HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 vel 2025, 02:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 534 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: EP 2021
PostPostano: 17 lip 2021, 21:07 

Brane je napisao/la:
Da je Eriksen u ekipi bila bi otvorena tekma, al ovako bez njega belgijanci su prejaki... Slažem se za NIZ da će glatko dobit susjede

Evo danci vode haha

dobra tekma, borbeno od početka da su se Belgijanci šokirali, nisam ni vidio danski gol u '2min , a onaj žućo mi pokvari tip, ipak bolji su :D

Vrh

PostPostano: 17 lip 2021, 22:41 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ova Austrija i nije tako losa. Iako ih rezultat ne mazi protiv Nizozemaca.

Vrh

PostPostano: 17 lip 2021, 23:02 

Upozorenja: 2
Bravo Nizozemska. Mislio sam da ce ih stici kazna nakon onolikih promasaja. Na srecu nije, tiket je prosao, umjesto u Posušje novac ide u Gračanicu :D

Vrh

PostPostano: 17 lip 2021, 23:38 

Kad igra "Bosna" ?

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 03:57 

mijat_tomic je napisao/la:
NiceBoyZg je napisao/la:

=))

Sta je smijesno? Jesi gledao uopce utakmicu? Francuzi nisu centra presli u 1pol i uputili tocno 0 udaraca, dali smo sami sebi jedan gol, a drugi postigli iz nepostojeceg penala. Nakon one kradje tesko se vratit u utakmicu. Uostalom baci pogled na statistiku prije nego se krenes pravit pametan. Ako posjed lopte od skoro 70% ne znaci da si nekoga nadigrao onda ocito se ja ne kuzim u nogomet
https://www.footballcritic.com/fifa-wor ... ts/1207040

Naravno da sam gledao, gledam sve utakmice naše reprezentacije na velikim natjecanjima osim onih nenatjecateljskih (kao Island).

Neukusno je reći da smo nadigirali nekog od koga smo jedno vrijeme gubili 4-1. Sam posjed ne znači ništa. Da smo baš imali 10 šansi i napromašivali se - ne. Oni su namjerno tako igrali, na kontre i prekide. Tako je i nas Argentina u prvom poluvremenu nadigrala, sjećam se da sam sa starim nakon 45 komentirao da će utakmica vjerojatno završiti 1-0 za Argentince ako se nastavi. Danas se nitko toga ne sjeća. Oko 11m, nije toliko krađa nego su se na cijelom prvenstvu izrazito strogo sudili penali za ruke, već tada već u skupinama mi je bilo šokantno kako se lako svaki dodir rukom koji nije očito napucavanje sudi, to nikad prije nisam bio vidio.

U drugom poluvremenu finala smo sasvim fizički pali (logično) i tek onda nismo nikoga nadigrali.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 13:38 

Moj špurijus za danas... za sad sam 300.000 i neki :zubati među hrvatima 1000 i neki, da sam igro i ona prva dva dana bio bi među prvi 20-ak, al to bi onda bio teški preserans :pepam

Privitak/ci:
Screenshot 2021-06-18 at 13-31-46 Match Predictor UEFA EURO 2020 UEFA com.png
Screenshot 2021-06-18 at 13-31-46 Match Predictor UEFA EURO 2020 UEFA com.png [ 96.69 KiB | Pogledano 2634 put/a. ]

PostPostano: 18 lip 2021, 13:56 

I ja odigrao sve kečeve, mislim da neće biti toliko golova, sve će biti tvrde utakmice.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 19:07 

Sve reprezentacije se srozale u Kvalitetu... gledam jule Dansku - sve Anonimus od Anonimusa, neki Hojbjerg i Brajtvajt im najbolji igrač! :ucelo

A u srednjoj mi bili omiljeni tim na Plejstejšnu - kako sam gazio sve sa njima... :yes doduše, i imali su ekipicu skockanu vrhunski, sećam se da su bili nikad jači: Sorensen na golu, u odbrani pouzdani Helveg i Laursen, na sredini pit bul Gravesen (a la Davids samo viši i jači) pa Gronkjer i Jorgensen, a u napadu solidni Sand i Jon Dal Tomason (Romedal)! Čvrsti, jaki, visoki, disciplinovani, znaju sve... svi su uzimali one atraktivne ekipe a ja ih guzio sa nezanimljivim ali zajebanim Dancima!

I ovi Česi - kakav su Tim snova imali: na golu Čeh, neumorni Poborski i Jankulovski, moćni Nedved, solidni Rosicki, gorostasni Koler, Baroš... a gledaj ih sad - neki PROSEČNI Šik im je glavni igrač! :ucelo ako ove ne možete da dobijete onda stvarno... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 20:17 

Au, Hrvati... s obzirom na razliku u:

kvalitetu
iskustvu
vrednosti igrača
statusu reprezentacije
znanju
kapacitetu
potencijalu
itd, itd...

vi ste trebali da Dominirate i demonstrirate silu... ovo je OČAJ od igre... Katastofa! Bilo mi drago što nas nema jer bi naš anifudbal & antizalaganje kvario Prvenatvo ali kad vidim vas - ni mi ne bi gore odigrali... pljuni me u usta ako čak ne bi bolje! Ej, bre, kao ViceŠampion sveta na Kontinentalnom ste u najužem krugu Favorita a vi ovako bedno... :ucelo

Šta sad - molite se da Škoti iznenade ili? Kako sve možete da prođete?

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 20:27 

Kakvi favoriti, jesi ti pri sebi.
Hrvatska je u smjeni generacija a svaka manja nacija tu ima problema.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 20:42 

Baš to, niđevez sa favoritima.
ikman projicira impresije zbog srebra i u pravu je, ali za nas je uspjeh i plasman na EURO nakon Rusije u ovoj fazi.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 20:51 

Mi smo 98. bili treći na svijetu pa se na sljedeći Euro nismo niti plasirali.
Hrvatska nigdje nije bila u krugu favorita za ovaj Euro.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 21:16 

Upozorenja: 2
Škot McTomminey

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 21:19 

1. kostur tima vam je i dalje tu: Lukica, Perišić, Lovren, Brozović, Kovačić, itd... jeste ubacili par novih ali - svako to radi pa ne kuka i ne traži opravdanje! To cenim kod Nemaca - i kad imaju najgoru generaciju ne cvile i ne traže izgovore...

2. ko je na svetu drugi - na Kontinentalnom takmičenju je među Favoritima iz prostog razloga jer jake ekipe sa ostalih Kontinenata ne učestvuju (npr. Brazil ,Argentina itd)...

3. igrači vam igraju u Šampionu Evrope, šampionima najjačih Liga, imaju Zlatne lopte itd... Česima najbolji igrač - rezerva u JEBENOJ Romi!

4. Šik, najbolji im igrač, vredi 10 M. Lukica sad, u ovim godinama, sam vredi kao ceo ovaj tim Češke sa sve trenerom i ovo navijača na tribinama.

itd, itd...

To su Činjenice.

Nemate izgovor, neću da vas čujem, nema opravdanja. Oni bi crncima dudlali da imaju igrače kao vi a ne ove Anonimuse i vi to znate. Ispadate jadni kad kukate a imate U POREĐENJU SA NJIMA all star ekipu!

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 21:44 

Daj ikmane ne seri na ovoj temi.
Što se tiče nastupa na Euru, vi ste razina Lihtenštajna, San Marina, Andore, Gibraltara i sličnih velikana.
Škotska koja je vas izbacila u doigravanju će imati 0 bodova u grupi.
Bar ovih mjesec dana izbjegavaj komentirati išta.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 21:54 

Kostur ekipe na SP nije bio Kovačić i Lovren nego duo Modrić-Rakitić plus Mandžukić naprijed.

EP je teže natjecanje od SP.

Samo individualni kvalitet u ovom slučaju Perišića i jeste razlog što smo uzeli bod.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 22:02 

daramo je napisao/la:
Kostur ekipe na SP nije bio Kovačić i Lovren nego duo Modrić-Rakitić plus Mandžukić naprijed.

EP je teže natjecanje od SP.

Samo individualni kvalitet u ovom slučaju Perišića i jeste razlog što smo uzeli bod.

To jednostavno nije istina, dovoljno je reć Argentina, Brazil koje bi uvijek bile u završnici Eura, a di su ostali Čile, Kolumbija, Urugvaj, Mexiko, pa Afričke ekipe...

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 22:08 

Nemoj molim te, afričke ekipe :smijeh
Jedine ozbiljne ekipe van Europe Brazil i Argentina, ove ostale ponekad zabljesnu.
Urugvaj je razina Hrvatske.

Brazil i Argentina i 15 ekipa iz ostatka svijeta da popune mjesta.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 22:59 

Zec,

taman si izasr'o ovo sranje od komentara:

slika

... a morade poručkati svo to sranje... Bon Apetit! :zubati

P.S.: ne brini, sačuvao sam ga u memoriji... tek vi imate sa njima da igrate - pa ćeš možda još da ručkaš... njam, njam! :yes

Vrh

PostPostano: 18 lip 2021, 23:03 

Englezi po obicaju ocajno.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2021, 00:38 

Kako nam samo spremadu igru.
Engleska i Škotska nerišeno.

U 3. kolu ako Englezi i Česi odigradu nerišeno, "ne diran ja tebe, ne diraj ti mene", oboje prolazidu, a mi kakogod bilo ispušili. I Škoti.
Vidit ćete po kladionicama koliko će bit mali koeficijent na nerišeno. Ako ga uopće bude. Ako ga bude, virojatno će bit 1,01 i da ćeš morat odigrat još tri dogadjaja.

Ima i ova šema. Za izbić križat se sa "skupinon smrti", Engleska i Češka ćedu žestoko igrat jedni protiv drugih pa će zbog obostrana napora završit nerišeno.

Treća šema je da su ovo možda dogovorili Englezi i Škoti susidski nerišeno.
Manje je virojatna, jer onda Englezi moradu tuć Čehe, a izlažedu se riziku od poraza koji ih baca u probleme.
No ako si namistidu pravega sudca za izbacit slavensku sirotinju, prima kojima se držidu ka' nižoj rasi, eto ti.
Sudac sasiče Češku i aj bog.
Onda u drugoj utakmici (Hrvatska — Škotska) ista šema. Namistidu izabranega si sudca, sasiče Hrvatsku i gotovo. I izgoriše Hrvatska i Češka.
I tako prolazidu Englezi i Škoti u idući krug.

Ne mogu virovat.
Ako bude ovako bit, izgorit ćemo kako rukometna reprezentacija ove godine u kvalifikacijaman.
Imali smo proć, i onda se dogodi "nemogući scenarij" da autsajder tuče favorita pa onda umisto nas prođe momčad koju smo dobili.

Samo se mi nadajmo pošćenju onih kojima odgovara da ispadnemo.
Nadali su se i rukometaši.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/vje ... o-20210313

Pa je bilo ovo.
https://www.tportal.hr/sport/clanak/sad ... u-20210314
https://www.tportal.hr/sport/clanak/nak ... o-20210315

Vrh

PostPostano: 19 lip 2021, 07:27 

daramo je napisao/la:
Nemoj molim te, afričke ekipe :smijeh
Jedine ozbiljne ekipe van Europe Brazil i Argentina, ove ostale ponekad zabljesnu.
Urugvaj je razina Hrvatske.

Brazil i Argentina i 15 ekipa iz ostatka svijeta da popune mjesta.

Pričaš nebuloze koje nemaju veze sa stvarnosti...
SP je DALEKO najteže natjecanje u Sportu, tek daleko iza SP je Copa America i onda Euro.
Ovo je toliko suluda tvrdnja da ne znam jel misliš ozbiljno il se zajebaješ...
Zlatne generacije Kameruna, Nigerije, Obale Bjelokosti, da ne pričamo da je Senegal izbacio svjestske prvake francuze, da je Korea izbacila svjetske prvake Njemačku
Argentina je brutalno pokradena protiv prvaka Francuske 2018 (pogledaj video, prekršaj 2 metra izvan baci se u 16metara i sude penal)
Brazil-Francuska '98 Ronaldo prije finala dobiva neku neobjažnjivu virozu i jedva ga osposobljavaju za finale, kako to samo jedan igrač dobije virozu...
Kad su se naši otrovali hranom SP2006 pa to je bilo 10-ak igrača izvan stroja.....

Vrh

PostPostano: 19 lip 2021, 11:58 

Brane je napisao/la:
Pričaš nebuloze koje nemaju veze sa stvarnosti...
SP je DALEKO najteže natjecanje u Sportu, tek daleko iza SP je Copa America i onda Euro.
Ovo je toliko suluda tvrdnja da ne znam jel misliš ozbiljno il se zajebaješ...
Zlatne generacije Kameruna, Nigerije, Obale Bjelokosti, da ne pričamo da je Senegal izbacio svjestske prvake francuze, da je Korea izbacila svjetske prvake Njemačku
Argentina je brutalno pokradena protiv prvaka Francuske 2018 (pogledaj video, prekršaj 2 metra izvan baci se u 16metara i sude penal)
Brazil-Francuska '98 Ronaldo prije finala dobiva neku neobjažnjivu virozu i jedva ga osposobljavaju za finale, kako to samo jedan igrač dobije virozu...
Kad su se naši otrovali hranom SP2006 pa to je bilo 10-ak igrača izvan stroja.....

Ma, pusti ga, pokušava da Racionalizuje i Izvrne moju tvrdnju da je Evropsko lakše takmičenje no SveCko iako Činjenice sve govore (Brazil Argentina, Senegal koji je izbacio verovatno NAJJAČU Francusku ikad, Meksiko koji je ponizio Nemačku, Kenguri koji su mnogima zube slomili, SAD koje su često izbacivale najmoćnije evropske sile, Japan koji je uvek bio tvrd orah, itd, itd)...

Objektivno, po imenima i na papiru - vi ste u prvih 3. Na terenu: Srbija igra bolje od vas - što nije Kompliment nama (jer to nije neka impresivna Igra) već ponižavajuće stanje vaše Igre. A to je neuporedivo veći problem od samog Rezultata - bolje je IZGUBITI ali biti Superioran na terenu, Dominirati, sabiti rivala u 16erac, ne dati mu da diše, napraviti svega više (šansi, odigravanja, poseda lopte, kornera, slobodnjaka, itd)... na terenu se nije videla razlika u Kvalitetu koja je brutalno na vašoj strani (ono, jedno 5 X ste Jači, realno)...

Vrh

PostPostano: 19 lip 2021, 13:53 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Danas odlične 3 tekme. Možda ova u 15:00 je predvidljiva jer je razlika u kvaliteti između Mađarske i Francuske velika, ali tko će znati.
Pokazat će se istina i za Nijemce, koliko trenutno teže. Za Portugal-Njemačka predviđam X.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2021, 14:23 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Zec,

taman si izasr'o ovo sranje od komentara:

slika

... a morade poručkati svo to sranje... Bon Apetit! :zubati

P.S.: ne brini, sačuvao sam ga u memoriji... tek vi imate sa njima da igrate - pa ćeš možda još da ručkaš... njam, njam! :yes

..pa dobro malo je falio imaće jedan bod..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 534 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: