|
|
Stranica: 23/23.
|
[ 567 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 14 lis 2015, 00:06 |
|
|
.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 14 lis 2015, 07:52 |
|
|
Inkognito je napisao/la: Cestitam Tulkas Tenks.. al su me zivaca kostale ove jebene kvalifikacije. Ipak dobro je..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 14 lis 2015, 11:50 |
|
Pridružen/a: 08 tra 2015, 11:24 Postovi: 184 Lokacija: Dalmatia, Pennsylvania
|
Nisu uspjeli. A sad na krunidbu. France nous venons!
_________________ V E R I T A S
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 14 lis 2015, 12:01 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39617 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko bi rekao da će na kraju biti ovako grbavo poslije onako uvjerljivog starta. Talijanima hvala i svaka čast na fair playu već nas drugi put guraju dalje u kvalifikacijama. Gledao sam obje tekme u pip modu na tv u naživcirao se samo tako. Kad su im zabili onakav gol, ono da prođe Buffonu još zaleđe za poludit. U drugom su Talijanu ubacili u višu i jasno se vidjela da su za klasu bolji od Norvežana i sigurna pobjeda. S druge strane naši ko naši, opet se muče s Maltom i strepimo do zadnje minute. Na kraju sve je dobro što se dobro završi. Čestitke igračima i Čačiću, nadam se da će se tenzije do Eura spustiti da će se naći jezik s navijačima i da ćemo na euro otići u ozračju kakvo zaslužujemo. moramo imati visok cilj barem ponavljenje uspjeha i Francuske i lov na minimum polufinale.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne znam kad sam se praznije osjećao nakon kvalifikacije Hrvatske, imenovanje Čačića me neočekivano potreslo, jer doista nisam očekivao da će Šuker pasti toliko nisko.
Davno sam napisao nešto znakovito - sve reprezentacije nisu reprezentacije zemalja, nego reprezentacije nogometnih saveza (odnosno maglovitih udruga). Nitko se nije previše obazirao na tu distinkciju dok ovi iz saveza doista nisu odlučili u potpunosti konzumirati svoje vlasništvo nad selekcijom hrvatskog nogometnog saveza (koja se kolokvijalno zove Hrvatska reprezentacija).
Psovao sam sve živo i mrtvo maloumnicima (i nastavit ću) koji Hrvatsku pokušavaju izbaciti nelegalnim metodama, no istina je da je rak zvani Mamić i asocirane interesne skupine doista metastazirao, i da je za ozdravljenje cjelokupne atmosfere nužno da se taj rak isječe. Treneri se smjenjuju kada izgube povjerenje igrača, a ovdje imamo situaciju gdje jedan čovjek prkosi skoro cijeloj naciji, i obilno se piša po svima dok mu se može. Za nadati je da će se ovaj proces koji je pokrenut privesti kraju (valjda ga neće HDZ zaštititi ako pobijedi na izborima), jer i svaki maloumnik vidi nesklad između deklariranih primanja i obilne imovine, uz svima poznate modalitete izvlačenja novca iz Dinama.
Da budem do kraja iskren, ne bi mi bilo nimalo mrsko kada bi ga neko raznio u nekavom mafijaško-interesnom sukobu, ili još bolje, kada bi ga neki (umjesto pogrešnog kanaliziranja mržnje prema repki), štajaznam Torcidaš roknuo.
Život jednog probisvjeta nije toliko vrijedan da bi bio iznad uživanja i pozitivnih vibracija cijele nacije.
A iako sam ga tolerirao zbog proizvodnje igrača (koji su kasnije poslati kostur repke), to je neobranjiva pozicija, jer je Dinamo funkcionirao poprilično uspješno i prije Mamića.
A empirijski je nemoguće dokazati da bi bez njega bilo gore. Što ako je ovaj uspjeh Dinama (i posredno repke) postignut ne zbog Mamića, nego usprkos Mamiću? Kakav bi bio Dinamo s nekoliko desetina milijuna više eura u riznici, i sa navijačima koji su uz klub poput Torcide?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 16:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39617 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čačić kao trener je onako niža klasa ali daleko bolji od Štimca, Kovača jer ima iskustva. Čovjeka treba pustiti na miru da odradi pripreme a zna se koga treba prvo micati s vrha hrvatskog nogometa.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 16:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Iskreno te cijenim, bez imalo sarkazma ili cinizma. Kod nas se poslovica "ostani đubre do kraja" koristi u pomalo pejorativnom kontekstu, no draži mi je tvoj spaljeni dogmatizam od isključivo interesno-motiviranih štakora koji prvi skaču s broda koji tone.
Da si se rodio par stoljeća ranije, vjerojatno bi postao svetac, jer takvi ljudi, ne samo da su bili u potpunosti imuni na dokaze, logiku i realnost, nego na njihova uvjerenja nije utjecalo ni izopćenje iz društvenog života i svoje zajednice, niti ekstremne fizičke patnje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 17:11 |
|
|
Moram priznati da me iznenadio tvoj prvi post jer je bio toliko povrsan i odavao dojam neupucenosti na kakvu dosad nisam navikao, ali ovakav odgovor na kokretna pitanja i pokusaj podizanja rasprave na ozbiljnu razinu je vise nego bijedan. Dakle ne budi pickica i upusti se u raspravu ili se dostajanstveno povuci .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 17:15 |
|
|
Ne pokušavam vjernike preobratiti na logiku. Ne pokušavam debilne teoretičare zavjera uvjeriti u gluposti i nelogičnosti tih konstrukcija. Općenito izbjegavam dogmatike.
Na svu sreću, postoje izgledi da će se svi relevantni dokazi iznijeti u jedinoj raspravi koja se pika - onoj sudskoj, pa je najbolje sačekati ta sretnija vremena (osim ako mu ne uleti deus ex machina u obliku HDZ-a).
Ja ću za repku navijati kao i uvijek, vjerojatno i ići u Francusku, ali 90% zahvaljujući jednom gmazu, nikad manje gušta nego sad. No, imamo još 8 mjeseci, možda sa sobom donesu neka ugodna iznenađenja.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 17:23 |
|
|
Predlostavljam da je ovo dostojanstveno povlacenje, barem koliko je to kod tebe moguce. O sudskim procesima neka govore sudci, ja u to nisam nikad ulazio. Poceo si govriti o nekim drugima stvarima, na sto si dobio i neka pitanja, ali vidim opcija nije odgovaranje, jer sta imas odgvarati tamo nekom meni koji nije tvoja razina, ne. Ne uklapa ti se u logiku, logicno.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 15 lis 2015, 18:01 |
|
|
Zadnji redci su me podsjetili na jednu genijalnu izjavu jednog upucenog koji dobro vidi sto se dogadja i nije ovca, dakle kaze taj upuceni da je nas najveci problem ako repka napravi dobar rezultat ili nedaj boze osvoji prvenstvo jer tada ce se potpuno zamaskirati kako je repka unistena i opljackana . Valjda je htio reci da ce tada mase popusit foru, pasti na to sto se napravio rezultat i onda ce samo inteligentni i upuceni znati kako je sve devastirano i tako ce nestati dovljno kriticne mase za nuzne promjene , bez cega ce hr nogomet nastaviti nazadovati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 16 lis 2015, 12:00 |
|
|
Vatreni protiv ostatka Ex-Yu: Hrvatska je sama bolja od svih reprezentacija bivše države
Posljednjim uspješnim zaključenjem kvalifikacija, Hrvatska je i egzaktnim pokazateljem ostvarila više nastupa na EP i SP od svih zemalja zajedno nastalih na prostoru bivše Jugoslavije! Deveti plasman Hrvata strši kao trend u odnosu na četiri vize Srbije (jednu uz Crnu Goru), tri Slovenije i jednu Bosne i Hercegovine - ukupno osam!
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 16 lis 2015, 12:41 |
|
|
I to još uništena i opljačkana, šta bi tek bilo da nije toga, Hravti su nevjerovatno talentirani za nogomet, unatoč vodstvu koje ne radi ništa, naprotiv samo radi na svojim privatnim interesima na uštrb reprzentacije, mi smo bolji od onih s kojima smo zajedni krenuli, ne samo bolji nego bolji od svih njih zajedno, nevjerovatan talentnt i pod hitno moramo smijeniti nogometnu mafiju koja nas je dovela do toga da se takav rezultat napravi sam od sebe i da se takav talent ne ostvari u potpunosti , nogomet je aktivnost kojom seintezivno bavi čitav sijet, u koji se ulažu ogromna sredstva, ali kao što vidimo unatoč vodstvu, naš nogomet je sam od sebe u vrhu svijeta. I zato treba prestati sa teorijama zavjere kako je naš nogomet ičija zasluga jer naš nogomet je posljedica bogom danog talenta i zato treba odjebati dogmatike koji podržavaju rad dosadašnjih vodstava kao da su s ovi s neba pali, nego se treba pouzdati u bogom dani talent i moliti Boga da nam podari što više talenata i odjebati nogometnu mafiju s razlikom u prihodima i imovini kao što je pisalo na Indeksu,
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 19 lis 2015, 20:34 |
|
|
Evo sad je malo jasnije zašto su neprijatelji žestoko nagazali čovjeka koji je jedini trener koji se direktno sukobio sa mamićevim igračkim investicijama u Dinamo, škartao ih zbog nediscipline bez da trepne i radio isključivo u intersu struke i svog trenerskog posla, evo zašto su neprijatelji naparavili nečuven čin u povijesti i optužili čovjeka za budući kriminal koji će po njima tek počininti i zašto su nahuškali debile, huligane i prema Hrvatskoj indiferentne, na Antu Čačića. Citat: Ante Čačić: Pozivati na bojkot reprezentacije je svojevrsni čin veleizdaje!
- Učlanio sam se u HDZ 1989. godine. Učinio sam to zbog ideje o neovisnoj Hrvatskoj i moja se jedina politička aktivnost svela u izlasku na izbore i glasanju za HDZ! Ne za hadezeovce, nego za HDZ, za Tuđmanovu ideju o sveopćoj pomirbi i hrvatskoj samostalnosti...
Citat: – Kroz nogomet se vodi politika, to je činjenica, umjesto da se kod nas politika potrudi da osigura kvalitetnu infrastrukturu, red i mir na stadionima. Žalosno je da nemamo adekvatan stadion po europskim mjerilima, a reprezentacija nam je od zadnjih 11 velikih natjecanja nastupila čak na devet. Dinamo zadnjih deset godina igra u skupinama europskih natjecanja, sve su to fantastični dosezi za malu zemlju poput naše. Ali, za razliku od pokojnog predsjednika dr. Franje Tuđmana, nijedna dosadašnja vlada nije to prepoznala, niti je težila poboljšati infrastrukturu. K tome, situacija postaje opasna kad se dopušta huliganski način ponašanja i to se ne sankcionira, kad nagovaranja na bojkot reprezentacije postaju normalna pojava. Gledajte, nenormalno je da skupina izgrednika napravi nered u Italiji zbog kojih je kažnjen HNS, pa se onda dogodi i “svastika” na praznom Poljudu i HNS bude drastično kažnjen od Uefe, a uzročnici svega toga ostali su nekažnjeni ili nisu još ni pronađeni! Čak je bivši predsjednik države pronašao opravdanje za huliganizam, to je nečuveno! Ili izjave našeg premijera da ga nogomet ne zanima. Nevjerojatno, nogomet nam je najbolji promidžbeni artikl, a njega to ne zanima!? Pa što ga onda zanima? http://www.vecernji.hr/nogomet/ante-cac ... tu-1031330
|
|
Vrh |
|
|
Ronaldinho
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 22 lis 2015, 11:14 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Evo sad je malo jasnije zašto su neprijatelji žestoko nagazali čovjeka koji je jedini trener koji se direktno sukobio sa mamićevim igračkim investicijama u Dinamo, škartao ih zbog nediscipline bez da trepne i radio isključivo u intersu struke i svog trenerskog posla, evo zašto su neprijatelji naparavili nečuven čin u povijesti i optužili čovjeka za budući kriminal koji će po njima tek počininti i zašto su nahuškali debile, huligane i prema Hrvatskoj indiferentne, na Antu Čačića. Citat: Ante Čačić: Pozivati na bojkot reprezentacije je svojevrsni čin veleizdaje!
- Učlanio sam se u HDZ 1989. godine. Učinio sam to zbog ideje o neovisnoj Hrvatskoj i moja se jedina politička aktivnost svela u izlasku na izbore i glasanju za HDZ! Ne za hadezeovce, nego za HDZ, za Tuđmanovu ideju o sveopćoj pomirbi i hrvatskoj samostalnosti...
Citat: – Kroz nogomet se vodi politika, to je činjenica, umjesto da se kod nas politika potrudi da osigura kvalitetnu infrastrukturu, red i mir na stadionima. Žalosno je da nemamo adekvatan stadion po europskim mjerilima, a reprezentacija nam je od zadnjih 11 velikih natjecanja nastupila čak na devet. Dinamo zadnjih deset godina igra u skupinama europskih natjecanja, sve su to fantastični dosezi za malu zemlju poput naše. Ali, za razliku od pokojnog predsjednika dr. Franje Tuđmana, nijedna dosadašnja vlada nije to prepoznala, niti je težila poboljšati infrastrukturu. K tome, situacija postaje opasna kad se dopušta huliganski način ponašanja i to se ne sankcionira, kad nagovaranja na bojkot reprezentacije postaju normalna pojava. Gledajte, nenormalno je da skupina izgrednika napravi nered u Italiji zbog kojih je kažnjen HNS, pa se onda dogodi i “svastika” na praznom Poljudu i HNS bude drastično kažnjen od Uefe, a uzročnici svega toga ostali su nekažnjeni ili nisu još ni pronađeni! Čak je bivši predsjednik države pronašao opravdanje za huliganizam, to je nečuveno! Ili izjave našeg premijera da ga nogomet ne zanima. Nevjerojatno, nogomet nam je najbolji promidžbeni artikl, a njega to ne zanima!? Pa što ga onda zanima? http://www.vecernji.hr/nogomet/ante-cac ... tu-1031330Hrvatska ima odlican stadion-Poljud i porezne obveznike bi sigurno manje kostalo sminkanje istog koji ima svrhu i posjetu nego ulupavanje stotina milijuna eura u novi stadion gradu koji ga napuni jednom u pet godina.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 23 lis 2015, 11:14 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Zadnji redci su me podsjetili na jednu genijalnu izjavu jednog upucenog koji dobro vidi sto se dogadja i nije ovca, dakle kaze taj upuceni da je nas najveci problem ako repka napravi dobar rezultat ili nedaj boze osvoji prvenstvo jer tada ce se potpuno zamaskirati kako je repka unistena i opljackana . Valjda je htio reci da ce tada mase popusit foru, pasti na to sto se napravio rezultat i onda ce samo inteligentni i upuceni znati kako je sve devastirano i tako ce nestati dovljno kriticne mase za nuzne promjene , bez cega ce hr nogomet nastaviti nazadovati. Ja isto ne mogu nikako progutat ovu njihovu logiku. Mene iskreno zanimaju samo rezultati, a inzistirat na tome da su katastrofalni, da je sve pokradeno i devastirano može samo dogmatik. A to im je glavni argument. Kako to može stajat nakon što je Dinamo u LP i igra nikad bolje, a repka klasika dobri rezultati uz dosad neviđene sabotaže. Majke mi, ne kužim. Maminja nek rješavaju institucije, libo me. Pod pretpostavkom da je samo SDP u stanju nešto poduzet protiv njega, imali su sada 4 godine, kako ništa nisu uspjeli? Jovanović je krenuo u boj odmah nakon izbora.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Kvalifikacije za EP 2016 - Reprezentacija Hrvatske Postano: 23 lis 2015, 11:46 |
|
|
useless je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Zadnji redci su me podsjetili na jednu genijalnu izjavu jednog upucenog koji dobro vidi sto se dogadja i nije ovca, dakle kaze taj upuceni da je nas najveci problem ako repka napravi dobar rezultat ili nedaj boze osvoji prvenstvo jer tada ce se potpuno zamaskirati kako je repka unistena i opljackana . Valjda je htio reci da ce tada mase popusit foru, pasti na to sto se napravio rezultat i onda ce samo inteligentni i upuceni znati kako je sve devastirano i tako ce nestati dovljno kriticne mase za nuzne promjene , bez cega ce hr nogomet nastaviti nazadovati. Ja isto ne mogu nikako progutat ovu njihovu logiku. Mene iskreno zanimaju samo rezultati, a inzistirat na tome da su katastrofalni, da je sve pokradeno i devastirano može samo dogmatik. A to im je glavni argument. Kako to može stajat nakon što je Dinamo u LP i igra nikad bolje, a repka klasika dobri rezultati uz dosad neviđene sabotaže. Majke mi, ne kužim. Maminja nek rješavaju institucije, libo me. Pod pretpostavkom da je samo SDP u stanju nešto poduzet protiv njega, imali su sada 4 godine, kako ništa nisu uspjeli? Jovanović je krenuo u boj odmah nakon izbora. Kako ti je nejasno, prvo empirijski dokaži da dinamo bez Mamića nebi bio još bolji, tj bolji nego ikad, pa onda nešto tvrdi jer u suprotnom, znači bez empirijskih dokaza ,to je tek vjerovanje, a vjerniku tumačiti logiku je bespredmetno ili možda bolje rečeno, bez empirijskih dokaza Dinamova dobra igra je tek teorija zavjere, a teoritačari zavjere su mahom debili. Ja mislim da bi ti sad trebalo biti jasnije. A to što SDP nije riješio Mamića ustavri samo govori kako mu oni drže ljestve, a HDZ ko HDZ , lopvksi i potkupljiv, i samo zato Mamić nije u zatvoru,a još kontrolira i medije i pravosuđe, a to samo dogmatici ne mogu shvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|