lider30 je napisao/la:
PO uzoru na ovu temu
https://hercegbosna.org/forum/nogomet/euro-2016-kladionica-t14246.htmlAko netko ima dobrovoljac (ili dvojica) da zbroji rezultate. Ja necu moci cijelo vrijeme. AKo nema dobrovoljaca, necemo ni odrzati.
Pravila su jasna. Postavit ćemo parove, vi kopirate te parove i pored stavite 1, 2, X, 1X, X2, 12 ili hrabriji čak i rezultat.
- pogođen par 1 bod
- pogođen par s dvoznakom 0,5 bodova
- pogođen rezultat 3 boda (ili više - ostavljam za raspravu)
- nema ograničenja sa stavljanjem dvoznakaOvdje će samo biti parovi i pogađanje, te tablica uspješnosti. Svi komentari rezultata i bodova na drugu temu, radi preglednosti.
Krajnji rok za postavljanje kladionice za I kolo je petak (14.06.2024.) do 20:50 sati.
Njemačka- Škotska
Mađarska - Švicarska
Španjolska-Hrvatska
Italija - Albanija
Poljska - Nizozemska
Slovenija - Danska
Srbija - Engleska
Rumunjska - Ukrajina
Belgija - Slovačka
Austrija - Francuska
Turska - Gruzija
Portugal - Češka
Ja se mogu javiti kao dobrovoljac za zbrajanje rezultata, tako da se natjecanje može održati bez problema. Ovdje će samo biti parovi i pogađanje, te tablica uspješnosti. Svi komentari rezultata i bodova na drugu temu, radi preglednosti. Ako želite dodatnu inspiraciju i najbolje bonuse za klađenje,
izvedite več na najboljseigralnice.si.
Što se tiče parova, ja bih za I kolo predložio sljedeće tipove:
Njemačka – Škotska: 1
Mađarska – Švicarska: X2
Španjolska – Hrvatska: 2
Italija – Albanija: 1
Poljska – Nizozemska: 12
Slovenija – Danska: X
Srbija – Engleska: 2
Rumunjska – Ukrajina: 1X
Belgija – Slovačka: 1
Austrija – Francuska: X2
Turska – Gruzija: 1
Portugal – Češka: 12
Slažem se s pravilima: pogođen par = 1 bod, dvoznak = 0,5 bodova, pogođen rezultat = 3 boda. Za sve ostalo možemo raspraviti po završetku kola.