|
|
Stranica: 44/48.
|
[ 1190 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 27 sij 2024, 11:59 |
|
|
Sutra je najgore sagorit u iščekivanju. Ludi temperament poraz pretvori u kaos u pobjedu u zanos. Tješi me koliko je Karoglan miran, suzdržan, decentan. Hladan je ko špricer i realan u izjavama ko da nije imoćanin Il baš zato je,, premazan svim mastima
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 27 sij 2024, 17:56 |
|
|
…Dinamo promuslimanski… oni hodzu mi Bogove…
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 28 sij 2024, 14:23 |
|
|
Uzeli im Brekala uzet ćemo im i hercegovinu
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 28 sij 2024, 19:43 |
|
|
Ponovo avangarda. Križ preko pola tribine.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 10:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59711 Lokacija: DAZP HQ
|
Ukralo dinamovu parolu i naravno da se izgubilo.
Samo je falio nastavak koji glasi plavom dresu, plavoj boji oj Isuse mi smo tvoji.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 10:23 |
|
|
dudu je napisao/la: Ukralo dinamovu parolu i naravno da se izgubilo.
Samo je falio nastavak koji glasi plavom dresu, plavoj boji oj Isuse mi smo tvoji. Kad je Torcida imala tu parolu BBB nisu ni postojali. A na koreografiji je bio momak iz 80ih, to je poznata scena.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 11:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8329 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Imota je napisao/la: Uzeli im Brekala uzet ćemo im i hercegovinu Dobra.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 15:30 |
|
|
Samo se nadam da će kontra mraku, kontra sili križ biti na svakoj utakmici
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 15:58 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 15:59 |
|
|
Gledao sam ovo sinoć na stadionu, sa zapada blizu sjevera. Prije utakmice na par piva na z. obali uz more, toplo da sam skinuo jaknu. Na stadionu prvo križ preko pola tribine popraćeno konstantnim pjevanjem katoličke pjesme, zatim transparent zahvale legendi domovinskom rata Zuluu uz nacionalističkom skandiranje, a nakon toga ratnički bubnjevi( fantastični bubnjari na sjeveru), nadnaravno iskustvo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 16:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59711 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: Gledao sam ovo sinoć na stadionu, sa zapada blizu sjevera. Prije utakmice na par piva na z. obali uz more, toplo da sam skinuo jaknu. Na stadionu prvo križ preko pola tribine popraćeno konstantnim pjevanjem katoličke pjesme, zatim transparent zahvale legendi domovinskom rata Zuluu uz nacionalističkom skandiranje, a nakon toga ratnički bubnjevi( fantastični bubnjari na sjeveru), nadnaravno iskustvo. Da ste krenuli prema granici zaustavili bi se u Bugojnu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 29 sij 2024, 23:06 |
|
|
Na Poljudu je u svečanoj loži bia onaj zli i naopaki lik Željko Jovanović. Smatran ga takvin zbog onakva ponašanja dok je bia ministar. Nije mi taj drag. S razlogon ga Zdravko Mamić ne podnosi. Triba doć pop na svečanu ložu poškropit ju sveton vodon da ukloni gubu.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 01 vel 2024, 16:17 |
|
|
Ko se dozva pameti?
Klub se pomalo čistio od mafije i raznoraznih mamića (uključujući onog smrada štimca) i još se narod učio odgovornosti i demokraciji. Sad se napokon beru rezultati mukotrpnog rada, jer je klub organizacijski i marketinški space shuttle za po istočne europe. Brže je sta na noge od države kad je izašla iz komunizma. Hrvati se još nisu naučili demokraciji.
Mamić je četnik i konjokradica, ostatak života će sprovest daleko od svjetala pozornice a bolesnika poput njega to posebno boli.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 11 vel 2024, 21:32 |
|
|
Nakon fantastičnog gola Kalinića ekipi ko da je pa kamen sa srca, toaln ose razigrali, ludi Sahiti skupio hat trick asista.
Odlična utakmica i odlična prigoda za ulazak 2 juniora, mali Čuić odma i zabio.
Čim je Krovinović prodisa ekipa odmah bolje odigrala.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 11 vel 2024, 21:46 |
|
|
…slažem se krovinovic je najpotcjenjeniji igrac HNL..ja ne mogu zamislit prvi jedanaest bez njega…
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 09:20 |
|
|
Imota je napisao/la: Nakon fantastičnog gola Kalinića ekipi ko da je pa kamen sa srca, toaln ose razigrali, ludi Sahiti skupio hat trick asista.
Čim je Krovinović prodisa ekipa odmah bolje odigrala. Sahiti je totalna igračina. Volio bih vidit malo više od Brekala. Vidim da su mu na Tribini (podacast) zamjerili što ulazi u sredinu, i stvarno je tako da time guši prostor. POsebno je to vidljivo u nekim kontrama i polukontrama. Bit će to OK.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 09:26 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Imota je napisao/la: Nakon fantastičnog gola Kalinića ekipi ko da je pa kamen sa srca, toaln ose razigrali, ludi Sahiti skupio hat trick asista.
Čim je Krovinović prodisa ekipa odmah bolje odigrala. Sahiti je totalna igračina. Volio bih vidit malo više od Brekala. Vidim da su mu na Tribini (podacast) zamjerili što ulazi u sredinu, i stvarno je tako da time guši prostor. POsebno je to vidljivo u nekim kontrama i polukontrama. Bit će to OK. Ma Sahiti je totalno divlji igrač, često i on ne zna šta radi. To je mač s 2 oštrice, zato često ima totalno glupe poteze al isto tako nekad je baš zato neugodan jer je totalno nepredvidljiv. Al isplati ga se trpit jer on je nekad taj faktor X. Popratim i ja momke s Tribine, pa stvar je u tome da je Brekalo desno krilo pa kad je livo stalno se prebaciva na jaču nogu i ulazi u sredinu. U tome je problem.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 11:36 |
|
|
Imota je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Sahiti je totalna igračina.
Volio bih vidit malo više od Brekala. Vidim da su mu na Tribini (podacast) zamjerili što ulazi u sredinu, i stvarno je tako da time guši prostor. POsebno je to vidljivo u nekim kontrama i polukontrama.
Bit će to OK. Ma Sahiti je totalno divlji igrač, često i on ne zna šta radi. To je mač s 2 oštrice, zato često ima totalno glupe poteze al isto tako nekad je baš zato neugodan jer je totalno nepredvidljiv. Al isplati ga se trpit jer on je nekad taj faktor X. Popratim i ja momke s Tribine, pa stvar je u tome da je Brekalo desno krilo pa kad je livo stalno se prebaciva na jaču nogu i ulazi u sredinu. U tome je problem. ja sam Brekala zapamtio kao lijevo krilo. Iako, onaj gol protiv ESP šta smo primili na Europskom je pao preko (naše) desne strane, a on je tada bio malo zakasnio.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 13:25 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Imota je napisao/la: Ma Sahiti je totalno divlji igrač, često i on ne zna šta radi. To je mač s 2 oštrice, zato često ima totalno glupe poteze al isto tako nekad je baš zato neugodan jer je totalno nepredvidljiv. Al isplati ga se trpit jer on je nekad taj faktor X.
Popratim i ja momke s Tribine, pa stvar je u tome da je Brekalo desno krilo pa kad je livo stalno se prebaciva na jaču nogu i ulazi u sredinu. U tome je problem.
ja sam Brekala zapamtio kao lijevo krilo. Iako, onaj gol protiv ESP šta smo primili na Europskom je pao preko (naše) desne strane, a on je tada bio malo zakasnio. Jača mu je desna noga i ako će igrat livo krilo nužno će se ubacivat u sredinu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 14:09 |
|
|
Imota je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: ja sam Brekala zapamtio kao lijevo krilo.
Iako, onaj gol protiv ESP šta smo primili na Europskom je pao preko (naše) desne strane, a on je tada bio malo zakasnio.
Jača mu je desna noga i ako će igrat livo krilo nužno će se ubacivat u sredinu. Reklo bi se inverted winger. U tom slučaju se igra sa tri napadača, jednim centralnim i dva krila.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 13 vel 2024, 14:55 |
|
|
Ne znan šta bi ti reka za Leku, mali Sentić je priča kako je s njim bilo radit u Belgiji, uglavnom socijalne vještine mu idu u minus, težak tip.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 15 vel 2024, 16:07 |
|
|
Puna podrška legendi Jarniju na još jednom razotkrivanju zagrebačkog nogometnog saveza.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 16 vel 2024, 13:41 |
|
|
95.604 člana :) Vodeće podružnice su splitska, zadarska, mostarska, šibenska i zagrebačka. Čekamo kad će Dubrovčani dat gasa :)
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 16 vel 2024, 21:37 |
|
|
...pa mislim da 114.000 neće bit upitno...na ljeto kad dijaspora stranci dodju ni prijateljske bez 20.000 a moraš imat člansku...samo hdz ima više članova
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: HNK Hajduk Split Postano: 16 vel 2024, 23:33 |
|
|
Postaje zabavno gledat di se osnivadu DPH.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|