Pazi Osijek pod Bjelicom ništa, a uložili u ekipu i doveli hrpu igrača... a dok je Zekić vodio Osijek sa barem duplo jeftinijim rosterom izbacili jedan PSV. Samo kad pogledaš kako je Bočkaj igro u Zekića i kako (ne)igra kod Bjelice, sve ti govori o Bjelici, frajer drži Majera na klupi, a igra mu Kadzior tada mi je sve bilo jasno da je Bjelica trener za male ekipe Poljska, Slovačka, Austria itd. di nema pritiska, ako šta napraviš napraviš.
Jedna stvar mi je draga da će sad prestat priče o Bjelici ko potencijalnom izborniku, a kad se sjetim da su novinari gurali Mierez-a u Vatrene
HNL je dobila dosta smanjivanjem lige, dosta timova je ujednaceno i igra se dobar fudbal. Kod nas u prosloj sezoni 20, sada 16, mora se to jos smanjiti bar na 12 timova.
Jedini problem Rijeke je što su nam oteli stadion. Uefa ne dozvoljava da se igra na Kantridi. To se mora riješit kako god.
Nažalost Kantride zasad nema, jer se nekog nije dovoljno podmazalo kad je novac za gradnju već bio spreman. A nije bilo sluha ni za davanje dozvola za dodatne sadržaje oko stadiona. A kad malo bolje pogledaš, ni Rujevica nije često puna a pogotovo sad u vrijeme korone kad se ljudi moraju testirati da bi uopće otišli na utakmicu.
Nije puna al mnogi ne žele ić na Rujevicu na utakmice a na Kantridu bi išli. Pogotovo stara garda. Kantrida je simbol Rijeke oduvijek. Rijeka bez Kantride i stijena nije Rijeka
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Srpska 2 kluba u Evropi, jedan je hrvatski, Nema vise dileme cija je liga jaca. Ovime su sve rasprave zavrsene. Brutalno prizemljenje. Vas nivo je mozda jedan vise od bej ha lige.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3923 Lokacija: Stolni grad
Iako je pobjeda opet na kraju ne možeš biti zadovoljan, Nejašmić smješan autogol, Mierezov gol pogrešno poništen, Žaper nije utjecao na igru, a pri tome nije ni bio u zaleđu (ostao je jedan igrač kyzylzhara skroz desno), linijski nije digao zastavicu, već glavni sudac na reakciju igrača vidjevši da je Žaper bio dosta duboko dosuđuje zaleđe, teški amaterizam.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.