|
|
Stranica: 15/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 12 tra 2012, 16:00 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 21:43 |
|
|
Divna premijera pametnjakovića Štimca. Možda je dobar govornik ali ako je suditi po ovome šta se vidi na Poljudu,teško to provodi u djelo. Vodi Švicarska 1:3, 56. min. Jeste prijateljska ali ne treba rušiti renome.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 21:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da Švicarci nisu smotani kako jesu mogli su još zicera uvaliti. Više poražavajuće za Hrvatsku.
Nezgodan početak za Štimca. Nisam gledao početak, je li odmah zapovijedio svojima da se svi povuku u bunker ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 21:50 |
|
|
Eduardo 2:3. Štimac bi se trebao Bogu zahvaliti pa je Eduardo danas u elementu.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:19 |
|
|
Ne pozoves bh Hrvata u repku, uvali ti komada 2.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Kad sam prije nekoliko mjeseci čuo kako Štimac preuzima reprezentaciju, kao da je umro dio mene. Imao sam još malo nade kako će možda ipak nešto napraviti. Nažalost, mislim da nam za repku dolaze mračni dani. Opet se nadam da sam u krivu, ali džabe...
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Kako mi je drago što je taj mutljivac i budalaš Štimac dobio pravi mali assjob od Švicaraca.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Nadam se samo da će Mamić za kojeg i ptice na grani znaju da sve kontrolira da u slučaju još ovakvih igara neće ga dugo tolerirati.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:29 |
|
|
Slažem se i tu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:56 |
|
|
To je ljudi tek prva utakmica. Za sada su imali samo 2 treninga skupa. Štimac obećavam ima karakter i zna podviknuti na igrače. Odličan izbor za izbornika.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59826 Lokacija: DAZP HQ
|
valjda je shvatio da ništa od hrvatske tiki take. LOL na vezni red Badelj, Rakitić, Kranjčar- trut, trutina, messitrutina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 22:59 |
|
|
Izbornika potvrđuju rezultati, ne karakter i obećanja (kojih je Štimac pun). Koliko se sjećam Bilić nije imao ovoliki gaf na početku, a naslijedio je reprezentaciju u ne baš sjajnoj formi. Ovaj je dobio igrače i reprezentaciju koja se mogla mjeriti sa prvacima i viceprvacima Europe na prošlom Euru.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:01 |
|
|
samo glup čovjek si umišlja da Hrvatska može puno bolje od onog što je igrala na Euru, a pritom ima drskosti ispremješati sve karte i u prvu postavu stavit Maloču koji je amater čisti. jedini pravi put je nastaviti utabanim putem i s vremenom selektirati ekipu kako je i Bilić radio, bez izmišljanja tople vode.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:05 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 19:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
Onaj Maloča mi nebi ovce čuvo a uvijek sam presretan kad vidim Kranjčara kako je trkački raspoložen, pravi maratonac... Štimac ima talent da sjebe prilično kvalitetnu repku.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:08 |
|
|
Maloča nije krivi ni za jedan gol. O čemu vi?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:09 |
|
|
na stranu sve, ipak je to prijateljska, a mi takve utakmice uvijek igramo preko one stvari. prva dva kola će nam puno toga otkrit, doma Makedonija, u gostima Belgija.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:15 |
|
|
Tako je. Nikad nemojte suditi situaciju prema prijateljskim utakmicama niti se kladiti na njih.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zažalit ćemo: Citat: Gavranović je porijeklom iz Gradačca, po tom pitanju može igrati za BiH. Ipak Mario s smatra Hrvatom a u obzir dolazi samo Švicarska ili Hrvatska.. Naš portal nakon što je Mario Gavranović obezbijedio prolaz Schlakeu u 1/4 finale Lige prvaka, donio je priču kako pomenuti može igrati za Bosnu i Hercegovinu, obzirom da se njegovo porijeklo vodi iz Gradačca Po tom pitanju obavijestili smo i selektora Safeta Sušića, koji je u prvi mah bio zagrijan za Schalkeovog mladića. Ipak Mariju nije u interesu da igra za Zmajeve, a to je potvrdio u razgovoru za večernji list.
Lijepo je čuti kad vas hvali takav igrač kao što je bio Sušić. Ali, nikad nisam pomišljao da bih igrao za BiH. Moji su roditelji Hrvati i jedina mi je dvojba Hrvatska ili Švicarska, izjavio je Gavranović. Citat: „Da, u srcu se osjećam kao Hrvat, moji su roditelji iz Hrvatske i to je sasvim normalno. Međutim, s druge strane, volim živjeti u Švicarskoj, osjećam se dijelom i Švicarcem, jer ipak sam se tu rodio, prošao sve škole i stekao prijatelje. Ne, ne mislim da će me roditelji nagovarati da igram za Hrvatsku. Sigurno bi im bilo drago, ali poštovat će svaku moju odluku."
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zažalit ćemo: Citat: Gavranović je porijeklom iz Gradačca, po tom pitanju može igrati za BiH. Ipak Mario s smatra Hrvatom a u obzir dolazi samo Švicarska ili Hrvatska.. Naš portal nakon što je Mario Gavranović obezbijedio prolaz Schlakeu u 1/4 finale Lige prvaka, donio je priču kako pomenuti može igrati za Bosnu i Hercegovinu, obzirom da se njegovo porijeklo vodi iz Gradačca Po tom pitanju obavijestili smo i selektora Safeta Sušića, koji je u prvi mah bio zagrijan za Schalkeovog mladića. Ipak Mariju nije u interesu da igra za Zmajeve, a to je potvrdio u razgovoru za večernji list.
Lijepo je čuti kad vas hvali takav igrač kao što je bio Sušić. Ali, nikad nisam pomišljao da bih igrao za BiH. Moji su roditelji Hrvati i jedina mi je dvojba Hrvatska ili Švicarska, izjavio je Gavranović. Citat: „Da, u srcu se osjećam kao Hrvat, moji su roditelji iz Hrvatske i to je sasvim normalno. Međutim, s druge strane, volim živjeti u Švicarskoj, osjećam se dijelom i Švicarcem, jer ipak sam se tu rodio, prošao sve škole i stekao prijatelje. Ne, ne mislim da će me roditelji nagovarati da igram za Hrvatsku. Sigurno bi im bilo drago, ali poštovat će svaku moju odluku." Dženosajd, sejv baznija !
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 15 kol 2012, 23:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zažalit ćemo: Citat: Gavranović je porijeklom iz Gradačca, po tom pitanju može igrati za BiH. Ipak Mario s smatra Hrvatom a u obzir dolazi samo Švicarska ili Hrvatska.. Naš portal nakon što je Mario Gavranović obezbijedio prolaz Schlakeu u 1/4 finale Lige prvaka, donio je priču kako pomenuti može igrati za Bosnu i Hercegovinu, obzirom da se njegovo porijeklo vodi iz Gradačca Po tom pitanju obavijestili smo i selektora Safeta Sušića, koji je u prvi mah bio zagrijan za Schalkeovog mladića. Ipak Mariju nije u interesu da igra za Zmajeve, a to je potvrdio u razgovoru za večernji list.
Lijepo je čuti kad vas hvali takav igrač kao što je bio Sušić. Ali, nikad nisam pomišljao da bih igrao za BiH. Moji su roditelji Hrvati i jedina mi je dvojba Hrvatska ili Švicarska, izjavio je Gavranović. Citat: „Da, u srcu se osjećam kao Hrvat, moji su roditelji iz Hrvatske i to je sasvim normalno. Međutim, s druge strane, volim živjeti u Švicarskoj, osjećam se dijelom i Švicarcem, jer ipak sam se tu rodio, prošao sve škole i stekao prijatelje. Ne, ne mislim da će me roditelji nagovarati da igram za Hrvatsku. Sigurno bi im bilo drago, ali poštovat će svaku moju odluku." Švicarac može biti ali ne daj Bože da se osjeća Bosancem(BiH) po istom kriteriju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 kol 2012, 00:45 |
|
|
Zašto će Junko "zažaliti" ?
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 kol 2012, 08:12 |
|
|
Belgija će nas razguzit. I nas i Srbe
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 kol 2012, 10:44 |
|
|
Ne mislim da hoće nimalo. Tek je prva utakmica Štimcu. A probao je neke nove stvari.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 kol 2012, 19:45 |
|
|
Ubrzo slijede odgovori. Kvalifikacije su na pragu. Tu nema mjesta za ovakve egzibicije.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 16 kol 2012, 21:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tako to rade veliki. Mali slave pobjede u prijateljskim, euforija pa onda depresija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|