|
|
Stranica: 31/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 11:21 |
|
|
|
To si stavio samo da provociraš, priznaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 11:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ne, BiH mi je do 2008 bila na 2 mjestu, iza Hrvatske. Nisam ih posebno pratio, ali kad sam čuo za neki dobar rezultat, bilo mi je drago. Turska je bila prekretnica, a ovaj politički zaokret je bio šlag na kraju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 12:59 |
|
|
|
Ma nebitno je dal navijate za bosnu, bitno je da ne izlazite na ulice i slavite kad izgubi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 14:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8205 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne, BiH mi je do 2008 bila na 2 mjestu, iza Hrvatske. Nisam ih posebno pratio, ali kad sam čuo za neki dobar rezultat, bilo mi je drago. Turska je bila prekretnica, a ovaj politički zaokret je bio šlag na kraju. Ne znam zašto je sve iznenadilo njihovo slavlje 2008. kad je Turska izbacila Hrvatsku.Mene,osobno,nije nimalo,to sam i očekivao. Bilo je sjećam se svađa tada na fb ,naglih brisanja prijateljstava s onima koji su javno proslavili tursku pobjedu.Jeste li imali takovih iskustava na fb? P.S. A zamislite kakvo bi tek bilo slavlje da se ,ne daj Bože,isto ponovi u baražu za SP 2014. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 18:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam gledala, moracu poslije D.S
Vidim da je Juka depresivan, i zauzeo odbrambeni gard.Pomislila sam da je bilo katastrofalno.
Onaj Stimac, mi je bezveze, Bilic je klasa.No vidjecemo.Treba pozitivno razmisljati :) Jako sam zadovoljan kako je krenulo. A Štimac? Pa, treba imat muda i ubacit igrača od 18 od 1. minute, i to igrača za kojeg sam i ja prvi put čuo. Grčka će pokazat gdje je bh. repka. Eto, držim fige. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 23:12 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nisam gledala, moracu poslije D.S
Vidim da je Juka depresivan, i zauzeo odbrambeni gard.Pomislila sam da je bilo katastrofalno.
Onaj Stimac, mi je bezveze, Bilic je klasa.No vidjecemo.Treba pozitivno razmisljati :) Jako sam zadovoljan kako je krenulo. A Štimac? Pa, treba imat muda i ubacit igrača od 18 od 1. minute, i to igrača za kojeg sam i ja prvi put čuo. Grčka će pokazat gdje je bh. repka. Eto, držim fige.  Gdje god je, ja sam ponosna na nju.Kao sto rekoh imas veliki broj primjera evropskih zemalja ekonomski i politicki stabilnih ( za razliku od nas, pa se nisu i nece plasirati ). Tako da nije uvjet da moramo i mi.Bitno je da momci daju sve od sebe i ja sam vise no zadovoljna. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 ruj 2012, 23:23 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
NoviSeer je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Susjed, zakaj ste tako negativno ( pesimisticno ) nastrojeni.NASA srca kucaju uz Vatrene.
Dakako, hoće da vam iz grudi srce iskoči koliko vam srca lupaju za .... Ja ne razumijem sto bi ti i slicni pojedinci ovdje na forumu.Da trazim oprost od svih hrvatskih forumasa za dogadjaje u kojim nisam bila sudionica ?Tebi to normalno ? Okrivljivati cijeli bosnjacki narod zbog nekolicine koja je orgijala godinama unazad ? Normalno traziti isprike na politickim temama o islamskim zemljama i serijatskim zakonima koji se van pameti primjenjuju u svijetu ? Pa vidis, meni nije. Dakle ne bi se ispricala nikome ni za postupke clana porodice, a nekamo li za postupke nekih bradonja prema kojim ne osjecam nikakvu vezu ili postupke nekolicine pijanih budala.Takodje od mene ispriku neces cuti ni za izbor Komsica i sl. Misljenja sam da svako individualno treba odgovarati za svoje postupke i djela.Ako me vidis i procitas post, da branim i odobravam nesto slicno, tek onda imas pravo da mi spicitavas moje postupke.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 ruj 2012, 17:57 |
|
|
|
Lako je uspjeti, samo je tesko taj uspjeh i kvalitet odrzati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 ruj 2012, 20:18 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
U ovim kvalifikacijama reprezentacija Bosne i Hercegovine je podigla nekoliko licnih rekorda. - Prva je kvalif. u kojem je BiH iz pocetka dobila 6 bodova. - Najveca pobjeda do sad je bila protiv Liechtensteina sa 1:8. - Edin Dzeko i Zvjezdan Misimovic su sa 24 gola pretekli najboljeg streljca BiH ikad Elvira Bolica. - Prvi put da ne samo jedan vec tri igraca Bosne i Hercegovine vode listu streljca UEFA zone. - Cinjenica je da je BiH trenutno najefikasnija reprezentacija evrope sa 12 golova. Sto znaci da je BiH u prosjeku svakih 15 min postigla jedan gol. - BiH je trenutno jedina reprezentacija koja nakon dva odigrana kola nije dobila niti jednu javnu opomenu.  Nadamo se da ce zmajevi i u nadolazećim kvalifikacionim utakmicama protiv Grčke i Litvanije nastaviti sa pobjedama. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 ruj 2012, 20:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ma razvaljujete. Kad budete uskoro plakali na klix to radite.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 ruj 2012, 20:23 |
|
|
|
Dajte nam te Hrvate da se igramo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oblacno
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2012, 13:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2012, 18:40 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Zenicanin je napisao/la: U ovim kvalifikacijama reprezentacija Bosne i Hercegovine je podigla nekoliko licnih rekorda. - Prva je kvalif. u kojem je BiH iz pocetka dobila 6 bodova. - Najveca pobjeda do sad je bila protiv Liechtensteina sa 1:8. - Edin Dzeko i Zvjezdan Misimovic su sa 24 gola pretekli najboljeg streljca BiH ikad Elvira Bolica. - Prvi put da ne samo jedan vec tri igraca Bosne i Hercegovine vode listu streljca UEFA zone. - Cinjenica je da je BiH trenutno najefikasnija reprezentacija evrope sa 12 golova. Sto znaci da je BiH u prosjeku svakih 15 min postigla jedan gol. - BiH je trenutno jedina reprezentacija koja nakon dva odigrana kola nije dobila niti jednu javnu opomenu.  Nadamo se da ce zmajevi i u nadolazećim kvalifikacionim utakmicama protiv Grčke i Litvanije nastaviti sa pobjedama.  Analiza ti je nesto nevjerojatno.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oblacno
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2012, 12:29 |
|
|
bih litvanija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2012, 21:50 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Pobjedili 3:0 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2012, 21:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2012, 22:56 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
Po prvi puta u ovim kvalifikacijama danas sam malo gledo reprezentaciju države u kojoj živim  , moram rec da se vidi da je bosna sazrila od prethodnih kvalifikacija, iako ovi šugavi grci drže korak sa bosnom i ne bi me uopce cudilo da na kraju završe ispred bosne, bih mora tuc slovake, to je pod mus, ako ne želite završit u kvalifikacijama i naletit na portugalce
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:00 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 09:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
|
Odlicno izvrsen zadatak! Pjanic je klasa.
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:10 |
|
|
|
BiH će treći put protiv Portugala.. nekako mi se čini..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63619 Lokacija: DAZP HQ
|
sve se nekako namješta na ponovni susret Portugal-BIH. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:22 |
|
|
Osim dudu ako BiH i Portugal budu treći a Izrael i Slovačka drugi Al budimo realni ništa od toga.. Bit će Portugal/Francuska - BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Nema od toga ništa. Opet kauč prvenstvo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kovach
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:28 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2012, 09:36 Postovi: 608 Lokacija: Bošnjački institut
|
MRSHO je napisao/la: Nema od toga ništa. Opet kauč prvenstvo... Bumo videli. 
_________________ ˝Ovdje leži div, hb.org-in stid i sram, što bijaše kriv, jer bijaše Bošnjak"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto mene muslimani napadaju kad kažem da navijam protiv "zmajeva" ? Zar im nije dovoljno što nisam nikad navijao protiv njihove A reprezentacije, Turske.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 17 lis 2012, 18:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63619 Lokacija: DAZP HQ
|
ne biste voljeli da odu na prvenstvo? je da bi bila histerija više od pola godine, ali nekad vrijedi i gledat susjede na prvenstvu, recimo Srbe i Crnogorce 2006. godine. to je bila prava rapsodija. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|