|
|
Stranica: 68/111.
|
[ 2754 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 22:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7349 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: Zrinjski se opisuje epitetima kao što je mašina, "Barcelona za BiH" , BiH Dinamo itd. nogometni Jokići...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23933 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
tetejac je napisao/la: Odakle je onaj Hrkać što igra za vehlež? Solidan igrac, kako je Zrinji i Sirokom promakao ne znam. Mensecini da je decko Sirokobrijezanin. Rekao bih da zna dobro lopte igrati i po meni je odskakao u Velezu. Haskic dobar i Andjusic je imao je dva- tri poteza gdje se vidi da zna. Ostalo, onako realno, talasika teska. Ja se cijelo vrijeme nisam bojao da ce dati gol iz nekog organiziranog napada, samo sam se bojao neke fatalne greske obrane ili golmana Zrinjskog. Velez je dao 130% mogucnosti (borbenost, trka, zalaganje) i de facto prave sanse nisu stvorili.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 22:54 |
|
|
Ti si prvak ŠUGAVE ZEMLJE ti si dio Mostarskih snova , ti dolaziš sa Zapadne strane volim te bola !
_________________ OSRH Navigare necesse est, vivere non est necesse !
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 22:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prelijep gol.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 22:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srednji Prst je napisao/la: Ti si prvak ŠUGAVE ZEMLJE ti si dio Mostarskih snova , ti dolaziš sa Zapadne strane volim te bola ! Zemlja je manje šugava otkako smo preuzeli upravljanje nad njom.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 23:18 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1704 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Čestitke Zrinjskom! Sad će im biti lakše pripremit se za Europu. Nema superkupa, samo 100% fokus na Europu i skupine konferencijske lige. Vjerujem da ćemo iduće sezone gledati Zrinjski do Božića u Europi.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 17 svi 2023, 23:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Ti si prvak ŠUGAVE ZEMLJE ti si dio Mostarskih snova , ti dolaziš sa Zapadne strane volim te bola ! Zemlja je manje šugava otkako smo preuzeli upravljanje nad njom. Tako je robi, treba uvijek bit tri koraka ispred. Recimo kad budu navijaci vehleza okretali ledja na himnu bih i kad za bih budu igralo 7 hrvata onda mogu rec da sam zadovoljan. Ovo je tek pocetak hrvatskog mandata fbih
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 04:01 |
|
|
lider30 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Odakle je onaj Hrkać što igra za vehlež? Solidan igrac, kako je Zrinji i Sirokom promakao ne znam. Mensecini da je decko Sirokobrijezanin. Rekao bih da zna dobro lopte igrati i po meni je odskakao u Velezu. Haskic dobar i Andjusic je imao je dva- tri poteza gdje se vidi da zna. Ostalo, onako realno, talasika teska. Ja se cijelo vrijeme nisam bojao da ce dati gol iz nekog organiziranog napada, samo sam se bojao neke fatalne greske obrane ili golmana Zrinjskog. Velez je dao 130% mogucnosti (borbenost, trka, zalaganje) i de facto prave sanse nisu stvorili. Nije loš al’ i nije nešto. Podsjeća me dosta na Tipurića, sikiricu iz Konjica samo što je ovaj Hrkać dosta prljaviji. Pitam odakle je momak jer se baš naložio na kraju i htio se mlatit sa igračima Zrinjskog. Ako je sa Širokog, pokojni Ćikota se u grobu okreće zbog ovog krkana. Zrinjski puno bolji i na terenu i na tribinama. Zaslužena pobjeda. Livada je uvijek livada.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 08:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39215 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
kekoss
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 11:14 |
|
|
Čestitke Zrinjskom! Nadam se da je slavlje sinoć bilo prilično. Gledao sam 1. poluvrijeme vidim da Zrinjski igra dosta okomito i s brzim prijenosom lopte i uglavnom većina dodavanja točna. Dosta su agresivni na lopti i to dobro izgleda. Reklo bi se jednostavno, ali većina ekipa ima problema baš u tim osnovnim elementima nogometne igre.
Za kvalifikacije za Ligu prvaka i status nositeljstva Zrinjski ovisi o rumunjskom i ciparskom prvenstvu. U oba prvenstva je bitno da Steaua FCSB i APOEL ne postanu prvaci! Navijajmo da Farul Constanta sa legendarnim Hagijem na klupi bude prvak ispred Steaue. Trenutno vode za 1 bod i slijedi Farul-FCSB baš ovaj vikend i ako domaćin pobijedi su prvaci. Ostaje iza toga još samo 1 kolo Cluj-Farul i Steaua-Rapid 1923. Na Cipru vodi Aris Limassol ispred APOEL-a za 3 boda. Ovaj vikend se igra Aris Limassol-Omonia i Apollon Limassol-APOEL. Aris uz pobjedu i kiks APOEL-a može postati prvak odmah 1 kolo prije kraja. Ako ne postane odluka u zadnjem kolu izravno APOEL-Aris.
Nositelji: Ferencvaros, Qarabag, Slovan B., BATE, Astana, Maccabi Haifa, Žalgiris, HJK, Flora, Shamrock, TNS, prvak Turske (vjer. Galatasaray), prvak Bugarske (Ludogorec/CSKA Sofia)
Status ovisi o drugim klubovima: Olimpija Lj., Zrinjski, Lincoln Red Imps, Aris L./APOEL, Sheriff, Farul/Steaua FCSB
Nenositelji: KI Klaksvik, Dinamo Tbilisi, Rakow, Hacken, Valmiera, Larne, Hamrun Spartans, Swift Hesperange, Struka, Ballkani/Drita, Urartu/Pyunik, Tirana/Partizani
Vidljivo je koliko bi Zrinjski kao nositelj imao lakši ždrijeb, a onda i ako ispadne u 2. (od 4 pretkola) Lige prvaka ispada u 3. od 4. pretkola Europa lige gdje sa porazom ispada u 4. od 4. pretkola Konferencijske lige.
Prošle sezone je Zrinjski ispadanjem od Sheriffa u 1.pretkolu LP nactjecanje nastavio u 2.pretkolu Konferencijske lige i stigao do 4. pretkola gdje ga je nažalost izbacio Slovan na 11-erce.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 13:59 |
|
|
Navijaci Zrinjskog trebaju počet nosit zastavu Israela na tribinu.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 14:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa i nije lijepo. Nekad ste govorili, kome se ne svidja nek napusti drzavu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 14:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39215 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vidi indexa i smeća, to im veći problem nego razbijanje stadiona, divljanje, gađanje stolicama stožera Zrinjskog. Možda bolje da smo se ponašali kulturno kao Red Army.
A koga će Velež predstavljati, Palestinu pa kače zastave iste?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 22:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7349 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
tetejac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Solidan igrac, kako je Zrinji i Sirokom promakao ne znam. Mensecini da je decko Sirokobrijezanin. Rekao bih da zna dobro lopte igrati i po meni je odskakao u Velezu. Haskic dobar i Andjusic je imao je dva- tri poteza gdje se vidi da zna. Ostalo, onako realno, talasika teska. Ja se cijelo vrijeme nisam bojao da ce dati gol iz nekog organiziranog napada, samo sam se bojao neke fatalne greske obrane ili golmana Zrinjskog.
Velez je dao 130% mogucnosti (borbenost, trka, zalaganje) i de facto prave sanse nisu stvorili.
Nije loš al’ i nije nešto. Podsjeća me dosta na Tipurića, sikiricu iz Konjica samo što je ovaj Hrkać dosta prljaviji. Pitam odakle je momak jer se baš naložio na kraju i htio se mlatit sa igračima Zrinjskog. Ako je sa Širokog, pokojni Ćikota se u grobu okreće zbog ovog krkana. Zrinjski puno bolji i na terenu i na tribinama. Zaslužena pobjeda. Livada je uvijek livada. A odakle je onaj Tino Lauš ? On je također nakon utakmice krenuo u obračun sa igračima Zrinjskog.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 18 svi 2023, 22:57 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Šperkić mali, igrali i on i ćaća mu za Posušje.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 04:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ćuže natrag u Dinamo.
Hoće li ekipa oslabiti ili ojačati tijekom ljeta?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 05:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Inače sam baš prošle godine razmišljao o opciji gdje bi Zrinjski postao previše dominantan za PL BiH, i gdje bi ostale ekipe jedva dočekale njihov prelazak u HNL (kada bi to bilo moguće po UEFA pravilima).
Jakirević, Rendulić i nekoliko igrača su rekli da Zrinju u ovom izdanju vide u top 5 HNL-a. Ne mislim da je toliko nerealno, jer su Rijeka i Osijek ipak osjetno oslabili.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 07:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa i nije lijepo. Kojie levati iz indexa, ja sam mislio da samo muslimanski mediji mogu od ovoga napraviti priču. Pa neki dan se britanska himna nije čula u Liverpoolu od zvižduka. Barcelona i Athletic Bilbao redovno zvižde kada se pusti Španjolska himna. Amerikance i njihove običaje ne treba ni spominjati. Ali eto, svi iznenađeni kad Hrvati ne pjevaju jedna si jedina
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 13:10 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Samo islamskom logikom je pjevanje "jedna si jedina" poštovanje prema himni koja nema teksta
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 20:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ćuže natrag u Dinamo.
Hoće li ekipa oslabiti ili ojačati tijekom ljeta? Spominje se Santos....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 20:50 |
|
|
tetejac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Solidan igrac, kako je Zrinji i Sirokom promakao ne znam. Mensecini da je decko Sirokobrijezanin. Rekao bih da zna dobro lopte igrati i po meni je odskakao u Velezu. Haskic dobar i Andjusic je imao je dva- tri poteza gdje se vidi da zna. Ostalo, onako realno, talasika teska. Ja se cijelo vrijeme nisam bojao da ce dati gol iz nekog organiziranog napada, samo sam se bojao neke fatalne greske obrane ili golmana Zrinjskog.
Velez je dao 130% mogucnosti (borbenost, trka, zalaganje) i de facto prave sanse nisu stvorili.
Nije loš al’ i nije nešto. Podsjeća me dosta na Tipurića, sikiricu iz Konjica samo što je ovaj Hrkać dosta prljaviji. Pitam odakle je momak jer se baš naložio na kraju i htio se mlatit sa igračima Zrinjskog. Ako je sa Širokog, pokojni Ćikota se u grobu okreće zbog ovog krkana. Zrinjski puno bolji i na terenu i na tribinama. Zaslužena pobjeda. Livada je uvijek livada. On je rastavljao... Onaj seronja Lauš je zakuhavao iako se spominjao prošle godine da dolazi u Zrinjski jer je zaštićeno godište....
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
BAN2020
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 19 svi 2023, 22:41 |
|
|
Hoće li Posušje ostati u ligi? Posušje ima težak raspored a sve će napraviti da Sloboda i drugi njihovi klubovi ostanu u premijer ligi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 20 svi 2023, 08:41 |
|
|
BAN2020 je napisao/la: Hoće li Posušje ostati u ligi? Posušje ima težak raspored a sve će napraviti da Sloboda i drugi njihovi klubovi ostanu u premijer ligi. Ne mogu napraviti jer igraju međusobno njihovi klubovi koji se bore za ostanak ili Europu, Posušje ionako sve ima u svojim nogama, za siguran ostanak trebaju dobit Veleža kući. Oba tuzlanska kluba imaju isto težak raspored a Željo se bori za Europu, Posušje čak i da obje izgubi ima dobre izglede da ostane u ligi.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 20 svi 2023, 09:12 |
|
|
Prva dvostruka titula u povijesti kluba Vrapčićani 30 godina čekali ovaku utakmicu, napalili se kao pred izbore, masovna mobilizacija i na kraju P R C U 90 minuta nisu imali čak ni udarac na gol
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 20 svi 2023, 09:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|