|
|
Stranica: 6/25.
|
[ 618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 00:47 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: Imamo šanse za prolaz dalje.
Dovoljno je da dobijemo Andoru i jednu od utakmica protiv Walesa ili Belgije, a tu je još i druga utakmica protiv BiH. Možeš li dešifrirati ovaj post care,previše je sivih stanica ubijeno večeras u meni a ovo je baš komplicirano za objasniti. Pokazalo se da su se Zmajevi plasirali na Svjetsko samo zbog najlakše kvalifikacijske skupine i kako sad stvari stoje jedino će Hrvatska na EURO 2016. od zemalja ex-yu.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:00 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:01 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nije vam Safet kriv. Nakaradna država u kojoj Široki Brijeg jednom Sarajevu uzima titule ne može ništa bolje ni pokazati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76818 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
kiler je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Imamo šanse za prolaz dalje.
Dovoljno je da dobijemo Andoru i jednu od utakmica protiv Walesa ili Belgije, a tu je još i druga utakmica protiv BiH. Možeš li dešifrirati ovaj post care,previše je sivih stanica ubijeno večeras u meni a ovo je baš komplicirano za objasniti. Pokazalo se da su se Zmajevi plasirali na Svjetsko samo zbog najlakše kvalifikacijske skupine i kako sad stvari stoje jedino će Hrvatska na EURO 2016. od zemalja ex-yu. Pa post sam počeo pisati tako da zavedem čitatelja da pod "mi" mislim na BiH, da bi se na kraju rečenice ispostavilo da pod "naši" mislim na Izrael! Ja sam ti solidan scenarist za humoristične serije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7438 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: kiler je napisao/la: Možeš li dešifrirati ovaj post care,previše je sivih stanica ubijeno večeras u meni a ovo je baš komplicirano za objasniti. Pokazalo se da su se Zmajevi plasirali na Svjetsko samo zbog najlakše kvalifikacijske skupine i kako sad stvari stoje jedino će Hrvatska na EURO 2016. od zemalja ex-yu. Pa post sam počeo pisati tako da zavedem čitatelja da pod "mi" mislim na BiH, da bi se na kraju rečenice ispostavilo da pod "naši" mislim na Izrael! Ja sam ti solidan scenarist za humoristične serije. Veliš.počeo si pisati kao patriJota,ali te ipak na kraju posta zanijelo na izraelsku stranu. Još kad se čita u blago alkoholiziranom stanju,osjećaš se kao da si upao u zonu sumraka.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:31 |
|
|
duplić
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76818 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
kiler je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa post sam počeo pisati tako da zavedem čitatelja da pod "mi" mislim na BiH, da bi se na kraju rečenice ispostavilo da pod "naši" mislim na Izrael! Ja sam ti relativno dobar scenarist za humoristične serije. Veliš.počeo si pisati kao patriJota,ali te ipak na kraju posta zanijelo na izraelsku stranu. Još kad se čita u blago alkoholiziranom stanju,osjećaš se kao da si upao u zonu sumraka. Da, slično me zanijelo i u ovoj prvoj priči o gradonačelniku Mostara 2025.: http://www.hercegbosna.org/kolumne/dzab ... !-453.html
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 01:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Imamo šanse za prolaz dalje.
Dovoljno je da dobijemo Andoru i jednu od utakmica protiv Walesa ili Belgije, a tu je još i druga utakmica protiv BiH.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 02:21 |
|
|
Jel samo meni štekao forum?
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 02:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 11:17 |
|
|
Za Vahu je sigurno da neće biti izbornik BiH. Mislim da smo svi svjesni koliko je taj čovjek zaljubljen u sebe, on jasno kaže ja sam skup trener. A nisam siguran da N/FSBiH ima preko milijun eura godišnje samo za izbornika. Sušić je jedno pet puta skuplji. Što se tiče utrke do kraja, vjerojatno mogu dobiti Izrael doma, Wales neće biti laki zadatak, čvrsta su momčad, a Cipar moraju obvezno dobiti. No, Belgija je već prosula dosta bodova i vjerojatno će od sada igrati punom snagom tako da u gostima BiH nema šanse. Do kraja će vjerojatno izgubiti pet bodova, tako da je plasman upitan.
Za škole se slažem, izbacili su jednog pravog talenta u zadnjih 10 godina, sve je drugo dijaspora. To je smiješno u usporedbi sa Slovenijom, a ne Hrvatskom.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 12:11 |
|
|
Ne pada mi na pamet da navijam za ove, niti želim sa njima išta imati. Ne hvala, Adios.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 12:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39535 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Razbucaše ih Ćifuti ko Gazu, užitak. Nek se pripreme da i ovaj put moraju pratiti ustaše na velikom natjecanju i glumiti Brazilce.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 13:01 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
BBC je napisao/la: Nije vam Safet kriv. Nakaradna država u kojoj Široki Brijeg jednom Sarajevu uzima titule ne može ništa bolje ni pokazati. Sada znamo da Raguževo srce kuca i u BBC-u.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 13:05 |
|
|
Dohakat će Safetu izgleda,... al realno svjetsko je bilo maksimala za ovu momčad, no takva je umišljena uljudba u tamnom vilajetu da misle da su naj u svemu samo im fali uvijek "onaj pravi", a kad ga i dobiju onda se limiti ne vide pa se nameću prevelika očekivanja od momčadi, trenera,... svega. Kao i obično slijedi bolan udarac od pod i brutalan dolazak k svijesti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 13:07 |
|
|
Treba vratiti konstitutivnost u nogometni savez, ovako više dalje ne ide to svi vide.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 13:08 |
|
|
Jedina prednost BiH u odnosu na ostale iz ove skupine jeste ta da su im preostale 2 utakmice protiv Andore,dok svima ostalim po jedna i to im je sreća jer da su izvukli Lihtenštajn ili Kazahstan iz zadnjeg pota bili bi posljednji,ovako su pretposljednji jer se natječu sa Andorom. Meni je drago samo zbog šugavog budimirovskog portala dnevno.ba,da čitam kmečanje zbog poraza Zmajeva ,a ovo im je tek početak. Ako bih bio zločest i gledao samo iz svoje perspektive,rekao bih da im u subotu slijedi završni udarac za ovu kalendarsku godinu kada Zrinjski naguzi NK Široki i uzmemo im jesensku titulu pod Bijelim Brijegom.Bit će mi užitak čitati njihove sportske novinare Milija Marušića i Danijela Ivankovića ,još ako nas sudac malo pogura,bit će opet kme,kme,kme.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 19:28 |
|
|
Ne da "Pape" ostavku. Tako je Pape, jebi ih u mozak. Ako mogu Lijanović i Budimir zašto ti ne bi imao to pravo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60107 Lokacija: DAZP HQ
|
Safet je trenerski mag, odvesti igrace turske i druge njemacke lige na svjetsko moze samo mag. BIH mi opet postaje simpaticna repka s diobe 4. i 5. mjesta u kvalifikacijskim grupama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 19:39 |
|
|
Šteta što istovremeno idu utakmice Hrvatske. Ne mogu uživati u tom bezvazelinskom guženju. Ah, ne može se sve imati.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 20:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60107 Lokacija: DAZP HQ
|
nije toliko lose, u borbi su za respektabilno 4. mjesto.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 20:07 |
|
|
Ima li nedgje u svijetu primjer lige da je gostujućim navijačima zabranjen dolazak da ih druga nacija ne bi natamburala ?
Hrvatski klubovi trebaju napustiti tu ligu, sve dok se situacija ne popravi, ako se ikad popravi. Nije sve u novcu.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 20:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24060 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Meni isto nije jasna javnost u Trokutistanu. Jednu srednju žalost reprezentaciju po kvaliteti igrača - počeli okivati u zvijezde. I prošli put sreća sa kvalifikacijskom skupinom i ovaj put, ali sada je došla do izražaja kratka klupa.
Safetu nek dignu spomenik, od čega je napravio repku, koja se kvalificirala za SP u Brazilu. Doduše imao je sreće sa kvalifikacijskom skupinom, ali opet kralj.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 17 stu 2014, 20:23 |
|
|
To je normalno, prirodan razvoj događaja. S obzirom kako ih mediji jarcaju. Ali pad je uvijek bolan. No, da me ne bi krivo shvatili uživam. A i vi, manje političke korektnosti, niste im ništa dužni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|