|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirv
|
Naslov: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 14:45 |
|
|
YUtarnji opet nastavlja s kenjažom. Jedva čekam da završe kao Vjesnik no dobro, ima vremena. Uglavnom, ispada da smo mi igrali za "vasceo Balkan"! Naši bre uspesi i porazi dabome da jesu i njihovi, tj. "NAŠI"! Pitanje za Hrvate, za ostale znam kakvi bi odgovorili bili: Biste li navijali za Hrvatsku koja brani čast Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bošnjaka, Albanaca, Makedonaca, Grka, Bugara, Cincara, Turaka, Rumunja, Slovenaca itd. ?Ja znam da sigurno ne bih.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 14:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nikad ne bih navijao za njih. Doživljavam ih kao i ostale susjede, Mađare i Italijane.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 14:54 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
branila je u prvom redu bošnjačku čast, a tek onda sve druge.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 15:09 |
|
|
Kakav bilde je ovaj Mirv to je strašno. Prvo , ja sam navijao zaHrvatsku tj.bilo mi je drago kad pobeđuju više nego neke gruge reprezantacije , ali sad da me lupo pritisak od uzbuđenja baš i nije. YUtarnji samo hoće uveličati Hrvatsku u odnosu na sve balkanske zemlje i reći da je Hrvatska ispred svih njih i da može biti primer svima , a dok to nije niti može biti u odnosu na Evropu. To je pozitivna stvar a ne loša. Jbt ovaj Mirv živi u Jugoslaviji još uvek , on je jedini izgleda Hrvat koga hapsi i dan danas udba svako jutro čim budan udahne hrvatski zrak. I naravno kao i uvek voli da laže i vadi iz konteksta , jer to je izjavio Predrag Mijatović a ne neki Hrvat , tako da paranoja je uvek samo paranoja. Još jednom otvori ovakvu temu šaljem Krcuna i Rolovića da te ubiju Mirve jer rovariš protiv Jugoslavije.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 15:30 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ni pod razno.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 15:43 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9996 Lokacija: Banja Luka
|
..da nam Hrvatska ''brani cast'' ..?! Suludo. Nego, neka Hrvatska pritegne uckur u gaca,jer uskoro krecu nove kvalifikacije PS. Radije bih da nas ,poput Muslimana, nema na sportskoj i fudbalskoj mapi svijeta , nego da nas Hrvati predstavljaju.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 15:46 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Svarog je napisao/la: :w00t ..da nam Hrvatska ''brani cast'' ..?! Suludo. Nego, neka Hrvatska pritegne uckur u gaca,jer uskoro krecu nove kvalifikacije Vi imate cast? hahaha Salio sam se. I meni glupo i debilno zvuci ovaj naslov. Sto se tice pakla na marakani, ok...Samo da ne nestane opet struje dok vasima daju boce sa kisikom.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 16:29 |
|
|
Slovenski nogometni portal: Citat: Bravo, Hrvaška!
KOMENTAR: Hrvaška je na evropskem prvenstvu 2012 častno zastopala regijo in demantirala številne, ki ji v skupini z velesilama Španijo in Italijo niso pripisovali niti najmanjših teoretičnih možnosti. http://www.nogomania.com/Mednarodni-Nog ... vaska.aspxJebote, od jednom predstavljamo čitavu regiju, a ne mogu nas očima vidjet . Šta tek da smo prošli iz grupe...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 16:30 |
|
|
Citat: Sosednja Hrvaška je letos na Euru branila čast regije, čast (o)branila dostojanstveno in hrabro ter kot edina predstavnica prostora, ki globoko v sebi še vedno misli, da mu je žogobrc v noge "dan od boga", pokazala, da nogomet na Balkanu ni zamrl.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 16:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
NI POD RAZNO! Ma da se ne bih čudio da nas komunisti danas/sutra uvale u reprezentaciju zapadnog balkana pod nekom plavom zastavom sa žutim zvijezdicama.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 16:42 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Slovenski nogometni portal: Citat: Bravo, Hrvaška!
KOMENTAR: Hrvaška je na evropskem prvenstvu 2012 častno zastopala regijo in demantirala številne, ki ji v skupini z velesilama Španijo in Italijo niso pripisovali niti najmanjših teoretičnih možnosti. http://www.nogomania.com/Mednarodni-Nog ... vaska.aspxJebote, od jednom predstavljamo čitavu regiju, a ne mogu nas očima vidjet . Šta tek da smo prošli iz grupe... Pa pošaljite svima u regiji diplomatski prostest jer Hrvati niti su ikada niti će ikome dozvoliti da ih se voli i da se navija za njih. Šta vam rade susedi ovo je strašno?! , evo Mirv će krenuti na čelu prosvednika ispred ambasada zemlji regije sa transparetnima :"Ostavite vi našu domovinu na miru i navijajte za svoje zemlje"! Teška vam je sudbina Mršo , eto bog vas je kaznio i da vas neko voli i poštuje zbog nečega i da se ponosi što delite granice sa njima.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:07 |
|
|
Ja da vam iskren budem vise pratim vaterpolo negoli fudbal, jer sve Ex Yu fudbalske reprezentacije su zesci izgubljeni slucajevi, osim mozda Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:16 |
|
|
mirv je napisao/la: Biste li navijali za Hrvatsku koja brani čast Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bošnjaka, Albanaca, Makedonaca, Grka, Bugara, Cincara, Turaka, Rumunja, Slovenaca itd. ?
Nema šanse.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:19 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
na ovom Euru je Herceg Bosna branila čast Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:21 |
|
|
joe enter je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Slovenski nogometni portal: http://www.nogomania.com/Mednarodni-Nog ... vaska.aspxJebote, od jednom predstavljamo čitavu regiju, a ne mogu nas očima vidjet . Šta tek da smo prošli iz grupe... Pa pošaljite svima u regiji diplomatski prostest jer Hrvati niti su ikada niti će ikome dozvoliti da ih se voli i da se navija za njih. Šta vam rade susedi ovo je strašno?! , evo Mirv će krenuti na čelu prosvednika ispred ambasada zemlji regije sa transparetnima :"Ostavite vi našu domovinu na miru i navijajte za svoje zemlje"! Teška vam je sudbina Mršo , eto bog vas je kaznio i da vas neko voli i poštuje zbog nečega i da se ponosi što delite granice sa njima. Nesmeta meni da neko navija za Hrvatsku, ni Srbin pa ni musliman ako je stvarno tak cak bi ga pozvao na pivu da gleda samnom utakmicu !!! Ali sumnjam da je vise od 1% Srba i muslimana navijalo za Hrvatsku, i kako onda predstavljat njih? Evo procitaj malo komentare: http://euro2012.zabranjeni.url/konacni-sas ... -/1035895/
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Balkan na ovome EURO predstavlja jedino Grčka!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:47 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Nesmeta meni da neko navija za Hrvatsku, ni Srbin pa ni musliman ako je stvarno tak cak bi ga pozvao na pivu da gleda samnom utakmicu !!! Ali sumnjam da je vise od 1% Srba i muslimana navijalo za Hrvatsku, i kako onda predstavljat njih? Evo procitaj malo komentare: http://euro2012.zabranjeni.url/konacni-sas ... -/1035895/Slažem se. Meni je drago da bilo tko bilo gdje simpatizira Hrvatsku. Ali ovdje se nasilu pokušava isforsirati nešto, motivi su politički, a ne sportski.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:48 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8384 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
to treba popljuvat reprezentaciju nakon svega jer je eto unatoč porazu uspjela vratiti koliko toliko ponos hrvatima, pa hajmo je malo vezati za region...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 17:51 |
|
|
Yutarnji se ne može dičiti hrvatskim uspjehom to je bar jasno...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 18:09 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Nesmeta meni da neko navija za Hrvatsku, ni Srbin pa ni musliman ako je stvarno tak cak bi ga pozvao na pivu da gleda samnom utakmicu !!! Ali sumnjam da je vise od 1% Srba i muslimana navijalo za Hrvatsku, i kako onda predstavljat njih? Evo procitaj malo komentare: http://euro2012.zabranjeni.url/konacni-sas ... -/1035895/Prvo , začetnik teme Mirv je dao članak gde Mijatović kaže da je Hrvatska branila čast Balkana uf pardon regije da se Bobovac ne uvredi , a ne da su Srbi,Muslimani i ostali čupali kose na glavi od nervoze kad igra Hrvatska. Ali veruj mi da ima baš dosta ljudi kojima je drago da Hrvatska pobedi i to nije sigurno 1% već ih ima baš dosta , upravo je poenta što je Hrvatska sa ovih prostora. Znam npr. da ima baš dosta Hrvata koji vole Đokovića i da im je drago kad osvaja turnire i što je prvi na svetu jer dolazi sa ovih prostora , i to sigurno nije samo 1% , ali naravno da vole više svoga Ivaniševića i da se to ne može porediti. Što se tiče komentara , pa već je u svetu razrađena psihička patologija i uvrštena kao deo nauke o HEJTERIMA po forumima i komentarima. Ako ti je to merilo onda šta da ti kažem nego da i ti onda to verovastno isto činiš i ložiš se tako što ti komentari postaju merilo kako narodi razmišljaju. Kad odem na Avaz i onaj Sarajevo-x i vidim šta pišu o Đokoviću i vodim se time?! , mislio bih da samo Talibani tamo žive. Začetnik teme je isti takav , tipičan hejter koji još i laže i predstavlja jedan članak koji prenosi izjavu JEDNOG čoveka kao neku obnovu Jugoslavije još tražeći unutrašnjeg neprijatelja među samim Hrvatima , ma čisto ludilo i paranoja. Meni lično je drago kad Hrvatska pobeđuje , i to nije što se divim grbu Hrvatske niti što volim njenu povjest , to je jednostavno tako jer su slični mome narodu i graničimo se , kao što mi je drago kad BiH dobro igra u fudbalu. Ja nisam od onih da čekam da Hrvatska izgubi jer ako pobedi onda po forumima i komentarima dolaze Hrvati da likuju a ja bih trebao da se zbog toga nervirami pizdim. Drago mi je da ti jedrago da neko navija , i mani se komentara kao merilo bilo čega a kamoli sporta gde su uvek niske strasti od dotsa bolesnika koji igrom slučaja imaju internet.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 18:18 |
|
|
Croat je napisao/la: na ovom Euru je Herceg Bosna branila čast Hrvatske. Haha dobra
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 20:00 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
joe enter je napisao/la: Prvo , začetnik teme Mirv je dao članak gde Mijatović kaže da je Hrvatska branila čast Balkana uf pardon regije da se Bobovac ne uvredi , a ne da su Srbi,Muslimani i ostali čupali kose na glavi od nervoze kad igra Hrvatska.
Ali veruj mi da ima baš dosta ljudi kojima je drago da Hrvatska pobedi i to nije sigurno 1% već ih ima baš dosta , upravo je poenta što je Hrvatska sa ovih prostora.
Znam npr. da ima baš dosta Hrvata koji vole Đokovića i da im je drago kad osvaja turnire i što je prvi na svetu jer dolazi sa ovih prostora , i to sigurno nije samo 1% , ali naravno da vole više svoga Ivaniševića i da se to ne može porediti.
Što se tiče komentara , pa već je u svetu razrađena psihička patologija i uvrštena kao deo nauke o HEJTERIMA po forumima i komentarima. Ako ti je to merilo onda šta da ti kažem nego da i ti onda to verovastno isto činiš i ložiš se tako što ti komentari postaju merilo kako narodi razmišljaju. Kad odem na Avaz i onaj Sarajevo-x i vidim šta pišu o Đokoviću i vodim se time?! , mislio bih da samo Talibani tamo žive.
Začetnik teme je isti takav , tipičan hejter koji još i laže i predstavlja jedan članak koji prenosi izjavu JEDNOG čoveka kao neku obnovu Jugoslavije još tražeći unutrašnjeg neprijatelja među samim Hrvatima , ma čisto ludilo i paranoja.
Meni lično je drago kad Hrvatska pobeđuje , i to nije što se divim grbu Hrvatske niti što volim njenu povjest , to je jednostavno tako jer su slični mome narodu i graničimo se , kao što mi je drago kad BiH dobro igra u fudbalu.
Ja nisam od onih da čekam da Hrvatska izgubi jer ako pobedi onda po forumima i komentarima dolaze Hrvati da likuju a ja bih trebao da se zbog toga nervirami pizdim.
Drago mi je da ti jedrago da neko navija , i mani se komentara kao merilo bilo čega a kamoli sporta gde su uvek niske strasti od dotsa bolesnika koji igrom slučaja imaju internet.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čiju čast je branila Hrvatska na EP? Hrvatsku ili balkansku? Postano: 19 lip 2012, 20:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto moderatori odmah ne brišu sve ove glupe "u regionu" i "bratstvo-jedinstvo na Balkanu" teme ? Od foruma se pravi pravi cirkus, dok ima tema iz svakodnevne realnosti za diskusiju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|