|
|
Stranica: 90/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 10:40 |
|
|
Šta ti ba trzaš na katedralu? Jesi prešo u Rimokatolike?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 10:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
jebeš ove kvazi nogometne stručnjake koji misle da Island ili Hrvatska mogu biti u istoj grupi s BIH.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 10:57 |
|
|
Citat: Other teams will be placed into pots based upon their regional confederation. This is so that teams from the same confederations are not drawn together. It is expected (though not yet confirmed) that Pot 2 will contain the qualifiers from AFC and CONCACAF; Pot 3 will contain qualifiers from CAF, non-seeded CONMEBOL and OFC; and Pot 4 will contain the non-seeded UEFA qualifiers.[5][6] Final pot allocations will depend upon the number of qualifiers from each confederation. With 13 teams from UEFA, there will be a maximum of two UEFA teams in each group. U prvom "loncu" su dakle prvih 8 reprezentacija po Fifinoj ljestvici, a drugi na gore navedeni način...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 12:47 |
|
|
dudu je napisao/la: jebeš ove kvazi nogometne stručnjake koji misle da Island ili Hrvatska mogu biti u istoj grupi s BIH. I ja baš nešto gledam, čitam i ne vjerujem. Ah ta BI-jevska naivnost.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 12:57 |
|
|
Mitteleuropa je napisao/la: dudu je napisao/la: jebeš ove kvazi nogometne stručnjake koji misle da Island ili Hrvatska mogu biti u istoj grupi s BIH. I ja baš nešto gledam, čitam i ne vjerujem. Ah ta BI-jevska naivnost. Island bi čak teoretski i mogao biti u skupini s BIH. 4 nositelja skupina su iz Europe (Njemačka, Španjolska, Belgija, Švicarska), 8 će ih biti u europskoj skupini, ali iz Europe ih dolazi 13, što znači da će jedan, najgori na FIFA ljestvici završiti u magarećoj klupi, vjerojatno s predstavnicima Južne Amerike i Azije. to se 2006. dogodilo reprezentaciji SiCG-a, pa su završili u skupini s Argentinom kao nositeljem, Nizozemskom iz europske skupine i Obalom Bjelokosti iz skupine AFC-a i Concaf. preduvjet je da BIH završi u skupini s neeuropskim nositeljem i onda bi Island, ako se plasira, mogao završiti s njima u skupini. kako stvari stoje taj jedan koji bi izvisio mogla bi lako biti Francuska. samo ih može spasiti Rumunjska ako izbaci Grčku ili Island Hrvatsku. već vidim skupinu za BIH: Brazil, Francuska, Nigerija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 13:33 |
|
|
Srbi su stvarno dobri zajebanti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 lis 2013, 13:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnjački nogometni dream team čitave historije, zmajevi:
- Minnetoglu Mehmed-beg - Isa-beg Ishaković - Ajas-beg - Sinan-beg - Arnaut Davud-beg - Bali-beg Malkočević - Skender-beg Mihaloglu - Arnaut Davud-paša - Skender-beg Mihaloglu - Jahja-beg - Ajas-paša
Imaju taj peh da vječito gube od Austrije u Beču. I Srbi ih pošalju doma poražene sa domaćeg terena.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 15:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Citat: Odmah po okončanju Svjetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu, kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj. UEFA je objavila koeficijente reprezentacija Starog kontinenta, a Bosna i Hercegovina se ugurala među prvih devet reprezentacija, koje će biti nosioci u žrijebu, izguravši pri tom Hrvatsku iz statusa nosioca. Žrijeb za Evropsko prvenstvo ne koristi FIFA rang listu, već UEFA obračunava koeficijente na sljedeći način: Kvalifikacije i finalni turnir SP 2010. u Južnoj Africi donosi 20 odsto ukupnog koeficijenta. Kvalifikacije i finalni turnir EP 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj donose 40 odsto koeficijenta. Kvalifikacije za SP 2014. godine u Brazilu donose preostalih 40 odsto koeficijenta. Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se plasirala ni na SP u Južnoj Africi, ni na EP u Ukrajini i Poljskoj, ali je kvalifikacije odigrala sjajno, doguravši oba puta do baraža. Tu su Zmajevi prikupili ogroman broj bodova, plus ove kvalifikacije u kojima su izborili plasman na SP, pa je sve to donijelo devet mjesto i status nosioca. Kvalifkacije za EP 2016. godine igraće se u formatu od devet grupa, od kojih će osam grupa imati šest ekipa, a jedna pet. Plasman na EP izboriće po dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe, plus najbolja trećeplasirana ekipa, dok će osam preostalih trećeplasiranih igrati baraž. Žrijeb će biti obavljen u šest jakosnih grupa. Nosioci 1. Španija 42158 bodova 2. Njemačka 41365 3. Holandija 38541 4. Italija 35343 5. Engleska 34885 6. Rusija 32946 7. Portugal 32414 8. Grčka 32307 9. BiH 31416 Drugi šešir 10. Švedska 30278 11. Danska 29660 12. Ukrajina 29652 13. Švajcarska 29572 14. Hrvatska 29418 15. Belgija 28732 16. Češka 28234 17. Mađarska 27802 18. Irska 26733 Treći šešir 19. Srbija 25985 20. Turska 25955 21. Slovenija 25835 22. Izrael 25442 23. Norveška 25341 24. Slovačka 25333 25. Rumunija 24871 26. Austrija 24572 27. Crna Gora 22991 Četvrti šešir 28. Armenija 22861 29. Poljska 22464 30. Škotska 22233 31. Finska 22001 32. Latvija 20771 33. Wales 20551 34. Bugarska 20391 35. Estonija 19988 36. Bjelorusija 19646 Peti šešir 37. Sj. Irska 19201 38. Albanija 19151 39. Island 19076 40. Litvanija 19026 41. Moldavija 18301 42. Makedonija 17376 43. Azerbejdžan 16901 44. Gruzija 16766 45. Kipar 14236 Šesti šešir 46. Luxembourg 14050 47. Kazakhstan 13961 48. Liechtenstein 12220 49. F. Ostrva 11751 50. Malta 10740 51. Andorra 8560 52. San Marino 7420 53. Gibraltar 0
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 15:43 |
|
|
nisu te jakosne skupine još gotove jer Hrvatska, Švedska i Ukrajina mogu ući u prvu jakosnu. Ukrajini trebaju obje pobjede (ne baš izvjesno), nama trebaju obje pobjede i ne više od jedne pobjede Švedske, a Švedskoj je dovoljna i jedna pobjeda za prvu jakosnu skupinu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 15:52 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Kako se boduju ustvari te pobjede?
I prijateljske utakmice se takodje računaju?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 15:54 |
|
|
računaju se utakmice u kvalifikacijama za svjetsko i europsko u zadnja 4 ciklusa.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 16:14 |
|
|
Na to prvenstvo 2016. se neće biti problem kvalificirati, budući da će biti čak 24 ekipe. Dakle, kvalificirat će se domaćin(Francuska) svi pobjednici skupina(9), svi drugoplasurani, najbolji treći, dok će ostali treći ići u dodatne kvalifikacije... Dakle, 2016. će u Trokutistanu imati barem jednu pozitivnu vijest
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 17:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
I ain't even mad. Ovo nema veze sa BiH, nego jednostavno sa ljudskom željom da nešto poput nogometa (i sporta) može ujediniti ljude - uostalom svaki film koji predstavlja neku ekipu koja kreće kao raštimani orkestar različitih rasa, interesa i vrijednosti - na kraju filma završi kao jedinstveni stroj (igrača koji su "prevazišli" predrasude i na neki način prihvatili druge i drukčije) koji gazi sve redom. Kao i uvijek, nemoj dopustiti da ti činjenice pokvare dobar članak. Ono što me žulja je - šta ako ovako fulaju (ili muljaju) u BiH, šta ja mogu očekivati ako čitam neki članak o Sudanu, Burmi, Indoneziji, Rwandi i sl, ako im je članak iz BiH (koja im je pred nosom, i gdje ljudi govore engleski) čisti sci-fi, što mi uopće čitamo kada su tema nekakva plemena u Aziji ili Africi?! Citat: The Independent: Nogomet je vratio dostojanstvo i razum ljudima u BiH
"Sport je postao ujedinjujući faktor i potreba za dobro mentalno i ekonomsko zdravlje nacije. Sve više Srba i Hrvata podržava nacionalnu reprezentaciju. Nogomet je rijetka prilika za Bosance da zajedno slave”
Ugledni “The Independent” donosi obiman tekst o uspjehu nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine navodeći da je “nogomet ujedinio nekada podijeljenu državu”, javlja Anadolu Agency (AA). “Nakon plasmana reprezentacije BiH na Mundijal, nogomet igra ključnu ulogu u izgradnji i preporodu te nekada podijeljene zemlje”, piše u tekstu. BiH se u tekstu opisuje kao zemlja koja je Švedskoj podarila velikog Zlatana Ibrahimovića, jednog od najboljih napadača današnjice, ali i Hasana Salihamidžića Bayern Munichenu. “Poput cigareta ''Drina'' i ''Sarajevskog piva'', nogomet je ušao u krv cijelom bosanskom društvu. Nogomet ujedinjuje ljude u toj zemlji. Sada sve veći broj građana podržava i navija za reprezentaciju BiH nego nekoliko godina ranije”, piše novinar Christopher Beanland. Podsjeća da je sadašnja reprezentacija BiH sastavljena od poznatih svjetskih nogometaša koji su, prema britanskom listu, “zlatna bosanska generacija” koja se sastoji od “djece iz rata”. “Zanimljivo, glavni mučitelj Sarajeva Radovan Karadžić je prije rata bio psiholog u FK Sarajevu. Karadžić je tada svoje igrače učio da bez obzira na etničku pripadnost, budu jedan tim i da ne obraćaju pažnju na razlike. Međutim, Karadžić je sve radio suprotno kada je vodio bosanske Srbe u napadu na Sarajevo. Sada se nalazi na suđenju u Hagu za zločine koje je počinio”, napisao je autor koji, dodajući da je “nogometna reprezentacija bivše Jugoslavije sastavljena od nogometaša svih republika bila supersila”. Ističe da Bosanci i Hercegovci veliku nadu u pomirenje polažu upravo u nogomet. “Daytonskim mirovnim sporazumom je okončan ratu u Bosni i proglašen je nepošten mir. Ali Bosanci i Hercegovci polažu velike nade u nogomet. Sport je postao ujedinjujući faktor i potreba za dobro mentalno i ekonomsko zdravlje nacije. Sve više Srba i Hrvata podržava nacionalnu reprezentaciju. Nogomet je rijetka prilika za Bosance da zajedno slave”, navodi se u tekstu.
Na kraju podsjeća da je ''Bosna mala država'', ali koja je do sada svjetskoj nogometnoj sceni poklonila “velika nogometna imena poput Džeke, Pjanića, Ibiševića i Misimovića”. “Bez obzira na sve poteškoće i probleme s kojima se suočava, ova mala i nekada podijeljena zemlja do sada je iznjedrila najbolje igrače koji pobjeđuje u ključnim utakmicama. Nogomet je vratio dostojanstvo i razum ljudima u Bosni i Hercegovini”, piše u tekstu ''The Independenta''.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
max soldo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 17:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I ain't even mad. Ovo nema veze sa BiH, nego jednostavno sa ljudskom željom da nešto poput nogometa (i sporta) može ujediniti ljude - uostalom svaki film koji predstavlja neku ekipu koja kreće kao raštimani orkestar različitih rasa, interesa i vrijednosti - na kraju filma završi kao jedinstveni stroj (igrača koji su "prevazišli" predrasude i na neki način prihvatili druge i drukčije) koji gazi sve redom.
Kao i uvijek, nemoj dopustiti da ti činjenice pokvare dobar članak. Bio sam ja na Guardian pod nick "nobledonkey" ovdje - World Cup qualification lifts gloom in Bosnia-Herzegovina (citaj komentara ispod) I tamo nam kazu kako je ova pobjeda ucvrstila Bosnu i Hercegovinu ;)
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ko što rekoh, ne ljutim se - laž koja odgovara ljubiteljima nogometa, čak i UEFI i FIFI, šta ima bolje od plemenite igre koja je eto jedino sredstvo koje zbližava dojučerašnje neprijatelje, možda padne i nekakav film.
Doduše, kada danas-sutra pročitam u istim tiskovinama da npr. košarka ili nogomet "ruši barijere" između plemena Ngubugu i Rimtutituki u državi Chad, možda ću biti za zeru više skeptičan nakon ovog blama a la Hollywood (BiH Mighty Ducks) u BiH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 18:40 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ko što rekoh, ne ljutim se - laž koja odgovara ljubiteljima nogometa, čak i UEFI i FIFI, šta ima bolje od plemenite igre koja je eto jedino sredstvo koje zbližava dojučerašnje neprijatelje, možda padne i nekakav film.
Doduše, kada danas-sutra pročitam u istim tiskovinama da npr. košarka ili nogomet "ruši barijere" između plemena Ngubugu i Rimtutituki u državi Chad, možda ću biti za zeru više skeptičan nakon ovog blama a la Hollywood (BiH Mighty Ducks) u BiH. Mene ne čudi kada to izvali neki britanski tabloid ali kada neki sarajevski medij ili novinar mrtav hladan kaže da je cijela Bosna uz reprezentaciju ja se zaista zabrinem za svoj narod. Ne znam da li si gledao u jednoj emisiji Reflex gdje se Mimo Šahinpašić iščuđavao na konstantaciju Nine Raspudića da se za BiH reprezentaciju navija na 23% (mada bošnjaci efektivno kontrolišu oko 33%) teritorija ove zemlje, ali bukvalno lik nije mogao da vjeruje kao da mu je Nino pričao o vanzemaljcima. Dobar dio bošnjačkog naroda ali i ono što najviše čudi bošnjačkih novinara kao da i ne zna da u ovoj zemlji žive tamo neki hrvati i srbi ali bukvalno je tako. Kud češ dalje od toga kad i sam imam rodicu (21 godina, dobar student) koja vjeruje da će SDP pobijediti na cijeloj teritoriji BiH, naravno ista ja član SDP-a. P.S. Ova propaganda nije slučajna, nakon plasmana na SP u Brazil na CNN se putem Skypa javio i Darko Brkan da bi pričao istu tu priču kako je fudbal ujedinio naciju.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 18:46 |
|
|
Pa dobro, šta će drugo govoriti. Glupo je da nakon utakmice nabraja postotak teritorije na kojoj se slavi, također je glupo da u trenutku slavlja kudi one gradove (i narode) gdje se ne slavi, jer to kvari ugođaj onim koji slave. Nek se narod veseli, nikoga ne košta.
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 18:54 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa dobro, šta će drugo govoriti. Glupo je da nakon utakmice nabraja postotak teritorije na kojoj se slavi, također je glupo da u trenutku slavlja kudi one gradove (i narode) gdje se ne slavi, jer to kvari ugođaj onim koji slave. Nek se narod veseli, nikoga ne košta. Ali zašto da se lažemo!? Najgore od svega mediji iz Sarajeva zaista misle da vi tamo navijate za BiH ali eto strah vas da to pokažete ili tako nešto.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 18:56 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa dobro, šta će drugo govoriti. Glupo je da nakon utakmice nabraja postotak teritorije na kojoj se slavi, također je glupo da u trenutku slavlja kudi one gradove (i narode) gdje se ne slavi, jer to kvari ugođaj onim koji slave. Nek se narod veseli, nikoga ne košta. Ali zašto da se lažemo!? Najgore od svega mediji iz Sarajeva zaista misle da vi tamo navijate za BiH ali eto strah vas da to pokažete ili tako nešto. Pa većina i jesu navijali (ili barem simpatizirali) BiH do Eura 2008 i utakmice Turska:Hrvatska.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 19:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pa većina i jesu navijali (ili barem simpatizirali) BiH do Eura 2008 i utakmice Turska:Hrvatska. Jedan od tih ali do 2006. i pojavljivanja brazilskih navijača u Mostaru. Navijanje za Turke je bila samo kulminacija trenda. Bio sam simpatizer, neke sam osobno poznavao (Bolića, Hibića, Šabića) i igrao nogomet s njima, naravno da sam pratio, posebno i kad je Baka postao izbornik. No, kasnije sam zažalio što sam ikad pozitivno gledao na tu repku.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 19:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Ali zašto da se lažemo!? Najgore od svega mediji iz Sarajeva zaista misle da vi tamo navijate za BiH ali eto strah vas da to pokažete ili tako nešto. Pa većina i jesu navijali (ili barem simpatizirali) BiH do Eura 2008 i utakmice Turska:Hrvatska. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9jxI6iAiWUSemih Senturk prima loptu GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOlllllllllllll GOOOLLL GOOOLLL GOOOLLL !!!!!!! moram reći naviru mi lijepa sjećanja slavilo se cijelu noć. TURKIYE TURKIYE TURKIYE!!!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 26 lis 2013, 19:53 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9jxI6iAiWUSemih Senturk prima loptu GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOlllllllllllll GOOOLLL GOOOLLL GOOOLLL !!!!!!! moram reći naviru mi lijepa sjećanja slavilo se cijelu noć. TURKIYE TURKIYE TURKIYE!!! Kakva ti sjećanja naviru na golove CR-a, Meirelesa i ekipe? Jel se plakilo dugo u noć?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 14:44 |
|
|
Činjenica je da ima određeni udio Srba i Hrvata koji prate i navijaju za BiH, barem potajno, ili koji se bar ne mrze reprezentaciju i ne raduju se porazima (drugim riječima, svejedno im je). BiH se pretvara u nogometnu silu i prirodno je da ima sve više navijača. To što se uspjeh repke hoće ispolitizirati je druga priča. Naravno da je utjecaj rata ostavio posljedice i da u miješanim sredinama, gdje su odnosi naroda narušeni, ima netrpeljivosti i čak mržnje prema drugome, no većinu uopće više ne zanima kako igra druga repka izuzev BiH. Nikad nisam navijao protiv Hrvatske, mada nisam ni za njih. Drago mi je kad dobro igraju i redaju uspjehe, ali to je sve. Isto što većina iz HR misli o BiH repki.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 14:50 |
|
|
imam na fejsu jednog bivšeg kolegu, rodom Slavonac, a podrijetlom Bosanac i bio je veliki navijač BIH. stalno se kitio s dresovima i zastavama, veličao reprezentaciju i sad kad su se napokon plasirali šaljem mu čestitku, a on meni da odjebem s tom reprezentacijom i da ga ne zanima. valjda je počeo ići na gostovanja s BHF-om, pa mu se život zgadio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 lis 2013, 14:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja sam čuo da HERA ubija i muči sve Hrvate patriJote koji navijaju za zmajeve. To je razlog zašto ljudi ne smiiju izaći u javnost.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|