|
|
Stranica: 54/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 06 ruj 2013, 23:48 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32 Postovi: 2508 Lokacija: United States Of Balkan
|
Nije furka, to ti je kopija one u Brazilu sa koje ce BiH mahat Srbiji 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 06:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gledam raspored i Grčkoj zadnje 3 utakmice sve doma (Latvija, Slovačka i Lihtenštajn), sve tri su dobili na strani pa je za očekivati da će dobiti i ove tri doma. Znači da su vam u sljedeće tri tekme nužne tri pobjede, neriješeno u Slovačkoj ne odgovara. Jedina dobra vijest je da će Slovačka teško do drugog mjesta (doma protiv BiH, u gostima protiv Latvije i Grčke), ko im je kriv kad su zijanili dva boda protiv Lihtenštajna.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 07:34 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Strašno, mislim da sam u nekoj noćnoj mori iz koje ću se probuditi :((
Realno, Slovaci su nas pomeli.Dzeko se snebivao kao mlada pred prvu bračnu noć.Polumrtav..Ako je zbilja imao neki nesporazum sa Papetom nije trebao to na teren prenositi.Radi ostatka ekipe. Spaha na visini zadatka.Spriječio je maltene jedan siguran gol Slovaka.Ostatak repke poput raštimanog orkestra tuznih mrtvaca.
Malo je reći da sam razočarana.Onakva igra ne zasluzuje plasman.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 07:46 |
|
|
storaB je napisao/la: bura ideš ka trećem warningsu.
Nemoj mi tih dječijih fora, odrasli smo ljudi. Mi kartu nismo ni kupovali,jer u našem fudbalu su diletanti i mafijaši sa ogromnim lobijem,tako da i prije prve kvalifikacione utakmice znali smo da će biti sve gore od goreg... Zanimljiva igra riječi.
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 08:47 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Onakva igra ne zasluzuje plasman. Pa i neće se plasirat 
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 08:50 |
|
|
Ma koliko mislim da ne bi bilo loše da se plasiraju, i da igrači i selektor to zaslužuju, toliko mislim da navijači i narod to ne zaslužuju... posebno one grdobe od BH Fanatikosa što se zahvaljujući Mladiću dočepalo Norčepinga pa sad hoda po Evropi nosajući zastavu Alžira...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 08:56 |
|
|
Dočepaćete se i vi Šumadije.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 08:59 |
|
|
Đe si vojvodo, nisam te prepozno 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:12 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Metemma je napisao/la: Ma koliko mislim da ne bi bilo loše da se plasiraju, i da igrači i selektor to zaslužuju, toliko mislim da navijači i narod to ne zaslužuju... posebno one grdobe od BH Fanatikosa što se zahvaljujući Mladiću dočepalo Norčepinga pa sad hoda po Evropi nosajući zastavu Alžira... Neki se dočepali Norrköping-a a neki ćuka i proplanaka u okolini Šehera.Ijedni i drugi zahvaljujući Mladiću.Po meni je bolje iz Norrköping-ske perspektive navijati, nego iz šumske a u kotlini čeznutljivo gledati čaršiju  I još se ubjedjivati dodatno kako sam dobro prošao.Mogao bi i iz Pazara tako pratiti repku vrlo skoro i zahvaljivati Tomi grobaru  @Mrsho, smiješ baciti opkladu ?:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:13 |
|
|
Ljudi (s) pećinama napali automobile koji su prolazili kroz Doboj. 
|
|
Vrh |
|
 |
Čika Božo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:16 |
|
|
Prije bih rekao da sam vidio ovakve face na stadionu u Zenici...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ma koliko mislim da ne bi bilo loše da se plasiraju, i da igrači i selektor to zaslužuju, toliko mislim da navijači i narod to ne zaslužuju... posebno one grdobe od BH Fanatikosa što se zahvaljujući Mladiću dočepalo Norčepinga pa sad hoda po Evropi nosajući zastavu Alžira... Neki se dočepali Norrköping-a a neki ćuka i proplanaka u okolini Šehera.Ijedni i drugi zahvaljujući Mladiću.Po meni je bolje iz Norrköping-ske perspektive navijati, nego iz šumske a u kotlini čeznutljivo gledati čaršiju  Čuka, ćuko je pas u Hercegovini. Pa, nažalost, dokle nas je dovelo ludilo Izetbegovića i mladomuslimanskih ahbaba, Bosna danas nije najbolje mjesto za život, prije svega se to odnosi na standard, tako da si ovde nažalost u pravu :( Citat: I još se ubjedjivati dodatno kako sam dobro prošao.Mogao bi i iz Pazara tako pratiti repku vrlo skoro i zahvaljivati Tomi grobaru  Volim kad nam pričaš svoje fantazije, baš hoću da te pitam, čitao sam nedavno Kozmoupoliten, kažu da je česta fantazija kod žena voditi ljubav s nekom prelijepom ženom, kako stojiš po tom pitanju?
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:20 |
|
|
Ne znam, nisam bio tamo, slabo sam i tekmu pratio.
Da se vratimo na temu. U četvrtak govorim ljudima kako Sušić sere sa onim izjavama po Avazu. Te smo dobri, te dobijamo 100%, te idu po 6 bodova. Pa ne može se tako ponašati, pravimo iste greške svaki kvalifikacioni ciklus.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:25 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Neki se dočepali Norrköping-a a neki ćuka i proplanaka u okolini Šehera.Ijedni i drugi zahvaljujući Mladiću.Po meni je bolje iz Norrköping-ske perspektive navijati, nego iz šumske a u kotlini čeznutljivo gledati čaršiju  Čuka, ćuko je pas u Hercegovini. Pa, nažalost, dokle nas je dovelo ludilo Izetbegovića i mladomuslimanskih ahbaba, Bosna danas nije najbolje mjesto za život, prije svega se to odnosi na standard, tako da si ovde nažalost u pravu :( Citat: I još se ubjedjivati dodatno kako sam dobro prošao.Mogao bi i iz Pazara tako pratiti repku vrlo skoro i zahvaljivati Tomi grobaru  Volim kad nam pričaš svoje fantazije, baš hoću da te pitam, čitao sam nedavno Kozmoupoliten, kažu da je česta fantazija kod žena voditi ljubav s nekom prelijepom ženom, kako stojiš po tom pitanju? Prelijepa zena ili romanijski " ovcojebac "? Prelijepa zena naravno  Šala Met :)) Ovo sam čula od capa pa probam u rečenici.Smiješna mi riječ ovcojebac :) Je li Tebi ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
jaiv
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:27 |
|
|
Mogla bi Slovačka uzet svih 6 bodova. To bi pridonijelo neizvjesnosti u skupini do samog kraja kvalifikacija. Eto zato ja navijam za Slovačku.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:31 |
|
|
jaiv je napisao/la: Mogla bi Slovačka uzet svih 6 bodova. To bi pridonijelo neizvjesnosti u skupini do samog kraja kvalifikacija. Eto zato ja navijam za Slovačku. Bolje da u susjeda crkne krava nego da tvoja oteli dvoje ? Neka ..Zato 1:1 na Marakani. Biće zanimljivo u barazu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:35 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
ako stignete i do baraža, dakako.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Prelijepa zena ili romanijski " ovcojebac "? Prelijepa zena naravno  Šala Met :)) Ovo sam čula od capa pa probam u rečenici.Smiješna mi riječ ovcojebac :) Je li Tebi ? Ko je capo? Smiješna, dašta je...  ima i kozojebac, ono, koze žive u gorim vukojebinama od ovaca, tako da je to ko biva još gore...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:39 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prelijepa zena ili romanijski " ovcojebac "? Prelijepa zena naravno  Šala Met :)) Ovo sam čula od capa pa probam u rečenici.Smiješna mi riječ ovcojebac :) Je li Tebi ? Ko je capo? Smiješna, dašta je...  ima i kozojebac, ono, koze žive u gorim vukojebinama od ovaca, tako da je to ko biva još gore... Jedan Macho frajer navijač  Ne znaš ga ti.Od čega ovisi hoćeš postati ovcoj.. ili kozoj..? To ne kontam.Ono prva ljubav zaborava nema ili ? Koza ili ovca pitanje je sad.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:41 |
|
|
Ali baš kontam nešto, taj Džeko, ti ostali momci... ok, vjerovatno bi kad bi ih neko pitao nešto o politici i oni rekli nešto kao prosječan Bošnjak, takvo je stanje u društvu... ali generalno gledano recimo zašto čovjek da ima nešto protiv korektnog momka kao što je taj Džeko.
A s druge strane, ne možeš da voliš tu ekipu da hebe rak raka... sve zbog klete politike. Mnogo ste omrzli komšijama, mnogo...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60609 Lokacija: DAZP HQ
|
ne znam smijem li pored Sarajke dati svoje stručno mišljenje, ali riskirat ću.  Džeko je izvan forme, pratio sam ga u prve tri utakmice Man City-a i očigledno je bio indisponiran, a njegov utjecaj na igru BIH je naravno krucijalan. drugo, nakon ovog šokantnog poraza, a Pape ne skriva da su igrači u šoku, već za tri dana dolazi do meča s istom ekipom (tko li je samo sastavljao raspored). pravo na kiks nemaju, a kiks je i remi jer ako se Grci probiju na prvo mjesto, teško će ga ispustiti poznavajući njihov mentalitet. ova završnica je kao izmišljena za njih. dobra stvar je za BIH što je ipak doigravanje već u džepu ako stvari i krenu po zlu. i na kraju, ipak dolazi do izražaja mali fondkvalitetnih igrača jer ako podbace dvojica, nema trećeg da izvuče. to bi posebno izražen problem bio u turnirskom načinu igranja. Misimović je za penziju ili klupu u najmanju ruku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:46 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Meni je Šuko bio sinoć glavna faca, jer sam u jednom momentu pauze prebacio na meč iz Zenice, ladno lik kod jednog šuta Slovaka pred kraj kad je već bilo 0:1 razočaran što nije pao i drugi go u mrežu Begovića...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:46 |
|
|
dudu je napisao/la: ne znam smijem li pored Sarajke dati svoje stručno mišljenje, ali riskirat ću.  Džeko je izvan forme, pratio sam ga u prve tri utakmice Man City-a i očigledno je bio indisponiran, a njegov utjecaj na igru BIH je naravno krucijalan. drugo, nakon ovog šokantnog poraza, a Pape ne skriva da su igrači u šoku, već za tri dana dolazi do meča s istom ekipom (tko li je samo sastavljao raspored). pravo na kiks nemaju, a kiks je i remi jer ako se Grci probiju na prvo mjesto, teško će ga ispustiti poznavajući njihov mentalitet. ova završnica je kao izmišljena za njih. dobra stvar je za BIH što je ipak doigravanje već u džepu ako stvari i krenu po zlu. i na kraju, ipak dolazi do izražaja mali fondkvalitetnih igrača jer ako podbace dvojica, nema trećeg da izvuče. to bi posebno izražen problem bio u turnirskom načinu igranja. Misimović je za penziju ili klupu u najmanju ruku. Konstruktivno mišljenje je uvijek pozeljno. Za Misketa si u pravu..No i Pjanić i Ibišević su bili nevidljivi.O Dzeki da ne govorim.Toliko grešaka.Toliko propusta..Uzas.Ruzan san. Odbrana Slovaka fenomenalna, napad takodje. Mi u rasulu.Kao da igramo s Barcom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
jaiv
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:48 |
|
|
Nema to veze sa susjedima. Kako sam napisao, bilo bi zanimljivije da u igri ostanu tri reprezentacije nego da se Grčka i BiH odlijepe od ostatka skupine.
A ako baš želiš nacionalni/politički razlog onda je taj što je BiH država u kojoj se ugnjetavaju prava Hrvata i ne mogu navijati za reprezentaciju koja predstavlja takvu državu.
Zato što je nac. pitanje u BiH neriješeno, ta reprezentacija koja ju predstavlja je također falsifikat, mnogo više nego je bila ona Jugoslavije.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 07 ruj 2013, 09:48 |
|
|
storaB je napisao/la: Meni je Šuko bio sinoć glavna faca, jer sam u jednom momentu pauze prebacio na meč iz Zenice, ladno lik kod jednog šuta Slovaka pred kraj kad je već bilo 0:1 razočaran što nije pao i drugi go u mrežu Begovića... Ti si toliko napaćen da bi za Turke navijao protiv BiH ..Kmetski mentalitet.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|