|
|
Stranica: 12/23.
|
[ 555 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 10 sij 2013, 19:06 |
|
|
Skoro je bio u BiH, imam dojam da ga nešto i ne vole baš zbog toga što vaga između Hrvatske i BiH(ako vaga).
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 10 sij 2013, 19:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7452 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Lebowski je napisao/la: Skoro je bio u BiH, imam dojam da ga nešto i ne vole baš zbog toga što vaga između Hrvatske i BiH(ako vaga). Mogao bi on,tako birajući,na kraju izvisiti pa ni za jednu repku ne zaigrati.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 11 sij 2013, 22:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mali će se pogubiti u ovom ping-pongu između BiH i Hrvatske. Pošto je još nedorastao takvim odlukama, mislim da ga roditelji trebaju sačuvati od ovih gluposti. Nek mali igra nogomet i tome se posveti. Mislim da je najgora situacija, što roditelji nisu načisto za koga treba igrati ili čak vuku svatko na svoju stranu, što se odražava na malog. Liči na to.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 11 sij 2013, 23:13 |
|
|
Nama takvi ne trebaju. Da je Messi nek se jebe. Nezna bil piso il srao (ovdje mu vise mislim na babuku). Neka igra na BP i nek uziva. Sa srecom mu bilo al ponavljam ako nisi svim srcem za HR vozdra
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 12 sij 2013, 19:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Slažem se sa Tulkasom. Šta vas toliko brine da Halilović igra za nas? Digla se tolika fama oko njega, a na kraju od njega pitaj Boga oćel išta bit. Takvih igrača oko kojih se dizala buka i galama i od kojih na kraju ništa nije bilo ima kamara cijela, a skrivenih talenata koji su se samo niotkud pojavili kao što su Mandžukić, Rakitić, Modrić (za kojeg su u Dinamu bili skeptični, pa se na kraju čovjek fino dokazao u Zrinjskom) ima koliko oš.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 12 sij 2013, 19:46 |
|
|
Hrvatska ide u Brazil, BiH ga neće vidjet. Halilović će nastupat za našu repku u Brazilu nebojte se a i da nebude ništa od njega šta rekoste i sami repka nije jedan igrač nit će ikad bit
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 13:44 |
|
|
Treba momka pustit' da igra, napreduje i razvija se kao igrač. Moglo bi ga skupo koštat' ukoliko ga javnost i dvije repke budu pritiskali i u budućnosti. Na kraju krajeva, kad bude vrijeme (on reče sa 18), neka sam donese odluku srcem i bez uplitanja drugih.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 13:50 |
|
|
Pojavila se dezinformacija da će biti pozvan u BiH, no Safet je demantirao... Citat: Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV sve je demantirala nekoć legendarna 'desetka' PSG-a, a od 2009. izbornik BiH – Safet Sušić. Sušića smo pronašli u Francuskoj otkuda je demantirao napise u medijima.
„Ne znam o kojem se pozivu radi“, kratko je kazao Pape, pa nastavio:
„Na nikoga neću vršiti pritisak da igra za BiH. Halilović je taj koji mora odlučiti što želi, uz pomoć roditelja i okoline.“
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ma on i otac su dobili poziv da se pridruže BiH repki u Sloveniji kako bi osjetili tu čuvenu atmosferu, a mediji su to protumačili kao poziv da zaigra za BiH. Pape je rekao da za sada od toga nema ništa, dok mali ne zatraži BH državljanstvo.
Mislim da moraš biti slijepac da ne vidiš da želi zaigrati za BiH, samo ga strah Mamića i sredine.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 14:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mislim da moraš biti slijepac da ne vidiš da želi zaigrati za BiH, samo ga strah Mamića i sredine. Dva tjedna nakon što se izjasni za BiH, netko mu lomi nogu za deset tisuća eura... S Mamićom nema šale...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 14:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60170 Lokacija: DAZP HQ
|
Ipak, kuloari šapuću da bi se Halilović ipak mogao odlučiti za igranje u dresu Ljiljana.
- O toj temi uopće ne razmišljam - zaključio je Zdravko Mamić.
SN, 12.01.2013.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 14:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zapravo kad bolje razmislim - zar Mamiću nije najvažnija dobra prodaja, što viši transfer? Igranje za Hrvatsku nije nužno da bi se to dogodilo, pogotovo ako mu BiH pruži šansu ranije od Hrvatske?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 19:15 |
|
|
Maminha interesuju pare i njegov udio, ništa više. Njemu je u cilju da inkasira par milki na osnovu njegove potencijalne prodaje, kao što je uostalom i radio dosad. Ukoliko bude procijenio da će malog prije progurati preko Hrvatske, onda će lobirati za njega, ako ne - prepustiće ga Bosni i Hercegovini. Tj, neće se mučiti toliko oko njega u tom slučaju i neće imati prste u njegovoj odluci. Uglavnom, vidjet ćemo kako će se Alen izjasniti. Vremena ima napretek.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 19:26 |
|
|
Ako on dvoji u koju bi reprezentaciju onda neka ide u BiH. Šta će nam neki igrač koji ne vidi sebe u hrvatskom dresu, taj nebi dao sve od sebe na terenu.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 19:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7452 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ali mi nije jasno kako se može imalo misliti kad je rođen u ZG,odrastao i živi cijeli život u zegeju. Da sad ide igrati za tamo neku Bosnu. Dosad su svi takvi ili slični bez ikakvog propitkivanja nastupali pod šahovnicom.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 19:49 |
|
|
Šta ćeš, ima pravo donijeti sopstvenu odluku i vjerujem da će to i uraditi u dogledno vrijeme. Bolje će služiti onoj reprezentaciji za koju bude davao 100% svojih mogućnosti i za koju je spreman poginuti na terenu. Koja će mu biti privlačnija, atraktivnija i "bliža", na njemu je. Možda treba uzeti u obzir i činjenicu da njegov stari igrao za BiH, iako mislim da to neće bit' ni blizu presudno ovoga puta.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 22:05 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Moj Alene, kada na stadionu vidis transparent KLOKOTNICA ima da ti srce otopi i da suza krene! Idi stopama svoga babe i igraj za svoju domovinu i jedinu domovinu bosnjackog naroda!
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 13 sij 2013, 22:10 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
kiler je napisao/la: Ali mi nije jasno kako se može imalo misliti kad je rođen u ZG,odrastao i živi cijeli život u zegeju. Da sad ide igrati za tamo neku Bosnu. Dosad su svi takvi ili slični bez ikakvog propitkivanja nastupali pod šahovnicom. A kako netko tko je odrastao u bih,švicarskoj, njemačkoj, australiji ili sloveniji odabere da će igrati za tamo neku hrvatsku
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 14 sij 2013, 22:13 |
|
|
Gle, lik je rođen u Hrvatskoj, stara mu je Hrvatica, odrastao u liberalnom društvu, tako da mu mislim nekakva nacionalna opredjeljenost neće biti na prvom mjestu, nego ono što bi bilo najbolje za njegovu karijeru, znači reprezentacija koja će mu omogućavati konstantne nastupe na SP/EP, a to je zasad samo i jedino Hrvatska. Btw. jednom sam iz zajebancije rekao ekipi da treba ispred malog Alena staviti rolu toalet papira i bočicu vode, pa nek izabere šta hoće, ak izabere rolu naš je, ak ne, nek ga voda nosi, haha
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 14 sij 2013, 22:18 |
|
|
mjenjamo Halilovića za jedinstveni Mostar, neka ga nose.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 14 sij 2013, 22:25 |
|
|
Nećeš valjda mijenjati svoje za svoje?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 14 sij 2013, 22:28 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Nećeš valjda mijenjati svoje za svoje? mali je roba (novac), sve mi govori da su veće koristi ako ga se trampi za nešto konkretno. da ponudiš Bošnjacima 20 milijuna eura glatko bi odbili, ali da ponudiš Halilovića cijela nacija bi stisla mostarske muslimane da popuste.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 15 sij 2013, 02:37 |
|
|
Ovaj forum je dosta jak na guglu, a ti dudu pišeš ovakve stvari... Bošnjaci ga u komentarima maze i paze, a mi
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 15 sij 2013, 20:34 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Gulugugla se... big brother is watching you ;)
|
|
Vrh |
|
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: Alen Halilović - zvijezda je rođena Postano: 15 sij 2013, 20:35 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1184 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|