|
|
Stranica: 11/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 13:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Naslovnica VL danas je dobra:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 13:43 |
|
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 14:35 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
"dvoboj je unaprijed odlucen,uzaludni machevaoci misle da je poneki tupi ubod nagovjeshtaj pobjede, radi se o neosvjetljivosti S U D B I N E"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne bi se trebali opuštao ovoliko. Ovo je malo previše. Većina medija samo što ne napiše da je gotovo. Treba u Zagrebu dati gol, pa nek se onda Turci hebu. Ako bude ovakva atmosfera u medijima, ući će naši u tekmu nonšalantno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 15:15 |
|
|
Ma nema opustanja.. Mi smo ih nokautirali, a sad ih treba silovat i natjerat da pozale sto su laprdali prije play off-a
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 15:57 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Stvar je odradjena, skoro na nestvarni nacin. 0-3, fantasticno.Sto vise rec.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 16:18 |
|
|
čestitke komšije i sve najbolje u utorak, ali prolaz je osiguran.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 17:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59841 Lokacija: DAZP HQ
|
lider30 je napisao/la: Ne bi se trebali opuštao ovoliko. Ovo je malo previše. Većina medija samo što ne napiše da je gotovo. Treba u Zagrebu dati gol, pa nek se onda Turci hebu. Ako bude ovakva atmosfera u medijima, ući će naši u tekmu nonšalantno. razbit ćemo ih, očekujem da uraganski krenemo, mi smo fit, nabrijani, a i treba nam pobjeda. s pobjedom ostajemo u 2. potu za izvlačenje skupina za Euro zajedno s Njemačkom, Italijom i Engleskom. ako kiksamo, idemo u treći pot, a Rusi dolaze na naše trenutno mjesto. dakle, treba jurnuti na pobjedu jer pobjedom osiguravamo da ne možemo dobiti grupu poput Španjolska, Njemačka, Hrvatska i Portugal, u najgoroj varijanti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zepceboy
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 19:53 |
|
|
s onim pristupom od sinoć pobjedili bi bilo koga mislim da je bilić svjesno išao na to da igra što više igrača koji su igrali i u onoj utakmici u beču(ćorluka, šimunić, rakitić, olić, naravno modrić i srna su svakako neupitni) jer su gorili od želje da se revanširaju a na uštrb nekih koji su po trenutnom stanju zaslužili igrati (perišić)
_________________ BAD BLUE BOYS ŽEPČE
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
BBC je napisao/la: Inače Rakitić. Krenuo davno obećavajuće pa ništa, pao kao kruška. Malo ga sindrom zvijezde uhvatio. Ne slažem se. Na sinoćnjoj utakmici je dao sve od sebe kao i na ostalim.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 21:23 |
|
|
meni ona jučerašnja utakmica uopće nije odisala nekakvim revanšizmom, dapače. taktički smo ih rasturili, igrali smo kao Mourinhov Inter, pusti protivniku loptu da je davi, u obrani čvrsto u dva bloka i s rastrčanim špicama, a kad primiš loptu, brzo i široko otvaranje. zapravo me začudilo kako smo mirni, bez nekih trauma u odnosu na onu zadnju utakmicu. i nakon utakmice, nigdje izjava vezanih za osvetu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 21:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja još uvijek nisam načisto jesu li Turci sinoć bili očajni ili smo mi bili predobri. Skroz čudna utakmica.
Ono što sam primjećivao je masa pogrešnih dodavanja od Modrića, Srne i Ćorluke.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 21:41 |
|
|
nikako nismo dobro iznosili loptu, ali da smo i u tom bili dobri, pukla bi petarda.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 21:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Na Ćorlukina pogrešna dodavanja i gubljenja lopte sam navikao. Odavno je on trebao prepustiti svoje mejsto drugom. Modrić zna oscilirati ali uglavnom je dobar. Srna me iznenadio. Ali on se toliko muči i toliko je koristan da ima pravo na te greške. Sinoć je nabacivao za golove.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 21:50 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
već čekam utorak i da čujem kako cijeli stadion okičen HB obilježjima pjeva kao jedno: Herceg Bosno srce ponosno i da čujem onu iz Beča: da sam Turčin, ubio bi se!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 22:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Na Ćorlukina pogrešna dodavanja i gubljenja lopte sam navikao. Odavno je on trebao prepustiti svoje mejsto drugom. Modrić zna oscilirati ali uglavnom je dobar. Srna me iznenadio. Ali on se toliko muči i toliko je koristan da ima pravo na te greške. Sinoć je nabacivao za golove. oprosti, ali Ćorluka je jučer bio igrač utakmice. u obrani neprelazan, u napadu zabio i asistirao. što više očekivati od nekog tko igra na poziciji lijevog beka. i pokazao se kao puno oblje rješenje od Strinića, iako to i nije nekakvo čudo.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 12 stu 2011, 22:51 |
|
|
iz 2009.: Citat: Mogli su birati (rođenjem ili podrijetlom), a odlučili se za Hrvatsku:
Jasmin Agić
Boško Balaban
Ivica Banović
Mladen Bartulović*
Mario Bazina
Mate Bilić*
Ivan Bošnjak
Nino Bule
Stanko Bubalo
Ivan Cvjetković
Niko Čeko
Hrvoje Ćale*
Vedran Ćorluka*
Matej Delač*
Ivo Iličević*
Nikica Jelavić*
Krunoslav Jurčić
Goran Jurić
Veldin Karić
Ivan Klasnić*
Niko Kovač
Robert Kovač
Ivan Leko
Jerko Leko*
Dejan Lovren*
Zoran Mamić
Mario Mandžukić*
Marijo Marić
Tomislav Marić
Mato Neretljak
Željko Pavlović
Mladen Petrić*
Danijel Pranjić*
Ivan Rakitić*
Darijo Srna*
Zvonimir Soldo
Mario Stanić
Josip Šimić
Dario Šimić
Josip Šimunić*
Mario Tokić
Stjepan Tomas
Vladimir Vasilj
Boris Živković
* aktualni reprezentativci
mladi (U-21):
Tomislav Barbarić
Mateas Delić
Mato Jajalo
Ivan Kelava
Krešo Ljubičić http://www.zabranjeni.url/polovica-bilic-b ... h-/354047/kuda je Mandžukić iz BIH? rodom je iz Sl. Broda, mnogo njih iz Slavonije je podrijetlom iz BIH.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 13 stu 2011, 00:51 |
|
|
Congratulations for your awesome vistory against Turkey in the relegation match for the next euroean championships Croatia!!!
A fantastic match you dominated from the first minute. You deserve this victory so much!!! Croatia is an amazing country with such a beautiful landscape and gorgeous coast and Zagreb a city with lot of culture and history, absolutely awesome. We are proud calling you our friends. Best wishes for the future from your friends in Germany.
i Nijemci se vesele hehe
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 13 stu 2011, 01:37 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
ferata
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 10:12 |
|
|
Nevjerojatno je koliko jedna pobjeda na sportskom terenu može razveseliti nas Hrvate koji smo brojčano mali, ali srcem neopisivo veliki. Citat: Turska – Hrvatska 0:3 usred Istanbula! Sudar ili bolje rečeno nogometni rat male Hrvatske i njenih 4,5 milijuna stanovnika s velikom 70 milijunskom Turskom, i to na njenom terenu i još jedna povijesna pobjeda Davida nad Golijatom. Mala osveta za nogometni poraz pred tri i pol godine na europskom prvenstvu u Beču i jedan povijesni poraz pred pola tisućljeća na Krbavskom polju, kad je Ban Derenčin bio desetkovan od turske vojne sile koja se vraćala nakon neuspjele opsade Beča preko naših krajeva u Tursku. Ovo je inače početak kolumne gdje gospodin Hodak na samo sebi svojstven način slavi skupa sa svima nama pobjedu Bilić boysa. Interesantan je nastavak : Citat: Ali kako će ovaj svirepi udarac preživjeti raja u istočnom Mostaru, sanđaklije u Sarajevu i svi oni koji su nakon Hrvatskog poraza od Turske na europskom prvenstvu u Beču slavili tako strastveno i neobuzdano. Tada je tobože multietnička Bosna pokazala svoje pravo lice i svoj stav prema hrvatskim nevjernicima. Pravi je međunarodni egzemplar slaviti sa toliko strasti pobjedu druge države, koja nije ni susjedna Bosni, nad državom koja graniči s Bosnom i čiji pripadnici čine dio konstitutivnog naroda njihove, kako Stipe Mesić trabunja, najdemokratičnije države u Europi. To slavlje zbog poraza Hrvatske je jasan putokaz kamo ide BIH i kakva je na kraju sudbina čeka. Naravno Hodakove kolumne su ipak okrenute više politici pa konstatira Citat: Stara engleska poslovica otprilike glasi: «Ako ne znaš kamo ideš, svaki put odvest će te tamo.» Mislim da bi Hrvati u BIH trebali i Bošnjacima i međunarodnoj zajednici napokon dati do znanja kojim putem misle ići. Ostatak kolumne je interesantan, li ipak ne spada u ovu rubriku koja se tiče naše utakmice s Turcima. Sad ćemo sačekati Utorak da se još jednom veselimo s našima i da nas krenu hvatati slatke brige o tome koga će nam ždrijeb donijeti u skupinu za EURO 2012. Želje ipak neka krenu od srijede ujutro. http://www.dnevno.hr/kolumne/zvonimir_h ... 42731.html
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 11:17 |
|
|
tko zna zašto je dobro da smo izgubili od Gruzije i Grčke. da smo odigrali bljutavu nulu s Grčkom i tako otišli na Euro ne bi imali 1% šanse tamo nešto napraviti jer bi iznad reprezentacije bila tisuću upitnika, čekao bi se najmanji kiks i sve bi se raspalo. ovako, odlazimo u velikom stilu, puni samopouzdanja, opet se osjeća ona slatka nervoza pred velike utakmice i miris velikog natjecanja. pojedini strani analitičari nas nakon ovog izdanja u Istanbulu vide prve do nedodirljive trojke Španjolske, Njemačke i Nizozemske. eto koliko samo jedna utakmica može promjeniti percepciju i stanje duha.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 12:59 |
|
|
Nema tu nista cudno. Tako je i u ratu. Jedna vazna bitka te vrati u zivot
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 14:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 14:01 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska - Turska dvije bitke za EURO 2012 Postano: 14 stu 2011, 14:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Stiže hladan tuš i prizemljenje, Turci pobjeđuju 4:1 na Maksimiru.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|