|
|
Stranica: 18/48.
|
[ 1187 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
useless
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 11:12 |
|
|
mrnjav je napisao/la: Nećeš hvatat one koji su pokrali i oprali 800 milijuna moje i tvoje djece nego one koji su bacili 8 baklji. Nek se zna šta je pravom Hrvatu prioritet na listi interesa  Ma je 800 milijardi. Za vase probleme ljude ne briga. Namecete neke vlastite retardirane bitke cijeloj naciji.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 11:25 |
|
|
Mislim da su se i sami huligani iznenadili zbog izostanka podrške njihovom mučkom djelu i povika 'cigani' od strane navijača. Ovi sa slike me neodoljivo podsjećaju na neke beogradske huligane, adidas boys
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 11:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Lokaciju Adidas boysa treba samo proslijediti Rusima, pa nek vide šta su hoolsi, ljudi se sami nudili ali kukavice se kriju po šumama i gorama Francuske.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
VETERANI 4. GARDIJSKE BRIGADE
"Sinoćnji šamar u lice na stadionu u St.Etienneu je nažalost samo jedan u nizu bolnih udaraca koje već dugi niz godina dobivamo na javnoj sceni, gdje god da se pojavimo.
I ovaj put se pitamo, gdje su uzroci, zašto nam se to događa, kakav smo mi to narod?
Crvenili smo se na San Siru, crvenili smo se opet protiv Talijana na Poljudu, crvenimo se i danas. Zbog koga, zbog čega? Zbog šačice huligana koji svojim frustracijama kaljaju obraz jednoj časnoj državi i jednom časnom narodu.
Kao oni koji su stvarali i u krvi branili ovu toliko sanjanu državu, smatramo se pozvanima postaviti par otvorenih pitanja onima koji su zaduženi da se ovakve slike uopće ne događaju a kamoli nekažnjeno ponavljaju u nizu.
Potpuno smo sigurni da iza ovih mladih kvislinga, stoji plan kojeg oni možda niti nisu svjesni. Plan onih koji hrvatskoj ne žele dobro a ovi jadnici su samo primitivno oruđe kojim je lako manipulirati.
Što radi hrvatska policija, pravosuđe i svi oni čija je zadaća kontrola ovakvih zbivanja? Gdje su danas počinitelji sa San Sira, tko je odgovoran za svastiku, tko stoji iza onoga jučer?
Hrvatski mediji su unaprijed najavili da će se ovo dogoditi, pronađen je čak i plan diverzije i opet se nije učinilo ništa! Na stranu propusti francuskog osiguranja koje je također palo na ispitu (jer što bi bilo da su umjesto baklji to bile bombe), primarno odgovornima smatramo hrvatske organe reda!
Teško se oteti dojmu da su korjeni problema malo dublji. U zemlji u kojoj se i za najteža kaznena djela, izlazi na slobodu nakon par godina, u kojoj najveći trovači i dileri pravomoćno osuđeni na zatvorske kazne divljaju na ulici umjesto da su tamo gdje trebaju biti. Gdje procesi za gospodarski kriminal i korupciju traju desetljećima i najčešće završavaju blagim ili nikakvim kaznama. Kako u toj istoj zemlji očekivati kaznu bacačima baklji?
A nije da su crtači svastika i bacači baklji tako benigni, nisu uopće! Svastika je trebala svijetu pokazati fašističku narav hrvatske države a baklje njenu nemoć. Osnovni element u svakoj istrazi je pronalazak motiva. Neka se stoga istražni organi zapitaju; tko ima motiv hrvatsku državu svijetu prikazati u takvom svijetlu?
Ni mi nismo sretni zbog stanja u Hrvatskom nogometnom savezu, a još manje zbog činjenice da je hrvatski nogomet u rukama jednog čovjeka. To je situacija koju je davno trebalo okončati ali i u ovom slučaju se ne možemo oteti dojmu da nekome odgovara situacija «što gore, to bolje». Jer, gdje je zapelo sa istragom protiv tog istog čovjeka, zašto sve kod nas tako dugo traje?
Na kraju, možda tražimo previše u državi bez Vlade, možda sutra i bez parlamenta, u državi u kojoj se u politiku ne ulazi radi opće nego vlastite dobrobiti, u državi u kojoj se na vlasti smjenju glava i pismo iste kovanice. Ta je kovanica na žalost davno potrošena.
Nismo se borili za takvu državu dame i gospodo! Ili radite ili odstupite! Mi branitelji, Veterani 4. Gardijske brigade zahtjevamo da se u najkraćem roku sankcioniraju počinitelji sramnog čina u St. Etiene-u. Nebi smjelo biti teško jer lica su već objavljena na internetu.
Da se otkriju njihovi nalogodavci i da se zajedno osude najtežim mogućim kaznama.
Da se pod hitno donese zakon o navijačima u kojem će biti propisane iste i slične kazne kao u Engleskoj (čija učinkovitost je dokazana).
Konačno, da se preuzme politička odgovornost za stanje u državi za koju su mnogi naši prijatelji dali svoje živote. Da politička korupcija, trgovina i neodgovornost budu srezani u korjenu. Da suđenja za ovakva djela budu prioritet i sa ograničenim trajanjem." - veterani Četvrte gardijske brigade
Da hrvatsku konačno povedu pošteni i odgovorni ljudi! Jer mi to zaslužujemo!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:30 |
|
|
Francuska propala država i malo je žrtava koliko su nesposobni.
UPOZORILA IH SOA Zaustavili kombi s hrvatskim huliganima, pa ih onda pustili.
Kako neslužbeno doznajemo, hrvatski policajci upozorili su francuske kolege na huliganske napade. Francuski policajci zaustavili su kombi s našim 'navijačima' i u njemu pronašli pirotehnička sredstva i teleskopske palice.
Francuzi su huligane priveli, no ubrzo su ih iz nerazjašnjivih razloga pustili.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:32 |
|
|
LJUTNJA I OGORČENJE PORUKA PRAVOG NAVIJAČA ŠAČICI BIJEDNIKA
'Gdje su ti baklje kad ti majka ima penziju 800 kuna i nema ni za režije nakon 30 godina rada?
Gdje su ti baklje dok imaš plaću 2800 u skladištu?
Gdje su ti baklje dok ti se grad i država pretvaraju u ruglo i gaze te ko zadnju pič**?
Gdje su ti, majmune primitivni, baklje dok se treba borit za nešto borbe vrijedno?
Nigdje. Jer si gov** primitivno. Jer si pič***. Jer si kukavički slabić. Jer si eunuh. Jer si glup.
Jer nemaš muda.
I onda ideš zapalit stadion na kojem igra repka.
Jer tu ćeš bit bitan pred ekipom.
Tu ćeš se BORIT za nešto BITNO.
Borit ćeš se za izbor reprezentacije.
Jer nisi zadovoljan sa sastavom i s ljudima koji su ju radili.
Onda ćeš se vratit u kvartovsku birtiju i godinama pričat samo o tome.
Dok ti mama umire od gladi nakon što je 30 godina radila ko stoka da bi othranila glupog majmuna.
Dok ti djeca nemaju budućnost.
Dok ti žena, ako već nije otišla, trpi tvoja glupa herojska sran** u vezi nogometa.
Sa ponosom ćeš zapalit stadion.
Sa ponosom ćeš se BORIT.
Sa ponosom ćeš bit heroj političkih igara nogometa.
A nula herojstva u pravom životu.
Ti mali, bezmudi, jadni, primitivni, glupi čovječe.
Hrvatu.
Bijedni.'
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Trebali su pustiti da evolucija i priroda urade svoje. Neće niko pretući ove huligane jer su kompaktni i u sebi imaju hrpu gostovanja i tuča. Ne znam jesi li bio na EURU ili SP-u, ali prosječan hrvatski fan je 50-godišnjak sa pederušom, u društvu sa još 1-2 prijatelja. Nemaju baš interesa za tuču, niti postoji vođa koji bi ujedinio obične "obiteljske ljude" da se okrenu na huligane. Mislim da je to bilo jasno i na slikama, izuzev 1-2 iznimke. Nije mi jasno ko je ispraznio onaj dio tribine, interventna policija se nije penjala gore a nekako nisam očekivao da će se ovi miroljubivo povući pred redarima, koji nisu imali nikakvu opremu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:42 |
|
|
Imaš na Youtube kad su počeli zvižduci i kad su pojedinci počeli napadati ove s kapuljačama, počeli su bježati sa stadiona ali im je preprečen put na izlazu. Valjda se i oni nisu nadali takvoj reakciji. To se slažem ne možeš očekivati da se srdovječni pojedinci obračunavati s donekle organiziranim divljacima, čast hrabim pojedincima.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:55 |
|
|
Odgovarat ćemo za pirotehniku, ali i za rasizam?!
No, da stvar bude gora, Hrvatska će morati odgovarati i za rasizam. UEFA-ini promatrači su zabilježili neprimjerena ponašanja navijača tijekom utakmice i uvrstili novu točku u disciplinski postupak povrh odvratnog incidenta s kraja utakmice.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Trebali su pustiti da evolucija i priroda urade svoje. Neće niko pretući ove huligane jer su kompaktni i u sebi imaju hrpu gostovanja i tuča. Ne znam jesi li bio na EURU ili SP-u, ali prosječan hrvatski fan je 50-godišnjak sa pederušom, u društvu sa još 1-2 prijatelja. Nemaju baš interesa za tuču, niti postoji vođa koji bi ujedinio obične "obiteljske ljude" da se okrenu na huligane. Mislim da je to bilo jasno i na slikama, izuzev 1-2 iznimke. Nije mi jasno ko je ispraznio onaj dio tribine, interventna policija se nije penjala gore a nekako nisam očekivao da će se ovi miroljubivo povući pred redarima, koji nisu imali nikakvu opremu. 5000 navijača na tribini a njih 100-300. I Aztec bi bio hrabri lav sa takvom pozadinom. Eto ti ih na slikama. Leže na podu i šutaju ih pa ih Francuzi redari spasili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Šanse da budemo izbačeni su negdje 25%. Bio sam se sasrao kao grlica nakon onoga u Milanu (ispalo neočekivano dobro), opet isto tako. No, čak i da ne Hrvatsku sad ne izbace, jednostavno je neminovno da će se ovo ponoviti.
Sad i inozemna javnost i UEFA znaju o čemu se radi. Želi li UEFA biti oružje u rukama navijača? I na koncu, kako je moguće inzistirati da nogometni savez snosi 100% odgovornosti kada imaju jedva 10% nadležnosti na stadijumu u tuđoj zemlji?
Modalitet izbacivanja bi bio jednostavan - registriranje sve 3 utakmice sa 0:3. Ne znam postoji li opcija da se sve ulaznice koje su prodane kroz HNS jednostavno ponište pa da repka nema podrške u nastavku natjecanja.
Ili da u kvalifikacijama za SP 2018 sve domaće utakmice igraju bez navijača.
Vjerojatno nam ide u prilog što su Englezi i Rusi napravili veće sranje od nas (iako je bilo van stadiona).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 12:59 |
|
|
Ovi su krila dobili kad je Jovanović rekao da će "isušiti močvaru" HNS. Tad su huligani shvatili da su dobili zeleno svjetlo i amnestiju od policije, suda i pravde.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:00 |
|
|
daramo je napisao/la: Odgovarat ćemo za pirotehniku, ali i za rasizam?!
No, da stvar bude gora, Hrvatska će morati odgovarati i za rasizam. UEFA-ini promatrači su zabilježili neprimjerena ponašanja navijača tijekom utakmice i uvrstili novu točku u disciplinski postupak povrh odvratnog incidenta s kraja utakmice. 5 minute prije ubacivanja baklji sam na tribini skužio ustašku zastavu, ne samo sa bijelim prvim poljem, nego sa "U". Ponadao sam se da im je to bio taj famozni pokušaj izazivanja nereda.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:02 |
|
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Neće niko pretući ove huligane jer su kompaktni i u sebi imaju hrpu gostovanja i tuča. Ne znam jesi li bio na EURU ili SP-u, ali prosječan hrvatski fan je 50-godišnjak sa pederušom, u društvu sa još 1-2 prijatelja. Nemaju baš interesa za tuču, niti postoji vođa koji bi ujedinio obične "obiteljske ljude" da se okrenu na huligane. Mislim da je to bilo jasno i na slikama, izuzev 1-2 iznimke.
Nije mi jasno ko je ispraznio onaj dio tribine, interventna policija se nije penjala gore a nekako nisam očekivao da će se ovi miroljubivo povući pred redarima, koji nisu imali nikakvu opremu.
5000 navijača na tribini a njih 100-300. I Aztec bi bio hrabri lav sa takvom pozadinom. Eto ti ih na slikama. Leže na podu i šutaju ih pa ih Francuzi redari spasili. Daj te slike. Na svim vidim samo kompaktne huligane u centru, dok svi ostali drže distancu prema njima izuzev onog čikice sa šeširom.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:02 |
|
|
Kako van stadiona? Rusi su napravili stampedo i pregazili Engleze na tribinama, gore nego što je bilo na našoj utakmici, samo što su ovdje neredi bili po završetku utakmice.
Mislim da će biti velika novčana kazna i igranje kvalifikacija za SP pred praznim tribinama.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:05 |
|
|
Francuzi su se spremili, mislim da im to nije promaklo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:21 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8846 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
zaba1111 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: meni samo nije jasno koliki debil moraš biti za opravdati ovakve ispade. A moj Jozo čemu se čudiš, ovo sve traje godinama unazad, a sistemsko i plansko rušenje reprezentacije je počelo prije 2 godine u Milanu, a nažalost uz podršku 80% i ovog foruma, da ne spominjem takozvane domoljubne forume koji su otovoreno podržavali to nasilje pod najimebecilnijim izgovorom kako je to borba protiv mafije, da sad spominjem sve svoje argumnete i sve njihove antiargumente , nema smisla, gnjide i miševi se sad okupljaju i besramno daju nekakve kritike, a zapravo guštaju jer je reprezntacija spremna za vrh ozbiljno poljuljana, Ako ću ti reći da je jedan desničarski forum kojega si sam stvarao ,na čelu sa imbecilnim inkvizitorm ovo sve podržavao već gpdinama,, onda ti je jasno u kakvoj smo banani, a nažalost ni ovaj , navodno hrvatski forum se nije puno boljim pokazao. Neprijatelj ima moć i to je činjenica, ali moja zamjerka je vama koji ste šutjeli i šutite dok oni orgijaju i izrugiju hr narodu, barem danas dok se nikakva informacija ne može sakriti, kad se samo treba minimalno angažirati da se neprijateljski sustav razbije, vi šutitie. nadam se da će kretenima bit suđeno po francuskom zakonu o terorizmu kako najavljuju. a još se više nadam da je istina da 4 GB sprema doček "herojima" iz Splita. evo ih. https://www.facebook.com/baljasi.orjuna ... 124&type=3ispod su i albumi sa jasnijim slikama lica.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: 5000 navijača na tribini a njih 100-300. I Aztec bi bio hrabri lav sa takvom pozadinom. Eto ti ih na slikama. Leže na podu i šutaju ih pa ih Francuzi redari spasili.
Daj te slike. Na svim vidim samo kompaktne huligane u centru, dok svi ostali drže distancu prema njima izuzev onog čikice sa šeširom. Nisu bezveze gore išli Francuzi i svoje zdravlje riskirali. Išli ih razdvajati.
|
|
Vrh |
|
 |
Ronaldinho
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:24 |
|
|
Zanima me zasto se ljude imenuje orjunasima, organizaciji koja ne postoji 70 godina. Poistovjecuje ih se s nekin jugo komunistima, iako su isti bili desnicari, rojalisti. Mislin ako se vec etiketira onda bar to nek rade pametno, 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:25 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8846 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
mrnjav je napisao/la: Moja šuma je za tebe Beverly Hills, jesi čuo mostarac? Sad ste gnjevni i tužni al već sutra ćete postat svjesni činjenice da će ovoga bit sve dok podržavate gospodu koja nam truje i pljačka naciju. Ili Mamić ili Hrvatska, ne može ići skupa. mrnjav je napisao/la: Puno vas je ovdje članova državotvorne stranke, vi ste krivci za sve ovo. Ili provođenje važećeg zakona o sportu i odricanje kriminalca ili ovakve scene nakon kojih patimo svi. Do sad ste držali leđa kriminalcu i dopuštali da se nogometni savez postavlja iznad države čime ste jasno dali do znanja da vas boli ona stvar za narod i da se držite samo partijskih i privatnih interesa. prekosutra ćete vi skontat koji ste gnjev navukli na sebe.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:29 |
|
|
Zašto se sve hrvatske domoljube imenuje ustašama, organizacijom koje nema već 70 godina?
Spominje se da je uhvaćen onaj divljak što je bacio topovski udar i da bi mu se moglo suditi za ugrožavanje života po francuskom zakonu max kazna 20 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ronaldinho
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Zašto se sve hrvatske domoljube imenuje ustašama, organizacijom koje nema već 70 godina?
Spominje se da je uhvaćen onaj divljak što je bacio topovski udar i da bi mu se moglo suditi za ugrožavanje života po francuskom zakonu max kazna 20 godina. Upravo to, gadljivo je citat ove polupismene novinare koji ce sutra te momke proglasit herojima kao i dode naputak. Tragicno je sta iste debela barbika zove orjunasima, ona je predsjednica RH a radi takve gafove 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:33 |
|
|
Nema šanse da im facial recognition software većini fula face. Valjda je ta hrvatska policija dala pišljivih nekoliko stotina € za to.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:43 |
|
|
Gledam na Net-u i FB, ovi su dobili što su htjeli, postali su slavni. Sve sa jasnim fotografijama i imenima. Nisu baš tako htjeli, ali jebi ga, ne možeš sve u životu imati kako hoćeš. Javljaju se na raznim komentarima raspizđeni ljudi koji kažu da su prepoznali svoje prijatelje. Znali su da su huligani ali je bila tajna da ovakve stvari rade dok su sakriveni u rulji i ispod kapuljača.
Ništa, samo ih pod svijetlo pozornice.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: EURO 2016 - Hrvatska reprezentacija Postano: 18 lip 2016, 13:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: daramo je napisao/la: Odgovarat ćemo za pirotehniku, ali i za rasizam?!
No, da stvar bude gora, Hrvatska će morati odgovarati i za rasizam. UEFA-ini promatrači su zabilježili neprimjerena ponašanja navijača tijekom utakmice i uvrstili novu točku u disciplinski postupak povrh odvratnog incidenta s kraja utakmice. 5 minute prije ubacivanja baklji sam na tribini skužio ustašku zastavu, ne samo sa bijelim prvim poljem, nego sa "U". Ponadao sam se da im je to bio taj famozni pokušaj izazivanja nereda. Isto sam skužio i stala mi knedla u grlu.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|