|
|
Stranica: 4/17.
|
[ 418 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 02 srp 2016, 14:51 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
daramo je napisao/la: Široki katastrofa odigrao, sumnjam da će se izvući u gostima. Pa ako je ovu katastrofa odigrao, nije valjda da onda može odigrati i gore od toga? 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 02 srp 2016, 15:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Najgori rezultat, tamo moraju dobiti, totalno su me razočarali.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 02 srp 2016, 16:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7925 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Najgori rezultat, tamo moraju dobiti, totalno su me razočarali. mene nije nimalo iznenadio rezultat jer je ta Birkirkara prošle godine u Europi ispala na penale od West Hama,a Širokom su neki važni igrači otišli u ovom prijelaznom roku,a mnogi nisu još ušli u formu kao Crnov npr. a uz to im je trener Slaven Musa još uvijek... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
master_mind_
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 02 srp 2016, 16:19 |
|
|
daramo je napisao/la: Najgori rezultat, tamo moraju dobiti, totalno su me razočarali. Malo pogledao transfermarkt te Birkirkare, tamo igraju nekoliko Hrvata sa iskustvom u HNL-u. Trener im je Dražen Besek. On je vodio kao trener-igrač Varteks u 90ima i to kada su uspjeli izbaciti Aston Villu u europskim natjecanjima. Prije godinu dana nakratko je vodio Osijek.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 02 srp 2016, 16:29 |
|
|
Igral onaj talijan Micoli jos u Birkikari ?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 08 srp 2016, 08:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43547 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Slobodin igrač Izraelcima doviknuo "Allahu ekber", Sloboda se oprostila od Europske lige već nakon prvog pretkola, izraelski Beitar Jerusalem s minimalnih 1:0. Izraelci su stigli do pobjede u 66. minuti zahvaljujući udarcu s bijele točke. Penal je skrivi Kostić, a realizirao Atzily. http://www.dailymotion.com/video/x4jt4t ... eislo_newsViše od 100 navijača bugarskog nogometnog kluba Beroe i Banjolučana sudjelovalo je kasno sinoć u masovnoj tučnjavi ispred Hotela “Bosna“ u Banja Luci. Beroe pobjedio Radnik rezultatom 2:0. Svi BiH klubovi se oprostili od Europske lige već u prvom pretkolu, toliko o kvalitetu naše lige.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 08 srp 2016, 08:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24655 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Bojim se samo da Zrinja ne doživi potop.
Široki je odigrao katastrofa na Malti. Nisu se sastali s loptom i igrali bez žara.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 08 srp 2016, 10:49 |
|
|
Zrinjski nema šanse protiv Legije, samo da odigraju čvrsto da ih ne razbiju totalno.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 08 srp 2016, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62629 Lokacija: DAZP HQ
|
Sramotni nastupi bh. klubova, sva tri ispala u prvom pretkolu, to nije ni amaterska razina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 11 srp 2016, 22:03 |
|
|
U istoćnom u Fejićevoj napadnuti Poljaci pred sutrašnju utakmicu, 2 muškarca i 2 žene.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 11 srp 2016, 22:56 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Pravili pizdarije u Fejićevoj.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 11 srp 2016, 23:01 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Sakrile se junačine u ugostiteljskim radnjama. Trebali su im javiti da imaju safe haven u socijalističkim betonjarama kod zapadnouljudbenih mittelojropljana izabulevarskih çimiliçkih.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 11 srp 2016, 23:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šta iam sa Veležom. Kako je završio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 11 srp 2016, 23:17 |
|
|
Pravili nerede 2 muškarca i 2 žene, sutra kad vam upadnu Legijini ultrasi i porazbijaju pola kasabe i pobačaju vas kao po Sarajevu, onda ćete kmečati, zašto, nedužne Bošnje napadnutebez bez razloga, đemosajd.
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 02:36 |
|
|
jel golman slobode postao cato u isilovoj filijali za bosnu?.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 12:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24655 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samo da Zrinja danas ne dozivi potop odmah u prvoj tekmi.  Bolji su za dva koplja.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 12:11 |
|
|
Krasno, treba ovo dati u poljske medije. Nikakvi poljski navijači, napadnuti poljski turisti, grupa harmijaške omladine napala dva mladića i djevojke koji su poslije Međugorja došli posjetiti Mostar. Što bi volio da im danas pravi navijači porazbijaju hrabre njuške, da vidimo imaju li onda muda napasti ove.  
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 20:35 |
|
|
Zrinjski ravnopravan cijelu tekmu. Ivan Peko odlican. Rezultat za mene jako oozitivan, jer sam se iskreno u sebi bojao potopa. Vrucina mislim da je omela Legiju, ali ko ih jeb..
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 21:01 |
|
|
Da Poljaci su prokuvali na mostarskoj žegi,mislim da nikada nisu igrali u ovakvim uvjetima.
Odlična utakmica Zrinjskog posebno u sredini, nisu dopuštali Legiji inicijativu, Tomić isto odličan, nadam se da će ostati u Zrinjskom, ima ponude iz Grčke i sa Cipra.
Mislim da je ono bio čist penal i prekršaj poljskog golmana u prvom dijelu. Šteta za pad koncentracije na početku drugog, ovo smo mogli i dobiti. Sve u svemu čestitke ekipi i ove godine smo glavni pretendent na titulu.
Nema predaje, mi još vjerujemo u prolaz, rasterećeno i hrabro odigrati u Varšavi pa šta bude.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 22:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7925 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
zadovoljan sam sa rezultatom,sa igrom još i više s obzirom na vrućine,a u drugom poluvremenu kad je vrućina popustila Zrinjski pokazao puno bolju igru od Legie... volio bih da je rezultat bio 0:0 ako je već neriješeno,ali šta je tu je... lopta je i dalje okrugla,sve je moguće u uzvratu... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 12 srp 2016, 23:47 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Dobra utakmica Zrinjskog, gledao sam na streamingu, ima još uvijek šansu iznenaditi u Varšavi! 
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 13 srp 2016, 07:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Da Poljaci su prokuvali na mostarskoj žegi,mislim da nikada nisu igrali u ovakvim uvjetima.
Odlična utakmica Zrinjskog posebno u sredini, nisu dopuštali Legiji inicijativu, Tomić isto odličan, nadam se da će ostati u Zrinjskom, ima ponude iz Grčke i sa Cipra.
Mislim da je ono bio čist penal i prekršaj poljskog golmana u prvom dijelu. Šteta za pad koncentracije na početku drugog, ovo smo mogli i dobiti. Sve u svemu čestitke ekipi i ove godine smo glavni pretendent na titulu.
Nema predaje, mi još vjerujemo u prolaz, rasterećeno i hrabro odigrati u Varšavi pa šta bude. Koji je ovaj Mario Barać? Domaća radinost ili odnekud sa strane došao? Jako fino dečko igra.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 13 srp 2016, 14:03 |
|
|
Prvo pojačanje našeg kluba u ljetnom prijelaznom roku je Mario Barić, koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor. Ovaj 31-godišnji branič u redove prvaka dolazi iz Viteza u kojem je proveo posljednjih šest mjeseci, a prethodno je dvije godine bio član Sarajeva. U Hrvatskoj je igrao za Karlovac i Slaven Belupo, dvije godine je bio igrač belgijskog Genta, a posljednji angažman prije dolaska u BiH imao je i novosadskoj Vojvodini. - Jako sam sretan što sam postao novi igrač Zrinjskog. Svjestan sam da dolazim u redove prvaka BiH, odnosno kluba koji se svake sezone bori za vrh, tako da znam da su očekivanja uvijek velika, ali zahvalan sam na ukazanom povjerenju i sigurno ću dati sve od sebe da to povjerenje i opravdam, izjavio je Barić.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 13 srp 2016, 14:15 |
|
|
HŠK Zrinjski Mostar 1-1 Legia Warszawa | All Goals and Highlights | Champions League Qualification FK Vardar vs Dinamo Zagreb 1-2 Highlights Delije napale Bad Blue Boyse, pa se razbježale! Citat: Vatreno je bilo u Skopju i na povratku u Zagreb. Pripadnici BBB Fan Cluba, njih dvadesetak uz navijače Dinama pristigle iz zapadne Europe, napadnuti su u utorak dok su mirno ispijalili svoje piće u pubu u centru Skopja od strane 50-ak Delija iz Kumanova. No, napadači su očito precijenili svoju brojčanu prednost. Čim su se Zagrepčani grupirali i uzvratili napad, huligani Crvene Zvezde razbježali su se ulicama Skopja.
No, to je nažalost bila tek uvertira u događaj koji je slijedio na povratku u Zagreb.
Negdje kod Niša, nepoznati napadači kamenovali su u 3 ujutro autobus u kojem su se nalazili obični navijači kluba iz Maksimira, povjerenici kluba te žene. Na autobusu je razbijen prozor ali počinitelji nisu uhvaćeni od strane srpske policije.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatski klubovi u Europi Postano: 13 srp 2016, 17:12 |
|
|
Dinamo skroz los ! Vardar bolji mnogo bolji i vise sansi imao !
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|