Naslov: Re: Europsko prvenstvo u nogometu - Francuska 2016.
Postano: 10 lip 2016, 13:52
A vjerojatno nije daleko dan kada će u nogometu netko napraviti isto što i Katar u rukometu, prije prvenstva dovesti igrače iz cijelog svijeta i podijeliti im državljanstvo.
Postano: 10 lip 2016, 17:54
Kaftanzoglio je napisao/la:
Pa ne znam stvarno detalje, ali vidim da dosta reprezentacija ima igrače egzotičnih imena. Naravno imaju državljanstvo i možda su dobri, ali onda kakvog smisla ima da se to zove nacionalno prvenstvo i sviraju se himne ako za par godina 11 francuskih crnaca bude igralo protiv 11 njemačkih crnaca.
Što sugeriraš, da naselilo crnce i muslimane ovdje kako bi kasnije igrali za repku?
Postano: 10 lip 2016, 22:26
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40963 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Kolonijalna Francuska jedva dobi Rumunje. Odlična utakmica na otvaranju, prosto mi žao Rumunja, vidi se da su bili motivirani, pravo borbeno su odigrali, dosta ih je bilo i na tribinama. Giroud zabi iz simnjive situacije, očikavo kad igraš protiv domaćina na otvaranju, nešto slično smo i mi prošli s Brazilom. Payet ih izvuče, igračina samo taka.
Postano: 10 lip 2016, 23:08
Samo da poželim našima sve najbolje na prvenstvu i da ih pozitivno zacopram. Sve ovisi o prvoj utakmici, kad smo na otvorenju igrali dobro, uvijek smo prošli. Doduše, ja možda neću gledati jer repki, čini mi se, to donosi sreću. Ja sam neki obrnuti srećonoša. Bilo kako bilo, sretno naši!
Postano: 11 lip 2016, 09:01
Koja imena Francuzi imaju, jos kad skontas da tu nema Benzeme i Varanea, a svejedno im dobro poslozena ekipica nepoznatih Rumunja pripremi velike probleme.
Postano: 11 lip 2016, 09:23
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40963 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ništa od primirja Rusi i Englezi se mlate na veliko, bit će veselo na današnjoj utakmici.
RUSI NAPALI ENGLEZE U MARSEILLEU Policija razdvajala navijače suzavcem
U Marseilleu je opet došlo do navijačkih nereda.
Glavni akteri bili su engleski i ruski navijači. Rusi su jurišali na Engleze, ali je policija munjevitom intervencijom i bacanjem suzavca uspjela rastjerati sukobljene strane.
Podsjećamo, Englezi su i u četvrtak sudjelovali u neredima, ali su se tada sukobili s francuskim fanovima.
Postano: 11 lip 2016, 09:30
juanpablom je napisao/la:
Payet igrač utakmice
Ode cijena u nebesa West Ham već traži 75 milijuna. Igralčina je nama šta, izvuče već očerupane pijetlove, Rumunji su stvarno zaslužili najmanje nerješeno.
Danas isto zanimljivo
Albanija 1 vs Albanija 2 Kakvu bi strava repku Albanci imali da savez bolje obavlja posao kao naš i kupi Albance iz dijaspore, bili bi stalni učesnici velikih natjecanja.
Wales vs Slovačka Bit će isto zanimljivo, obje ekipe imaju debitantski motiv, ali Velšani imaju Balea kao prevagu.
Engleska vs Rusija Derbi dana, bit će vatreno i na terenu i na tribinama.
Postano: 11 lip 2016, 10:02
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24374 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
useless je napisao/la:
Koja imena Francuzi imaju, jos kad skontas da tu nema Benzeme i Varanea, a svejedno im dobro poslozena ekipica nepoznatih Rumunja pripremi velike probleme.
Ali ako ćemo objektivno, Francuska je zasluženo pobijedila. Imali su više od igre, puno više čistih šansi su napravili i jednostavno su za koplje bolja momčad.
Slaven Bilić je uživao u sinoćnoj predstavi payeta.
Postano: 11 lip 2016, 10:15
Imali su vise od igre ali sta ti to danas znaci. Rumunji su imali jos dva zicera. Na pocetku prvog poluvremena pogadaj golmana s dva metra. U drugom poluvremenu jedan prima na prsa 5 metara od gola i u pad fali gol. Vrlo lako je moglo gadno po francuze zavrsit.
Postano: 11 lip 2016, 10:43
Brat na brata, đaka na đaku
KADA UDARI BRAT NA BRATA Obiteljski derbi braće Xhaka:
Prvi put u povijesti europskih prvenstava dva brata bit će na suprotnim stranama terena, u dresovima različitih reprezentacija. Albanija protiv Švicarske. Taulant protiv Granita. Braća Xhaka danas će u Lensu igrati utakmicu koja će za njih i njihove obitelji značiti više od tri boda.
Prvih nekoliko tjedana nakon izvlačenja svi su nas pitali kako ćemo moći igrati jedan protiv drugog. Bili su to prilično emotivni dani, ali sada mislim da nema nikakvih problema - rekao je Granit Xhaka
Igrati jedan protiv drugog je zadnja stvar koju smo mogli poželjeti. Ali ovo će biti posebna utakmica za mene i moju obitelji, pričali smo o tome kod kuće i bit će doista zanimljivo. Emocije ćemo za ovu priliku ipak ostaviti po strani, mi smo profesionalci i napravit ćemo sve da to što smo braća nikako ne utječe na utakmicu.
Postano: 11 lip 2016, 13:31
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7547 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
nije me se nimalo dojmila Francuska sinoć,teško će sa onakvom igrom postići neki top rezultat na Euru... vidi se da im u ofanzivi puno fale Benzema i Ribery...
danas se navija za Albaniju ,a na rasporedu je i poslastica prvog dijela prvenstva Wales-Slovačka
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.