HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 kol 2025, 06:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 102  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija
PostPostano: 18 svi 2009, 21:55 

[/quote]

Sve je to priča prijatelju moj. Tu opće nije stvar u drugačijem mišljenju. Ali ako meni netko kaže, ovo je forum hercegovaca i ja tu nema šta tražiti a bez da je da je dao jedan dokaz za to, onda ja znam odakle vjetar puše. U vrijeme kad Srbi i muslimani zbijaju redove, mi imamo pametnjakoviće koji dijele Hrvate na hercegovce, Posavljake, one iz Srednje Bosne. Za mene su sve Hrvati. Ne jebem 1% ni regionalnu ni zavičajnu priču. Za njega očito nisu. Ovdje neće prolaziti muslimanska priča..hercegovci su zajebali ostale Hrvate, prodali ih i sl. To je spika onih koji ne žele dobro Hrvatima, bilo gdje. Pa ako zbog toga Forum propadne, neka propadne.

To je moj stav, no ako urednici drugačije odluče, vidjećemo.[/quote]

Da ne duljimo. Moj je stav jasan. Čovjeka se previše napalo i to neki sa uvredama. Kome je stalo može pregledati sve 4 stranice i vidjeti. Nije u redu da se zbog stavova koji ne odgovaraju uvriježenim mišljenjima nekolicine forumaša čovjeka optužuje da vjerojatno i nije Stjepan jer ne piše ono što većina voli pročitati. Prema čovjeku je iskazana otvorena netrpeljivost. Sad ako neko misli drugačije, na to ima pravo. Ja se samo pitam kud to sve vodi. Svaki forum bi na prvom mjestu trebao imati promicanje kulture dijaloga. Ja na to još nigdje doduše nisam naišao pa ne mislim da je problem samo ovdje. A možda zbog nedostatka istoga smo politički tu gdje jesmo jer niti naši političari znaju za kulturu dijaloga, niti narod zna, niti znaju Bošnjaci i Srbi i zbog toga smo u kurcu jer nas je najmanje a svak gura po svom i jebe ga se za drugoga.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2009, 22:03 

prijavi me helsinskom odboru... :-bicedobro

Vrh

PostPostano: 18 svi 2009, 22:06 

[/quote]

znas ti sta je uvrjedljivo..uvrjedljivo je kad te pogodi kamen od tih isti sto navijaju za BiH a gadja te samo iz razloga sto si ti za Hrvatsku repku ili u mom slucaju za ZRINJSKI..e to zna zabolit...a ove forumske zajebancije me ne doticu vele..ovo smatram samo dokonom razbibrigom... :-bicedobro

a upitaj stjepana plemenitog je li bio na kosevu BH- Hrvatska , za koga je navijao ... i ispod kojeg barjaka je stajo...

eto ga tamo i njega i njegove raje Bh fanaticosa...ja takve Hrvate ne namjeravam uopce razumjevati niti razumit... oni su ti koje muslimani nece nikada prihavtit kao svoje... a za mene su takvi idealni za asimilaciju u "bosansku naciju" koju furaju federalna braca..

dakle ne zna ni jel doso ili je poso...
ali kao sto rekoh...tko voli nek izvoli..ali bez mene :-top[/quote]

Ja samo mislim da nije nenormalno da postoje Hrvati iz BiH koji navijaju za tu državu kakva god ona trenutno bila. Ta država je država Hrvatskoga naroda, kolijevka Hrvatstva i neki za nju navijaju UNATOČ trenutačnom odnosu Bošnjaka prema istoj kao i odnosu prema najautohtonijem narodu u njoj. Ti ljudi se ne žele odreći BiH kao domovine hrvatskoga naroda. Meni to ne smeta. I ne moram se uopće s tim slagati. I ko uopće može znati koji je pristup najbolji? Ali ponekad kad vidim kako piše Bosna i HERCEGOVINA nije mi ni svejedno jer ta država ima u imenu kraj iz kojega sam ja i dobar dio vas tu. A Hrvatska to nema. Uostalom neki su ovdje i zaključili da nebi navijali protiv BiH da je ona uređena po njihovoj mjeri. Zar je onda ta mržnja toliko jaka? Ja nebi rekao.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2009, 22:08 

hercegovac1981 je napisao/la:

Da ne duljimo. Moj je stav jasan. Čovjeka se previše napalo i to neki sa uvredama. Kome je stalo može pregledati sve 4 stranice i vidjeti. Nije u redu da se zbog stavova koji ne odgovaraju uvriježenim mišljenjima nekolicine forumaša čovjeka optužuje da vjerojatno i nije Stjepan jer ne piše ono što većina voli pročitati. Prema čovjeku je iskazana otvorena netrpeljivost. Sad ako neko misli drugačije, na to ima pravo. Ja se samo pitam kud to sve vodi. Svaki forum bi na prvom mjestu trebao imati promicanje kulture dijaloga. Ja na to još nigdje doduše nisam naišao pa ne mislim da je problem samo ovdje. A možda zbog nedostatka istoga smo politički tu gdje jesmo jer niti naši političari znaju za kulturu dijaloga, niti narod zna, niti znaju Bošnjaci i Srbi i zbog toga smo u kurcu jer nas je najmanje a svak gura po svom i jebe ga se za drugoga.

Pa nek pregleda. Nit ga se napalo nit ga se vrijeđalo.Rekao se stav. I neću više o tome.

Nitko ko Hrvate dijeli nije dobronamjeran. O tome se nema šta pričati.

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 18 svi 2009, 22:23 

Šta fali...upravo svađa dokazuje da ne vlada jednoumlje, a usput i povećava promet :-top2

Mislio sam da je Stipan dobar dečko, ali me je komentar o "Hercegovcima" iznenadio - pravo multietniĆki.

Šta si se uvrijedio bolan, ko kakva mlada. :-oleole

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 18 svi 2009, 22:31 

hercegovac1981 je napisao/la:
Nego što vi mislite hoće li BiH dogurat do baraža? Ja sam neku večer usnio kako Turska pobjeđuje BiH u Sarajevu i izbacuje ih iz kvalifikacija. Lako moguć scenarij koji bi ujedno bio i ono što ameri zovu "poetic justice". Navijali su za te Turke protiv nas i onda ih isti dođu plasmana u baraž. S tim da sam siguran da ako Turci dođu u Sarajevo a da im igra samo pobjeda da će bit belaja i ciganluka s Turske strane da će se domaćinima "braća" ogadit ko nikad dosad.

Ako dođe do toga sudara, šta mislite kako će se Hrvati BiH držati? Nekako bi se teško bilo oduprijeti niskim strastima, pa dobrim Bošnjanima odgovoriti reprizom slavlja od prošlog EP, samo što bi Hrvati ovoga puta "marširali" sa zastavama Turske. Dobar fazon.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 11:10 

Tip je konformista, ne kuzi da je to nista drugo nego privatna reprezentacija jednog naroda.

Ako zeli navijati za njih, slobodno. Ali morat ce shvatiti da ce jedan Delac obuci dres te reprezentacije samo ako ne bude dobio poziv u vatrenu selekciju. I samo iz interesa, a srce ce kucati za Hrvatsku. Kao sto onom mamlazu Hrgovicu ruka na srce leti kada svira lijepa nasa.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 11:50 

A jebiga, šteta što ode, to je malo ekstreman potez, ipak malo previše osjetljivo za jednog tipa koji sa križom oko vrata na tribinama prkosi dobrim Bošnjanima i inim BH Fanaticosima. Ako čitaš, vrati nam se StipaneeEEeee :-ujko

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 11:53 

Nedavno sam gledao na TV BN , tip iz RS , političar , priča kako smo mi (HR) i Srbi prelako odustali od simbola , naziva i sl. Bosna i Hercegovina , i normalno Muslimani su to max eksploatisali , od kuknjave pred MZ do ovih sranja poput sporta , i mi smo tu zasrali motku ostavljajući taj pojam BH reprezentacije njima na volju. Opet politika , umjesto da se blokirala samovolja NS BiH kojim opet vladaju muslimani , pa i uvjetovati procentualno i nacionalnu zastupljenost u reprezentaciji , na šta god ličila , dok se ne sredi unutarnje uređenje BiH.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 11:56 

Mar-kan je napisao/la:
Nedavno sam gledao na TV BN , tip iz RS , političar , priča kako smo mi (HR) i Srbi prelako odustali od simbola , naziva i sl. Bosna i Hercegovina , i normalno Muslimani su to max eksploatisali , od kuknjave pred MZ do ovih sranja poput sporta , i mi smo tu zasrali motku ostavljajući taj pojam BH reprezentacije njima na volju. Opet politika , umjesto da se blokirala samovolja NS BiH kojim opet vladaju muslimani , pa i uvjetovati procentualno i nacionalnu zastupljenost u reprezentaciji , na šta god ličila , dok se ne sredi unutarnje uređenje BiH.

I srpski i hrvatski kadrovi su dobro zastupljeni u NS BiH, pa vidio si kako laju BH Fanaticosi na Dominikovića, našli su njegovu sliku u HR dresu pa od toga napravili plakat. Što se tiče zastupljenosti, pa mislim da je jedino Južna Afrika uvela neku mjeru nacionalne zastupljenosti u repkama.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 11:58 

Jednostavno smo zakasnili u svemu tome , oni sad drže brand na reprezentaciju , pozovu par jadovana a la Ćiro , i onda je multi kulti kako velite.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 12:01 

Mar-kan je napisao/la:
Jednostavno smo zakasnili u svemu tome , oni sad drže brand na reprezentaciju , pozovu par jadovana a la Ćiro , i onda je multi kulti kako velite.

A koja je alternativa? Ja ne bi baš htio da se razvodnjava kvaliteta hrvatske repke....neka se izgradio njen kult i neka za nju igraju samo najbolji Hrvati iz BiH. Što se tiče BiH repke, za nju mogu igrati oni koji se ne uspiju progurati u HR repku.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 12:04 

Vidjećemo , vrijeme će reći svoje. Činjenica je da meni , i 99,99% naroda ovdje samo HR reprezentacija "diže" tlak. BiH kad igra , kao da igra Paragvaj , toliko emocija ima...

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 12:07 

Mar-kan je napisao/la:
Vidjećemo , vrijeme će reći svoje. Činjenica je da meni , i 99,99% naroda ovdje samo HR reprezentacija "diže" tlak. BiH kad igra , kao da igra Paragvaj , toliko emocija ima...

Baš tako...i mene je iznenadila ravnodušnost kad sam se prvi put natjerao da ih gledam...baš ko što reče, totalna nezainteresiranost bez emocija, nit mržnja, nit neka podrška.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2009, 12:10 

Ovakva BiH je za nas simbol sveg zla i sranja što su nam priuštili , i naravno sve se to reflektira i na ostale sfere života , prije su mi išli na živce sa onim prenemaganjem i oko filmova , muzike , tako da sam to sve x0 , niti ih gledam uopće.

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 02:20 

neka ih sada njihova voljena Turska izbaci, najdraže mi je bilo kad su im turski navijači fućkali na himnu u Turskoj, bit će da ljubav nije obostrana kao što se čini :-zubati

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 10:45 

Pozdrav svima, evo kao sto sam i mislio a tako je i na svim forumima u BiH sport se mijesa sa nacionalizmom, politickim uvjerenjima. Ovdje se radi o reprezentaciji BiH i pitanjem dali ce se plasirati ili nece. Ako neko ne navija za reprezentaciju drzave u kojoj zivi je njegovo pravo ali ne mora to odmah biti on je ovakav ili onakav.

Nadam se da ce se plasirati.

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 10:52 

musliman je napisao/la:
Pozdrav svima, evo kao sto sam i mislio a tako je i na svim forumima u BiH sport se mijesa sa nacionalizmom, politickim uvjerenjima. Ovdje se radi o reprezentaciji BiH i pitanjem dali ce se plasirati ili nece. Ako neko ne navija za reprezentaciju drzave u kojoj zivi je njegovo pravo ali ne mora to odmah biti on je ovakav ili onakav.

Nadam se da ce se plasirati.

Politička uvjerenja u BiH su postala i pitanje opstanka , ne samo politike.Vidio sam ljetos dok je trajalo EP kakav odnos imaju "navijači" prema drugim narodima...

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 11:03 

Mislim to sto si ti vidio proslog ljeta nije uopste prava slika pravog stanja. Ja sam licno musliman koji je utakmicu gledao sa Draganom iz Zagreba momkom koji zivi u Sa vec 7 godina i mi smo se zajeb"#$4. On je navijo naravno za HR a ja Tursku sto nema veze sa mojim politickim uvjernjem vec cisto da imamo scim jedan drugog da prcamo. Mislim da se trebamo poceti baviti pravim stvarima a ne o tome koliko hrvata, srba ili bosnjaka igra u reprezenataciji BiH vec o tome da podignemo nasu ligu na visi nivo pa da zrinjski, siroki, zeljo, borac, sloboda, sarajevo zaigraju na nekim od euro takmicenja pa da dodju pravi klubovi na nase terene.
Po tom tvom stavu ja nikada nebi navijo za Rukometni Klub Bosna iz Sarajeva jer tamo igraju hrvati i srbi. Ma daj dokle vise nabrijavati situaciju koja uopste ne postoji.

Licno bih volio da se plasira i HR i BiH pa da se tamo susretnu u finalu.

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 12:45 

zaista je najgluplje kad neko spomene "ne navijas za zemlju u kojoj zivis".. Ja bih jos vise a i drugi vjerojatno, da je ova drzava normalna drzava, ali nije. Vi je volite kao svoj privatni vilajet u kojemu mjesta imaju Hrvati i Srbi koji ce.... , pardon bosanski katolici i pravoslavni, koji ce voljeti tu BiH na onaj nacin koji se VAMA svidja..

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 13:06 

musliman je napisao/la:
Mislim to sto si ti vidio proslog ljeta nije uopste prava slika pravog stanja. Ja sam licno musliman koji je utakmicu gledao sa Draganom iz Zagreba momkom koji zivi u Sa vec 7 godina i mi smo se zajeb"#$4. On je navijo naravno za HR a ja Tursku sto nema veze sa mojim politickim uvjernjem vec cisto da imamo scim jedan drugog da prcamo. Mislim da se trebamo poceti baviti pravim stvarima a ne o tome koliko hrvata, srba ili bosnjaka igra u reprezenataciji BiH vec o tome da podignemo nasu ligu na visi nivo pa da zrinjski, siroki, zeljo, borac, sloboda, sarajevo zaigraju na nekim od euro takmicenja pa da dodju pravi klubovi na nase terene.
Po tom tvom stavu ja nikada nebi navijo za Rukometni Klub Bosna iz Sarajeva jer tamo igraju hrvati i srbi. Ma daj dokle vise nabrijavati situaciju koja uopste ne postoji.

Nisi jedini koji je tako gledao na tu utakmicu, ali znaš sam da je nakon utakmice na sve ličilo samo ne na 'zjbanciju' i prcanje, jer država, repka i društvo se ne gradi mržnjom i neprijateljstvima prema konstitutivnom narodu, bilo kojem.
Dok se te stvari ne promijene nema tu 'b' od BiH kao normalne države, već je konstantno naginjanje na rub provalije...

Ko zna gdje bi nam bio kraj kada bi svi zajedno 'puhali u istu trubu'... :-loptam

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 13:21 

Kod nas je zamalo izbio mali rat , da nije bilo spec policije , bilo bi svašta.Zbog utakmice moram biti naoružan i pratiti svoju djecu da im neka budala ne bi razbila glavu jer imaju šahovnicu na kapi ili majici ?

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 13:23 

Tulkas je napisao/la:
zaista je najgluplje kad neko spomene "ne navijas za zemlju u kojoj zivis".. Ja bih jos vise a i drugi vjerojatno, da je ova drzava normalna drzava, ali nije. Vi je volite kao svoj privatni vilajet u kojemu mjesta imaju Hrvati i Srbi koji ce.... , pardon bosanski katolici i pravoslavni, koji ce voljeti tu BiH na onaj nacin koji se VAMA svidja..

To kazu isti oni koji Svevisnjeg mole da Zrinjski izgubi utakmicu u Europi, kao predstavnik BiH u pretkolima LP.

Zrinjski predstavlja dakle drzavu, dakle i njih, ali to ih ne sprjecava da navijaju protiv njega jer je, zaboga, hrvatski klub.

Tako da... pusti suplju.

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 14:15 

musliman je napisao/la:

Dobar upis, fino vidjet da ima i realnih sugovornika sa "druge" strane, iako naravno svako vuče na svoje, što je normalno. Samo naprijed :-top2 :-loptam

Vrh

PostPostano: 20 svi 2009, 18:52 

RajvoSa je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:

A koja je alternativa? Ja ne bi baš htio da se razvodnjava kvaliteta hrvatske repke....neka se izgradio njen kult i neka za nju igraju samo najbolji Hrvati iz BiH. Što se tiče BiH repke, za nju mogu igrati oni koji se ne uspiju progurati u HR repku.

ne slažem se , mi imamo tu privilegiju (što bi Ćiro rekoa :-zubati ) , da imam dvije domovine , tako da ja nebi išao tim pravce , ko ne može u Hr da igra za BiH , neka obje budu jake , nek igra ko gdje želi , ali u principu , to je sve stvar novaca , ne može mene niko uvjerit da neki Hrvat iz BiH igra za HR zbog ponosa itd ,već po meni igra jer će se iz te repke bolje prodati nego iz BIH , da je kojim slučajem BIH bolje rangirana i imala bolje rezultate , vidjeli bi vi te patriote za koga bi igrali

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 102  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: