer su se držali časti i kodeksa
Da ne govorim to što taj dečko izgleda kao lizalo, glava i dolje tijelo kost i koža. Dakle za par minuta su ga mogli srediti.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 16:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Kako će surađivati ako je u komi, i ti si se prepustio takiji moj Kvačica.... Odakle ja znam da je u komi, vidim što piše na portalima. Vidiš da je cenzura na stranačkim medijima, na nekim portalima ni slova pa Imotski crnjaci razbijaju blokadu. Na šta je Mostar spao... 
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:06 |
|
|
Kod nas je generalno problem što ne poznajemo dovoljno muslimane. Mislim da je se malo popravilo u odnosu na prije ali opet nedovoljno.
Prijatelj ti mora biti blizu a neprijatelj još bliže
Pa njima je glavna preokupacija da Zrinjski ne bude prvak nego hoće li oni ostati u ligi i slično.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:07 |
|
|
Službeni Zrinjski se još nije očitovao.... stožernička tender korporacija.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:08 |
|
|
espresso je napisao/la: Citat: MINISTAR MARIĆ O PREMLAĆIVANJU Provodi se jedna od opsežnijih policijskih akcija Nadajmo se da nije šuplja... Ko je provodi? Muslimani inspektori i policajci? 
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:13 |
|
|
neretvanin je napisao/la: espresso je napisao/la:
Nadajmo se da nije šuplja...
Ko je provodi? Muslimani inspektori i policajci?  Ravnatelj policije u HNŽu je Hrvat On odlučuje o svemu, tako da je pitanje samo političke volje kao što sam već rekao
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:14 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11210 Lokacija: Global South
|
Naša Kvačica je napisao/la: espresso je napisao/la:
Da je ovo bilo u Hodbini ili Žitu gdje nema kamera, pa hajde
Al u sred grada gdje je x kamera, što policijskih što sa privatnih stanova i poslovnih prostora
Upravo tako, nemoguće povjerovati kako ne mogu naći počinitelja. Da nažalost, premlaćivanje Hrvata u Mostaru je normalizovano do groteske. Još malo i Hrvati u Mostaru će dan kad nisu pretučeni ili maltretirani smatrati dobrim danom.  To nije dobro za odnose u gradu.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Upravo tako, nemoguće povjerovati kako ne mogu naći počinitelja.
Da nažalost, premlaćivanje Hrvata u Mostaru je normalizovano do groteske. Još malo i Hrvati u Mostaru će dan kad nisu pretučeni ili maltretirani smatrati dobrim danom.  To nije dobro za odnose u gradu. Čuj nije dobro, zbog čega? 
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41107 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Normalno da nije jer bi netko opet mogao kmečati o napadu na "povratnike". I za vas bolje sa se ovo riješi institucionalno i da se krvna osveta ne nastavi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:32 |
|
|
Spominje se da sa ta 4 razbojnika iznajmili stan na istom katu gdje je i napadnuti živio
Ne znam je li istina, ali ako jeste onda ih je još lakše pronaći. Iako sumnjam da su dali istinite podatke o sebi.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 17:38 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 353 Lokacija: Herceg-Bosna
|
espresso je napisao/la: Lani kad su Ultrasi njima uzeli transparente, onom momku kod kojih su bili transparenti nije falila dlaka s glave
Znači mogli su ga prebit ko mačku ali nisu jer su se držali časti i kodeksa
Da ne govorim to što taj dečko izgleda kao lizalo, glava i dolje tijelo kost i koža. Dakle za par minuta su ga mogli srediti. Pa kad su ljudi. Došli s namjerom da uzmu transparente, uzeli, gotova priča. Istočni jadnici upali u stan s namjerom da ubiju momka.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 18:24 |
|
|
espresso je napisao/la: Spominje se da sa ta 4 razbojnika iznajmili stan na istom katu gdje je i napadnuti živio
Ne znam je li istina, ali ako jeste onda ih je još lakše pronaći. Iako sumnjam da su dali istinite podatke o sebi. Spominjalo se prvih dana i da napadnuti nije živio tu nego da je i on uzeo stan na dan, znači neke više službe mogu slati dojave? U sve firme ste uposlili muslimane, sigurnost goodbye...
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 18:27 |
|
|
Jebes policiju, ovu četvoricu udesiti do neprepoznatljivosti
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 18:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41107 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
neretvanin je napisao/la: espresso je napisao/la: Spominje se da sa ta 4 razbojnika iznajmili stan na istom katu gdje je i napadnuti živio
Ne znam je li istina, ali ako jeste onda ih je još lakše pronaći. Iako sumnjam da su dali istinite podatke o sebi. Spominjalo se prvih dana i da napadnuti nije živio tu nego da je i on uzeo stan na dan, znači neke više službe mogu slati dojave? U sve firme ste uposlili muslimane, sigurnost goodbye... Kakve službe, većinu stanova u Mostaru iznajmljuju privatna lica.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 04 ožu 2025, 19:49 |
|
|
Stan za rentanje, pored stana za rentanje dobro pa iko više živi u Mostaru.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|