|
|
Stranica: 60/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 08:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Tulkas je napisao/la: Hehe I sarajku nam je opuco ufuritis Ajd da I vi jednom negdje odete na ekskurziju Nije.Ja za vas navijam protiv bilo kog da igrate osim BiH. Pošteno ? @Juka, biJoHo jeH OpSHajd 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 08:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26168 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Busovača sinoć. Muslimanski navijači muslimanske reprezentacije slave i šalju poruke mira, multietničnosti i tolerancije.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 08:59 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Jao Izete šta nisi osto igrat za švicarsku, a ne ovako bošnje si bacio u trans a meni izbio pare iz džepa, sa kim još igra bosna, ima li šanse da gdje kiksaju?
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 09:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60600 Lokacija: DAZP HQ
|
jes mi degutantno čitati kad žensko piše neke kvazi nogometne analize i mislis da nešto zna jer je pogledala deset utakmica u životu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 09:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Busovača sinoć. Muslimanski navijači muslimanske reprezentacije slave i šalju poruke mira, multietničnosti i tolerancije.
Zar onaj tip-atriot i antifašista,na 1:03 ne kaže "Sieg Heil"? 
|
|
Vrh |
|
 |
Čika Božo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 10:17 |
|
|
Ništa, dobro, nek se ovi plasiraju na SP, da Turci imaju za koga navijati, za svoju "mlađu braću".
Ali stvari poput tih ekscesa jučer navečer samo pokazuju kako je BiH duboko podijeljena između 3 naroda i koliko druga 2 naroda živo zaboli za tu "jednu, jedinu, nedjeljivu".
1 kršćanin u prvih 11, 4 ukupno u cijeloj momčadi, to sve govori čija je to reprezentacija i koliko ostali narodi žele participirati u takvoj tvorevini (tekbir, tekbir...).
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 11:46 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32 Postovi: 2508 Lokacija: United States Of Balkan
|
Super utakmica! Onaj komentator me bas dobro nasmijao. Prelud je  Dzekooo institucijoooooo 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:01 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
NE ČUJEM VAS  Momciiiiiii ! Zatvorite oči i zamislite zgodne brazilke zategnutih guza.Ajmo ponavljati : Dzeko dijamantuuuuuuu - Dzeko Dijamančiiiiiii Treba će nam za Brazil, ako mislite ići.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:23 |
|
|
Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Višeslav
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:24 |
|
|
Još vi posla imate i 100% se vidimo u Baražu ;)
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:28 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:30 |
|
|
volvoks je napisao/la: Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne  Imamo najbolje navijače u čitavoj Evropi, sinoć kao da se igralo u Zenici, ono 101%.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:33 |
|
|
volvoks je napisao/la: Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne  Hahahaha, ma ja bolan, a u Hrvatskoj svi rade. Ima se, moze se 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:34 |
|
|
volvoks je napisao/la: Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne  4 momka sinoć iz USA došla u Slovačku.Da ne pričam o dijaspori iz Švedske, Danske i Norveške.Napaćene Bošnje iz ŠEHERA sa luksuznim BMW-eovima, kakve ni dijaspora ne vozi :) Bogami po onom vidjenom u Trokutistanu ne vlada glad kako se prizeljkuje.A socijale po Skandinaviji veće od prosječnih plaća u zemlji Evropske unije Hrvatskoj  Mi i Švabe smo na ekskurziju išle.Da nas ne pominjem  240 km meni iz kuće do stadiona.Sitnica. A za Brazil ima minus u banci, moj lijepi tajo itd Neki će kredit mozda uzeti.Uglavnom se IDE !:))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:36 |
|
|
kao što rekoh ima se još igrati. niti je Hrvatska osigurala doigravanje (trebaju nam tri boda iz zadnje dvije utakmice), niti je BIH osigurala Brazil. ako bi slučajno BIH završila u doigravanju ne bi bila nositelj tamo jer će na FIFA ljestvici za listopad (koja je relevantna za nositeljstvo) skliznuti ispod 20. mjesta.
za Hrvatsku je sve moguće, od toga da s dvije pobjede osigura status nositelja na svjetskom prvenstvu, ako se kasnije plasira kroz doigravanje, do toga da s bodom iz zadnje dvije utakmice završi kao najgora druga i ostane bez doigravanja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
NoviSeer
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:37 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Lebowski je napisao/la: volvoks je napisao/la: Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne  Imamo najbolje navijače u čitavoj Evropi, sinoć kao da se igralo u Zenici, ono 101%. Jebiga reprezentacija nikad bliže velikom natjecanju po prvi puta u povijesti, logično da je jak kult reprezentacije pa da se kamarite protiv svakakvih kupusara.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:39 |
|
|
dudu je napisao/la: kao što rekoh ima se još igrati. niti je Hrvatska osigurala doigravanje (trebaju nam tri boda iz zadnje dvije utakmice), niti je BIH osigurala Brazil. ako bi slučajno BIH završila u doigravanju ne bi bila nositelj tamo jer će na FIFA ljestvici za listopad (koja je relevantna za nositeljstvo) skliznuti ispod 20. mjesta.
za Hrvatsku je sve moguće, od toga da s dvije pobjede osigura status nositelja na svjetskom prvenstvu, ako se kasnije plasira kroz doigravanje, do toga da s bodom iz zadnje dvije utakmice završi kao najgora druga i ostane bez doigravanja. Blize smo mi Brazilu svakako nego VI prolasku iz baraza  Znaš koga imate u barazu ?A Slovaci će uzeti Grke.Navijam za njih.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:39 |
|
|
bura je napisao/la: volvoks je napisao/la: Makar se i plasirali, vaši navijači će sanjati Brazil. Jebiga, socijala dovoljna za kurčenje po selima otkud su potekli, za dva tjedna Brazila baš i ne  Hahahaha, ma ja bolan, a u Hrvatskoj svi rade. Ima se, moze se  naš broj se u Južnoj Americi broji u stotinama tisuća, pa nećemo morati ni potezati iz Hrvatske da bi imali pune tribine navijača. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:41 |
|
|
dudu je napisao/la: bura je napisao/la: Hahahaha, ma ja bolan, a u Hrvatskoj svi rade. Ima se, moze se  naš broj se u Južnoj Americi broji u stotinama tisuća, pa nećemo morati ni potezati iz Hrvatske da bi imali pune tribine navijača.  Poklapate i tamo !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:41 |
|
|
dudu je napisao/la: bura je napisao/la: Hahahaha, ma ja bolan, a u Hrvatskoj svi rade. Ima se, moze se  naš broj se u Južnoj Americi broji u stotinama tisuća, pa nećemo morati ni potezati iz Hrvatske da bi imali pune tribine navijača.  To je nesto drugo. Treba potegnuti odavdje 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:42 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Imamo najbolje navijače u čitavoj Evropi, sinoć kao da se igralo u Zenici, ono 101%.
Jebiga reprezentacija nikad bliže velikom natjecanju po prvi puta u povijesti, logično da je jak kult reprezentacije pa da se kamarite protiv svakakvih kupusara. Ne treba pretjerivati, imali smo već dvije prilike da odemo na takmičenje, ne računajući baraže protiv Portugala. Sada nam treba još pobjeda vani i neće biti lako. Govorim o navijačima i volvoksovom postu, navijačima koji prate reprezentaciju a vjerovatno neće ni štediti da odu i u Brazil.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:44 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Imamo najbolje navijače u čitavoj Evropi, sinoć kao da se igralo u Zenici, ono 101%.
Jebiga reprezentacija nikad bliže velikom natjecanju po prvi puta u povijesti, logično da je jak kult reprezentacije pa da se kamarite protiv svakakvih kupusara. Pa nakamaraše vas balkanske laFove Škoti na Maksimiru  Pročitaj statistiku pobjeda i izgubljenih tekmi škotske repke.To bi bilo isto da nas uzme Luksemburg 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: kao što rekoh ima se još igrati. niti je Hrvatska osigurala doigravanje (trebaju nam tri boda iz zadnje dvije utakmice), niti je BIH osigurala Brazil. ako bi slučajno BIH završila u doigravanju ne bi bila nositelj tamo jer će na FIFA ljestvici za listopad (koja je relevantna za nositeljstvo) skliznuti ispod 20. mjesta.
za Hrvatsku je sve moguće, od toga da s dvije pobjede osigura status nositelja na svjetskom prvenstvu, ako se kasnije plasira kroz doigravanje, do toga da s bodom iz zadnje dvije utakmice završi kao najgora druga i ostane bez doigravanja. Blize smo mi Brazilu svakako nego VI prolasku iz baraza  Znaš koga imate u barazu ?A Slovaci će uzeti Grke.Navijam za njih. ne zna se još kakvo će biti stanje po svim skupinama, ali izvjesno je da ćemo biti nositelji u doigravanju, čime izbjegavamo Portugal, Grčku, možda i Francusku, koja ipak lako može završiti i među nenositeljima. potencijalni protivnici su Rumunjska, Bugarska, Island, Švedska i slični.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:48 |
|
|
Jel Hrvatska ide u baraz 100% ili ima jos nekakve nade da se to izbjegne?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 11 ruj 2013, 12:49 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Blize smo mi Brazilu svakako nego VI prolasku iz baraza  Znaš koga imate u barazu ?A Slovaci će uzeti Grke.Navijam za njih. ne zna se još kakvo će biti stanje po svim skupinama, ali izvjesno je da ćemo biti nositelji u doigravanju, čime izbjegavamo Portugal, Grčku možda i Francusku, koja ipak lako može završiti i među nenositeljima. potencijalni protivnici su Rumunjska, Bugarska, Island, Švedska i slični.  Vidiš da hoće prsti pravo.I ti iskreno vidiš Grke u barazu a nas u Brazilu
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|