|
|
Stranica: 20/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47654 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Reconquista je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Fifa je pokrenula disciplinski postupak protiv hrvatske za uvrede i transparente koji su upuceni borjanu. Imate kamere vide im se face nije problem identificirati pocinitelje. Bas lijepa vijest. Pa je lijepo je. Po pravdi Boga zasluženo. A zbog čega bi ih ti identificirao? Vodi se disciplinski postupak i protiv Borjana jer je navijače provocirao s tri prsta.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 20:05 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Veliko upozorenje nam je poslano danas nakon utakmice Senegal-Ekvador. Ekvadoru je trebao "samo" bod. Kakva bola upozorenja, pa nismo mi baraz ekipa ko talibanci, ili neiskusni kao srbi, mi smo hrvatska, vicesampion svijeta, prosli smo sito i reseto, nije nas briga, ovo je nase prvenstvo i idemo u finale 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 20:10 |
|
|
"Ništa se strašno ni veliko nije dogodilo nakon poraza od Maroka. Imali smo jedan dobar razgovor na kojem smo svašta rekli jedni drugima. Sad želimo pobijediti Hrvatsku, imamo dva dana da se pripremimo. Rekli smo da moramo igrati bolje. Velika su očekivanja, a mi nismo pokazali dobru igru. Potrudit ćemo se da je pokažemo. Zajedno smo sjeli i riješili stvari. Svi igrači i ostali koji su dio tima. Svi smo rekli ono što smo si morali reći. Odlučili smo da bi bilo bolje da iskusniji igrači dođu danas na konferenciju za medije" https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /komentari
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 20:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
POL_GASOL je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Veliko upozorenje nam je poslano danas nakon utakmice Senegal-Ekvador. Ekvadoru je trebao "samo" bod. Kakva bola upozorenja, pa nismo mi baraz ekipa ko talibanci, ili neiskusni kao srbi, mi smo hrvatska, vicesampion svijeta, prosli smo sito i reseto, nije nas briga, ovo je nase prvenstvo i idemo u finale  Definitivno uz Dansku i Urugvaj najveća mala repka na svijetu. A i od njih smo bolji. Najveća mala repka na svijetu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 21:38 |
|
|
 Marca
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 22:01 |
|
|
|
Vlahovic umesto Levandovskog, Kostic mesto Fernandesa, Kurtoa golman, Pavlovic umesto Albe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 22:09 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Sprem'te se sprem'te Belgijci... silna će borba da bude
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 22:12 |
|
|
daramo je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Pa je lijepo je. Po pravdi Boga zasluženo.
A zbog čega bi ih ti identificirao?
Vodi se disciplinski postupak i protiv Borjana jer je navijače provocirao s tri prsta. Borjanova baka se uzrujala: ‘Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu’  Skandiranje: "Borjane ustašo"! bilo je od srpskih navijača! Za Hrvate on je četnik! A Borjanova baka zna kako je u Srbiji, ne da ona hrvatsku penziju! https://kamenjar.com/borjanova-baka-se- ... i-krajinu/
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 22:48 |
|
|
Tata Boško Borjan je 1993. u Kninu bio uhićen zbog pljačke. Pljačkao je Hrvate i Srbe. Fina neka familija!?https://www.maxportal.hr/vijesti/bosko- ... te-i-srbe/
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:22 |
|
|
 Desnica je vzraku. 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:28 |
|
|
Reconquista je napisao/la:  Desnica je vzraku.  Smrsala, ni po milface kakva je nekad bila... Neko treba da objasni tim zenama u tim godinama da ih idiotske dijete samo naruze.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
MIR je napisao/la: Tata Boško Borjan je 1993. u Kninu bio uhićen zbog pljačke. Pljačkao je Hrvate i Srbe. Fina neka familija!?https://www.maxportal.hr/vijesti/bosko- ... te-i-srbe/ Mirsad Tokić, da mi je znat što je s njim bilo. Više ih je bilo na onoj strani nego na našoj.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:35 |
|
|
|
Koliko ste samo jadni sa ovim forsiranjem price o Borjanu, klasicno seljacko izivljavanje i izdrkavanje...
Malo vam treba da se potpuno razuzdate i postanete balkanoidni cobani jbt.
Razularena masa i neka satro mitteleuropska kultura... dva para cipela, odnosno cipele i opanci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:36 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Koliko ste samo jadni sa ovim forsiranjem price o Borjanu, klasicno seljacko izivljavanje i izdrkavanje...
Razularena masa i neka satro mitteleuropska kultura... dva para cipela, odnosno cipele i opanci. jos dva dana fore, posle ce kukati na Borjana da je namerno primio od Maroka 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:38 |
|
|
Mačak je napisao/la: jos dva dana fore, posle ce kukati na Borjana da je namerno primio od Maroka  Bolji su tim od Belgije, i mogu lako da prodju dalje, samo ako ne idu na neereseno... Umesto time da se bave, njima je Borjan tema... koliko je to ustvari infantilno neizdrkano ponasanje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:39 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Mačak je napisao/la: jos dva dana fore, posle ce kukati na Borjana da je namerno primio od Maroka  Bolji su tim od Belgije, i mogu lako da prodju dalje, samo ako ne idu na neereseno... Umesto time da se bave, njima je Borjan tema... koliko je to ustvari infantilno neizdrkano ponasanje.  200+ miliona je vrednija belgija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:41 |
|
|
Mačak je napisao/la:
200+ miliona je vrednija belgija.
Mogu i 1 milijardu da su vredniji, ekipa im nije ni za q, tacno se vidi da su u fade outu... ni senka one zlatne generacije. Ali mogu da zadaju udarac ako im se pruzi sansa... bice to dobra utakmica. Hrvati su tu po meni u prednosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 29 stu 2022, 23:49 |
|
|
|
Ocekujem uzbudljiv mec, nadam se puno golova da ne bude smor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 00:37 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Koliko ste samo jadni sa ovim forsiranjem price o Borjanu, klasicno seljacko izivljavanje i izdrkavanje...
Razularena masa i neka satro mitteleuropska kultura... dva para cipela, odnosno cipele i opanci. Fifa provodi istragu protiv Hrvatske: Evo kakva kazna očekuje HNS zbog ispada navijača Hrvatski nogometni savez vrlo vjerojatno može očekivati novčanu kaznu zbog ružnog ponašanja navijačahttps://www.vecernji.hr/sport/fifa-prov ... ca-1637691Mile Borjan je prvi počeo, kako ove pripreme za SP u Qataru su sitnica u odnosi na stres koji je on doživio u bežaniji, sa preobučenom vojskom S. Krajine, za vrijeme "Oluje"! I sad mi trebamo prihvatiti Fifinu istragu i kaznu, bez pogovora!? Malo "Morgen, morgen"!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 02:03 |
|
|
Evo 57 min. o SP u Qataru, nogometu, Hrvatima u inozemstvu, malo šire i slikovitijeBorjan je prvi počeo, ‘jugoslaveni’ ga brane i navijaju za Srbiju!https://www.youtube.com/watch?v=qkLpj3ug_y829,526 views, 28 Nov 2022
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 03:31 |
|
|
Razularena masa i neka satro mitteleuropska kultura... dva para cipela, odnosno cipele i opanci. Oni što se najviše udaljavaju od Balkana su najbalkanoidniji po ponašanju. Geni su to... Nećeš nikad čuti recimo Istrijana (Hrvata, Italijana, štagod) da se gnuša Balkana, a on u suštini najmanje veze ima sa istim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 09:39 |
|
|
Citat: Selektor Belgije oprezan: Imamo možda 10 posto šansi protiv Hrvatske
Jasno mu je sta ga ceka, pametan covjek Sto se ne bi moglo reci za neke ovdje, koji su poplaseni.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 09:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64299 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Belgija je Belgija, uvijek opasna, treba ih respektirati.
Ali mi smo opet u elementu, na misiji, ne vidim ozbiljniju reprezentaciju od naše osim Francuske, svakako nitko nam nije ni prići kad je u pitanju mentalna snaga.
Jedva čekam svaku utakmicu, uživancija pa dok potraje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 30 stu 2022, 09:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Belgija je Belgija, uvijek opasna, treba ih respektirati.
Ali mi smo opet u elementu, na misiji, ne vidim ozbiljniju reprezentaciju od naše osim Francuske, svakako nitko nam nije ni prići kad je u pitanju mentalna snaga.
Jedva čekam svaku utakmicu, uživancija pa dok potraje. Ozbiljno Rekao bih da su ispred sigurno Brazil, Francuska, Španija, Portugal. Ovako na prvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|