Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79573 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Mepas je nakon otvorenja centra počeo slabije, kao poslovni prostor, ali je onda potražnja za izdavanjem prostora rasla rasla rasla rasla, i novim prodavaonicama je teško se ugurati, čekaju u redu razni brendovi.
Možeš čekat da neka propadne, zatvori se ili povuče.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Mepas je nakon otvorenja centra počeo slabije, kao poslovni prostor, ali je onda potražnja za izdavanjem prostora rasla rasla rasla rasla, i novim prodavaonicama je teško se ugurati, čekaju u redu razni brendovi.
Možeš čekat da neka propadne, zatvori se ili povuče.
Da, razumijem, jako je teško doći do prostora. Dinamo je tek nedavno otvorio svoj fanshop u areni. Ali, mislim kada Zrinjski zaista bude želio da otvori svoj fanshop u Mepasu, da će i otvoriti.
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
Dobar je Zrinjski. Tuka je glavneg rivala na njegoven terenu. S druge strane, žalosno je ds tribibe u Sarajevu nisu bile pune. Pa kad će ako ne na ovoj utakmici?
Drago mi je da je Tičinović asistira za gol. Šćeta, taj je igrač moga puno više napravit u karijeri.
Dobar je Zrinjski. Tuka je glavneg rivala na njegoven terenu. S druge strane, žalosno je ds tribibe u Sarajevu nisu bile pune. Pa kad će ako ne na ovoj utakmici?
Drago mi je da je Tičinović asistira za gol. Šćeta, taj je igrač moga puno više napravit u karijeri.
Najbolji.*
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
Rekordnih dvanaest uzastopnih gostujućih pobjeda u WWin ligi BiH upisao je HŠK Zrinjski, a o kakvom podvigu se radi možda najbolje potvrđuje podatak da u povijesti WWin lige nijedan drugi klub nije upisao više od pet gostujućih trijumfa u nizu!
Drugi najbolji gostujući niz također je upisao Zrinjski i to u sezoni 2022./2023. kad smo povezali osam pobjeda.
Zrinjsi je gigant,nesto najbolje sto je ova liga ikad dala. 27 utakmica bez poraza(25 pobjeda,2 neriješena),13 pobjeda u nizu u gostima. Uz sav poguranac Sabrije u drugom poluvremenu srpska prćija ponizena u sred Banja Luke. Jer ja sam skintnica.......
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.