HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 pro 2024, 12:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4259 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 171  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
PostPostano: 28 ruj 2012, 11:37 

Trebate sve prihvatiti kao kao dobru zezanciju i sprdati se na račun gosp. Samira koji će sam sebe eliminirati kada odigra 2-3 loše utakmice, idete u EU koja je melting po(in)t, a nećete strance u reprezentaciji, mnogo je apsurda u

vašim upisima, zato ste i tu gdje jeste, NA DNU, a ostaćete tu još dosta vremena. Da danas igra hrvatska sa Bosnom, rasturili bi vas samo tako, u kojem god gradu da igraju Džeko i kompanija napunili bi stadion, a još nijesam sreo muslimana koji pljuje po svojoj reprezentaciji, dok mitelevropljani svoju pljuju od dalmacije do slavonije (iako se u njega razumiju kao i u hokej).

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 11:46 

ovome Đeko i prijatelji ne izlaze iz usta.

zadnji put su dobili po pički, ali ono poštenski, petardu na Koševu i highkick u glavurdu. :kava

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 15:36 

danijel 88 je napisao/la:
Nisi jedini, ni meni ne smeta, glavno da je katolik (ionako su svi katolici jedan narod tj božiji narod tako da ne vidim cemu tolika buka oko našeg malo tamnijeg brata).

Iskreno nije mi jasno kad i zašto se kod nas razvio toliki rasizam (kojeg nitko nece priznati). Pa mi smo oduvjek bili napredno društvo (Dubrovacka republika prva u svijetu zabranila trgovinu robljem, u vrijeme NDH dok su u americkoj vojsci crnci bili u posebnim jedinicam, nisu smjeli biti zajedno u autobusu sa bjelcima kod nas je bio izbornik boksacke reprezentacije crnac i nitko mu nije smio ništa).
Uostalom zašto se toliko negativno odnosimo prema crncima kad nikad u povjesti nismo s njima imali nikakvih sukoba nit su nam ti ljudi ikad napravili neko zlo za razliku od pripadnika naše rase?
A što se tice konkretno poziva Samiru što je najgore što se može dogoditi? Mi s ovim pozivom ne možemo ništa izgubiti a možemo puno toga dobiti (ako bude loše igrao jednostavno ga više ne zovemo i gotova prica).
I još nešto, oni koji napuštaju reprezentaciju kod prvog "problema" nisu iskreno nikad za nju ni bili i takvi nam ni ne trebaju a svi koji mogu i žele pomoci ovoj zemlji za mene su dobrodošli bez obzira koje nacije ili boje kože bili...
:zastava_Hrvata

Ovo spominjanje rasizma je besmisleni ad hominem. Najgore što se može izgubiti je šest bodova, ono. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 17:34 

Citat:
Ovo spominjanje rasizma je besmisleni ad hominem. Najgore što se može izgubiti je šest bodova, ono. :001_rolleyes

Nije baš toliko besmisleno, pogledaj malo bolje komentare na vecini portala pa ces vidjeti da ipak mnogima smeta i Samirova boja kože (ne kažu to otvoreno, ali može se shvatiti)...
Kako izgubiti 6 bodova? Staviš ga 20 minuta prije kraja utakmice s Makedonijom i ako se pokaže ponovno mu daš priliku u drugom poluvremenu protiv Welsa, a ako bude loš u prvoj utakmici ne daš mu priliku više i to je to...
Uostalom, sumnjam da može biti toliko loš da baš on bude kriv za loš rezultat u Makedoniji tj ako ovi ne uspiju slomiti Makedonce u prvih 70 minuta treba mu dati priliku...

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 18:54 

Ministry of Sound je napisao/la:
puntar2.0 je napisao/la:
Mhm, ZG i Zagoru Sloveniji, Medjimurje Madjarskoj, Slavoniju Srbiji, Istru, Liku i Dalmaciju Talijanima, a HB RS i Bosnjacima. A od Hrvata onda ostalo, cekaj....hm...*** od tovara. Ocito je koliko ti je stalo do zanimanja, ili potpore desnicara iz RH, nula, ali bar ne izvaljivaj tako nesto, neka je i sala.

Divlja svinja5 je napisao/la:
Ministar po svojem priznanju jedva da je ikad bio u Zegeju, drugdje u SZ Hrvatskoj vjerojatno nije bio nikad, ali eto on je u Sydneyju najupućeniji. =))

Očekivao sam da će se upecati: Puntar, Divlja Svinja, Zaba i Grunfićka.

Zaba me razočarao jer sam mislio da je više državnički raspoložen, a Grunfićka će valjda reagirati kad naleti. Vama dvojici svaka čast - još Hrvatska ni propala. :001_rolleyes

Vidovita Djamila. Nemoj slucajno priznati pogresku.

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 19:08 

dudu je napisao/la:
ovome Đeko i prijatelji ne izlaze iz usta.

zadnji put su dobili po pički, ali ono poštenski, petardu na Koševu i highkick u glavurdu. :kava

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 28 ruj 2012, 21:05 

danijel 88 je napisao/la:
Nije baš toliko besmisleno, pogledaj malo bolje komentare na vecini portala pa ces vidjeti da ipak mnogima smeta i Samirova boja kože (ne kažu to otvoreno, ali može se shvatiti)...
Kako izgubiti 6 bodova? Staviš ga 20 minuta prije kraja utakmice s Makedonijom i ako se pokaže ponovno mu daš priliku u drugom poluvremenu protiv Welsa, a ako bude loš u prvoj utakmici ne daš mu priliku više i to je to...
Uostalom, sumnjam da može biti toliko loš da baš on bude kriv za loš rezultat u Makedoniji tj ako ovi ne uspiju slomiti Makedonce u prvih 70 minuta treba mu dati priliku...

Radi se o kriterijima za ulazak u reprezentaciju, koji dovode do toga da ne igraju najbolji, a da i ti igrači nemaju ozbiljan odnos prema reprezentaciji. Što se tiče rasizma, sjeti se da. je Eduardo bio dobro prihvaćen (a i sada je), pa taj argument ne stoji, osim kad su iznimke u pitanju. Da se tako gura neki Nijemac, naprimjer, opet bi bile iste reakcije.

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2012, 00:11 

doc je napisao/la:
Sammir je Brazilac.

Točka.

Reprezentacija treba predstavljat ljude neke zemlje, inače možemo ih pretvorit u klubove, pa uvest 12 američkih crnaca da igraju košarku ili 4 Kineza da igraju stolni tenis.

Kakvog to smisla ima?

Uostalom Sammir je kreten.

Ovo. I ovo za upis -
:klanjam

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2012, 21:37 

kakva dominacija naših igrača u zadnja dva tjedna, zabijaju i razbijaju na svim merdijanima, a u Bundesligi smo najbolji i to doslovno. :D

http://www.transfermarkt.de/de/1-bundes ... =news_text

Vrh

PostPostano: 29 ruj 2012, 21:51 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Mandžo, Petric i Jelavić. Jelavić dao 2 gola za 6 minuta. :zubati

Vrh

PostPostano: 30 ruj 2012, 16:17 

Mandžo je čudo :D

Vrh

PostPostano: 01 lis 2012, 08:02 

Nagradno pitanje - oko čijeg se poziva/nastupa u hrvatskoj repki digla još veća prašina i negodovanje od Sammira?

Vrh

PostPostano: 01 lis 2012, 09:48 

Ministry of Sound je napisao/la:
Nagradno pitanje - oko čijeg se poziva/nastupa u hrvatskoj repki digla još veća prašina i negodovanje od Sammira?

Duduovog ?

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 01 lis 2012, 09:51 

Ne, nego Nikice Jelavića (njegov prvi nastup pred 3-4 godine), za kojega su svi bili uvjereni da ga je u repku ugurao mafijaš - imenjak.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 11:17 

Na današnji dan 1990-te je hrvatska nogometna reprezentacija odigrala prvu službenu utakmicu - protiv reprezentacije SAD.
Igrači su skupljani doslovno odasvud, nastupili su i Slovenac Židan i Albanac Shalla. Hrvatska je pobijedila 2:1, a kapetan reprezentacije bio je Zlatko Kranjčar.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2012, 12:00 

bio sam na taj tekmi i to pješke išao od kuće do stadiona. bio sam i na još jednoj posebnoj tekmi, 1994. kad je Argentina s Maradonom gostovala u Zagrebu. :D

Vrh

PostPostano: 31 lis 2012, 19:33 

Štimac: Bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako dovedem 'Vatrene' u Široki ili Mostar

Poznato je kako je novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac odmah po dolasku na izborničku klupu uveo jednu novinu u stožer Hrvatske.

Naime, Štimac svakodnevno preko Facebook komunicira sa oko 32.000 najvatrenijih navijača hrvatske reprezentacije i svojih pobornika tražeći od njih savjete, razmijenjući informacije, riječi podrške, ali i kritike. Naravno, u svome stilu, elegantno i gospodski, Štimac odgovara na svaki upit navijača. Tako da nerijetko zna dočekati i jutro u komunikaciji s navijačima.

Upravo je protekle noć izbornik Štimac dobio jednu vrlo zanimljivu poruku od vjernog navijača iz Širokog Brijega, Hercegovine, područja koje je uvijek bilo uz nacionalnu reprezentaciju Hrvatske.

''Poštovanje gospodine Štimac ja sam iz Širokog Brijega i želio bih vam reći da mi u HRVATSKOM ŠIROKOM BRIJEGU SRCU HRVATSTVA želimo i nadamo se najiskrenije da će te se zauzeti za to Hrvatska reprezentacija kojoj ste vi na čelu dođe u neko skorije vrijeme u ovu kolijevku Hrvatstva i odigra prijateljsku utakmicu ako ništa sa NK ŠIROKI BRIJEG da vam pokažemo kako se navija i voli sveta nam HRVATSKA ZEMLJA i da nam na taj način pokažete da hrvati Herceg Bosne nisu zaboravljeni , Poštovanje i svako dobro vam želim!'', napisao je ovaj vjerni navijač iz Širokog Brijega, prenosi ABCPortal.info.

Kao što se i očekivalo izbornik Štimac je u vrlo kratkom vremenu odgovorio vjernom navijaču iz Širokog Brijega, ali i cijeloj Hercegovini.

''Radujem se svaki put kad pomislim na Široki, Mostar, Ljubuški, Grude, Posušje, Međugorje i sva ostala hercegovačka mjesta koja dišu za našu Hrvatsku, a bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako budem imao priliku dovesti "vatrene" u Široki ili Mostar :))).....Bog i Hrvati'', stoji u Štimčevu odgovoru.

Odmah zatim uslijedili su i komentari i lajkovi podrške ovoj Štimčevoj ideji. Na pitanje zna li da je Hercegovina uvijek uz Hrvatsku te da im sigurno jamči pun stadion. I to ne samo jedan, nego tri, kako je poručio još jedan navijač iz Hercegovine.

Štimac je odgovorio: Znam, znam...igrao sam u Mostaru sa "vatrenima"...

Hrvati iz Bosne i Hercegovine su od početaka tvorili najjače sastave hrvatske nacionalne reprezentacije, stoga ne sumnjamo koliko bi posjet hrvatske reprezentacije značio Hrvatima u Hercegovini, ali i Bosni…

http://www.bljesak.info/web/article.asp ... 4581f02d1f

:herceg_bosna

al bi gorilo u Mostaru i Širokom kad bi došla Hrvatska.

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:32 

Volio bi to dozivit jer nemogu zamislit kako bi neki ljudi popizdili u BiH !!!
ALI u stvari to i nije tako tesko napravit !
Mogu odigrat prijateljsku utakmicu protiv Zrinjskog ili Sirokog kao sto sad igraju protiv HNL-a !

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:40 

Šta bi to bilo čovječe. Bilo bi i 50.000 ljudi pod BB.

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:41 

Mislim da ni FIFA ni UEFA ne brane igranje službenih domaćih utakmica u drugim državama. :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:44 

Pripreme repke u Međugorju su odlična alternativa, a onda je vrlo lako organizirati tekmu sa nekim lokalnim klubom..., nevažno je tko je s druge strane samo neka je šport i razonoda. :D

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:53 

Zašto ne bi jedna kvalifikacijska utakmica se odigrala u Mostaru?

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 12:56 

I to sa Srbijom da se istoćna Obala suosjeća sa atmosferom na stadionu... :D

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 13:01 

lider30 je napisao/la:
Mislim da ni FIFA ni UEFA ne brane igranje službenih domaćih utakmica u drugim državama. :HercegBosanac

Točno. Hrvatska i Argentina su 2006 odigrali prijateljsku u Švicarskoj.

Vrh

PostPostano: 01 stu 2012, 13:07 

bumbar92 je napisao/la:
I to sa Srbijom da se istoćna Obala suosjeća sa atmosferom na stadionu... :D

Koja bi to tuča bila. Čitav svijet bi znao da je suživot u Varti nemoguć. Me like it.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4259 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 171  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: