|
|
Stranica: 63/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:02 |
|
|
Citat: NAVIJA ZA OBJE EKIPE NEZABORAVNI DINAMOV BRAZILAC OTKRIO PLAN ZA ‘SVOJE‘: ‘STAVIO BIH LIVAJU, A JEDNO NE BIH VOLIO DA SE DOGODI‘Bit će to najgora utakmica za mene, trebali smo se naći u finalu… Kaže nam to s osmijehom i na tečnom hrvatskom, bivši stanovnik maksimirske svlačionice s daškom nogometne sambe u nogama. Dok se portugalski na hrvatskim nogometnim pašnjacima do prije nekoliko godina mogao smatrati drugim zaštitnim jezikom lige, trenutačno je prisutan samo u tragovima kroz tri brazilska igrača, u pretežito marginalnim ulogama. Jedan od takvih u prošlosti nije bio i Etto, odnosno, punog imena Oélilton Araújo dos Santos. Desni bek kultne Dinamove momčadi otprije 15-ak godina s Modrićem, Eduardom i Ćorlukom kojih se rado sjećaju svi navijači "modrih", ali i obični nostalgičari našeg klupskog nogometa. I dalje žitelj Zagreba i Hrvatske, a najavio nam je četvrtfinale između njegove dvije države, za koje nam je u više navrata tijekom intervjua govorio u prvom licu, dokazujući iz prve ruke kako sebe smatra i Brazilcem i Hrvatom. "Počeo sam se školovati za trenera, baš prije tjedan dana. Bavit ću se tim, raditi s klincima ili privatno, nisam još odlučio. A u petak će mi biti teško, Brazilac sam, ali tu živim jako dugo, pa sam i Hrvat, srce mi je podijeljeno. Tko god prođe, bit će mi drago, a bit će mi žao i tko god ispadne, jer jako volim obje države", kaže nam Etto. Na šest od posljednjih osam Mundijala, uključujući i ovaj, "seleção" je bio smješten za prvog favorita turnira. Ipak, sa zlatom oko vrata u domovinu stigli su jedino s azijske avanture prije 20 godina. Etto se složio s javnim mnijenjem: jasno je tko će u četvrtfinalni dvoboj ući s većim izgledima i manjim koeficijentom na pobjedu. Ipak, i Brazilci su svjesni kako im neće biti nimalo lako. "Brazil je veliki favorit, imamo moćnu momčad. Dugo nismo imali takve igrače, a isto tako, dugo smo ovisili o Neymaru, ali sada ima puno dobrih igrača i podijeljena je kvaliteta. Ipak, Hrvatska je druga na svijetu, zaslužuje veliko poštovanje. U Brazilu znaju da je Hrvatska jaka, pogotovo jer se radi o utakmici na ispadanje. Dalićeva momčad ima snagu i moć. Vjerujem kako će to biti dobra utakmica, ali i lijepa za gledanje." Dva desetljeća bez pozlaćenog Fifinog trofeja za druge nacije ne bi predstavljalo ništa dramatično, međutim, za njih to je razdoblje poput čitave vječnosti. Ipak, Titeova momčad odiše nekim drugačijim zrakom u odnosu na prethodne, neuspješne brazilske reprezentacije. "Kod nas svi kažu: "ako ne osvojimo ovaj put, opet ćemo dugo čekati". Generacija je dobra, sve što smo napravili dosad bilo je očekivano. Igrači su zreliji i spremniji napraviti veliki korak koji se dugo čeka. Tu su i Casemiro, Richarlison, pa onda na krilima Vini i Raphinha, to su igrači koji imaju veliku moć i brzinu, mogu se ponavljati. Jako ih je teško čuvati, idu često jedan na jedan, to je njihova prednost. U takvim situacijama obrana ima puno vremena za odmor", kaže Etto. Da lijepe riječi nije ostavio samo za rodnu grudu, hrvatski državljanin nahvalio je i "vatrene", a prisjetio se i uspomena na razdoblje u plavom dresu, u kojem je proveo šest godina, odigravši 127 utakmica. Nakon Dinama, dvije i pol godine proveo je u Grčkoj, u dresu PAOK-a, a karijeru je zaključio u Azerbajdžanu, u Bakuu. "Luka je oduvijek iskakao kvalitetom, još u Dinamu. Dijelio sam i svlačionicu s Kramarićem, Lovrenom i Kovačićem, oni su svi bili vrlo mladi tada. Tu sam proveo najljepše trenutke u karijeri. Hrvatska ima najbolji vezni red na svijetu, a takva momčad uvijek ima prilike. Kova, Luka i Broz naći će priliku i protiv Brazila, uvijek kroz sredinu uspiju nešto kreirati. Ipak, ovaj put to će se morati dobro koristiti. Ne smije se promašivati, protiv Belgije je također bilo nekih prilika, međutim, nisu ih iskoristili pa su na kraju strepili. Nakon ove utakmice, nema druge prilike, a sigurno ćemo dobro parirati", kaže Etto, a "mi" u posljednjem dijelu odgovora, odnosilo se na Hrvatsku. Dok nešto manje od četiri milijuna hrvatskih izbornika važe tko bi trebao biti Dalićeva udarna napadačka oštrica, bivši dinamovac ipak je konkretno istaknuo jedno ime za postavu protiv Brazila. "Sve ovisi o suparniku, nije isto igrati protiv Japana i Brazila. Tu su Petković, Livaja i Budimir, svi su dobri, ali ja bih možda stavio Livaju. Mislim da bi mu mogla odgovarati takva utakmica i da bi bio dobar." Upitali smo našeg sugovornika zna li kojim slučajem poneku zvijezdu iz brazilske svlačionice, a 41-godišnjak sjetio se još jednog aktivnog veterana, ujedno i njegova poznanika. Igrač je to koji je s 39 godina i 210 dana postao najstariji igrač brazilske reprezentacije u povijesti Mundijala. "Dani Alves i ja igrali smo zajedno u Brazilu. Ostali su mlađi, izuzev Thiaga Silve. Nisam se dugo čuo s Alvesom, ali znamo se. Iz iste smo savezne države, živjeli smo blizu i imamo dosta zajedničkih prijatelja." Dobru atmosferu, onu pravu južnoameričku, Brazilci su dobrano prezentirali spakiravši četiri gola Južnoj Koreji već u prvom poluvremenu. Svaki pogodak bio je povod za kreiranje novog plesnog podija s drugim protagonistom pod "disko kuglom", a u jednom trenutku zaplesao je i izbornik Tite. Dok su neki oduševljeni pozitivnim vibracijama kojima zrači ovaj Brazil, drugi su, poput Roya Keana, to shvatili kao izrugivanje suparniku. "Brazil je poznat po nogometu i plesu. Nije to nikakvo poniženje, to je naš način izražavanja, i to nikada nećemo izgubiti. Keane nije u pravu, a kada je on Haalandovom ocu završio karijeru, nije se ni ispričao, a to je onda bilo lijepo? Nogomet je prekrasan, zašto ne bismo plesali? Hakimi je isto zaplesao nakon što je zabio posljednji 11-erac protiv Španjolske", poentirao je Etto. Inače, Etto ima petero djece, a 10-godišnji sin Gabriel trese mreže na poziciji napadača u plavom dresu, u kojem je i njegov otac ostavio najdublji trag tijekom karijere. Za kraj našeg razgovora, dotaknuli smo se miksa Brazila i HNL-a. Eduardo, Carlos, Sammir, Anderson Costa… dio je to samo bivše brazilske kolonije u Dinamu, međutim, elitni razred hrvatskog nogometa trenutačno je dom za tek tri Brazilca, a na prste jedne ruke uspjeli bi ih nabrojati samo najzagriženiji fanatici. Oni su Wallace i Caio da Cruz iz Gorice, te Talys iz Slaven Belupa. "Stalno me to pitaju. Nije to zbog manjka kvalitete u Brazilu, nego upravo suprotno. Brazilska liga je sve jača svake godine i neisplativo im je odlaziti u Europu, jer i u Brazilu sada ima puno dobrih klubova koji mogu ponuditi dobar novac, igrači tamo dovoljno zarađuju", rekao je jedan od bivših brazilskih članova HNL-a. Za kraj našeg razgovora ostavili smo upit o prognozi za petak, dakako ne vremenskoj. Iako nije ponudio konkretan rezultat, istaknuo je dvije stvari koje mu ne bi odgovarale. "Samo da ne budu produžeci i penali, tko god dobije, neka to bude u 90 minuta i bez mučenja. Bio bi mi velik udarac da Hrvatska prođe, a onda ispadne od Argentine, ne bih to nikako volio", zaključio je Etto u vedrom https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... i-15284235
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
jeremy10 je napisao/la: Haram je napisao/la: https://www.index.hr/sport/clanak/mirror-brozovic-je-nepoznatoj-zeni-platio-operaciju-pivo-i-cigare-ga-ne-usporavaju/2418976.aspx?fbclid=IwAR24C3irD6pL4fEXeGOkngUhXRd36-AngovDjfF4hEE4Naj7B26FcLi-kDo jel stvarno moguce da lik pusi i pije pivo? da, i kocka. i to nemilice. što se prvenstva tiče, šaljemo ove južnoameričke rome kući i uzimamo kantu. Nedavno sudjelujem na nekom natjecanju u trčanju i prva trojica ušla u cilj i zapališe. Nekad davno su vozili Tour de France i pušili kako bi imali bolje performanse. Ne utječe koliko mislimo, možda 3-4% na performanse što se kod jako utreniranih i ne primijeti toliko ali rijetki su baš vrhunski koji puše. Uglavnom, ako si spor i mrljav to nije zbog cigara. To znam iz vlastitog iskustva.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:13 |
|
|
Citat: Eduardo: Hrvatska ili Brazil? Sve dok igra, ja ću navijati samo za HrvatskuAko izdrže prvih 20 minuta protiv Brazila, stvorit će se napetost i bit će teško za Brazilce "Hrvatska mi je dala šansu da budem ono što sam postigao u životu i naravno da sam zahvalan za to i, naravno, sve dok Hrvatska igra, ja ću navijati za Hrvatsku", rekao je legendarni Dudu pa dodatno komentirao utakmicu: "Ako izdrži prvih 20 minuta protiv Brazila, stvorit će se napetost i bit će teško za Brazilce, a Hrvatska će se osloboditi uz igru. Mislim da je oružje reprezentacije Hrvatske sredina terena. Luka, Brozo i Kova, oni dirigiraju i ako budu njih trojica pravi, sigurno ćemo kontrolirati utakmicu. Bit će teško, ali ja vjerujem." https://m.vecernji.hr/sport/veliki-dudu ... ku-1640031Dobro smo ih istrenirali.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Graničar Jozo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Budimo realni, Hrvatska ide dalje. Brazil ima loš pristup igri. Ovo nije igra. Ovo je bitka na život ili smrt. Ne slažem se, ovo je puno više od tog.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:28 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8408 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ovo nije igra. Ovo je bitka na život ili smrt.
Ne slažem se, ovo je puno više od tog. Kako god. Ja samo znam da sam otpušten pred ovu utakmicu. Kad je bila BEL i JPN baš sam bio napet. Neracionalno napet, pogotovu za Bel. Znam da ce biti fajt, pa i ako budemo gubili 3:0 u 30.oj minuti A ako ovo prođemo, ne čini mi se ARG i HOL kao neki bauk. Kako reče Reconquista, EP 2004. u Portugslu se pamti. Jedan jedinstveni Otto Rehagel. I Charisteas
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 17:49 |
|
|
Sad sam slušao Modrića na radiju, prvo Dalića pa Modrića. Dalić mi je nekako potišten, kao umoran, ali kapetana sam dobro razumio: jebat ćemo im nanu naninu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:07 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8408 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:15 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la:
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:16 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: RossiandIka je napisao/la: ide to na 11 sutra Možda bi bilo dobro uplatiti koju stotinu. Božićni su blagdani. Eto lake love tko se voli kladiti.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39668 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Citat: Kako bi se Modrić i Hrvatska našli na tim tornjevima zaslužan je Omar Šačiragić, poslovni čovjek koji godinama živi u Kataru. On je to platio.
Katarani cijene Hrvatsku, prvo je trebao dobiti samo trideset minuta, na kraju su mu dali da Luka i podrška Vatrenima ostanu do dva u noći.
Dvadeset godina živim i Kataru, mnoga vrata otvorila mi je hrvatska reprezentacija i mislim da sam to bio dužan. Koliko su to Katarani dobro primili govori da su najavili kako će mi vratiti 70 posto novca. I tako dati svoj obol potpori Vatrenima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:49 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Da Hrvatska osvoji svjetsko prvenstvo jedini film koji bi snimili u HR bi bio o kućanici Ružici kojoj je muž umro za vrijeme utakmice pa ona sad ganja papire za mirovinu.
Da, a muž bi bio ratni veteran i samo bi u maskirnoj uniformi između utakmica tupo gledao kroz prozor. Glumački tandem nekada Ksenija Marinković - Ivo Gregurević, a pošto je dotični umro sad možda Leon Lučev - Lana Barić.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 18:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Citat: Kako bi se Modrić i Hrvatska našli na tim tornjevima zaslužan je Omar Šačiragić, poslovni čovjek koji godinama živi u Kataru. On je to platio.
Katarani cijene Hrvatsku, prvo je trebao dobiti samo trideset minuta, na kraju su mu dali da Luka i podrška Vatrenima ostanu do dva u noći.
Dvadeset godina živim i Kataru, mnoga vrata otvorila mi je hrvatska reprezentacija i mislim da sam to bio dužan. Koliko su to Katarani dobro primili govori da su najavili kako će mi vratiti 70 posto novca. I tako dati svoj obol potpori Vatrenima. Tko je u pitanju?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:04 |
|
|
Još jedan primjer kako ljudi muslimanskog podrijetla i druge boje kože mogu bit sasvim normalni korisni ljudi. Evo ne bih imao ništa protiv njih kao imigranata. https://diva.vecernji.hr/moda/kakav-mod ... cama-15379
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Još jedan primjer kako ljudi muslimanskog podrijetla i druge boje kože mogu bit sasvim normalni korisni ljudi. Evo ne bih imao ništa protiv njih kao imigranata. https://diva.vecernji.hr/moda/kakav-mod ... cama-15379Junuz uvijek protiv Hrvata.
1094 of 2558 - 42.77%
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Još jedan primjer kako ljudi muslimanskog podrijetla i druge boje kože mogu bit sasvim normalni korisni ljudi. Evo ne bih imao ništa protiv njih kao imigranata. https://diva.vecernji.hr/moda/kakav-mod ... cama-15379Junuz uvijek protiv Hrvata. Pa to su budući Hrvati. Pitali ste kako nadomjestit ljude koji nedostaju. Uvozom. Koji bi neki branili i za argumente uzmu najgore krimose iako ima mnoštvo suprotnih primjera.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:20 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Gledam ovu presicu, i ne djeluje mi Dalić rezignirano. https://youtu.be/0FrOzKHlppo1 na 1 sa Šapitom, slušao na radiju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Junuz uvijek protiv Hrvata.
Pa to su budući Hrvati. Pitali ste kako nadomjestit ljude koji nedostaju. Uvozom. Koji bi neki branili i za argumente uzmu najgore krimose iako ima mnoštvo suprotnih primjera. Nismo pitali. Odgovor na to je jasan i ima ga Zapadno-hercegovačka županija. Druga stvar je što ti ne podnosiš Hrvate i nastojiš ih zamijeniti bilo kim, kako god. I molim lijepo, tema je Hrvatska na SP 2022, pa nije u redu da razgovaramo o zamjeni Hrvata muslimanima barem na ovoj temi.
1094 of 2558 - 42.77%
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:22 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Da Hrvatska osvoji svjetsko prvenstvo jedini film koji bi snimili u HR bi bio o kućanici Ružici kojoj je muž umro za vrijeme utakmice pa ona sad ganja papire za mirovinu.
Da, a muž bi bio ratni veteran i samo bi u maskirnoj uniformi između utakmica tupo gledao kroz prozor. Glumački tandem nekada Ksenija Marinković - Ivo Gregurević, a pošto je dotični umro sad možda Leon Lučev - Lana Barić. tako je Leon Lučev, masne, neoprane, duže kose, bulji kroz prozor s cigaretom u ruci. naslov filma: Vidimo se u Katru.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:30 |
|
|
Nije zamjena nego dopuna. Btw. kad igramo s Argentinom?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:34 |
|
|
..bez Livaje smo bezopasni..ok branicemo se al netko mora i realizirat..
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 19:42 |
|
|
Nađoh danas pred sutrašnju utakmicu jedan prigodan tekst pokojne novinarske legende Zvonimira Magdića Amiga o tome kako je hrabra četa ponosnih Urugvajaca pobijedila Brazil 2:1 i osvojila svjetsko prvenstvo 1950. na Maracani pred 205k gledatelja. "Urugvajac, onaj pedesetih, bio je jak na lopti. Delikatan u kombinatorici. Ali nabijen jednim čudesnim napitkom: garra charrua. Charrua je hrabro indijanski pleme, garra je borba, krvava borba do istrebljenja. S tim tobolcem, s takvim strijelama Urugvaj se postavio protiv Brazilaca. Bili su teži, djelovali su tromije, ali njihova bedra, koja su ljeskala na zimskom suncu (+35) odavala su muževnost. Gard im je bio ahilovski. Sunčan. Bili su blizu Apolonu. I kad je počelo, njihov mir, samopouzdanje dignuli su odmah suknjicu brazilske lepršavosti. Bio je to balet. A ovi "Urusi", machosi prvog reda, požudno su čekali na njihove pirute. Stari orijentalac Hector Lopez znao je kako treba s tom Maracanom. Lopta dole, triangl-trokut, au tome im nisu ravni ni Brazilci. Ne! Minute su krenule u šprint... Brazilci su se izvukli iz mrtvila kojeg su im nametnuli Urugvajci. Začas navukli su mjedene štitove i ganjali po travnjaku Maracane svoje ljute suparnike. I opet je jedan čovjek, a Urugvaj je uvijek imao baš takve ljude, zaustavio paniku: Obdulio Varela. Ono što je bio Jose Nasazzi za olimpijce Pariza i Amsterdama i mundialista tridesete, bog i batina, to je bio Varela za ovaj naraštaj. Visok, plećat. Miran. Staložen u trenucima kad se sve slamalo, s pogledom koji je išao do Corcovada. On je stišao brazilsku buru. Smirio je jednu, drugu, petu loptu. Brazilci su izgubili kompas. Jer preko njega se nije moglo. Držao je trojicu. Jednostavno su ga mrzili. A mržnja vodi u ponor.... " Idemo i mi sutra ovako protiv Brazilaca - GARRA CHARRUA pa što bog dade i sreća junačka
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 20:51 |
|
|
A u ustašama Hrvatina 40-ih. Sad je novo vrijeme gdje usisavamo sekularne ex Muslimane i pravimo Hrvate od njih. Zlatane Hasanbegoviće. Zanimljivo je da su baš i bošnjačka i hrvatska desnica protiv.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 20:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39668 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Od svih osam momčadi u četvrtfinalu, Hrvatska ima najmanje šanse otići do kraja. Prvi favorit je Brazil, kojem kladionice daju 35.7% šanse, druga je Francuska s 20%, Argentina i Portugal imaju po 14.3%, Engleska ima 13.3%, Nizozemska 6.7%, Maroko 3.3% i na dnu je Hrvatska s 2.9% šanse.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 21:04 |
|
|
Po meni englezi bez Sterling su puno opasniji, ko i francuzi i portugalci, nego ova naša strana 1/4.
Ne vidim Argentinu ko neku ozbiljnu ekipu, al stara slava još živi. Nizozemska dobra al im fali španera. Brazil razvikan sa nekom svojom napadačkom tika-takom bez veznog reda, iznenadilo bi me da prođu nas. Šta oni misle da ćemo mi gledat kako oni igraju i dodaju se i zabijaju golove, prvo će morat trčat po cijelom terenu da osvoje loptu, a onda pretrčat nas i probat zabit gol. S tim da odma ide kontra i moraju trčat nazad u obranu. Ma ubit ćemo ih trkom i pressingom, jedino Dalić mora mjenjat na vrijeme oko 60min. Majer-Modrić i napadača da ne padne ritam trke.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 08 pro 2022, 21:12 |
|
|
Nakon Sosa-e i Oršić se razbolio, viroza vjerovatno trovanje hranom il pićem zbog niski higijenski standarda u Katru. Kad mačak može ušetat na press konferenciju jasno ti je koliko se pazi na higijenu.
To nam se zadnji put dogodilo u Njemačkoj pred samo SP za vrijeme Srebrića i Markovića. Za sve to je kriv Kustić, Pletikosa i ekipa, kako za vrijeme Šukera nije bilo takvi amaterski propusta. Sramota kako novinari uopće ne postavljaju pitanje propusta u organizaciji.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|