|
|
Stranica: 64/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2021, 21:44 |
|
|
Planina je napisao/la: Hrvatskoj treba neki mamojebac kojeg će se igrači bojati ako već tražite autoritet, a ovaj Dalić ne spada u tu kategoriju ni po čemu.
Kovač je bio tipični švabo, gospodin, Ćiro je znao hebat nane ali i on je više komedijaš, treba neki baja da ih isprebija tamo prije utakmice i kad zaviče sa linije da trče ko da im je zadnje. Hrvati nisu Nijemci, Hrvatima ne možeš uvodit disciplinu. Ovo su kvalifikacije, Euro je druga stvar totalno. Svako prvenstvo odigramo 5 puta bolje nego kvalifikacije s tim da smo sad dobili tešku grupu ali s pobjedom u Rusiji u 9 mjesecu vjerujem u prvo mjesto. +s Rusima igramo zadnju, ako nam bude trebala pobjeda tu idemo na glavu i dobijamo. Uvjeren sam u prvo mjesto
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2021, 22:03 |
|
|
Sačuvaj Bože da se Hrvati malo drže discipline. To ne može nikako...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2021, 23:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59927 Lokacija: DAZP HQ
|
daramo je napisao/la: Ciparska liga ispred HNL-a dok Dinamo igra četvrfinale EL? Bome se Zlatko totalno pogubio i stvara alibije, neće ovako dočekati ni Euro. Zapravo po UEFAinom koeficijentu je ispred nas, 15. su i vjerojatno love 2 kluba u LP, mi ih možemo još stići ako Dinamo udje u finale.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 00:02 |
|
|
Genijalci misle da je tek tako skupit ekipu i u dva je dana organizirati tako da svakog dobiješ 5-0. Statistički smo dominirali u svakom pogledu i pobijedili. Vidi se da smo ostali bez prvog centarfora jer nam fali finiš. Inače, Dalić je prepoznao da su Budimir i Pašalić bolji izbor od Kramarića i Vlašića za ovakvu utakmicu što je i presudilo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 00:30 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: dal je moguće da cipar nije u stanju zabit gol, tugica. ..mozda bi i zabili da su ušli u sesnest ..sigurno rutinski ono kad gledaš i ne sekiras se za rezultat makar vodio s jedan nula..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 11:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8375 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
i_jopet je napisao/la: Strah od šuta sa šesnaest metara je i dalje prisutan kao i kad smo igrali sa Slovenijom. Kakvu je golčinu Malta zabila Slovačkoj sa 16m... A drugi gol je sam vrh. Prebacivanje s desne na lijevu stranu, malo sprinta, pa centaršut na špicu i gol. I 2:0.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 11:59 |
|
|
..znači ni kontra malte ne možeš olako..nije više floskula da svi igraju danas...nominalno slovačka je druga iza nas a praktično su prokockali sp teško se ovo nadoknadi..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:06 |
|
|
laganini je napisao/la: ..znači ni kontra malte ne možeš olako..nije više floskula da svi igraju danas...nominalno slovačka je druga iza nas a praktično su prokockali sp teško se ovo nadoknadi.. Nikad ne znaš šta se kontra Hrvatske može nadoknaditi.. M
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:06 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39364 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nama je konkurent za prvo mjesto Rusija i u međusobnom obračunu će se sve odlučiti, mi ćemo morati ganjati pobjedu u Rusiji. Slovačka se ovim kiksom protiv Malte praktično eliminirala, mi moramo biti pažljivi i odraditi Maltu kako spada.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:11 |
|
|
daramo je napisao/la: Nama je konkurent za prvo mjesto Rusija i u međusobnom obračunu će se sve odlučiti, mi ćemo morati ganjati pobjedu u Rusiji. Slovačka se ovim kiksom protiv Malte praktično eliminirala, mi moramo biti pažljivi i odraditi Maltu kako spada. Možda se Rusi izblamiraju protiv Slovaka, velika je vjerojatnost.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:37 |
|
|
Citat: PRESTIGAO DARIJA SRNU: LUKA MODRIĆ POSTAO APSOLUTNI REKORDER PO BROJU NASTUPA ZA HRVATSKU REPREZENTACIJUPrvi put igrao je protiv Argentine prije više od 15 godina. Protiv Cipra nastupio je 135. put... Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić novi je rekorder po broju nastupa za Vatrene. Luka je počeo dvoboj 2. kola skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Cipra u Rijeci i tako po 135. put zaigrao za Hrvatsku. Prije tri dana Modrić se protiv Slovenije izjednačio s bivšim kapetanom Darijom Srnom na vrhu ljestvice igrača s najviše nastupa, no nije dugo bio surekorder. U 15 godina Modrić je promijenio je šest izbornika, nastupio je na šest velikih natjecanja, osvojio svjetsko srebro, nagradu za najboljeg igrača SP-a, te nagrade FIFA-e, UEFA-e i Zlatnu loptu France Footballa za najboljeg nogometaša. Nakon što je prošao mlađe hrvatske selekcije, Modrić je za A reprezentaciju debitirao 1. ožujka 2006. u pobjedi 3-2 u prijateljskoj utakmici protiv Argentine u Baselu uoči SP-a u Njemačkoj. Bio je član hrvatske vrste na World Cupu 2006. godine, nastupivši u susretu protiv Japana posljednjih 12 minuta, te protiv Australije posljednjih 16 minuta. Prvi pogodak u hrvatskom dresu postigao je 16. kolovoza 2006. u pobjedi 2-0 u prijateljskoj utakmici protiv tada svjetskog prvaka Italije. Od rujna 2016. godine, Modrić je ponio kapetansku traku hrvatske reprezentacije, a na utakmici protiv Finske u listopadu 2017. godine, Modrić je postao šesti igrač sa 100 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. U srpnju 2018. s hrvatskom je reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nakon finala dodijeljena mu je nagrada za najboljeg igrača turnira. Zbog svojih klupskih i reprezentativnih dostignuća, u 2018. godini osvojio je Fifinu The Best nagradu te nagradu za najboljeg igrača po izboru Uefe, a izabran je i za najboljeg veznog igrača Lige prvaka. Nastupio je na tri svjetska prvenstva (2006, 2014, 2018) i tri europska prvenstva (2008, 2012, 2016). Dosad je osam igrača upisalo po 100 nastupa za Hrvatsku, a najbliži tomu da im se pridruži je Ivan Perišić koji je u Rijeci upisao 98. nastup. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... u-15061344Citat: Upitan o svom rekordu jer je postao igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, Modrić je odgovorio da mu to nikada nije bio san.
"Nisam razmišljao da ću doći do ovoliko nastupa, nisu mi to bile želje kada sam počeo igrati za reprezentaciju. Važno mi je bilo ostvariti nešto veliko s Hrvatskom, pogotovo kad se zna da je generacija '98 bila neki uzor svima nama jer su podignuli ljestvicu visoko. Mi koji smo dolazili poslije htjeli smo to postići, a na kraju smo ih nadmašili. To su mi bili snovi. Ali imati najviše nastupa ne, iako mi je to čast i sretan sam što sam ostvario rekord", kazao je.
Pritom je dodao da energiju i emocije za igranje za reprezentaciju crpi iz uživanja u tome što radi, ali i iz činjenice da je igranje u hrvatskom dresu velika čast za svakog igrača.
Što se tiče svojih planova za budućnost, Modrić je kazao da trenutačno ne bi postavljao pred sebe neke ciljeve, nego bi išao polako, utakmicu po utakmicu.
"Moj prvobitni plan, prije ove pandemije, bio je da odradim Euro i da onda sjednem, razmislim i razgovaram s ljudima iz Saveza što je najbolje. Ali i dalje dolazim s velikom strašću i igram za reprezentaciju. I ako mogu pomoći mladima da stasaju, da shvate što je igranje za reprezentaciju, kako se treba ponašati i davati u svakoj utakmici, vidjet ćemo. Dok se budem osjećao dobro i dok vidim da mogu pomoći i dok me izbornik i ekipa budu trebali, ne vidim razloga da ne budem tu", rekao je kapetan hrvatske reprezentacije. https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... a-15061429 Budući da je jedini igrač čiji je pristup bio na razini, neka ostane i poslije Katara...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39364 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To nas i treba brinuti kakva će igra biti tek bez Modrića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 12:46 |
|
|
....najbolji svi vremena odgovorno tvrdim da je bolji od bobana..smišno mi je kad nakon poraza kontra slovenaca neki u njemu čak tražili problem...jednostavno svaka njegova kretnja duel vizija je ispred svih u repki...kad može ibrahimović u četrdesetoj može i luka samo da mi odemo na sp..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 ožu 2021, 19:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 14:39 |
|
|
Večeras Malta. Igra se bez Modrića.
Baš me zanima kako će to izgledati.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 18:12 |
|
|
Realno Dalić mora otić i to je činjenica ko KUĆA, suludo mi je da uopće raspravljamo o tome...
Pa Čačić je sa HNL ekipom dobio Mexico u USA...pitanje koliko je ova ekipa Čačićeva il Dalićeva... šta ste zaboravili prvu utakmicu na SP protiv afrikanaca i ono krumpiranje od golova ili treću di nas je Kale spasio od Islanda i onda 3 remia i poraz... jedino je Argentina bila pobjeda bez zamjerke.
Mi ovdje raspravljamo o Cipru i Malti to su ekipe di nabijaš gol razliku 5:2 il 4:1 a ne di igraš bunker i izbijaš loptu njihovom golmanu i čekaš 1:0 da svira kraj.
Dalić se usro i sad je stavio rezerve da bi se mogo vadit ako tekma bude loša...
Ja garantiram da bi Dinamo dobio Vatrene, 100% sam siguran u to...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 19:48 |
|
|
Radi se o pristupu igrača, oni to dođu odraditi, ne ulaze 100 posto u meč, a i to je normalno nakon svega. I tu izbornik ne može ništa, osim dati šansu mlađim igračima i igračima iz drugog plana, a to je sad i napravio
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 19:58 |
|
|
Brane je napisao/la: Realno Dalić mora otić i to je činjenica ko KUĆA, suludo mi je da uopće raspravljamo o tome...
Pa Čačić je sa HNL ekipom dobio Mexico u USA...pitanje koliko je ova ekipa Čačićeva il Dalićeva... šta ste zaboravili prvu utakmicu na SP protiv afrikanaca i ono krumpiranje od golova ili treću di nas je Kale spasio od Islanda i onda 3 remia i poraz... jedino je Argentina bila pobjeda bez zamjerke.
Mi ovdje raspravljamo o Cipru i Malti to su ekipe di nabijaš gol razliku 5:2 il 4:1 a ne di igraš bunker i izbijaš loptu njihovom golmanu i čekaš 1:0 da svira kraj.
Dalić se usro i sad je stavio rezerve da bi se mogo vadit ako tekma bude loša...
Ja garantiram da bi Dinamo dobio Vatrene, 100% sam siguran u to... ..prijatelju lupetaš drugi bit i na seoskoj ligi nije slučajno..i jos spominjes Čačića..dodaj i Jurčića..nemoj da gubim kredibilitet kod tebe
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 20:05 |
|
|
laganini je napisao/la: Brane je napisao/la: Realno Dalić mora otić i to je činjenica ko KUĆA, suludo mi je da uopće raspravljamo o tome...
Ja garantiram da bi Dinamo dobio Vatrene, 100% sam siguran u to... ..prijatelju lupetaš drugi bit i na seoskoj ligi nije slučajno..i jos spominjes Čačića..dodaj i Jurčića..nemoj da gubim kredibilitet kod tebe Biti drugi nije slučajno, sta znaci ta izjava? Da mos prosipa kredibilitet repr. i brukat se unedogled?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 20:12 |
|
|
..pročitaj branim post..podcjenjivanje bilo koga u nogometu je najveće zlo..
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 20:15 |
|
|
Brane je napisao/la: Realno Dalić mora otić i to je činjenica ko KUĆA, suludo mi je da uopće raspravljamo o tome...
Ja garantiram da bi Dinamo dobio Vatrene, 100% sam siguran u to... Zadnja rečenica sumira tvoje nogometno znanje. Vatrene bi pobijedila većina ekipa iz HNL-a jer su uigrani i svaki dan skupa treniraju dok se ovi skupe 3 puta godišnje po par dana i još imaš izostanke. Neusporedivo. Sjećam se da je jedna osrednja afrička repka bila na pripremama u RH i gubili su prijateljske od klubova iz treće i četvrte HNL. I to još kad je HNL bio znatno slabiji nego danas.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 20:19 |
|
|
..kako da nebi..od slučajne pobjede Dinamo kontra pijetlova pravite mitomanija..tu je bilo potvijenjivanje totenhema i upravo to i govorim..sljedeci deset bod nebi izvukli..naravno ne osporavam uspjeh al zato je i nogomet sport broj jedan stonibpunonslabiji ponekad dobije..
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 21:04 |
|
|
Tanko igraju, 17 minuta vec, gdje gledate
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 21:12 |
|
|
..igra se devedeset minuta..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2021, 21:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59927 Lokacija: DAZP HQ
|
Bekovi su rang Slaven Belupa, di ih je samo našao.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|